Mobilbloggning! Hejhej. Efter skolan åkte ...

Mobilbloggning! Hejhej. Efter skolan åkte jag tull torget med Linnea, var meningen att jag snabbt bara skulle in i en affär och sen hem innan jag skulle tillbaka till skolan för föräldramöte. Men ganska snabbt insåg vi att det skulle jag aldrig hinna. Istället fick jag superduperdööösnabbt köpa mig en klänning, för jag sitter just nu på en studenttillställning eller vad man ska säga. Hahaha, stressstressstreesss! Nu ska jag ta mig en bit smörgåstårta till. Hejdå!


Jag är så äckligt mycket no-lifer.

Det var meningen att jag skulle plugga, men blev lite distraherad av en klubba, en kamera och en dator. Hahaha, asså herreguuud. Vem gör sånt här egentligen? Hoppas det bara är jag - annars har ni seriösa problem. Hahaha, jag bjuder på den här verkligen, så jäkla fult så det är inte sant. Tack och lov att jag har så pass stor självrespekt att jag klarar av att flabba åt mig själv, det är det enda man kan göra..

Typ tredje gången tyckte jag det var roligast, så press play more times than two. Och för guds skull, glöm inte att höja ljudet!


Morsdag på stan

Förlåt att jag inte uppdaterat idag, men har självklart ängnat den med min söta tant. Vi har varit på stan och jag var så taggad för att bara SHOPPA LOOOSS men hittade ingenting?! Eller hittade, men fan det verkar vara fler som vill shoppa för alla f*cking storlekar är ju slut. Damp. Får ge mig ut typ imorgon också.
Provat minst fem par brallor och tio par shorts, fick med mig två bälten, ny mascara, primer och ett par shorts.. (Visar senare)

Annars då. Vi tog en lång (och dyr) lunch på Soho. Vilken tur att jag slipper batala på morsdag, än är jag för ung. Hahaha! Mamma lyxade till det för sig själv och köpte en macka för typ 200 spänn.. Så värt?

Här får ni tre fika bilder, det var enda gången på dagen jag orkade ta upp kameran.


Tre från kvällen

Låter bilderna säga sitt, men måste bara uppmärksamma en liten detalj så ni inte missar det bästa. Kolla in Kajsas blöta ass på andra bilden. Haha, dags att skaffa fungerande stänkskydd, Jacob? Stackarn.. Hela hennes baksida var blöt liksom.



Kajsa och Jacob


Jag

Ska börja dra mig mot mina kompisar nu.

Åker iväg till this smartass nu. Min curlingmorsa kör mig, är riktigt taggad att sjunga högt till NRJ i bilen.. Lockande, att åka bil är kul. Ska inte sova hos Jacob inatt dock, för min nykterist till curlingmorsa ska hämta mig när det enligt henne är dags att avsluta dagen. Det är väl sånt här man ska berätta om sitt liv i en blogg?


Bildbomb från igår!

Förlåt att det tog ett tag för mig att få upp dom här bilderna, men när jag kom hem så käkade jag och mamma lite lunch och sen cp:ade både datorn och kameran så det var lite hackigt.. Men nu så!

Tack allihopa för kvällen, även fast tre flickor grät så blev det tillslut väldigt lyckat. Jag älskar er alla och TAGGA SOMMARN, hehe.

PS. Kära vänner: ser ni någon bild som är väldigt osmickrande tar jag självklart bort den. Släng bara in en kommentar! Men läs mina ord först: det är ytterst onödigt för jag valde ju bara de allra, allra snyggaste! Puss på er mina fina.


Martina och Mårten tar fjortisbilder på båten.


Promenad bland stugorna hem till Niki.


Underbara utsikten..


Mårten, jag och Carro.


Linnea, Martina och Filippa. Haha, har många sånna här snyggisar till bilder i arkivet!


Finaste flickorna! Uuff, så jäkla SNYGG bild! Kajsa och Linnea.



Kajsa och Martina


Gaaalna Carro


Jacob ser ut att lära Otto en väldigt behövlig läxa..


Niki och Carro! Brudar


Gänget sitter och väntar på båten. Perfekta pusstillfället ;) Linnea, Carro, Filippa, Mårten, Martina och Agge.


Brännös lilla "hållplats", så söt liten stuga.


Otto på vagnen. Men ta det lugnt nu, inte dömma, vi väckte honom :)

Mobilbloggning! The mornin' after.. Hehe, ...

Mobilbloggning! The mornin' after.. Hehe, nä jag sköja bara lite. Drog ett oemotståndligt skämt liksom. Jag mår faktiskt jättebra, är på väg hem nu. Najs att jag missade bussen med två minuter och fick vänta 28 på nästa i kalla regnet. Men tydligen gick tiden för här sitter jag ju? Höhö. När jag kommer hem ska jag ladda upp bilderna från igår så snabbt som möjligt! Linnea har tjatat på mig hela morgonen och tydligen är det ganska bråttom.. Hmm? ;) Kan inte skriva mer nu tyvärr, upptagen med att titta ut genom fönstret. Tänk om vi kör förbi något jätte intressant och så missar jag det?! Knas. Hahaha, fuck, försent! Nu är vi redan framme, hahaha vad faaail.


FÄRDIG!

Nu sticker jag till båten, den här underbara kvällen ska spenderas på Brännö med massa fina vänner. Jag är supertaggad och har kört hårt med sminket idag, har suttit här över en timma med ögonbryn, ögonskuggor, highlighter och massa roligt.. Blev kanske sådär, men det gör inget för smink är kul och att experimentera är superkul. Och nu vet jag hur jag borde och inte borde göra till nästa gång..


Slaggar gör jag hos min älskling, så ni får ha det bäst denna friday, vi hörs imorgon all my lovers!




Världens mest mobbade bild, men jag hinner inte nu.. Kommer for sure byta ut den imon, så kolla in här då också! UPDATE: Inga fler planer att ändra detta inlägg nu.

Baslinne x3




Perfekta till sommarn, sådär "genomskinigt", tunnt och skööönt. Det fanns några färger yttligare, rött och pink minns jag.. Kanske en till? Aja, för endast femtio spänn drog jag åt mig tre på momangen, det var inget snack om saken. Jag tog storlek S för det var snygg oversize-size på mig, om någon undrar.

H&M - 50 kronor/styck

Mina shorts är från New Yorker, baby.




Svar: Hej, tack så mycket och jag veeet! ;) Jag trodde att jag visat upp dessa lite bättre någon gång (?) men tydligen inte (?!). Hittade bara en outfit där jag har dom på mig, och jag som tycker att jag har på mig dom hela tiden.. Haha, så fail.

I alla fall, New Yorker is dah place - dock var det ett tag sen jag köpte dom.. Den gången tog jag dessutom sista storleken, men det var ju bara i den butiken sålart :p Fast efter det har jag liksom inte sett dom, så tror helt ärligt det är lite kört. Men om du nu skulle hitta dom, ta typ 5 storlekar (minst) mindre än din egen. Mina är sååå stooora + att eftersom det är jeans töjer de sig.. Jag har 36, köpte 34 och dom ramlar av. Det är typ 38or. Jag måste ha bälte och "benen" är hur stora som helst. Så om du har 38, köpt 34. Har du 34/36 (som mig) är det köööört :D Och dom kosta 280, om jag inte minns helt fel.

LYCKA TILL! Hihi :D


Elinpkdesign, the second one.




Har äntligen fått min snyggotröja från Elin PK! Vilket superjobb hon gjort, visst blev den perfekt? :D Kan inte vara nöjdare! Tack, tack, tack och återigen tack min älskling. Man bestämmer typ allt själv. Jag valde tryck och hur den skulle klippas, alltså att jag ville ha den utringningen i ryggen och blabla. Ändrade min beställningen efter kanske en månad (haha), så hon klarar troligen av sånna pain-in-the-ass-människor som ska ha sommarens snyggaste linne - så tveka inte att mejla henne om ni blev sugna :D

Kolla in mitt andra inlägg om henne här, där jag har skrivit lite mer om Elin + hennes egna designblogg, där du kan beställa ett linne.

Elinpkdesign - 200 kronor

Silvernegglar.



Jag har så länge letat efter det perfekta silvernagellacket och när detta skrek till mig från hyllan behövdes ingen disskution, det var så självklart var den lilla förpackningen hörde hemma. Kunde inte vara nöjdare :)

Make up store, Michael 901/KICKS - 130 kronor

In my summerdress I live my life.




Dröm-m-m-m-m-m-mmm! Säker på att detta kommer bli en av sommarens stora favoriter, den är så underbar det går att bli. Mönstret är så äckligt snyggt. Avundsjuk på bruden på bilden som har på sig den där..

H&M - BARA 149 FUUUCKING KRONOR. DET ÄR JU IIINGENTING

Halsband i fokus.






Dagens "dagens outfit" blev väldigt mycket "dagens facelook" istället.. Men vad gör det? Tycker inte att jag allt för ofta lägger ut ego-bilder här i alla fall, ni kanske tycker det behövs lite vänliga ansikten på min lilla hemsida? Hehehe.. Tycker ni det? :P

Anyways, ville bara informera om att jag har nitshortsen på mig under linnet, dock syns dom inte och jag valde att inte ta några seperata detalj-bilder på dom, främst för att det bara var proppat med bilder på dom på förra inlägget juuh + att det var faktiskt halsbandet som skulle stå i fokus idag. Som ni ser i rubriken. Oj, nu tappade jag röda tråden här lite, varför tog jag upp det där med shortsen..? Jo, just det! Skulle varna om att jag inte skriver att jag har dom på mig (fast nu gjorde jag det i alla fall) eftersom dom syns inte. Men då skulle ni tro jag gick till skolan i bara linne och låtsades det var en klänning. Så var det alltså inte.. Höhö

Halsband - Sassymanii/Bikbok
Bandeau (NY, kommer upp i shoppinginlägg i veckan) - Gina Tricot
Linne (NYTT, kommer upp i shoppinginlägg i veckan) - H&M
Glasögon - RayBan
Nagellack (NYTT, kommer upp i shoppinginlägg i veckan) - Make up store / 901 Michael

Svar på kommentar


Svar: Hej "hej". Ja, det är så sant det du säger. Dags för er att vänja er vid att (nästan/antagligen) alla mina bilder från och med nu kommer vara av lite bättre kvalité än innan, eftersom jag fick en Canon EOS 1000D i konfapresent! :D Och tack för att du gillade bilderna, måste erkänna att jag blev riktigt nöjd med den näst sista.
Klicka här för att se inlägget som kommenterades och kolla in den näst sista bilden, hahaha ;)

Shorts con (betyder med på spanska ;)) nitar







Kanske dags att visa upp dessa nu?

Om ni kanske minns det här gamla inlägget (april), så förstår ni att de här shortsen är resultatet av mina hårda timmar pillande :) Dom har legat ganska länge i garderoben, inte alls så att jag nyss blev färdig. Anledningen till att jag inte visat upp dom tidigare är för jag gått och funderat på om jag ska sätta på mer..? Alltså så hela bakfikan blir full. Men någon gång verkade jag komma fram till ett beslut som inte fick mina ben att bära till affärn för att köpa mer. Dock minns jag inte argumentet som blev mitt beslut? Hahahaha. Aja, alternativet att sätta på mer kommer ju alltid finns kvar och för tillfället pallar jag inte..

Idiot, idiot, idiooot.. TÄNK EFTER FÖRFÄEN.

Haha, faaan vad duuum jag känner mig. Vi börjar från början:

Tog med mig kameran till skolan idag, tänkte jag skulle bjuda på lite snyggare outfit-bilder och lite från mitt vardagsliv typ ;) Så sitter jag på vägen till bussen och rensar och gissa vad som händer..? BATTERIET DÖR. Asså sjääääälvklart - varför fan tänkte jag inte på det? Åh, det är ju så uppenbart! Alltid ska det hända mig. Och nu har jag släpat med mig grejen och.. Fan, hahaha, åååh vad onödigt jobbigt..


Haha, min mun.. Inte meningen att "jag" skulle komma med..

En go liten fundering.. Borde dom skrivas upp på shoppinglistan?



Ett par sånna här najsiga Dr Martens skulle jag vilja ha.. Rawr. Dock kostar dom typ 1500 kronor i Sverige (på deras hemsida står det 130 dollar på just dessa, vilket är ca 1020 kronor, men dom säljs för mer i våra affärer). Dock har jag inte hittat just detta mönster i någonstans, så kanske inte ska säga för mycket här, haha. Jag kan inte riktigt bestämma mig om dom är värda priset med tanke på att de är lite svår-matchade.. Men när man väl får till det = jäääklar vad den outfitens poäng skulle stiga! :D Ja, men jag ska fortsätta suga på den här sura karamellen. Vad tycker ni då? Någon som har några åsikter eller?

Gjorde precis ett gammalt inlägg.

I söndags åt jag en frukost som jag tycker blev ganska fin på bild, dock publicerade jag den aldrig här. Men nu har jag fixat det och tidsinställt den på rätt tid. Smart chey! Så rulla dig några inlägg neråt eller klicka på ordet "äggfrukost" -> äggfrukost.

Mellismål.






Var så jävla hungrig när jag kom hem idag (för jag tog en runda i affärerna, idag igen..), så unnade mig lite mer käk idag. Yeeey, aldrig fel. Visst ser det gott ut? :D Tyckte jag med. Haha, goare på bilderna ska ni veta. Dom lockar, så bli inte hungriga i onödan nu.

Jag hoppas dom skriver idiot i ditt pass.

Jag hoppas att du aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pinkod. Asså aldrig, även när du får en ny. Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer för sent. Och må köttätande myror äta upp dina ögonlock så att du alltid är trött och även när du är pigg så ser du väldigt, vädligt, väldigt trött ut. Och må dina hårddiskar för evigt alltid krascha.

 


Svarta låga







Varför ska converse alltid göra sig så bra på bild - alla vet ju hur dom ser ut i alla fall?! Big i-landsproblem..

PS. Hahaha, snyggt att "prislappen" sitter där, på sista bilden.. Eh, jag tänkte inte på det precis.


Impulsshopping när den är som bäst och lek med min nyaste leksak.

Idag efter skolan drog jag en snabbis in på diverse affärer och djävulens vikket shoppinghumör jag var på. Var det kanske längesen..? Även fast jag släpade runt på något av det största jag sett till gympapåse som gjorde min axel röd + den där jäääkla dö-jobbiga datorn, så trampade jag runt ganska glad. Jag brände tvåtusen på mindre än två timmar på bara småsaker (+converse, så 1300 dåra..). Always impulsköp, det är där pengarna gåår fölket.. Haha. Det var så roligt när jag skulle betala inne på Gina, tjejen i kassen typ brast ut när jag kom fram "ojoj, är det stooorshopping idag eller?!" Jag bara "ööh, jaa, eller.. Det råkade väl bli lite så?" Asså hennes min satte det så perfa.

Har i alla fall tagit kort på allting med min nya superhightechno-kamera, ska bli så roligt att få uppgradera mina bilder här i bloggen till några med lite bättre kvalité än iPhone-kameran liksom :D Ser fram emot detta, hehehe. Den håller på att ladda över till datorn nu, haha, jäklar vad den blinkar och blixtrar.. Men när den är färdig blir det lite bildrensning (tog över 500 bilder liksom?!?! Hahaha, tyyypsikt mig) och sen shoppinginlägg för hela slanten! Tänkte göra som jag brukar - d.v.s tidsinställa ett till varje dag. Om ni inte fattar vad jag menar så gör ni det sen, kära vänner ;)

På återseende!


Jag just nu. Den snyggingen bjuder mitt nolife på.

Äggfrukost




Mättande till max. Men det gör inget för jag älskar frukost och önska man kunde äta det varje dag, hela dan'! ;) Dagens viktigaste mål vet ni.

Mobilbloggning! Världen har inte gått unde...

Mobilbloggning! Världen har inte gått under, jag och bebe har vart tillsammans i 2/3 år och jag sover hos honom inatt. Lycka till med livet


Chacha biffen, sådär kan väl jag också göra..

Show off neeerd.


Najsigaste dagen i skolan på länge.

Idag är det fredag, alltså slut på denna skolvecka men just idag även det här årets temavecka. Vi har ju haft tema hälsa (om ni missat det) och idag har vi ställt ut det vi gjort i en hälsomässa. Tadaa, höhö. Känns som jag fått massa gjort idag, men samtidigt inte gjort någonting.




Jag och min magsäck..


Min grupps "monter"



Elinpkdesign


Herreguuud, jag har ju helt glömt bort att visa mitt senaste inköp i örhänges-väg. Det är min kära vän Elin som är värsta underbarnet och gör kläder (linnen med handmålat tryck och shorts, also handmålade med slitningar) samt nu börjat med lite smycken. Allt hon gör är sånna MÅSTEMÅSTEMÅSTE-ha saker.

Jag köpte två olika för jag kunde inte bestämma mig (haha, tyyypiskt). Ett par kosta endast 60 spänn, så värt! Vill du kolla lite närmare på örhängena, för jag valde ju inte den bästa bilden precis, så klicka på den lilla länken för örhänge1 och den andra lilla länken för örhänge2 ;) På hennes designblogg finns självklart även tröjorna och dom andra amazing grejerna hon gör och säljer!

Gruppbilderna från dansuppvisningen

Jag utgår från att ni lyckas leta upp mig på bilderna? Och har ni missat att jag lagt upp alla danser i videoform, eller vill se de igen, kolla det inlägget här.


Broadway. Musikalen den här terminen stavas Hairspray. Sikket fint fake-smajl jag lyckades få till! Rauwr.


Lyrical, vi dansade till en cover av Bad romance. Rosen representerade våran dåliga romans (haha, kul det lät), alltså något vi vill ha men som vi vet är dåliga för oss. Typ droger, eller lika gärna en vanlig relation. Ah öh, vår lärare var mycket bättre på att förklara det.. Men hon tog också en kvart på sig, haha.


Pardisco med James Bond-tema. Och jag var James Bond. Haha, så jävla failad bild. Typ fulaste profilen ever och så flabbar jag, kunde inte hålla mig när vi skulle se sura ut på varandra typ..

Ellen piercar kaggen.

Det här är inga farliga grejer, man ser ju men det är inte alls äckligt (eller vad man ska säga). Tror inte någon "känslig tittare" inte klarar av det här. Så enjoy, såhär går en navelpiercing till:

(Så typiskt mig med den där omogna grejen i slutet, no-liföör..)

En snabb bantar-fika och sen piercing.

Efter skolan idag följde jag med Ellen och Linnea en snabbis till torget. Ellen skulle ta hål i naveln och sånt får man ju inte missa, haha. Fast först käka dom lite, men inte jag (för jag hade typ precis ätit lunch..), därför det var en bantarfika ;) KoolT.


Söta flickor som så duktigt ställer upp på kort. Naw.





Sen var det direkt vidare till Panache. Hehe, kolla det örat typ.. Sånt skulle man ha, yajoo.



Ellen var lite nerviosa.. Hahaha

VIDEO KOMMER SNART OCKSÅ!


Sommar i en skolåda




Här är två par som jag på senaste tiden fått tag på, hunnit använda, men inte visat upp här. Förutom dom lila i den här outfiten dåra.. Och dom gräddvita hade jag på konfan, så de har vissa av er sett :) Båda är äkta skinn och därför det är sånna makalösa priser. Riktiga wow-kap har jag lyckats hitta! Haha

Jag älskar verkligen billiga sommarskor, för som vissa av er vet så går jag lite "inåt" med min högra häl. Jag trampar alltså inte på sulan utan en aning utanför och då slits dom något himla mycket snabbare. Fast det är bra det med för då får jag köpa dubbelt så mycket :D Roligare att ha två lite billigare än ett par dyrare, eller vad tycker ni? Skillnad om jag skulle kunna ha samma skor två sommrar i rad.

Naturvita - Belleshoes - 200 kronor
Lavendel - Deichmann/Janet D - 350 kronor

Massa söndertuggade färger ligger nu i min mage och göttar sig.




Jag har kommit på mig själv med att varje gång jag visar upp vad jag äter till frukost, så får ni typ en svartvit bild på en äcklig tallrik gröt och en kopp kaffe.. Haha, boooring. Men idag var det lite roligare - fick nämligen i mig en go fruktsallad ;) Jag gjorde den i gårkväll och stoppa bara in i kylen, det går hur bra som helst. Många tror att frukten blir sådär brun och äcklig, men det blir den faktiskt inte. Apelsinens saft hjälper till att förhindra det förstår ni, mina söta bloggläsare.

Om ni undrar vad det är som ser lite ut som en f*tta.. Det är melonen. Fast det hoppas jag veeerkligen att ni fatta, alla vet väl typ hur ett äpplen och en apelsin ser ut innuti..? Och igga jordgubbarna för dom hade jag inte i, stoppa in dom i micron för att tina dom lite och sen totalglömde jag dom där. HAHA

PS. Har lärt mig sen förra gången, det här blev typ 4 portioner. Tro inte att jag käkade allt det där till frukost..

Mina konfapresenter!

Bättre sent än aldrig.. Och ursäktar för kvalitén på bilderna är inte den bästa p.ga. ljuset där jag tog bilder var inte alls bra (sägen mitt i natten, hahaha). Ljus som är så viktigt för snygga bilder, vet ni ;) Och snygga bilder som är så viktigt för en bra blogg! Skäms typ när jag publicerar riktigt kassa foton. Aja, nu ska jag sluta älta det här. En gång är ingen gång.

Förutom det jag har tagit kort på så fick jag blommor, rabarber (haha, så jäkla underbart!), en uuuurmysig och helt uuuunderbar filt samt kontanter. Och typ en miljard kort. Nu tror jag inte jag har glömt något..


Den här jag hade i dagens outfit ;) Har aldrig hört talas om märket "o.n.e" förut, men det gör väl inget. Tycker den var skitsnygg :)



Tre halsband. Det är det i guld med hjärtat (fick även en extra berlock, ett kors, några bilder ner) som är mitt "konfa-smycke". Om ni fattar, haha. Det var liksom dyrt (omg, kan inte fatta att jag skriver så) och från hela familjen och sånt man kommer ha föralltid och ever. Stilrent!



Fem stycken armband. Två från Bijoux/Raglady (ena var också i dagens outfit), ett från "Lidingös guld" (kusinerna i Stockholm) och två från Thomas Sabo med fyra berlocker! Så jäkla nöjd :D


Lite "övrigt". Ring från 82/Raglady, hänget till mitt halsband och en smyckes-skål. Det är en handgjord, jättesöt lite skål i porslin som var kvällens snyggaste paket! Haha, det var grymt najs inslaget.



Och så fick jag en sån här klumpig grej av mamma. Fattar inte riktigt vad det var hon ville jag skulle göra med den, menmen..? Ovärt att slänga pengarna på, men det kunde jag ju inte säga till henne. Tänk vad ledsen hon skulle bli! Usch. Den får bo i bokhyllan tills batteriet dör så låtsas jag att den gick sönder. *IIIIII, tjuuuter*

Asså vilket universum lever du i?

*Telefonen ringer*
Jag: Mamma, telefonen ringer.
Mamma: Svara, fråga vem det är och säg att ingen är hemma.

Gött flabb där dude






Dagens outfit är inspererad av Elins måndags. Den var så grymt snygg. Jag gjorde mitt bästa att kopiera med grejerna jag hade. Hon har inte lagt upp den i sin blogg, men gosen får en länk anyway.

Jacka - U.S Army/Broadway and Sons
Lång, transparant klänning - Cheap Monday/Weekday
Myströja (bärdes lite mer upprullad) - Lager 157
Skor - Ten Points/Johanssons
Tygpåse - Organic cotton/Lindex
Klocka (KONFAPRESENT) - o.n.e
Armband (KONFAPRESENT) - Bijoux/Raglady

Har inte "kunnat" blogga..

Hejhej,

förlåt att jag inte uppdaterat! ;( Det är varje gång samma tjat från er och jag får lika dåligt samvete.. Även fast det bara varit i tre dagar. Men jag har haft problem med att överföra bilder, iPhoto har cp:at sööönder! Grymt irriterande, men nu verkar det må lite bättre? Så jaaa.. - nu ska jag sätta igång som vanligt igen!

Vi har temavecka hela den här veckan, så det är ingen läxor överhuvudtaget. Så fruktansvärt skööönt! Därför ska jag sitta här resten av dagen och blogga ikapp.. Haha, tänkte sätta igång med lite tidsinställda t.ex. shoppinginlägg och sånt. Det blir nog bra ;)

Bakdag





När jag kom hem från skolan blev jag så otroligt sugen på att bara slänga ihop en smet för att göra lite goda muffinsar. Har alltid tyckt det är så roligt att baka. När jag var liten gjorde jag och mina kompisar kladdkaka typ varje dag. Haha, eller okej då, inte vaaarje precis. Varannan åtminstone, för dom andra dagarna var det negerbollarnas dag..

Men idag jag gjorde (av någon anledning?) en dubbel sats med grundsmet och plockade fram allt sorts fylling och dekoration jag kunde hitta i kylskåp och skafferi. Det blev åtta olika sorter med hasselnötter, nutella, mörk- och ljus choklad, digistivekex, kokos, lime och nogat. Så jäkla najs! Sen var det bara att para ihop de olika grejerna lite random. Bakning kan inget annat än bli underbart!

När jag blir stor ska jag köpa frukost varje dag.



Idag fick jag köpa med mig frukost på vägen till skolan, för jag sov hos Jacob och han gick hemifrån tidigare än mig så jag inte åt med honom. Måste erkänna att det känns jäkligt lyxigt, inte ofta man äter frukost i skolbänken!

PS. Don't tell anyone, men jag spillde kaffe på datorn.. Jag starta om den och då funka den igen ;) *Puuh!* Hahaha, fan klantkropp man måste leva i.

Pyjamasdag.

Vill bara ursäkta en aning eftersom jag inte suttit klistrad framför datorn denna helg. När man har något att blogga om så gör man det inte, men det är väl anledningen.. Har haft fullt upp! Konfan och min syssling Sofia som är här, gosh hon är jobbig.. Krävande kräk. Fast just idag har vi gjort absolut iiingenting. Legat hemma framför TV:n och jäst av allt käk igår och tryckt i oss ännu mer godis, kakor, kaffe och ätbart överhuvudtaget. Tror jag har gått upp fem kilo, minst. Och jag svimmade imorse, btw. Var läskigt - jao. Men den historian kan vi ta en annan gång om någon där ute bryr sig ;)

Idag åker Sofia hem också, ganska snart, så då slipper jag problembarnet! Hihi :D Innan har vi planerat en middags-fika, blir antagligen på Espresso House eftersom det inte finns där hon bor (?!) Snacka om i-landsproblem!!!


Bilden tog jag just, men kan avslöja av säker källa att såhär har det sett ut hela dagen.

AMANDA
RSS 2.0