Jag äter bara baguetter XD

 

Hunnit slappa lite efter skolan idag också. Lyxade med oboy och grädde, var såå längesedan! Glömt hur gött det är. Nu ska jag dit palmerna bor (till Sofia Palm dvs, om ni inte förstod det...). Grillmys! My favorite.


Festfreda



Snodde lite bilder från dagen på insta, fult av mig vaa.. Men tänkte att då får ni se lite hur det ser ut i vår klass om dagarna liksom.

ZzzZZzZz

Har precis valt morgondagens oufit, inte nöjd någonstans men pallar inte ta den konflikten med mig själv just nu för jag är för trött och hungrig.. Vill köpa nyttt. Har redan borstat tänderna men käka lite kvällsmat i sägen ändå, krim på den asså. Alltid denna problematik vad man ska titta på när man äter oxå. Ni kan relatera, eller hur? Jättejobbigt.. Fick bli lite barnprogram-introsånger på youtube. Vet inte hur jag kom in på dem.. They just spotted my eye (heeej S vet att du läser och ler) Men trött, vill sova för imorgon är det NIVETVAD.

 


Fejnafikafriends

 

Drog en snabbis fika efter skolan med Kajsa (som börjat i vår klass!!), Serra och PK. Sedan åkte jag till biblioteket för jag har tappat bort mitt kort, tänkte att ett sånt kan ju vara bra att ha nu i skol-tider. Men det är fan jättesvårt för dem att bara ge mig ett nytt, måste fylla i papper och morsan ska skriva på och allt. Blir så frustrerad på att vara liten skit iblaand!


Bara en dag kvar nu sen är det heelg

 

Nåra classmates after tha sista lektion for the day, english lektion vare fackthis.


731 dagar sedan

 

..tog jag de här bilderna. 30 augusti 2010, det var fan länge sedan. Liten cheeey. Kollar alltid på mina ögonbryn på gamla bilder, de är de som har förändrats mest. Skitfula. Fick tänka efter riktigt ordentligt med rubriken där för det var ju skottår i år. Besvärligt.


En liten igelkott!!!!

 

När jag gick hem hittade jag en sån här, den var så söt och livrädd (haha). Men jag försökte att inte skrämma den.. Såklart. Nu vill jag ha en igelkott som husdjur! Busan skulle älska.


Hihi

Köpt, gjort och ätit pancakes med Mallan idag. Vi fortsätter på vår nyttiga inriktning dvs. Senare åkte vi hem till henne och tittade på Ung & bortskämd och käkade gudoomliga. Hoppas den här säsongen blir lika bra, haha. Palla att jag tittar på sånt XDXD Askul

 


Onsdag fail #1

Åkte till skolan halv åtta för språket. Var så jävla trött så jag visste inte vad. Gudarna grät med mig. Stressade som fan och hann ändå till skolan i tid. Men tror ni jag hann platta håret? Äta frukost? Gå på toa? Hälften av sminket? Borsta tänderna? Sätta på mig linser? Svar nej. SEN VISAR DET SIG ATT VÅR JÄVLA LEKTION ÄR INSTÄLLD OCH VI HAR SOVMORGON TILL KLOCKAN 9.40!!! Och alla visste förutom jag. Såklart. Skulle varit gladare om vi faktiskt hade haft lektionen. Det här började inte bra.

 

Nu är jag jävligt förbannad. I alla fall tillbaka hemma och ska äta andra frukosten. Åt liksom en banan på vagnen på vägen hit och det var hur pinsamt som helst för alla vet ju hur mycket folk hatar folk som äter på vagnen.. Respekt mannen. Hälla i mig koffeinet (hör och häpna vänner, med MJÖLK i! Årets händelse)

 

(Hehe, ja, det var jag som spillde lite där på duken i bakgrunden.. Oopsi?)


Cruise control - Mac Miller & Wiz Khalifa


Every night and every day


Livet kom emellan

 

Bara gosat i soffan sedan jag kom hem. Skulle typ kunnat åkt och tränat eller något annat hurtigt, men nää. Inte när jag kan käka choklad liksom. Behöver anställa någon som kan städa mitt rum. Got no time for that shit u knååw. Bra betalt, måste vara straffmyndig (om man snor något), flexibel med tider.. Tänk om man kunde anställa någon att träna åt en. What a dream.


Barbour

 
En sån här kanske man ska ha i vinter? De är ju fina och klassiska. Men det finns så otroligt många likadana som är olika, haha. Får nog ta plugga lite modeller i så fall. Vitt är alltid snyggaste färgen på en vinterjacka, gillade den i mitten för den är lite mer designad dock ej en vinterjacka. Den sista var typ bäst pga luvan, ska se om den kanske finns i vitt.
 
Annars har jag en svart/lack dunjacka jag tänkte använda i år också. Å vad sorligt att jag tänker på sånt här..

Photogenic girls

 

Idag testade vi på gott gotti gott gott som ligger precis nedanför skolan. Det bådar inte gott gotti gott gott precis... Fast jävligt gott är det ju.


Måndag

 

ASSÅ VAD FAN ÄR GREJEN MED ATT MINA TEXTER FÖRSVINNER HELA TIDEN?!

Hade skrivit massor, men sammanfattar såhär: Sista lektionen var inställd så jag träffade Malin och Julia och vi åt på Pizza hut. Sedan köpte jag massa block, kalender och en svindyr miniräknare. En lax.. Ööö.. Sen hann jag sola på kvällskvisten också. Fan jag som hade kommit på en massa roliga vitsar som jag skrivit, nu får ni inte höra dem...... Buhu.


Braceface

 
..fast jag har ju ingen brace. Kom inte på rubrik bättre än så. Eller har jag det? Svaret på den frågan sitter mystiken inne med. Lol.

OH MAAJ GAAHD!!!

 

KLARA KASSMAN KOMMENTERADE MIN BILD PÅ INSTAA OCH DET ÄR FETT BALLT TYCKER JAG, HON ÄR SÅÅ SNYGG OCH TYP TVÅ METER HÖG (inte lång)


Skåda utnyttjarna:

 

Ikväll blev jag bjuden, av mina kåmpisar, att delta i en liten filmkväll med mina kompizar. För dessa omtalade k0mpissaar hade inte köpt något godis.. Så det fick jag åka och göra. Väldans vad omtyckt jag blev när jag anlände till målet, hiihihiehehhe. Vi utnyttjar varandra redigt effektivt så fort vi får chansen ska ni veta, men det göör inget för de är fina ändå <3


Gyllene dojjor

Kände att jag missade väldigt mycket igår när jag inte tittade på JB på Skavlan, så sitter i sängen nu och gör det. Fan vad galet när han skulle ut från hotellet eller, hahaha. Norska fjortisar överallt. Och tänk er att vara en av hans dansare på scen... Jesus. Jag skulle typ tro att alla skrek på mig, hehehehe.
 
Kul att han är guld skor på sig, lovar han köpte de bara för att han tror att Norge är Sverige (tror ju alla, vi är bäst liksom dah) och de sjöng ju "gyllende dojjor för dig och lyckan är gjord. Vingar på skorna och jag kan bli vad jag önskar". Givet.

IG @Wehvatiintqp

 

Dagens löönchdejt. Snyggare får man leta efter! Jag tycker vi var roliga som gick upp och åt frukost och sedan fixade oss för att kunna åka in och äta lunch, det är så lol haha. Jag måste sluta säga L-ordet.. Det förföljer mig i sömnen. Jobbar påre.


Yolo

 

Efter vår romantiska lunch på Jensen gick jag, Malin, Julia och Palm till EH så jag kunde ladda min döda telefon och sjunga lite allsång. Allsång är aldrig fel. Och VISPGRÄDDE VAR SLUT! Får sådan hända? Borde stämma dem lite granna tycker jag.


Matbloggen #1

 

När jag inte har något bättre att skriva om tackar jag gudarna att jag har aptiten för att hålla igång en blogg.. Äter värsta frukosten med Mallan atm, hihiihiihihi. Godmorgon!

 

Vi somnade i soffan igår kväll, så borsta inte tänderna eller tog bort sminket eller något. Blä. Fick värsta nackspärren, vaknade av det. Aj, så ont det gjorde.. Men sen kom vi tillrätta, haha woooow


Middag

 

Med Malin, Niki, Sara och Linnea på Condeco och äter middag. Favoriiter, åå jag tycker om er! Hjäärtaaan <3<3<3<33


Godingar

 

Åkte in till stan för att fika snabbis med Nikita och Sara. Åt en kanelbulle OCH blåbärspaj. Gogris. Sedan skulle de på bio, så jag drog till min mamma och Göran. De var nämligen barnvakt för hans barnbarn och hade hängt på universeum hela dagen. Vi lekte på lekplatsen. Barn är så söötaaa. Hon började gallskrika när de skulle åka hem och jag skulle få tillbaka mitt paraply jag lånat ut. Usch, fick sånna skuldkänslor..


Q


Brunch

 

Är jag inte go? Haha. Vet. Vaknade ganska sent och väntade av någon okänd anledning med att äta, så fick bli vëldigt sen frukost idag... Och de där salladsbladen var bara för att det skulle se fint ut. Jag åt de aldrig...


Don't need no Starbucks

 

Nää för jag har ju så jävla mycket godis så kan leva på mina sockerkickar. Palmis, Nea och Sara är här för lite fredagsmys och jag köpte 1,2 kilo godis.. Hahaha, den var riktigt spårad. Vi har tittat på MTV world stage, eftersom vi var där när det spelades in. Linnea såg sig själv i publiken TVÅ gånger men jag missade mig.. Buhu. Sen tittade vi Miss World också, haha. De var i Kina och Kina vann, o-okej. Sverige var som bäst under tävlingens gång på plats fem.

 

Chipset är Busan (mitt katt). Fint va?


Precis vad ni behövde just nu

 
Ett helt inlägg med bara en massa mej. Går alltid hem. Jag vet vad ni vill ha och jag LEVERERAR. Hoho, crazi. Bilderna är från i söndags såklart, när jag inte ännu hade färgat håret.. Har ni bestämt er än angående vad ni gillar mest?

Första konserten efter ljudteknikerns död

 

Självklart var Veronica inte lika bra idag som förra året, men ärligt talat följde jag med mest för glassen.. Men hon är ju så snygg och smal! Man blir bantningsmotiverad for suureee. Godnatt nu, jag blir fan helt slutkörd av dessa konstiga dygnsrytmer.


Rik med inslag av åtminstone inte fattig

Bytt om och tömt spargrisen. Ska åka till Liseberg nu, ska FAN vinna en plopp-stjärnvinst om jag så ska dö på kuppen! Haha, det är typ femtio spänn i enkronor.. Mmm vad gottigt det ska bli.


Man byter bara problem när man har välfärd och pengar

 

Konstig textrad där, men den är cool och det är jag med så k brä och bah yolo på det liksom


Stor stark

 

Bäddade ned mig i soffan när jag kom hem och tittar nu på Family guy och dricker redbull. Seeega senor. Ska till Liseberg ikväll och äta glass och titta på Veronica. Har glass-orgasm med Julia på sms, är så jävla taggad och sugen på GLAAASSSS!! Bara två timmar och en halv timma kvar.. Kan inte vänta!


Redo

Nu är plugghästen inom mig nöjd. Fast måste fan köpte rutade block och räknare också..

 


På väg heeem

 

Hemsk natt, inte sovit bra. Vaknat flera gånger, buhuu.. Har haft en stark huvudvärk några dagar och dessutom börjar halsen krångla. Gick upp, tog en panodil, halsade en halv liter kaffe (haha, ja, det är inte värst mycket i min värld) och knaprade strepsils hela morgonen. Skönt med sovmorgon och bara en kortis mattelektion i alla fall, rätt dag för det.


Pang påt' bah

Efter skolan drog jag och några nya klasskåmpizzar till EH och satt där två timmar och bara babbla om allt. Man vill inte göra om samma misstag som sjuan, då vi knappt började prata med de andra förrän nästa läsår.. Haha. Detta ska bli kjempegött! Som sagt, hittills känns allt och alla bra. Imorgon kommer 2 & 3orna och vi börjar med schemat. Pang påt' bah. Fast jag borde inte säja nått, tycker dessa dagar varit redigt sega. När man inte gör något seriöst liksom.
 
Senare åkte jag och solade och gick även en promenaad, då känner man sig duktig.
 
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) (fina, jo tack jag vet)

Lilla svarta, metall necklace å basic brace'

 
Allt från Gina. De där tee lär bli min död. Har en grå och nu en svart. Ska köpa så jag har två av varje färg, även i vitt. De är bäst till ALLT och mina ligger alltid i tvätten. Det stora, svarta korsarmbandet planerar jag att plocka isär lite och gör om, gillar inte kedjan något vidare.

Hvitfeldtska

@Vardagen.

 


E1ab

Första dageen!! Man bara försöker läsa av alla och få en uppfattning, det är läskigt. Vill typ inte säga till någon vad jag egentligen tycker om folk - för tänk om den åsikten ändras men personen får reda på det? Vill inte skada i onödan. Så taggad för lite nytt folk! Vill berätta allt om mig så vi bara kan veta allt om varandra på en gååång. Är nöjd med klassen än så länge. Vissa verkar bättre än andra, men det kan alltid vara värre. Vi får se vart detta tar oss! Börjar med schema på torsdag redan, är inte det lite att ta i?


Efter skolan träffade jag upp massa, vi fikade på condeco och pratade igenom allt med alla skolor såklart. Lol (hatar det ordet). Gick runt i butiker efter, men köpte inget roligare än block och hänglås till skåpet.. Haha. Det var det.


Är arg på mamma för hon har datorn (min?!?!!!), så jag kan inte blogga.. Öö vilket problem.


NU DET HÄNDER!!!

 

Jag säger godnatt. Imorgon börjar ett nytt liv.. Haha, okej då ska inte vara så deep shit för man har ju alltid bagaget. Har legat i soffan sedan jag kom hem och käkat en hel chokladkaka i ren nervositet för vad morgondagens meny har ett erbjuda. Tro det eller ej men det hjälptee väldigt bra.

 

Kommer aldrig kunna somna.


Mudcake

 
Efter klipp och färg och allt var det innebar, mötte jag och Malin upp resterande gängmedlemmar och har bara.. Ägnat dagen åt att försöka förtränga tanken på att det var sista sommarlovsdagen. Ungefär. Käkade lunch (på gissa vad?), gått i massa affärer (men hittade INGENTING och då blir jag arg för behöver tusen av allt) och avslutade kalaset med en redig påfyllning socker. Jahopp, så flöt även denna dag förbi under mina vingar av guuuld. Höhö.

AMANDA
RSS 2.0