Kul:)

 
Denna väntade på mig i brevlådan när jag kom hem. Kul:) Visar det + allt jag köpte igår, ska bara titta ikapp idol först och äta peanut butter cups å daim marabou för det är jag sugen på.

inspo.se

 
Får det lov att vara lite mer kläder här på bloggen? MM jaa taaackkkk. Ovan till ett värde 3827 och då är ändå klänning på rea. Vrf är kläder så helvetes dyrt? Bangaa. Mest sugen på de randiga jeansen.

Fint ska det va

 
Det är måndag igen. Ganska segt, huh? Jag har medicinen vänner <3 Det är min grymmma pepp-lista med typ "jag är så jävla bäst"-låtar och jag lyssnar på den på g till skolan, innan jag ska plugga, när jag tränar (hahaaa det har hänt en gång sedan jag gjorde denna dock dåå). Lägger kontirnueligt till nya låtar, de är ganska mixade i genrer osv :PpP
 
Länkisen kommer här, pussissar :* :-) ->  wehvatiintqp spotify feelgood playlist

Tantöverraskningsfödelsedagskalasmiddag


Älskar det faktum att svenskan inte särskriver, därför äger jag på hänga-gubbe. Kan komma på de bästa orden. Nog om ordkunskap. Söndagkväll spenderades på middag för min mammas bästis, hon blev sååå överraskad hehe så nu är jag taggad att fixa överraskningsgrejer själv till fölk. Vem fyller år härnäst? XD Charkisplock till förrätt å longa till huvud, det var så jävla gootttt. Påsen knöts ihop av en pannacotta med hallonsorbet på det.
 
Mycket bra söndag, alla tanter jag någonsin träffat älskar ungdomar. Eller iaf mig, nog mina goa skämt å roliga språk :PppP Exempel: När en gick runt för att presentera sig så sa alla vid bordet jag satt vid "jag heter blabla, gick i födelsedagsbarnets klass under hela grundskolan" och jag sa samma sak när vi hälsade, och hon gick fan nästan på det. Det tog ett tag att koppla att jag skämtade, hehehehe. Najs. Där fick jag till det. "Mmm skönhetsingreppen funkade bra på mig."

10 feb 2011

 
Min skapare, detta om någon kan ju kallas tillbaka blick. Haha. Inga fler kommentarer neej. Jag borde kolla på mitt hår men vad jag egentligen ser är ögonbrynen. FÖR-FUCKING-FÄRLIGA. Nu när jag har det sagt så: ooojjj men kolla mittt håååår?!!?!!! Långt åå brunt å mörkt och det som det inte är nu? idk what hände serri

Sunday funday? XD



Oj oj vad vi checkade av varenda affär idag. Stod i kön på Zara minst 5 gånger. Vi var där 5 gånger. Seriöst. Köpte några grejer, lägger la upp bilder när tiden är inne :P Funderar att utöka ytterligare med den fina tröjan och halsbandet? Får seee om jag går tillbaka å köper.. Betalar ju alla mina grejer själv och kan inte ljuga och säga att jag inte är snål. Halsbandet kostar 300 spänn och är fan från Zara, sån kvalité kan dom inte prestera. (Vad jag snackar kvalité i alla inlägg?) Men blev verkligen kär i det och där föddes det mest ångestfyllda ilandsproblemet. (Poetiskt jo jag tackar)

Fröken Olsson

 

Söndag morgon, trion är uppe med tuppen! Sov hos Julle (m M), vi sjöng & dansade schlager (den bild ni fick upp i huvudet nu, ja. Det såg ut just precis så) och titta på en skräckfilm. Åkte kl 9 till Fröken Olsson för frulle, jag åt så mycket bröd och allt var jättegött! Inte största utbudet till dess fördel, det tenderar ju att slaka på kvalitén när fiken har det tänket. Stor tumme upp!

Rock'n'roll


GRATTIS MANGSTERN 17 ÅR, älskar och är stolt att vara din vän! Tack för den otroligt fint organiserade lille middagen yesterday. Å tack tack till alla peeps som la upp pics for själv stängde jag av den delen av min hjärna för har inte en enda bild. Dock en legendarisk å opassande film. Sen drog vi vidare och min fredag var super duper

H&M

 
Sånt här skulle jag vilja bära mer, kan bli så bra! Älskar när mönstret är mer diskret invävt i stickningen. Riktigt snyggt. Båda från h&m. Den senare bilden har jag tagit själv på jackan i butik, hittar den ej på hemsidan och tror den kan vara slut.. Fan.. Men idk. Cardigan på första kostar typ 300 och jackan 700-800, minns ej :pPp Ngn som vet om den finns kvar i butik?
 
Fyller år 26!!! OKTOBER. En lördag är det glöm inte min födelsedag den 26/10

Fridays we're in löv:Pp


Hela fredagen var bara såå stressig. Mycket att gö hela tiden, så är mitt liv. Det kan du ge dig fan på, japp :PpP 
 
Bryter bloggtorkan med att börja läggaa upp två fina from Hvit. Till någon: snälla ring numret och säg sen till mig vem det var. Tycker att om man skriver sitt nr på bänken som största idioten ska man få sota lite för det också 


Don't

 
Julle skickade denna till mig, haha. Älskar sånt här, och börjat älska Gunilla också faktiskt. Att folk blir så provocerade? Tänk på hur mkt hon förändrats sedan första säsongen, hon spelar ju ett spel och har full koll på vad folk säger om henne och vad hon behöver göra för att uppnå önskad effekt. Hon är ju as known skådespelerska, en duktig måste jag erkänna för hon leker ju med alla dessa människor som tar så illa upp av grejer "hon" säger. Jag påstår mer det är ett manus. Skulle sakna henne om hon försvann. Underhållaren.

Impulshandlingar


Resultatet av någon totalt slut-het blandad med värsta adrenalinkicken jag fick av jobbet. Är så speeeed såå det blev att beställa lite kläder helt plötsligt. Vad fan håller jag på med? Hahaha kommer ångra detta när paketet kommer men då är det väl bara att skicka tillbaka.. Godnatt

Ullevi

Pic Niki tog på mig i måndags
 
Pjuuuuuh, jobbet idag var så GALET det var galet! Ett träningspass, jag bara sprang fram och tillbaka över hela kiosken. Det var så kul, vi sålde FETT bra. Hoppas på mkt provision. Kommer ha träningsvärk imorgon och blåsor över hela fötterna typ hehe. Extra roligt för jag fick mkt beröm av ansvariga. Kul kul! Värsta egoboost so I'm very speed nooow. 
 
När vi hade stängt så inventerade jag hela kiosken och skrev beställningslista. Fick även äntligen egen tshirt so now känner jag mig officiellt as anställd typ. Det är roligt att jobba, det vill jag göra mer.

Tors 26/9

 
Var på någon sexualföreläsning 2h imorse. Efter gick jag, Nellie å Erko och käka lunch på Condeco. Jag har helt missat deras buffé, tyckte den var riktigt bra! Betalade 63 kronor (eller nått sånt???) för den där tallriken. Jag kunde ju tagit en till om jag velat, men örkade inte :PpP Allt var kallt och vegetariskt (veganskt kanske t.o.m?), very fräscht å healthy. Så nu kan jag bocka av det på listan.
 
Nu har vi engelska prov och sedan har jag dubbellektion i natur på Schillerska och slutar kl 17.20 :'))))))))))

GOLDEN


Gick lite på stan efter skolan. Känns som jag träffade alla jag någonsin träffat, haha. Hälsa på varenda människa jag gick förbi mmmhhhmm, hashtag popular å skäms inte :')
 
Förövrigt hittade jag dessa UNDERBARA plagg! GULDIGA dr martens, how fuckin fab can something beeee? Hallå vill verkligen ha och sjunga "i mina gyllene skor" för full stämma. Och en fin fejk björn-maskerad dräckt. Som dock landade på ganska saftiga 1&5, för fejk liksom.. Jag vet inte riktigt, då måste man vara säker på att använda den mkt så avhållsam som ni känner mig för att vara köpte jag den ej.

Vacker höstdag


Visst har denna dag varit behaglig? Skönt väder, helt vindstilla. Sensommar/hösten är så mysig! Men min favo tidsperiod på året är när snön precis smält färdigt och man vet att nu blir det bara varmare för varje dag som går. Man kan fort ha jeans utan att drunkna i svett, men måste bära en jacka på armen pga de fort kyliga mornarna. Myyyyyyyyssz

Mina godnattinlägg kräver egen kategori

Sedan vi senast hördes har jag tagit mig en promenix i mycket kyliga motvindar för att hämta min cykel jag glömde i stan. Ja, man kan tydligen göra det. Solade även några minuter föör det var mycket behövligt. Av flera anledningar t.o.m., har märkt att min hy blir piggare såhär vid den fruktade sommar/höst övergången. Och fint med fresh fräknar. På tal om allt å inget behöver jag byta ut mina rostmackor m smör mot att äta mer frukt å grönt igen, nog en bidragande faktor till min besvikelse av min hys prestationer. Eller rättare sagt brist på..

Även skrivit lite tråkig psykologi uppsats om vad som händer i hjärnan och med signalsubstanser och blabla. En dokumentär om detta skulle vara hur intressant som helst, älskar att lyssna på liknande. Men söka, läsa, skriva av fina uttryck jag ändå inte skulle kunna redogöra för? Nej, not my thing.

Lulligt godnatt

Lunch

 
Omelette (3 ägg, champinjon, selleri, blandad sallad) m värmda krossade tomater + tomatpuré samt 1 avokado. Börjat gilla ägg mer igen, förr åt jag det varje måltid hela tiden. Minst 2 om dagen, helst 4 men mamma sa åt mig XD

Önskeoutfit otd

 
Ååååååååhhhhh när jag såg detta fick jag sånt sjukt ha-begär för en kostym. Äger en svart kavaj som jag haft på mig endast en gång. Men nuuuu MÅSTE jag ha en hel suit - EN VIT såklart! Vart har min klädstil hållit hus hela mitt liv, vad har jag hållt på med? Hur fan har jag klätt mig egentligen, hur kan jag inte bara haft denna?
 
Har varit hemma nu på förmiddagen (krasslig, imon går jag hela dagen i promise) men ska åka iväg till skolan i mina förfärligt fula kläder för att snacka praoplats with ma klassföreståndare/mentor/fröken/jag vet inte vad det kallas nu för tiden. Spännnandeee. Ska ändå spendera tre veckor där, då vill man ha det så bra som möjligt.
 

Det är såhär det ligger till:

I'm fuckin sick maaaaan. Låg igår i sjukstugan, soffan med andra ord. Riktigt seg söndag gjorde verkligen deeee nada och åt inget annat än rostmackor med smör/jordnöts-, glass å marabou mjölkchoklad/-daim. FYFAN vidrigaste jag vet. Men det vet ju ni som börjat följa mig på twitter redan. Sånt intressant skriver jag där <3333 (Wehvatiintqp)
 
Inte mått perfa today either men gick till skolan för att ha redovisning, didn't wanna bang my partner, samt få tillbaka matteprov. Blää vad jag känner att matte 2b kommer bli så mkt jävligare än förra kursen. #justdoit hahahahaha. Nej. Får se hur jag gör imon, har iaf inte feber.
 
Fick precis sms om jobb ikväll igen på Ullevi och jag käännneeer att dit ska jag åka nu woopa. Make some money :pPp Sanningen är att jag tycker det är så jävla pinsamt på textkommunikationen när vi ska skriva CV och jag har haft noll jobb eller aldrig gjort någonting... Idag kommer många sanningar fram känner jag, mhm.
 
 
Pics från 18 sep

Meeeen jag döööör

 
Jag MÅSTE ha ett par Please jeans, dom är så snygga att jag bara vet inte vilka jag ska välja. Alla ovan finns att hitta här och de kostar typ 1300. Jag dööör måste måste måste ha verkligen. Typ de randiga, vita eller ett par vanliga blå.
 
Fyller år 26 okt

Crayfish partaj

 
 
 
Var det här hemma hos mig igår! Eller mamma hade, jag fick bjuda in Mallan å Julle XD Men vi hade svenkult. Det låter ganska nyttigt med kräftskiva, fresh med skaldjur liksom. Åt typ 6 bitar paj och baguette med smör för det tar för lång tid att skala.. Lol

Long time no see

 
Hög ljudet och välj högsta kvaliten. Njut. Denna film gör mig så förbannat glad, kan inget annat än att le brett för minnet av denna dagen är magnefikt. Tagga slaget nästa år!!!! KEEP LOVIN' HVIT <33

Lägg på minnet: Wehvatiintqp

Har verkligen fattat tycke för Twitter men folk twittrar jättedåligt.. Förutom jag. Vill inte följa ointressanta kändisar för de är verkligen tråkiga. Vill läsa vardagsfilosofi och fina observationer.

Om ni använder Twitter kan ni ju följa mig ----> Wehvatiintqp. Asså jag tycker iaf att jag är så rolig och bra!!! Har även mitt flöde till höger i menyn här på blöggen because that's how much of a html-Gud I am. 

Fyller som sagt år den 26 oktober allihopa!!!!!!!!

Minkpink reflections cardigan 1200
 
 
 
Vill ha koftor i höst, jag har fan inga.. Med lite mönster. DOM HÄR ÄR SÅ SNYGGA VILL HAAA ALLLAAAA

I need a pod

Jag lyssnar bla på både Michaela Fornis pod (hon har tsm med Dasha) samt Sigge Eklunds (tsm med Alex). Det fascinerar mig hur jag, utan någon tidigare relation till någon av dessa människor, blir så pepp att läsa deras böcker. Tanken skulle aldrig någonsin slå mig om jag inte skulle följt deras pods. Varför blir det så? Haha. Vilken grym marknadsföring iofs, för ingen av dem snackar om sina böcker at all. Men jag är alldeles för snål, en bok kostar typ 200 spänn wtf.. Och bibs har sämst öppettider och utbud. Summan av kardemumman 1: lär inte läsa dem.
 
Detta är lite samma sak som med Blondinbella, hon skulle varit de nada utan hennes blogg. Vem skulle köpt hennes böcker, eller ens vetat om hennes företag? Vid närmare eftertanke skulle de inte ens funnits eftersom hela varumärket BB bygger på blöggen. Hon skulle inte fått göra smyckeskollektion, exempelvis. Det är så jävla ball att bloggar, pods, internet kan göra folk kända. Nu spårar mina tankebanor och jag snackar inte längre om vad jag slog upp datorn för att berätta.
 
Summan av kardemumman 2: nu är ni informerade. Jag är nyfiken på främmande människors böcker pga dem, och inte bokens baksida. Tycker det är sinneess, har blivit hjärntvättaadd
 
Suman av kardemumman 3: hallåååå en pod är ju vad jag behöver såklart!

FightForFitFood

 
What about a raw treat this friday? #FightForFitFood
 
THE BOTTOM
5 dl/ nuts (I used almonds, hasel, cashew & para)
Dried apricots (I used 10-12, dates will work just fine aswell)
Cardamom 1 vanilla bean
Taste it of with little agave syrup or honey if you like it sweeter.
How to: Mix the nuts, add all the other ingredients (it's possible to eat the entire vanilla bean and not just its contents). When you feel happy about the texture and sweetness of your bottom, press it out on a plate covered in plastic wrap.
 
THE FILLING
1 dl cashew
2 avocados
4 dl raspberries
How to: Mix the nuts, then add remaining ingredients and mix until smooth. Pour on your nut bottom and store in the fridge. This mousse can be eaten just as it is, without the bottom, if you prefer that. Let your cake unfreeze atleast 1 hour before you serve it, enjoy with lots of berries!

Döda dygn går i ett


 
Åkte vid 12 till nya Condeco vid Dom, aldrig varit där innan idag. Fin!! Gjorde lite UF-arbete med bästaste gruppisen tihi. Sitter nu i skolan, trots att vi har slutat, och ska plugga lite juridik pga en redovisning i kommande vecka och har annat att göra i helgen. Känns inte som fredag idag, ingen ska hitta på ngt. Jag själv tänkte bara ligga hemma om inte ngt erbjudande ploppar upp. Har fett ont i hals, huvud, mage. Trött också. Lika bra.

Dirrsändning Debatt



 


 
Min kväll har varit så rolig som medverkan i SVTs program Debatt. Vilda diskussioner om någon politiker som tydligen hade speciell religös läggning (?), jag inte visste vem, hängde inte med. Sedan lite skatter å sånt jag har noll relation till och trots trattöron satt jag med vidöppen mun som ett fån i dimma av min egen koncentration. Sen lättades stämningen och ämnet blev hemläxor, ja eller nej? Det går att vrida och vända i oändligheter och bör möjligtvis inte diskuteras på tv med pressat tidsschema (men det är en annan diskussion).. Hur lär man sig mest? Vad mår man bäst av? Hur mycket eget ansvar? Så individuella svar, det finns inget rätt och fel. Skäms lite att vuxna människor kan skrika så ilsket på varandra och ej förstå att deras ungar är olika. De lär sig olika, gör säkerligen majoritet grejer olika. Och det är helt okej.
 
Oj, vad hände med mig här?? Godnatt, det är tröttsamt att vara kändis och bara hänga i tv.. Gäsp.
 
Missade ni programmet finns det säkert på SVT play! Can u C Bert Karlsson?

Yes, ätit allt detta kan ni ge er fan på att jag har

 
 
 
Fyfan idag har inte varit en bra dag. Känt så mycket självhat och bara misshandlat min kropp med allt detta vidriga. Usch. Gick hem ifrån skolan efter skolfotot, som även det var uschusch. Skippade alltså my loved natur och jag hade gjort läxan jättebra och allt. Men mådde inte bra. Ätit mig igenom eftermiddagen. Pallar inte tryyyckkkeeeeet. 

Snygga klasskompisar ily


Tog skolfoto idag. Vill helst inte veta av ngt resultat, trycket kanske mystigt börjar brinna nu snart? Hmmmm

Hahahaha


Jag dör, detta är så ball men samtidigt får jag sådan ångest. Vara anonym är najs och bajs. Finns positiva och negativa sidor med allt, jag kommer ju aldrig kunna gå ful till skolan. Hahaha. Life's so hard on meee XD

Spetsar CV

 
Idag har jag gjort något så roligt som att jobba! Japp! True story, trodde ni inte jag kunde vaa? Nästan 3h i kiosken på Ullevi. Första gången. Typ aldrig jobbat förut never ever med någonting "riktigt" så det var kult, jag var sjukt taggad haha. Och hoppas det händer igen! Nu är jag ändå registrerad bland personalen sååå, hehe.. 

#1 födelsedagsönskelista

 
 
Fyra nya jackor värda en livsförmögenhet skulle sitta mer än fint på födelsedagen. Köp dem till mig här:
 
VLADIMIRO GIOIA
Isabel Marant
Karl Donoghue
Muubaa

School

 
UF, psykologi och matteprov idag. Inte så mycket mer spännande än så är mitt liv. Vrf har jag en blogg egentligen liksom? Wtf is this..

Shakespeare

 
 
Kulturell tisdagskväll det bidde med teater. Gud vad ovan jag är att se en livs levande människa sådär, som kan säga fel mitt i ett skådespeleriet utan att det går att klippa bort. Har liksom inte fattat att det är typ så det går till, eller jag vet inte.. Jag gillar det inte, vill inte ha det misslyckade - jag vill ha toppen på isberget. Bara marsipanrosen. Men samtidigt kan jag tänka mig att mer vana teaterbesökare tycker precis tvärtom, detta är det verkliga och film är falskt. Tror ingen fattar hur jag menar för jag gör det inte själv, ha-ha.

Spice

 

Inte åkt hem efter skolan idag för ska på teater kl 19 med klassen. Innan det behövdes middag i magen och tur då att jag har bästa Serra att dela den studen med. (Hehe tycker det är as gay med folk som skriver typ "bästa/älskade/liknande ***, därför jag också gör det <333 Serra du är ju det men du måste hålla med om att det är lite irriterande).
 
Gött med regn för övrigt.

Haaa-ha-ha-ha

 

Gnightz XO

Bloggar ej as much as I would want atm för utför enbart denna handling via appen som tyvärr är uppdaterad och numera så konstig.. Negativt. Värst av att är att bilderna blir pyttesmåååå? HALLÅ ursäkta mig man brukar kunna ställa in storleken och jag vill ha dem as fucking big as possible. Thanks. Men ska inte vara en surkärring för sånna gillar ingen. Fatttaaar niiii vad det innebär ELe? Jag har surat färdigt = more blogz.

Ps. Inte för att vara sån men ska sova nu.... Så mer blogz imon kanske värt att nämna.. Heh

Wanties otd

 
 
Nastygal klänningar, vill ha alla dessa.. Skulle vara jättefina på mig ju :') Men måste jag välja bara en, antagligen den blockfärgade längst ned i vänstra hörnet.

AMANDA
RSS 2.0