Lördag

Satte oss på en brygga vid Hinsholmen efter vi köpt godis på Konsum. Det var så jävla kallt ute, inte precis min melodi. Missade den helvetes bussen med inte ens 10 sekunder, bara för den var tidig. Avskyr tidiga, avskyr sena. Men en timma senare hade jag ändå lyckats ta mig innanför dörren. Ligger uppkurad i soffan med mysdress, te, filtar och kissen nu. Snyggaste Pekåå på bilden

 


Idag har jag ätit frukost, tittat på tv (L...

Idag har jag ätit frukost, tittat på tv (Let's dance säsongspremiär repris, Sveriges värsta bilförare finalen repris och biggest loser finalen repris. Ha-ha), ätit lunch, fixat mig, ätit mellis. Braaa. På väg mot långedrag nu och ska träffa mitt folk. Sånt äger. Btw, jag lyssnade fan klart på den 1timma långa låten jag la upp i nedanstående inlägg. Fantastiskt, eller hur?


Bra ljud en lördag:


Fitspo #18



Den här står Edita Vilkenvici för Vouge April 2012 för. Jag tror de försöker sälja klockor, eller vad tror ni?

BBQ

När jobbiga-veckan rundats av med ett festis-matteprov, åkte jag hem och duschade och åt. Sedan mötte jag upp Nea och tkn på Konsum och vi handlade grejjor till årets första sommargrillning! YEEEY, engångsgrillarnas-halvår, here we come. Carro och Mange kom även senare (sånt får man inte missa nämna. Umgänget är väldigt viktigt i bloggar har jag märkt). Vi myste med massa filtar vid vattnet, snacka och flabba. Tacos följdes tätt inpå av frödinge kladdkaka (aldrig fel), grillade marshmallows och en redig påse lösgodis. Jättelyckad fredag liksom!

 


Vilken är snyggast av de likadana?

Jag måste köpa en grå bas och det är ju såå svåårt... Lackar.


Nu det händer!

Ska vi se hur pass bra det lyckats göra mina uppfattningar av boken till film. Antagligen inte så bra, men förväntningarna är höga ändå. Spännandee

 


Kalasbra

EEe på kungs med klassen atm. Alla äter pizzaa utom jag, hehehe. Det är inte jättegott, var mer sugen på parmaskinka och mozzarella ost. Tydligen var osten slut så då fick jag en äcklig istället, inte värt.. Sak samma. När vi är klara med middagen här sätter sig hela klassen i biosalongen med stora godispåsar och kollar på Hungerspelen!!! Jag är så taggad, goosshhh.

 


Kaozat

Går och lägger mig med tekniken nära till hands. Caroline, vill hänga ut dig lite här för att du inte svarar när jag smsar. Behövde din hjälp, halloo? Friendz? Du ska hjälpa mig imorgon. Godnatt.

Dermosil

Jag har skrivit om det här märket någon gång förut, men det tåls att nämna igen. Fick hem lite nya sminkprodukter härom dagen. De är jättebra, så om någon bryr sig kan ni alltid kolla webshoppen här.

Jag använder deras primer, concealer, foundation, highlighter, solpuder och maskara. Nu lät det som jag sminkar mig as mycket, men det är rättaresagt de produkter jag har. De jag använder näär jag har på mig något av allt det där. Kan försäkra er att de är bra, haha.

 


Galaxy

image descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

2, tee från Gina Tricot
1, 3, 5, 6, 9 från Black Milk clothing
4, 7, 8 ?

Run bitch

Är ju onsdag och då tränar vi och det har vi gjort idag. Carros lillebrorsa hängde på och var jätteupprörd över att lekrummet var för litet, nä det var ju inte så kul.. Hehe.

 


Den kjolen och de byxorna



behövs det fler ord än så? ..från Odd Molly.

Ser det inte mumsigt ut?

Fejn mat jag lagade på praktiska provet idag. Fjäskade som fan och skrev typ på utvärderingen att min pizzasallad smakade bättre än pizzeriornas. Öh..... nej? Är det ens möjligt?

 

 


Carvs



Vill byta ut mina svarta Martens mot ett par sommrigare. Velat ha dessa två så läänge.. Gosh. Men vill ha en massa saker så får nog försöka va lite realistisk och köpa ett par andra skor om jag nödvändigtvis måste. Det var väl vuxet av mig?

Just hanging around at the pool and got all natural boobs.

Oj, nedanstående tre inlägg = svartvita.. Och oj vad jag gjorde bort mig nu om ni inte redan märkt det. Pajade musikprovet fett idag förövrigt, men skit sammaa.. Försökte men lyckades inte få det att fastna. Inte mitt fel med andra ord. Efter skolan åkte vår trio till vattnet med TKN. Var underbart att sitta där i solen någon timma och plaska lite med handen. Är så jävla glaa' idag, den här dagen var precis vad jag behövde!!!

 

Glass. Sol. Hav. Vänner. Lycka. Vad mer kan man begära?


Make a million and then dance


Baby, gotta tell ya', my heart was freakin' out when I held ya'


Känslor tar över ett helt liv.


See where you're going with that





Den första blajjan ee så taaajTTTttt....

Let's doo this yall

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

 

Här har ni dagen hittills. Verkar ju som jag går på någon vätske-diet, men icke sa nicke. Bara varit så jävla hungrig hela dagen. 1) Uttråkad Ture på spanskan. Nuttee <3 2) Lunch. Trodde det var en smoothie, så fick jag saft. Förvänta er aldrig! 3) Mellis innan träning 4) 5 minuter på löpbandet, 30 minuter @da gym. Carros pic yo. 5) Gick till hemköp och 120 spänn fattigare gick jag därifrån. Man får inte mycket för den pengen, deprimerande.. Pluggodis till nu, möms. 6) The beast every day, the coffee @home after school. Sitter gött.

 

Nu ska jag börja från grunden med två stooora muntliga redovisningar och ett prov! Så ingen mer blogg. Buhuu.. Det är till imorgon.. Har tre timmar på mig.... Hejdå.......


Lika uppiggande som en sömntablett


Inget liv

Jag suger idag. Gick och la mig när jag kom hem. Värdelöst. Trött men kan inte somna. Kan inte börja med stora högen plugg heller. Vet inte vad felet är. No energi, så då äter jag massa men det funkar inte.. Hjälp mig? Om varken träning, sömn eller mat kan ge mig energi.. WHAT TO DO? Jag bara sitter här på röva och leker med instagram. Asså jag har blivit beroende.. Hee.

Kan inte kolla på tv heller för solen lyser rak på den. Fu.

Lalalalalaaaaa

Efter jag biffgymmat med Caroline, drog jag till solariumet. Dooock var pengarna på kortet slut, hade 12 kronor. Det räckte till 4 min och 20 sekunder, ganska ovärt... Tänkte sola åtta, men å andra sidan hade de precis bytt rör och då ska man dra ner sin tid med typ 20%. Aaaa, så är det. Fick se det här som en liten uppvärmning så huden min vänjer sig att vara i solen nu när de e så najs utomhus.

 

 


På g t gymmet

Första dagen på så länge, har ju bara legat home i sällskap med min illness. Ee såå glaa'. Men ska inte köra hårt ändå. Har förövrigt inte ens jacka på mig, solen är sällskapssjuk <3

 

 


När inga sorger finns kvar, vad blir man då lycklig av?


Stenkorn

Rensade garderoben lite härom dagen, plockade ut och in med det man lagt undan under vinern. Ni kan refrängen. Hittade i alla fall det här paret. Det var det självaste, jag som letat grå jeans. Välkomna tillbaka.

 

 


Lördag

Har tömt farmors lägenhet på äldreboendet idag. Vet att det kan vara lite komplicerat för er att hålla koll på alla flyttar vi håller på med om helgerna, de har varit sjukt många.. Men heey, dömer inte. Ni behöver inte hålla koll, bara säger så ni åtminstone har chansen.

Sen åkte vi och käka löönch på Manneströms. Faktiskt aldrig varit där och det levde väl inte riktigt upp till förväntningarna. Om Leif själv skulle komma in genom dörrarna tror jag inte han skulle ge sina anställda lönehöjning i alla fall.. Fast maten var det inget fel på. Kikärtsbiff med potatis, morötter och palsternacka samt rocculasås:

 

 


Två hjärtan, ett helt


Every city I'm at, fuck me.


Idag. Känner. Ej. För. Teamwork.

Ville verkligen, verkligen, verkligen, verkligen, veeerkligen baka en kladdkaka idag. Verkligen! Och då är självklart äggen slut och affären stängde för 28 minuter sedan. Den stängde verkligen för evigt och nu kommer jag inte få min kladdkaka någonsin..

Jag har lite b&j kvar från igår, köpte med mig jordgubbar hem tidigare idag och några enstaka stackars frysta kakor från mormors dröm-buffé finns också. Men skulle verkligen, verkligen hellre ha den nygräddade kladdkakan..


White black swan



Förstått att outfits är högt rankat på önskelistan, därför snappade jag dagens åt er. Av erfarenhet kan jag avslöja att vara vitklädd är ju gröömt. Morsans jättestora jeansjacka satte pricken över i:et och jag utsåg mig själv till den vårens drottning sänt till skolgården för att sprida glädje över ankomsten av den nya årstiden.

No, I can't behave.





Första och sista dagen

Kändes konstigt nog befriande att gå till den sk. grå zonen imorse. X antal timmar senare var det med tunga fötter jag vände på klacken och släpas därifrån. Fyyyfan vad magkänslan bevisade mig fel. Fitta som man i folkmun uttalar sig.

 

Prestationsångesten kommande vecka kommer susa i mitt huvud likt anorektiska myggor runt brunbrända ben insmorda i honung en sen sommarkväll. Dessutom spelar jag myggan i detta rollspel, mosad på sekunden och sedan finns bara en liten skit till blodpöl kvar på det där vackra, rakade benet.. Hejdå, ikväll stannar jag inne och antingen tar livet av mig eller pluggar ikapp sååå mycket mer än vad som tåls skriva ner här för att undvika ge er hjärtattack.

 

image descriptionimage description

En äkta posarä får alltid till ett fejksmajl med massa emalj. HOHO, där fick jag tillreee'!


Ere ferre elle?

Jag har friskförklarat mig själv och ska gå till skolan imorgon. Kort vecka, minst sagt. Min mamma är på kurs någonstans och kommer hem imån kväll, FF FÖR FÄÄÄEEEN. Dagens framgångar firas såhär:

 


Giraff och kossa



Vill hitta en riktigt snygg tshirt med zebratryck. Provat denna från Zara, men den föll mig inte riktigt i smaken med det konstiga strecket i fram och de runda grejerna över revbenen. Whazup' där dude? Annars kanske någon av er gillar den, eller sett något liknande ni vill tips mig om? Öppen för förslag.

Shoot me with the radio on



Heeej, det här riktar sig till alla er fejna people jag vanligtvis stöter på varje dag: jag saknar eeer!!!

Itchy and scratchy show


That feeling you get when u're sick



F U C K A R P Å M I T T L I V. Jag går och lägger mig nu. I protest. Varför fan i helvetes jävla blöja
ska man ha imunförsvar, vita blodkroppar och hud och allt det där andra som ska skydda än, om de
EJ FUNKAR?! HAA, KAN NÅGON SVARA MIG PÅ DET ELLER? Hej då och såv gått kåmpizar <33

They said rehab but I said no

Vill att min mamma ska komma hem så hon kan gå och köpa godis till mig.. Ska kolla första avsnittet av det här nu (missa inte feta katten där bakom, hihi):

 

 


AMANDA
RSS 2.0