Skägget gör inte filosofen


Gratisbio

Jag har fått hem presentkort från Gratisbio! Det är en kjempegrejt hemsida och hur busenkel som helst. Bli medlem och få money eller biobiljetter rakt ner i lådan. Man behöver inte göra mycket alls, man tjänar ihop poäng bara genom att logga in. Give it a try och kolla in sidan vettjaa!

 


Bedroomgansta


Det finns så mycket udda folk och man kan aldrig lära sig att förstå sig på dom..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13830150.ab

Godmorgon första riktiga höstlovsdagen. TaGGaRåååH.

(Alla glas var slut så fick ta ett vinglas för det var det enda som var stort nog.) (Hoppas jag inte pajar det, då pajar mamma nog mig.) (Läskigt att använda dom förbjudna vinglasen.)


Stackars gosarna fastna i hissen

Tilde, Jacob och Jesper fastna i hissen i någon halvtimma or so, så jag ringde 112 för första gången i mitt liv. Eller vi gjorde det en gång på låtsas i lågstadiet. Kanske i tvåan. Jag fick värsta utskällningen för att jag var så jevla dålig. Det gick inte bättre nu, tanten tyckte det var oviktigt och att vi skulle fortsätta trycka på nödsignal-knappen och ringa hissens tillverkare vilket vi redan gjort några gånger. Vi som stod utanför kunde inte hålla oss för skratt, ångrade det lite när sötnosarna kom ut och var lite halvt likbleka i ansiktet. Snubben som kom och fick öppna tillslut var mest ledsen över att vi avbröt hans roliga dokumentär på ettan.



Filmkväll



Men ta allt godis för dig själv då... GÖR DET DÅ!!! Haha

Kärleksparet

Vi har lagat oss en romantisk middag för tre, på menyn stod spagetti och pesto. Tända ljus hade vi också, snacka om att gå all in. Sen gick vi och köpte typ 2 kilo godis för det var billig (haha). Ett stort gäng vänner kommer hit för att gosa ikväll. Det här kommer nog bli en riktigt bra kväll!



Bög klubben

Nea, Ludde, Jacke och jag drog en goo flötlunch innan bruden och jag åkte vidare till mig. Carro kommer snart och ikväll blir det mys av något slag. Det eee ju höstlov!


Fifän vad tjocka


Inte lätt när det är svårt.

Bara två av dom många fula bilderna från igår kväll:


Haha, mitt bebishår. Haha, hela Ludde.


Haha, Jacobs ögonbryn. Haha, har jag polisonger?

The drinks are on me, the weed are all free.

No sleep - Wiz Khalifa


Young, wild and free - Snoop Dogg, Wiz Khalifa and Bruno Mars

When you're happy, let it take you over

Alla släktingar har gått och så gör även vi snart! Byter bara om lite, tjejigar oss och taggar allmänt, det är so much fun.

Fick örhänget nu precis i födelsedagspresent av Nea! Tack så himlahimla mycket, det är to die for baby.

15 år. Var nära på att skriva myndig, men det är ju bara nästan..




'Cuz u look so fine and I really wanna make u mine

Snart borde nog första gästerna trilla in. Och Caroline och Linnea som jag inte träffat på sååå jävla länge.. Hbsfbaef. Jag har designat kvällens snacksbord, fint. Tycker ni inte? Fett med mycket kakor.. Kommer stå och hänga där ikväll har jag bestämt.


ALL HEDER ÅT AMANDA!

Jag har precis legat på alla fyra i badrummet och skrubbat med en tandborste (typ..) mellan varenda jävla liten kakelplatta. Skrubbat kaklet på väggarna, polerat toaborsten, papperskorgarna och handfatet och aaaallt. Duschdraperiet har varit i tvättmaskinen och jag har diskat vår lilla lykta man har tända ljus i. Asså jag är FUCKING STÄDGURU ju!!! Det blänker och luktar konstiga spray-medel all over! Sååå fint, det skiner.

Fan ta den som tänkte tvätta händerna i vårt badrum härefter.

Latero in life

Tummen upp, såhär vill jag också se ut.

Big wantie.

Röd lack stol från Versace. Vem vill inte äga en sån? Om man tänker efter är det inte så farligt många år kvar tills jag måste lämna boet. Allt ska vara så fett, lika fett som resten av jag. Matchat. Det stod inget pris någonstans dock, vad tror ni den kan kosta? Hur många tiotusen? Tar emot alla bidrag.


Lugnet före stormen.

Unnar mig en mysig frukoststund. Idag är det lite släktkalas och mamma är så på att jag ska städa aaalllttt. Laddar upp.

Nu är det dags för fredagsmys

Jag har poppat popcorn på gammalt hederligt vis (olja i kastrull). Så ball. Hittade sån där popcornkrydda som man har på bio, kvällen är komplett! Hjäärtaa. Nu ska vi titta på någon film om poker, för den andra som går ikväll har vi båda redan sett. Tough life.


Exiting moment

Jag har strykt typ hela dagen och städat mitt rum och mamma städat lägenheten för imorgon är det släktkalajs in tha Hedegård-crib. Fätt med spö. Moder är och hämtar mina tårtor hon har beställt.. Tjoohoo. Det är nu it's all come tru. Sen ska vi åka och handla fredagsmys och grejer. Ofett att jag fortfarande inte får röra mig utanför denna lägenhets väggaar. Meeen. Måste verkligen vara 90% frisk imorgon, det är viktigare.

Sometimes life takes you by the hand


Det är utsidan som räknas.

Fick en liten önskan i en kommentar om att visa upp vad jag fick i födelsedagspresent av mor. Och nej, det hade jag väl inte tänkt göra precis.. Men eftersom det nu var en önskning så kan jag åtminstone berätta. Det var inget speciellt egentligen, den stora grejen var besök på fisk-spa för mig och mamma (ni vet sånna där som äter ens hud under fötterna? Hahaha, euw, det låter så otroligt hemskt). Annars fick jag en eltandborste och lite finare hudprodukter! Oj, utseendefixerade presenter nu när jag tänkte efter..

Förra året fick jag en "hur man får mvg i allt i alla ämnen"-bok sååå balans. Det var nördigt. Hahaha. Balans.

Favorit i repris..


Läs och lär


Den var ihopklistrad igår.

Jag var bara tvungen att äta scones till frukost idag också för jag fick äntligen upp apelsinmarmeladen. MMM. Scones.


Om du säger det så.

Har precis gjort mig en stor hallonsmoothie som jag ska surpla i mig framför Family guy. Får fortfarande inte gå till skolan imorgon även fast jag mår bra. Mamma säger typ "39 grader feber får man inte bara sådär av ingen anledningen, den kommer vara tillbaka imorgon!" Okej då.

I have a problems. But I'm not as cool as Jay-Z so I have not counted them ..


Take a change you stupid hoe


För mycket tid

Jag har precis duschat jättelänge och i jättevarmt vatten. Hihi, skönt att tvätta bort sjukdomen. Skrubbat mig, gjort ansiktsmask, b.u.s, pillat med lite naglar och hår och ah. Det var väl det.

Gult smör

Jag mår himla mycket mer prima idag! Ingen feber och gjort scones till frukost och grejer. Bara för jag har tiden typ. Tjoho. Vad ska jag nu hitta på för att få tiden att gå?


Tööönthumor <3<3<3


Taaack!

Tack till alla fina gratulationer idag! Antar att det är kul att vara 15, haha.

Födelsedagsfrukost på sängen

Inte hungrig alls, men lyckades trycka i mig den där bullen och en clementin till frukost. Det har stått bredvid min säng sen klockan sex imorse när mamma kom in. Värt. Nu har jag energi nog att öppna mina presenter. Sen ska jag somna om. Det här är inte roligt, har så ont i huvudet..



Onsdag 26 oktober 2011

Min födelsedag. Och namnsdag också för den delen.

Jag har 39,5 graders feber och det var väl för jääävla roligt! Nu ska jag somna "om" (har inte kunnat sova på hela natten), mår ju för fääen inte bra i alla fall. Åååh, vill inte vara sjuk på min födelsedag! Missar allt det roliga. Typiskt nu precis innan lovet, man har ju inte så mycket i skolan. Imorgon är det niornas dag - tror ni jag kommer få gå eller?! Damp.

Dagens höjdpunkt


Definitivt sjuk tjej här

Godmorgon.. Jag har sovit fram till nu, somnade nästan direkt när jag kom hem från skolan. Jag mår piss, har blivit sjuk.. Och fyller år imorgon, kul LIV. Meeen. Ska äta lite middag nu kanske, om jag orkar ta mig upp från soffan.. Hej do. Vänder mig mot väggen nu.

Kemilektion


Vem fan gör sånt här?

Det här hade våra fräscha mattanter lagt i vår bamba idag. Fy helvete, hur kan dom ens komma på idén? Så jävla motbjudande..


Stay strong, don't give upp.

Är i skolan och det är sååå lamt. Jag har för jävla ont i huvudet, det bara dunkar. Boom, boom, boom, dunk, dunk, dunk. Dö. Ska sova lite på bänken nu, kämpa mig igenom dagen.


AMANDA
RSS 2.0