Reklaminspelning!


Vad händischzz söndagkväll? Åkt hummerlimo, korkat några flaskor champagne, ramlat runt i klackar och allt som hör därtill. Har haft en sjukt kul och givande dag på en reklaminspelning för ett studentevent. Ett fest/konsert-liknande sådant som kommer hållas på sv mässan. http://www.tickster.com/sv/events/wfbtgp8kxyeuv87

Lägger upp filmen dirr här när den släpps! Vill se resultatet nuuu


Butter-fly

 
Nu vill jag också ha en jacka med fjärilar!!! Hur mycket vårkänsla skulle inte det per automatik medföra. Och allt som är buttert skulle bara fly, ha-ha c what i did there? Faaantastiskt. Bilder härifrån

!!

Jag saknar min lille snuttegris, bloggen!! Får se om jag orkar skrapa ihop några inlägg om vad jag gjort det senaste :P

Har iofs inte gjort jättemycket egentligen, men har samtidigt inte kommit hem innan kl 20 någon dag sedan förra tisdagen.. Wonder why? XD

Allt för nu, vill inte ta ut all min blogglust på ett inlägg ju. Nu ska jag skriva fler!!

SpiceFredag kväll! Stannade till halv tio i kårrunmet, låter kanske som en pest för er but I like to hang there. Vi hade första styrelsemötet bl.a. (milstolpe!) Gick sen dirr till Spice och åt grillad lax och nudlar med Frida & Sara 🙆💁

Överlämning


Ja men denna dag gick ju vägen för mig. Fan så roligt. Efter ett långt årsmöte med Hvitfeldtska Elevkår fick jag en plats i nya styrelsen, verksamhetsår 14/15. Är stolt över mitt presterande. Får man säga så om sig själv?
 
Var och käkade en underbar middag på Ottomania med gamla styrelsen och senare vidare ut. Då var vi flera (fem närmare bestämt) generationer ordförande för Hvit samlade. Kul!

Bara 3 kvar sen brev från konungen


Idag fyllde min mormor 97 år och jag ger verkligen all cred till henne för kämparglöd. Kan ärligt säga att hade jag kommit upp i de åren hade jag troligen vara ganska missnöjd med min utdragna situation, men fan jag imponeras av den livsglädjen och -glöden. Hur mycket fitspo är inte det liksom?!

100-dagars


Jag och Dalle m.fl. hvitfeldtare var på Peacock och drack dåliga drinkar och käkade pingvinstänger för glatta livet. Varför ändras min sinnesstämning så avseendevärt bara det är vardag och jag ägnar mig åt något icke vardagsrelaterat? Har en utkaststeori som handlar om att det kan ha att göra med att jag känner mig fett rebell jao.

Torsdag


Bio på vardag förgyller hela veckan. Det är en morot, man pallar sig igenom allt om man vet att ngt roligt händer innan helgens ankomst. Var på bio idag och såg American Hustle. Bra, underhållande, fängslande film.

Mmumma


Veggie- & pulled pork wraps med tacosås till middag. Jag drömde om tacosås härom natten. Tacosås är ju så gott XD

Vårtecken


Orange fick bli säsongens färg. Vill inte ha vita eller svarta längre. Nice ändo ey? :))

Nu ska jag till torget med grannflickan Frida och se om det finns något hopp kvar för min telefon. Det lutar åt mycket troligtvis inte.

Miss DJ

http://open.spotify.com/track/6n4fCmO73c2FM6khn9Ec40

http://open.spotify.com/track/0kv7OsqLQhTRqOn3dSwiP1

http://open.spotify.com/track/2LTIrVBonJJLQHAjw41b28


AMANDA
RSS 2.0