Back to skolan.. :(

Nu är helgen slut. Hoppas på minst en lika rolig lektion den här veckan, som denna lektion vi hade i torsdags: Lite lagom omoget, men fatta hur mycket vi flabba..


MANGALUF-SEMESTER I SOMMAR!

NU HAR MAMMA BOKAT EN RESA TILL OSS TVÅ TILL SOMMARLOVET, TJOHOOO. Taggad till max att få ligga på en underbar vit strand och bara chilla jääärnet. Ska bli brun och ha söta bikinis på mig.

Jag var jävligt noga med att vi skulle åka efter midsommar, så hon lyssnade på mig :D (Då är det nämligen bigpartaj). Vi är borta en vecka, rättare sagt den 26 juni - 3 juli. PERFEKTA VECKAN ALLTSÅ. Typ två veckor av lovet har gått då man hunnit tragga upp sig med en aning sol här och så kommer man tillbaka brun och vacker därifrån och är sååå taggad för en massa fortsatt sommarlov hemma i Sverige typ. Hahaha. Yääää.

Nu kommer lite tagg-bilder på vårt hotell: Morsan valde ett med typ allt. Det finns gym, spa, resturang, bar o.sv. Vårt rum har balkong och hela tjosanhejsan. Får se mer när vi anländer till paradiset om några veckor ;) Hur najs kommer inte det här bli!?



Update: Nu sa hon att dom snackar SPANSKA där?! OH NOOO, vill typ inte åka längre. Tjenare vad knas liksom. Hate spanska :( Fast sist när vi var i spanien lyckades jag lära mig ett ord. Så duktigt! Calle, det betyder gata ;) Det stod liksom överallt så det fastnade.. Hahahaha

INLÄGGET RADERAT



Funderingar över konfa-kläder har startat..

Vad fan har man på sig på konfirmationen egentligen?! Jag visade precis en jääättevacker klänning för morsan. Den hade virkad boobies-del och sen var det volanger i spets i maaassor hela vägen ner. Asså inte hela vägen ner till fötterna, det var en typ vanligt lång klänning? Halva låret alltså, haha. (Lät som vääärsta maxi-långa-dressen när jag förklarade där)

I alla fall, reaktionen jag fick var typ "men vaaaa? Jag trodde du skulle ha något mer cleant. Inte så fussigt och dussigt med spets, virkat, volanger, snören som hänger och massa grejer going on. Det ska vara helt vitt och rent." Men skiiiit också tänkte jag då. Vad fasiken, trodde man skulle vara f-f-f-iii-n? Ojojoj.. Där rök alla mina idéer typ.. :( KNAS!

Har åtminstone hittat de här jättesöta skorna. Vittvittvitt, allt ska vara vitt. Fick inte ha klack för mamma heller? Måste ha ballerina och vitt ska det vara! Hahaha, herreguuud vilka regler.. Dock fanns bara 41 kvar i storlek på dessa :( Sadface! Visst var dom fina annars?! Så jävla söta. För bara 150 spääänn. Omg typ, budget dröm.


MIN ÄLSKLING FYLLER 15 FUCKING ÅR!



GRATTIS JACOB :D Minminmin Jaaacob är nu en bigboy. Till åldern också. Jag lovar att köpa dig något, ledsen att du inte fick något idag.. Men chilla. Du har liksom inte sagt vad du vill ha och jag vet hur kräsen du är, det är svårt med presenter till dig. Hehe, här kommer sanningen fram? ;) Aja, men så är det. Du kan ju skicka en (liten) önskelista till mig, om du känner för det.

Nu när jag ändå håller på och är så ärlig kan jag väl lika gärna erkänna att jag tycker det verkar så himla mycket lättare för dig att köpa braiga saker till mig? :( Orättvist liksom. För du har ingen blogg och jag lägger ut saker här minst varannan dag på masssa nytt jag vill ha. Hahahaha


Min söööta bebe idag i skolan. (Och nej, vi går i samma klass. Bara skola. Vi hade en efterbliven vikarie sista lektionen och av någon anledning var han på den då?)

Årets första vårsol


Jag och Lallo värmer oss i den underbara solen som slog oss med häääpnad när vi steg ur skolans portar för att bege oss hemåt. Visst blev man mycket lycklig under den tre-minuters långa promenad vi fick vistas i den behagliga temperatur vår närmsta stjärna ger oss. Detta lilla tecken på en aning mer sommar, mmmm. Lyx! :D

Fan vilken dröm..

Någon som bjuder mig på en slurk av den här? 3000 spänn. Acne baby. Jävlar vad fiiiin! Vill bara ha den hängandes i garderoben, ååååh. Sugen. Varför fyller man år så sällan? :(


Gårkvällens klädval

Jag vill verkligen lägga ut det här, för jag kände mig så snygg i mina kläder igår! :D Haha, får man säga så..? Pinsamt - egogirlen.se .. Kläderna kändes inte så "jag", eller liknande det jag brukar ha på mig rättaresagt.. Trivdes dock i det så bra! Men usch shiiiet, jag ska typ byta stil nu! Instoppat och skjorta. Forever! Utställda midjejeans. Nej, skoja bara, nu ska jag inte överdriva..

Shortsen är ett par gamla fejkskinnbyxor jag klippt av och sytt. (För hand fasiken!) Snygga va? :D

Dags att visa upp den här nu..?

Jag hittade min dröm-jeansskjorta! :D Men det var ett tag sen nu, typ två veckor? Haha, har bara inte orkat visa upp den här än.. Men kände att det var tid nu. Bättre sent än aldrig.

Inne på Cubus var det den hängde så vackert på en galge. Cubus, som jag förövrigt aldrig ens är inne i! Och DESSUTOM är det en herr-skjorta, inte så att jag brukar kolla in killkläder i random affärer liksom..? Så det var sååå ment-to-be när jag såg den. Verkligen ödet, förstår fortfarande inte hur jag lyckades. Aja, jääävligt nöjd är jag i alla fall! Den har precis allt jag tänkt mig, känns som jag själv desginat den. Naaajs.

250 spänn.


Virkad klänning



JAG SMÄLTER! Den här mååååste jag ha!!! Kostar 800 spänn, men goshh vad den är värd det. Eller.. Okej, kanske kan diskuteras. Får se om mamma vill pröjsa det, annars får den ligga och götta sig i mitt hövve.

JAG SER FASIKEN ATT JAG ÄR BRUUUNARE!

Kom precis hem från min sista PRAO-dag! Så nu är det slut på dagis och efter helgen ska jag till skolan igen. Vet ni vad det betyder? SOVMORGON! Börjar ju klockan åtta då, hahaha! Yäää, får sova en timma längre. Lyx.

Efter "jobbet" åkte jag som vanligt in till stan och sola. Kan ärligt talat säga, som bloggare brukar, idag: "jag känner mig superfräsch nu!" Hahahaha. Brukar verkligen inte det, det är så jäääkla varmt och så ligger jag där och äcklar mig i rump-svett typ. Och så kommer man upp och.. nää, inte känns det fräsit i alla fall. Fast idag var det inte alls så :D Fick färg dessutom! Inte ofta jag kan se skillnad efter bara en gång sådääär. Happy. Massa fräknar i hela fejjan och brun på magen, ryggen, över bröstet.. Hahaha, ah, det är typ dom delarna jag hunnit spana in ;)


Vet inte vad min hand gör där (?), den bara ploppa upp verkar det som..

Hahaha, mitt värsta solarie-besöket eveeer!

Jag var så jäkla dum idag. Jag betalade tiden jag skulle sola och kom SEN på att jag var aaaas pissignödig! Var tvungen att kissa sååå mycket, men det kan man inte göra efter man betalat för solariet sätter igång efter ett viss antal minuter och det är ju den tiden man behöver att klä av sig o.s.v. Det var sååå plågsamt att ligga där, hahaha! Allt jag tänkte på vad typ "kissa inte ner solariet nu Amanda!!! Kan inte dom jääävla lamporna sluta lysa snart eller?! Jävlar, JAG MÅSTE KISSA NUUUU!" Hahahaha. Fatta att jag skyndade mig upp och satte på mig kläderna när tiden tagit slut eller? ;)


Kände mig tvungen att ta en "jag-är-med-på-bilden-så-ni-fattar-att-jag-inte-snott-den-här-bilden-från-google"-bild.

Barachilla.blogg.se



Måste skriva någon slags grej här nu och försöka beskriva hur bra jag verkligen tycker att mina kompisars blogg är! Den heter Barachilla.blogg.se och drivs av två balla brudar vid namn Caroline och Nikita :D Alla ni som inte läser den är typ dumma i huvudet..

Så nu kanske ni vill veta vad det är som är så jäkla kul med just "den där" bloggen? What's making the thing special lixåm? Jo, det är såhär förstår ni kääära läsare att den är väldigt spontan och jag får mig alltid ett gott skratt. Här är bara ett av typ tusen exempel, men just det här inlägget klickade jag precis upp:


Asså.. Hahahaha! Jag ääälskar det. Kan inte få nog av sånt här, typ as intressant samtidigt som man inte bryr sig ett piss. Men sen tycker jag synd om Nikita, samtidigt som jag verkligen kan se framför mig hur hon kutar runt och letar efter den där jäkla tandborsten i varje vrå av huset. Börjar snart grina av flabb känner jag.

Vad jag gjort idag (helt utan dagis-barn!)

Tyvärr kan jag inte lägga upp några bilder från dagiset och prao:n idag, jag var ju inte där.. Men ssshhh om det inför min morsa nu. Förresten, "uppskattar" (hahaha, mina ordval. Alltid lika fula) ni ens att jag gör det? Asså lägger upp typ bilder på mina teckningar..?

What ever, tänkte att ni åtminstone skulle få veta vad jag gjort. Jag åkte iväg som vanligt, alltså vid samma tid imorse, kunde inte vara hemma för mamma var det :( *Suck*


Vid sju trillade jag in på solariet där det var helt dött. Jag kände mig smart dock, när jag kom på att jag kunde gå dit - det är inte mycket som öppnar klockan sju på morgon! Då kan man ju inte sätta sig på ett café precis? Det var sjukt gött att sola i alla fall. Första gången i år ju! Dock har jag inte riktigt bestämt mig om det är dags "redan" att börja jobba på brännan? Eller hur lång tid är det kvar till solen kommer egentligen? Tre månader? I så fall är jag för tidig.

När jag solat åkte jag till ett bibliotek för jag tänkte att jag kunde plugga en stund. Hade ju ändå inget att göra ute? Men icke sa nicke, det öppnade inte portarna förrän klockan tio! Typ sick-sent tycker jag då bibblan + skolan = match. Skolan börjar man ju typ åtta? Då borde bibliotek göra det också. Valde ett fint bord och beredde ut mina böcker på istället.


När det blev lunch besökte jag en av mina kompisars caféer. Det var grymt värt att åka dit bara för två av mina vänner PRAOade där! Jag var vrålhungrig, beställde det dom sa var det godaste (och det var aaas göööttt!!!) och satt kvar typ två timmar.. Haha, eller jag vet inte hur länge? Fördröjde tiden en evighet var mitt mål i alla fall.

Efter lunchen träffade jag pojkvännen och hans kompis. Vi gjorde ingenting egentligen. Gick runt lite på stan, gick tillbaka till fiket och drack latte, åkte hem till mig så jag kunde duscha och byta om, hem till Jacob och titta på webb-tv. Sen gick vi ut, drog ner till havet:


Jag vet att det är as kass kvalité på den här bilden, men i verkligheten var det så vackert när han satt där på berget. Mobilkameran är ju det enda jag konkar runt på, hade med andra ord inte något bättre till hands. Med blixt blev bilden helt blå? Och utan kolsvart. Fick redigera så det faktiskt skulle synas en himmel och en liten man, hehe. Aja, det var inte menat med något najs fotografi här sååå...

Sökandet efter den perfekta jeansskjortan fortsätter..


Fin tvätt, helt i samma nyjans utan slitningar.
Gillar axlarna. Har ingen aning om varför man har dom där trekantiga sömmarna är där, är inte sömmerska, men det är dom och jag gillar dom faktiskt lite..
Snöret i midjan..? Varfööör?!?!?!
Skitfula knappar, vet inte om man ser det egentligen.. Men det var "knäpp"-knappar istället för sånna man trär in i ett hål. Hehe, fattar ni? Dessutom var dom vita..


Oversize, just like i want it.
Fickorna, det ska inte vara lock eller knappar där! Och dom satt i bra höjd.
Målarskjorta man hade på fritids när man skulle måla med vattenfärg? Yes! Det var det absolut första jag tänkte när jag trätt plagget över hjässan.
För ljus, helt fel färg. Med den förstas tvätt skulle denna varit riktigt fin. Kanske t.o.m hängande i min garderob just nu.


Fina armar och satt bra runt handleden. Bra längd, inte för att man ser så mycket armar på bilden..
Jag försökte verkligen komma på något riktigt bra, men det gick inte.. Därför skriver jag att det var lätt och man ville ta av sig den, sen går det att diskutera om det borde tolkas som bra eller dåligt. Men nu får det ligga vid plus-tecknet.
To much cowboy. Och det som gör den det är:
För tajt, för kort, för fel färg, lock på fickorna med knapp, "knäpp"-knappar istället för trä-igenom-hål-knappar som jag snacka om förut..

(Dessa tre kommer från )


AMANDA
RSS 2.0