Trött fredag?

Tidigare idag, under håltimman, skådade jag en mycket verklig varelse - en snubbe som satt och sov i en fotölj på Condeco! Haha. På vagnen på g hem hände det igen, en sovande varelse. Sen somnade jag nästan när jag solade, det är la dock inget ovanligt för det gör jag alltid. I skrivande stund är jag på g in till stan, på vagnen, för att göra den där MEGASUPERASROLIGA hemlisen som jag nämnde tidigare.. WOOOOPPP! Och somnade näästan mot Leos axel. (Gay)


Fre 30/5

Tjeeenixen, vgd? K bry min blogg allt om mig.

Idaaag har MIN dag varit jätteebra hittills! Fick hur många gulliga kommentarer (både här och insta) samt mail som helst av läsare som undra, eftersom jag glömde lägga upp min tröja igår, och frågade om jag blev ledsen eller upprörd för det.. Sötisar <33 Och svaret är nej, självklart inte. Det löste sig ju ändå!

När jag kom hem från skola soola jag, nu har jag duschat och väntar på Leo. Större delen av min vardag går numera ut på att vänta på den pojken. Och äta av uttråkning (är det inte ett ord? Blev rött sträck.....) under tiden. Hänger absolut inte ut min bf, just saying like it is. Så ni inte blir besvikna om ni skulle springa på honom någon dag på stan, jag menar han har ju också fått några mail nu när min blogg blivit så känd.. Ärlighet är bäst.

Senare i eftermiddag/kväll händer varje halvårs (?) roligaste!!! Men det sparar vi till då TAGGA


Twist&Tango

Köpte en tröja iggåår och tog kort men glömde lägga upp, pga min middags-matkoma :P Så hittade bilderna på telen nu haha. Riktigt skön, fin, basic! Har nyligen fått crush på v-ringat


Håltimmalunch

Typ stammis vid kanalen XD Standard på summern


Detta visste ni inte

OMGOMGOMG EXTAAAAS! Såg precis reklam på tv att man kan söka till PARADISE FUCKING HOTEL OMG!!! Har ALLTID velat göra det, seriöst sedan jag såg första avsnittet. Önskar så det gör ont i önske-spröten att det kommer finnas kvar om 2-3 år så JAAAAG FÅR DEELTAAAA


Kanalen <333

Paddan åkte precis förbi och obligatoriska då är att vinka för glatta livet. Sprider lite äkta göteborgsk kärlek till turisterna, alla typ vinka tillbakaa
Är med Mallan å Julle som käkat mellis/middag, jag gjorde tabben att åka hem och käka.. Ska man aldrig göra när tillfälle ges att äta ute. Det såg så jävla gott ut :( Luktade gott :( Nu ska vi leta efter glass men jag har redan ätit chocolate hehe, ciaoo amigos

 


Tors 30/5

Dagen har gått ut på: prov, mattenationella resultat, 4h håltimma, prov. Kuuuuligt

 


Beställt

 
Paus i plugget och beställde ett linne jag kollat på såååå länge. Älskar små blommorna. Nu hade jag tjänat lite egna pengar för jobbat två senaste dagarna så kunde pröjsa själv! Bästa känslan, känns så snällt mot mamsi. Stolhet över plagget XP Allt jag köpt för egna pengar vill jag typ använda heeeela tiden, haha. Antar majoriteten av er kan feela med moi där ;) Back to buisness!

Press pic 2 play


Mornin'


NER MED MONSANTO

Fyfan vad ÄCKLAD jag är! Läste precis Danis inlägg (översatt till svenska här) om genetiskt modifierad mat och hur det skadar våra kroppar (trots att det antagligen haft fler positiva än negativa effekter i riktigt fattiga svält-länder) Ett riktigt djävulskt företag, straight from hell: Monsanto. Jag kommer aldrig dricka en light cola någonsin igen. Nu den 25 maj demostrerade 2 miljoner människor i över 400 städer mot företaget (Googla: "March Against Monsanto" May 25 2013)
 
Många länder, ex Österrike, Tyskland, Frankrike, Schweiz, Grekland, Bulgarien, Ungern, Irland, Japan, Luxemburg, Madeira, Nya Zeeland, Sydaustralien, Ryssland och Peru har bannlyst Monsanto men svenska regerigen ingick förra året ett avtal. De stod bakom Agent Orange (gift under Vietnamkriget som haft förödande konsekvenser, googla) och miljögifter som DDT och PCB och sötningsmedlet sackarin. Bilden visar företag och deras produkter innehåller alltså dessa GMO-råvaror. Jag blir så trött på denna värld. Handlar allt om att tjäna pengar? Varför utnyttja männsikors hälsa? Den borde prioriteras MINST i första hand..
 
Ni har säkert alla hört talas om dokumentären "Food Inc" som blivit väldigt omtalad, där Monsanto blir riktigt utpekade. Hittade en länk bland kommentarerna till en annan dokumentär (nedanför) specifikt om detta företag, har inte själv hunnit se den än men ska!
 
Jag vill inte skriva allt för mycket om vad de gör och biverkningar, eftersom jag inte är speciellt insatt utan precis läste på om Monsanto. Ni får skapa er en egen bild. Wikipedia.
 
 
 
 

Tis 28/5

 

Ledig idag pga student. Det kan man inte tro med tanke på att jag ej skrivit här. Whatevveez krim, updates whenever the krims queen (moi) want. I stora slängar: började morgonen (kl 13 lol) med att jobba med FightForFit, sedan pluggat och bara chillat.
 

Vidare, congratz Hvitfeldtare <333 Tror jag är den enda student som inte är avundsjuk på alla studentare, hahaha. Jag är så crazy nervous, vill aldrig gå ut skolan! Tänk: så sitter man där, arbetslös och full av ansvar. Nä usch fy, jag kan inte ens prata om det. Vilket helvete, rent ut sagt. Jag vågar inte. Vill vara liten och bo hos mamma (gratis) forever. Best time of my life is now <3


Utmaning: vem vågar se århundradets vidrigaste fötter?

Jag har gjort/håller på att göra en så rolig grej.. Som jag måste dela med mig av. (Notera kursivt på "måste") Egentligen vet jag inte riktigt vad det är jag gett mig in på, men äsch! Bättre att slänga sig in och få tåla leken annars kommer man aldrig våga prova något :P Menar, vilken jävel har FAKTISKT tagit reda på vad godis innehåller och fortfarande sätter i sig det med glatt humör? Eller att ni käkat hästkött i färdigrätter hela era liv? Alla slutade ju på stört lol.

Åter till saken (så lätt att tappa röda tråden när man bloggar och inte twittrar så man slipper tänka på att hålla det 140 symboler kort. See there, I did it again!)

I alla fall. Några dagar sedan satt jag med en respektive en andra plastpåse på fossingarna och trodde jag åkt dit för stöld. Ni förstår, jag fyndade en liten magic box när klassen var på studiebesök på Ullared. När jag såg den stå där på hyllan var jag bara TVUUUNGEN ATT PROVA för läst både lite hitan och ditan om denna "Baby foot". Nu när värmen börjat smyga sig på och inte endast bikinisäsongen är kommen, även barfotasäsongen är det!!! Den jag personlig, som fot-avskyaren jag är, fruktar mest.

 

Vill att ni ska våga prova denna makalösa produkt. Satt alltså i soffan när jag hade feber i två timmar med fötter insmorda i inte vet jag, och tre dagar senare ramlade typ all hud av. Det är helt färdigt och har slutat verka inom 14. Det är så ball och jag har så många äckliga bilder på mina fötter. Ser ut som jag har herpes, rabies, hiv och alltihopa samtidigt (nej, kan inte påstå att jag vet varken symtom eller var på kroppen de sjukdomarna utspelar sig) (fast jo där ljög jag. Hiv kan jag allt om)

 


Fläng å häng

 

Jeans från Fiorucci Dr Denim (speciall kollektion så de finns lixx baah att köpa däära förstår ni) å sjalen e ifrån NYC biatch


exde


Flickor med låångt hår som klipper av det hamnar i helvetet. Just a remainder.

Kom över dessa bilder från juli 2011. SE MITT HÅÅÅR! Åååh vad jag är arg och besviken på mig själv för att jag inte kunde ta FUCKING HAND OM DET och toppa lite ibland och inte platta sönder, så jag inte hade behövt klippa av det. Då hade jag haft långt prinsesshår nu. Rapunzel typ eller vad hon nu heter. Prinsessan på ärten hade la också riktigt långt hår? What ever jag minns inte. Huvudsaken är att det skulle vart jag :((((

 


Vrf så katt Leo-pard? XD

Kärleken köper massa gottis innan vi bänkade oss, ett gäng, framför Champions League. Inte för att jag någonsin lagt större del av min tid eller intresse i en sport involverat en boll men jag ger det gärna både en första och andra chans. Why not? (Livets ständiga och bästa fråga)

Jag kunde inte låta bli några godisbitar, men åt både jordgubbar och ett äpple innan det för att stilla begäret. Drack inte läsk eller käka chips (som jag för övrigt avskydde innan jag blev tillsammans med denne chips-älskare. Missat så mycket chips i mina dagar. Antagligen till min fördel) (Ohja, paranteser är min grej)


Suck :((((


Mmm nom yum mums

Sort of like the best thing. Homemade burgers med coleslaw


Lör 25/5

Hänger hos Julia denna lördag, vi har målat naggglarnnna. Jätteglittrigt och flickigt och fina blev mina.

Tips på andra fina sommarfärger, från vänster: 1) Mavala, frozen berry 2) IsaDora, 711 Miami blue 3) & other stories, cambric purple 4) IsaDora, 714 lilac bikini

 


Sry I'm thinkin' about cats again :p


Werk it gurl(se: pic påJulle :P)

Så äcklad av mig själv och allt jag ätit ikväll.. 1/2 pizza, 1/2 yollibox och 20 kr godis. Det är fan inte att leka med. Och det var inte ens gott. Verkligen inte värt. Det smakade förjävligt. Jag känner mig förgiftad. Nu är det fan seriöst, motivationen har aldrig varit större.


Älskar henne <33

 
Fina sommarminnen!! Förväntar mig minst lika bra denna sommaaarrrr. SHIT TYP 10 DAGAR KVAR #dreambig

TGIF

Gårdagen var so chill. No fysiska kraftansträngningar
Hängde i Leos soffa, med huvudet vilandes i hans knä och lyssnade på podcast (älskar det) i typ 5 timmar på kvällen. Vill spela in en egen!!! Leo spelade tvspel :P Hahaha, #umgås.

Nu är jag med bästisarnaaaa, köpte med mig frallor och yollibox och goa grejer till mina tjejer after school. Yum. Somnade i solen av matkoma, haha. Får se var fredagen för oss, men hörde en liten fågel viska PIZZA XD lol

 


Naajshehe salong fuckers


Ons 22/5

Har egentligen inte så mycket smaskigt att dela med mig av om eftermiddagen, ville mest bara ha en ursäkt för att få lägga upp denna fina bild. Den tog lång tid att göra. Hehehe. Nej självklart har jag massa roligt att säga, lol vem försöker jag lura? Alla vet att mitt liv är topnotch. Jag alltid har så kul var jag än är och vad jag en gööör. Dah. Life of Ahmendah.

Pluggade dåraa.


Sambrown cowboybelt

 
Detta nya bälte kan jag visa upp. Finns inte tusen saker att blogga om alltid, började ju igår haha. Men jag tycker det är jättefejt med de små blingpärlona, och beige istället för svart. :):):)) Tog bilderna när jag testade det i butik, för att skicka till morsan lol. Köpt på Raggan.
 
Även nagellacket är nytt, värsta sommarfärgen! Dock märkt att antingen älskar man det eller avskyr. Inga fega mellanting inte. Kommer från IsaDora och färgen heter "Mazipan".

gotta have dat summerfreshness

Tagit tummen ur röven (älskat uttryck) och bokat ny frisörtid. Äntligen. Senast var i november, hahaha. Man kan tro att jag skojade där, men är faktiskt seriös. Tagga nästa lördaaagggg

 


Ons 22/05

Dessa pix tycker jag är gosiga. Premiär-hänget på muren när solen kom. Minns att det stekte ganska hårt där, med svarta jeans och martens. Naw, fina klassisar. Älskade skola.
 
Idag skolkar jag ee.. Hehe eller va? Nä meen jag kan frivilligt nominera mig själv till sämsta eleven. Kände bara att jag hellre sitter hemma än går på, enligt mig, "onödiga" lektioner.. Ha-ha. Försov mig som alltid, trots sovmorgon. När jag hade stressat igenom frukost, smink och kläder på 15 minuter kände jag bara fuuuck dis shit. Klädde av mig igen och kokade kaffe. Så mycket bättre. Min ursäkt är att jag ändå hade feber i söndags och alla såg (och hörde.. snörvel) igår att jag är sjuk. Nu har jag slösat 3 timmar här framför datorn och rensat telefonen, importerat nya låtar, läst bloggar, googlat skor och solglasögon osv. Ni kan melodin. Ska la plugga lite också. För gjorde inte det igårkväll, som jag sa. Självklart.
 

Skog + regn = gudomlig doft

Trotsade skyfallet och joinade Julias promenix, eller rättare sagt trodde det var slut sedan långt tillbaka.. Oj så fel man kan ha. Mycket vatten den där himlen kan hålla kvar där uppe. Ball. Det öste ganska gött när jag tog mig hem sen. Hade lätt velat stanna ute men så är det på 2000-talet när man har mobil. (Önskade mig inte en vattenskadad i julklapp precis)

Nu sitter jag här i söffan, nyduschad och sådär trött som man blir av att gå 2km dagen efter man haft feber :p Äter melon men det blir man ju fan inte mätt på så ska ta något rejälare. Vill sova men kan antagligen inte det. Måste skrapa ihop en liten engelska ordlista på 45 ord. Tar tag i det så jag kan få däcka. Mmmmmmmmmm

 


Tis 21/05

Nationella gick la okej, men jag varken behöver eller kan bry mig mindre. Gjort är gjort kommer aldrig igen XD Sista delen var lättast? Vad hände där? C-delen med kuberna missade jag helt och hållet så förlorade 11 poäng där eller något. Flow. Satt förövrigt och snorade ner allt :(

Efter pussades jag lite med pojkvän, köpte käk, och senare mötte bästisar på stan och kollade lite ropas (kläder hehe). Behöver massa nytt men stirrat mig blind på det som redan finns ute i butik nu. Det får bli att vänta ända till nästa lass kollektioner kommer ut. Not flow.

Sedan blev det en andra lunch haha. Provade nya mozzarella surdegsmacka på eh. Orättvist att de har olika utbud beroende på vilken man går till, eller? Den mackan får bli dagens tips, ska alltid köpa den nu om den finns <3

 


Här drar vi ett streck

 
För nu börjar jag blogga igen!! Weeho fan vad najs. Och så är det sommar och allt. Livet är la ännu gött?
 
Jag har fixat lite design, typ bytt header samt lagt till mitt twitter- & instagram-flöde i sidomenyn. Även det jävligt najs. Tog mig typ 3h att fatta hur, men nu är jag mästare på allt vad kodmallar innebär. Najsnajsnajs. Ligger dessutom hemma sjuk så inte så att jag gått tre timmar back precis :P
 
Trots att jag slutade blogga i november så har inte statistiken varit nere på noll besökare en enda dag.. You sick bastards. Neej skoja <33 Bästisar XD Hörs många gånger senare dåååra. Allt för nu, jag checkar ut.

AMANDA
RSS 2.0