Danskväll

 
Idag har vi dansat pardans typ hela skoldagen samt nu på kvällen. Haha, ett skämt. Jätteduktigt dansband och grejer de hade hyrt in.. Hahahaha

Rebecca&Fiona

 
DE TJEJERNA ÄR FAN SVERIGES SNYGGASTE. Och så går vi och käkar pommes efter konserten liksom, man får ju inte alls skuldkänslor.. Flickorna är mycket bättre live än på Spotify, lyssnar inte ens mycket på dem men hur de hoppar runt där på scen sig ju as kul ut - man blev minst sagt sugen själv.

Dance until you get it right


Ett år sedan idag


Summer in the city

 
Jag är lite överdrivet förälskad i skor av alla dess slag för tillfället. Möjligtvis. Men skulle inte ett par zebra printed loafers vara jävligt snyggt? Jo. Det skulle det. Så dah. Första paret är Jimmy Choo och andra vet jag ej om de bär namn, men de kommer från den här webshopen.

My buddies

 
Sitter och trycker i mig glaaasss. Firar typ sommarlov och betyg med att prova de nya core-smakerna. Karamel sutra var så sjukt go! Men den andra kommer jag inte köpa igen. Given tisdag med andra ord.

Teater

 
Idag var vi på en helmysko teater med skolan, som alla vår lärare bokar in åt oss. Ena mer ranom än den andra. Men godis är ju alltid gott så det funkar.

Cowgirl

 
Känner mig utklädd idag.. Allt som saknas är hatt och lasso, sen är jag så gott som redo ju. Men det får funka, haha..

Senaste tre åren

 
ÄNTLIGEN klar med min dumma svenskauppgift. Eller klar och klar går ju att diskutera. Man skulle skriva tio kapitel, min består av tre men är jävligt utspädd med töntiga bilder. Vilket babbel det råkade bli, det jag skulle komma till var att jag åtminstone är nöjd med framsidan - fin va?

MORSDAGBUFFÉ

 
Varit hos mormor på släktkalas typ, nu på morsdag. Ätit femton bitar tårta, sju kilo jordgubbar, massamassa brownie och sköjt ned festen med ungefär en liter läsk samt fenomenala mängder kaffe. Visst är min 94 år gamla mormor söt, förresten?
 
Sammanfattning: en riktigt lyckad viktuppgång.

116437-0092

 

 

 

 

 

 

 

   


Middaaag maaaaaat

 
Är hemma hos Göran med mamma och har klippt hans gräsmatta (sommarjobb1, haha), men nu precis lagat och ätit mat. As gooottt, åt ute på verandan å sånt e ju mysit. Dags att ta fram godiset för nu börjar EUROVISION.

Ett tåg med revansch kommer lastat

Att blogga på sommarn är ju alltid lite segt, men när jag får lite extra tid ska jag bombardera med allt som hänt sedan senast. Så våga vänta på mig liten stund, det kommer någon gång.


I am Beyonce


Crazy kids

 
Snodde två bilder från fb som jag blev taggad på från igår. Viiiiiii va på ett berg med en eld å that's about it. Fan vad ful jag är som väljer att bara lägger upp bilderna på mig själv.. Haha XD Inte så snygg heller liksom, tittar in i fel kamera och så minns jag inte ens när andra bilden togs och det syns ju fan ganska jävla tydligt. Helt borta. LOOOL.

Falling into pieces. Broken is what I am.

 
Precis fixat mig och ska dra ut nu! Det är ju festis fredag. Har ny blus/tunika//topp/tröja/överdel (haha, kommer aldrig sluta älska synonymer) på mig. Den har roligt gäddhäng. Och min fot är lite bättre nu, tackar som frågar. Har värsta plåstren och bandage tillåmä, haha herre jesus hur kommer det här gå....

På sommarn är livet som bäst

 
Vi gick lite tipsprommis imorse i skolan och självklart skulle jag vinna med alla rätt, det var t.o.m utslagsfråga. Och sjukt skeva frågor om mjölktänder, väderprognostecken och potatisar. Vann choklad och det var fett med naaajs. Hehe. Dah säger jag bara.
 
Efter en seg temavecka-skoldag med massa tråkiga redovisningar av veckan, var det tillbaka ut till vattnet för sol och baaad. Premiärdopp för min del, kan man väl säga. Andra gången var det väl egentligen - men första jag hoppade i vattnet. Vilket jag FAN INTE rekommenderar för jag hoppade på en sten/korallgrej och skar upp hela JÄVLA foten! Fy satan i helvete vad det blödde och jag haltade. När jag kom hem fick mamma ta ut sten-bitar ur min fot med pincett. Och vattnet var kallt, så det var inte ens värt...

Armband

 
Har två nya armband som jag bär idag. Det orange/neon är från H&M och det turkosa från Kappahl - kan man inte tro va? Nä, jag trodde det inte heller först.

Don't you worry about a thing, mama

 
Blir galen på att jag varken hittat ett par snygga leo-jeans eller vita slitna!!!!!!!!! Eller vita överhuvudtaget, de jag köpte är ju fan förjävliga. Jävlar vad desperat jag var.. Haha, de byxorna är ett skämt XD

Not even K.


SOMMARN


 
Temavecka äger för då kan man chilla på beachen hela skoldagarna! Hehe.. Bara jag inte bränner mig.

Göööööött

 
Sitter i stolen nu. Dricker kaffe, läser om nyc och njuter av att få hårbotten sönderbränd. Det känns att färga håret, buhu. Det blev bara utväxten och topparna den här gången också. Fast hade planerat en stor förändring, men nää fick inte det för min frissa.. Vad att göra? Hahaha, man kan inte övertala henne.

Plastbesticken XD

Gick och köpte middag i stan och satte mig på lejontrappan och njöt av solen innan jag måste åka iväg, fast skulle typ hellre sitta kvar här, för att cutta håret. Taggaaa.


Såhär "tränar" Nea:

Hurtigt som in i helvete åkte jag och Nea till gymmet efter skolan, men där tog hurtigheten slut. Det var självklart inte så kul, haha som vanligt alltså.. Solen sken utanför och man hade typ solsting, huvudvärk och var jättevarm!

Var barbent idag för första gången 2012. Bör nämnas, detta datum är numera heligt.

 

image description


K brä på den

Har bara legat ute idag någon timma i gräset. Hoppas verkligen ni gjort samma sak och inte irriterat er på att jag inte uppdaterat här. Varför skulle jag liksom? Hellre solsting.

Igår var inte som planerat men blev bra ändå. Började på ett berg i Hinsholmen med brasa och fint folk, sen drog vi till Fiskebäck. Kom hem vid två och käkade mackor för glatta livet med allt i påläggs-väg jag kunde hitta hemma, haha.

 


Yummy I got love in my tummy.


Nea är här

och vi har dansat runt och töntat oss en stund så det är nu två glada bruttor som skriver hära. Snart kommer Carro och Filippa, natten är given. Och jag har plattat hår, wooow.


Kungligt

Lallo drog iväg mig på en träning imorse. Tur att hon finns annars skulle jag fan aldrig träna.. Efter drog jag med henne på en donken som var SÅ VÄRD. Mycket mer värd än Carros gym, aj dissen.. McWrap fick 13,5/20p från oss. Filippa var med också, vi satt vi där och snacka i TVÅ timmar, haha. Lördagshäng.

 


Det ljusa, det klara



Fixat mig typ en timma. Enbart tidsfördriv. Ska åka till mammas gubbe (mamma ska åxå dit fuckthis) och äta middag. Titta på lets dance, äta massa godis och frukt för det har han alltid ton med. Tiep. Och ja, jag har diadem...

Fred ut

Varit och solat precis, mer har inte hänt (än) idag. Ska duscha nu. Jaaa vad intressaaant.

 


Woho

 


Kristihimmelfärd

Vad fan är det för högtid egentligen? Kristi? Är det typ en drottning? Som färdades till himlen? Dog hon idag? Fått för mig att det bara är vi skeva svenskar som "firar" det här också? Svensk härskarinna? Men det kan det ju inte ha varit - det måste varit längesedan om hon skulle fått en dag och kvinnor fick inte vara stora/mäktiga förr. Jag är så lat idag så jag orkar inte ens söka på Wikipedia efter svaret. Jag klagar inte liksom, är gärna ledig.

Inte gjort någonting för att ta vara på den här dagen. Inte varit ute. Har huvudvärk. Palla trycket. Nu blir det pizza till middag. Jag tackar ja.

Lillördag

Varit hos Linnea ikväll med Filippa och Sara. Snackat, ätit godis (har så ont i magen av allt godis nu! Nu räcker det för mig tror jag...) och fruktsallad och spelat sällskapsspel (haha). Jättemys med en lugn hemmakväll med b-rudarna. Gött med långhelg på det, jag smälter. Kärlek i överflöd.

 

image descriptionimage description


Stammisarna i farten

Kan inte överge kära cafét <3 Vad fan tänkte jag på? Vi har ätit kladdkaka med grädde och chokladsås. Ni ser ju själva. Spårar här varje dag. Men seriööst.. Det här var 12 spänn. Man KAN INGET ANNAT GÖRA.

 


Knäckt split

Var precis och köpte godis för so-provet var förjävligt.. Tycker faktiskt att jag förtjänar det, man lever bara once in a lifetime vettni. Och så lyckades jag på något skevt vänster göra sönder mitt kort. Vad jobbigt. Värdelöst. Haha. Fan. Nu måste jag skaffa ett nytt sånt också. Jävlar vad pank man känner sig helt plötsligt.

 


Laddar

Det här blev kanske inte veckans nyttigaste dag. Men jag pluggar. Det suuuger. So. HaTA so 4 life!!! Hoppas provet imon handlar enbart om de två rader jag läst. Om jag lyckas komma ihåg dem.. Har min femtioelfte paus, denna inkluderar kladdkakssmet.

 


Filmgodis

Bara älskar man inte sista tiden på terminen när det finns absolut inget kvar att lära sig? Jo, det gör man.

 


Haha

 

..ääh, det är inte lätt när det är svårt men det är skönt när det är ****


Godmorgon

KATTJÄVEL!!!!!

 


Överdoserar dagdrömmar

Kommer på mig själv med att sitta och titta på resor och underbara solstränder HELA TIDEN! Min nya, underbara hobby. Underbart. Vill jättegärna åka någonstans i sommar, förutom NY. Asså på solsemester. Även om vi har det lite halvt planerat tror jag det inte blir så, för morsan har ju ganska mycket mindre semester än mig och vi har tusen andra saker planerade i sommar. Hoppas Sveriges sommar rockar när den väl kommer! Annars kommer jag bli så jävla pissed.

AMANDA
RSS 2.0