Men FAN vad blogg.se ALLTID ska DAMPA!!!


590 kalorier per 100 gram

 
..men jag har lärt mig le trots det.

Mörkrets riddare stiger

 

The dark knight rises var jättebra! Rekommenderas. Amerikaner kan göra bra filmer också, lite hopp för dem tjoho. Det skulle inte alls vara samma sak att se den hemma, pga ljudeffekterna och den maffiga basen som låg på under hela filmen. Glatt överraskad. Vi satt på andra raden, fick därför ganska många fina närbilder som också passade bra till just den här filmen. Nog om det, gå och se den själva - det är roligare att få ett eget första intryck.

 

Efter drog vi till Condeco och käkade toast och pratade om allt mellan himmel och jord. Fast inte riktigt, hoppas ni är medvetna om att det är ett ordspråk. Talesätt. Nu ska jag äta upp resterande av mitt biogodis. Kostade på mig idag. Kunde dock inte äta det mot slutet för det blev så spännande! LOL.


Fast jag har 221.

 
Älskar det faktum att Leonardo da Vinci hade högre IQ än Einstein. Och hatar att någon som Hitler lyckats kamma hem en hjärna med hela 141? Man trodde ju ändå att han var.. ja, hjärndöd rakt av. Men heeey, går inte att inte nämna, bästa av allt - Andy Warhol.
 
Om ni inte visste, normal IQ ligger på ca 110. Döm därefter.

Yrket är klappat och klart.


What ever

 

Dagens! Nu drar jag på mitt-på-dagen-bio. Dock kommer det vara kväll när den är slut, för ska se Batman och den är 2h och 45 minuter. Kommer jag kissa på mig med min taktik "måste köpa största colan möjligt och dricka så mycket innan man går in så jag får valuta för pengarna"? Ja.

 

Nog om min urinblåsa. Här fick ni både sneak på en välinvesterad produkt från New York samt lite av mitt bus-pyssel igår. Kommer riktiga bilder.


Självlysande kläder. Är det en superkraft?

 

På vägen hem från stan tog jag en sväng om solariet och SÅG för en gång skull att jag fick färg! Det är ett mirakel, haha. När jag upptäcker denna underbara konsekvens av mitt slitande, emellanåt, blir jag alltid irriterad över att jag inte bestämde mig för att sola en minut mer än vanligtvis. Fast det var väl tur att jag inte gjorde för jag brände mig nämligen ganska rejält på axlarna i New york. Är det inte konstigt att jag inte vill sola längre när jag inte får färg? Människohjärnan är en allt bra underlig mekanism.

1/7 av livet består av måndagar

Imorse gick jag upp megatidigt (elva!!) för att åka till Linnea och vinka henne hejdå, för nu är hon ifrån mig en hel vecka! Buhu. Dock fixade vi Viber åt henne, hahaha. Sen gick jag till Panduro och köpte pärlor, har pysslat hela dagen. Lol. (Lovar att ni ska få se mina fina konstverk när jag tagit kort! En grej finns redan på instagram; wehvatiintqp) Svängde även förbi Åhléns och köpte hela fyra böcker. Kommer ju ta en evighet att läsa.. Men när man väl får igång det saknar man att inte ha en bok att läsa.. Läst ut två stycken den här sommaren! Konstigt att jag just sa det där.. Så lyckades man göra av med ett halvt studiebidrag idag också liksom.

Kattröv på din skärm

 
Jag och Mallan drog till stan för en nattis-donken i vanlig ordning. Haha, mat är beroendeframkallande och vi skäms lite för det.
 
Har suttit och rensat både mina dåliga listor på Spotify och bilderna från New York. Håller på att ladda upp dem, men som alltid på rätt datum så det blir för er att skrolla med jämna mellanrum för de dyker upp hela tiden! Vissa redan publicerade.
 
Måste tyvärr trotsa min vakenhet med att sova snarast, för ska upp "tidigt" imorgon och säga hejdå till bästis Linnea innan hon lämnar mig för Turkiet! Böhu.. God natt.

Bantar

Är med Malin, vi har bakat kladdkaka och gjort latte idaag. Blev as bra! Avnjöts framför film.

 


Lol på den mannen


Love it more than life


Brännö igår

 

Tack Nikita, Kajsa och Julius!


Cykeltaxi

 
Det var svendyrt, även fast vi prutade haha, men även svenvärt och en svenviktig turistgrej!

KLARA KASSMAN!!!

 

Sprang bokstavligen talat på Klara Kassman, som kom tvåa i årets "Sveriges Top Model", i Soho. Malin hade fullt upp att fånga en taxi, det var så jävla ballt. Jag älskar henne!

NYC dag ||||


Donkenfrulle på Times Square


NYC dag |||

 

Central Park

 

Djuriskt

 
Bland det första jag plockade på mig var denna sjal från ett märke jag inte orkade lägga på minnet.. Haha, fail, men tror det heter "tasha" eller något innehållande det för det står på. Sak samma. 45 dollar kostade den! Fin va? Sjalar är min favorit accessoar, mycket snyggare än ex ett halsband. Älskar tyg.

NYC dag |||

 
Godmorgon New York! Här är det full rulle tidigt. Överallt förutom på bussen tydligen? Fast jo, när jag tagit bilden rullade det bara in folk från alla håll och kanter. "Äh, bara sitter här några hundra meter upp i luften och putsar fönster". Vet ni hur länge vi fick stå i kö för det Starbucks-käket? Och hur länge man fick vänta för att få en stol.. Haha.

The apple at night


Dinner @Bryant park

 

NYSE / Börsen / Wall street


9/11 memorial / World trade center / Ground zero

 
Man var tvungen att göra sån där metall-kontroll som man gör på flygplatser när man skulle in hit. De är så rädda för ALLT där. (Om ni pallar läsa, på tal om det att de är rädda för allt, så var det en tant som satt bredvid morsan på bussen och erbjöd henne handsprit bara för hon tog bort en tidning som låg på sätet innan hon satte sig. Eeeh...)
 
Om ni undrar över bilden på trädet så är det "the survival tree", dvs enda trädet som överlevde attacken! Tyckte det var jävligt ball faktiskt. Att de satt staket och allt runt, haha. Amerikaner asså. Alla andra träd där var likadana, som ni ser om ni kollar bakgrunden. Kändisträd! Alla tog kort med det, hahaha...

FRÅN NEW YORK CITY

Det är andra dagen och vi har det jättebra! Klockan är 18.30 här nu. Äter som galningar för det finns överallt och man blir vrålhungrig av att promenera runt och turista hela tiden. Har redan hunnit göra massor, men när man tänker på hur mycket det finns att se så är det inte något märkvärdigt.. Svårare att beställa mat än jag räknat med dock. Och det finns inte alls lika många sådär dödligt överviktiga som jag räknat med, tror de gömmer sig i resten av USA och inte i just New York. Är på World trade center / Ground zero / 911 Memorial (många namn för samma plats) just nu. Hela fen här resan ärsom en historia lektion för man läser ju på om hur allt hänt och varför det är känt. Kan allt om Frihetsgudinnan, utmana mig om ni vågar. Dags att avsluta här, jag kommer med hundratals makalösa bilder när jag kommer hem!


BLTbar&grill

 
Bland det bästa vi åt under hela resan var den här KLOCKRENA hamburgare utan minsta skavank! De hade så mycket OTROLIG mat där. Men mycket förjävlig också, man måste veta var man ska.

Statue of Liberty/ Liberty Enlightening the World

 
Lägg märke till hur små människorna är nere på marken, bredvid frihetsgudinnan. Hon är ju närmare 90 meter och bara pekfingret mäter 2,4 om jag inte minns helt fel. Vi gick dock inte i land på ön för att ta en närmare titt. Man kan ju se henne enbart genom att traska ut till hamnen på fastland - så att ta båten var för oss nära nog. Gjorde det mest för möjligheten till makalösa bilder faktiskt, haha. Dessutom kan man inte ens gå in i henne (ooh, sexy) just nu - då hon renoveras och är stängd.

NYC dag ||


Rockefeller center


NYC dag |


NEWYORK-MANHATTAN-MIDTOWN


När sorgen försvinner vad finns det då att vara lycklig för?


Biffkrim

 
Nu har jag varit och lämnat Sofia på tåget! Usch, lika sorgligt varje gång.. Gick in på solariet på vägen hem. Det är fan kriminellt att sola under sommarmånaderna, men VAD FAN HÄNDE med dem liksom? Så det gills inte.

Ååh..


Pull myself together and go home


GO NATT DÅÅ PUSSYNALLE


Hands over head

 
Ikväll var jag och Sofia på gothiainvigningen, vilket sög i år. Så lär aldrig gå, men det är väl lika bra det. Innan käkade vi en thaibuffé som jag bara inte fattar att jag lyckats missa? Så jävla gött för bara 80 spänn. I nordstan, ni måste gå dit!

Älskar sånnahär idioter


Rock me

 
Mest strosat runt idag för att fördriva tiden. Innan vi åkte hem käkade vi lunch på Starbucks, man får inte skratta åt de små oskulderna i Falköping som aldrig varit där.. (Hahahaha)

AMANDA
RSS 2.0