Imån är det sovmorgon

...och jag går och lägger mig såhär tidigt. Är en änna kul filur, har svårt att förstå mig på mig.


Rödhårig bröd (översätt till engelska smart-ass-ar)

Hängt med Carro hemma hos mig idag. Två dagar i rad nu, så coola är vi. Det är så helvetes roligt att ha vänner. Litet tips till er som inte några har; skaffa. Lovar, totaly worth it.

(Var jag taskig nu? Hehe.. Förlåt i så fall, ni får säga till när jag blir för mycket)


This mustache have it's own mustache


Life's a bitch.

Att senast jag och morsan var på Ullared (haha, mer än ett år sen men ändå) hade jag tydligt instrukterat henne med att om hon ser Morgan så baah måste jag träffa honom. Så gjorde hon det. Och sket i att säga till mig. Och ännu värre; släppte bomben några månader senare.

När folk går skitlångsamt på en trång trottoar och man har bråttom. Eller typ rullatorer (en rullatur, flera rullatorer?) stora som fan inne på pyttelilla hemköp. När man bara ska köpa en godispåse till lektionen som börjar om tre minuter. Flytta på röva, jag ska fram.

När spårvagnen åker långsträcka och det plötsligt stinker parfym all over. "Vad the fuck hände?!" tänker jag. Vem har värsta barbiepruttarna eller sprutar parfym på en vagn? Det är ju normalt beteende och såå.

That my problems aren't what they once where..

Besti, kan man vara fulare än dig? Nä, tror inte det va.


Let's have the time of my life

Måste skriva roman om roligaste/lyckligaste saken som hänt mig på riktigt äckligt länge. This really, really made my day!!!

Hade "uppspelning" idag på musiken och jag spela och sjöng två låtar på gitarr, båda låtarna låg på g-nivån men hon sa att jag lät så glad, man blev glad och ville själv lära av att titta på mig spela (go atmosfär lixåm), så jag fick VG ändo. GÖTT MOS. Trodde inte det.

Sen frågade hon om jag sökt till lucia och jag svarade självklart "ja, det gjorde jag, men kom inte med. Sökte för att du sa det när jag sjöng upp i sjuan" och hon bah "aaah, ser att jag har skrivit det här i mina anteckningar också. Du måste haft en riktigt dålig dag för du satte ton perfekt nu". Kul, tack för den tanten tänkte jag tiep. Så sa jag att jag typ hade räknat med att komma med och verkligen ville det, så fråga hon om jag blev ledsen eller besviken och ja ofc.. Jag hade varit en av de reserver som hon nappat först om någon hoppat av, så jag fick sjunga upp AGAIN. Andra chansen (Carro kalla mig second hand, fan taski).

SÅ GISSA TRE GÅNGER DÅRA?!

JAG FICK FAN HOPPA IN MITT I HELA GREJEN! LUCIATÅGET HERE I COME BABY, är så jeeevla taggad på att göra hela grejen. Hahaha. Varit för helvetes avundsjuk när alla sagt att dom ska till lucia-rep all the tajm.. Hehehe, tjooohooo baby. Man kan inte vara helt värdelös om hon riskerar hela tåget och bara tar någon som får börja såhär, jäy.

Slim Shady


"Bara, bara dricka varm chooklaaaaad"


LOL

Jag och Carro ligger i hennes soffa och det är sååå kul varje gång vi ska prata med varandra får vi typ lyfta på datorerna, jag skrattar fan ihjääl mig när jag bara skriver det här.. Kan inte aandas och hon bara ligger där och bitchar "vad fan ärree meeereeej?!?!?!", HAHAHAHA.. Nä, alla komma tycka jag är så damp nu. Det här är inte ens kul för någon förutom mig. Nu kommer Carro börja skratta när hon läser det här hur snart som helst, dags att plublicera så jag kan uppdatera mina flabb en aning. Ciao.

Hänger hos Caroline

Vi pluggar till stortstortstörre prov imorgon, har dock haft paus i typ en timma nu.. Det är feejnt med paus!!! I like that shit a bit more. Jag vill gå till ica och köpa B&J men Carro har bara en femma. Haha, langa flabbet jag fick där eller. ELLER VAD TROR NI?!

Ahjuste, på bilden är det jag och min nya lillebror dåra. För från och med nu är han min lillebror, men bara när jag hänger här. Måste göras mera. Så cutei.


Idag hade jag diaaadeeem. Barnsligt kult.



Oversize superblue jeans - Replay
Blus down under - Danmark/minns ej affär eller något.. Hehe
Knitted black thing - New Yorker
And finally - Priimes

Förmiddagsfikapaus

Cafét rocks my wolrd nu på höst/vinter/regnhalvåret. Finns inget mysigare på rasterna, gillar till och med de gröna plastsofforna. Hehe. Idag var det till råga på allltt bästa gänget i köket som kokade kaffe enbart för min skull, guuuldgåvan from above!


Ture är så på alla. Lilla horan.. Eeeeh, soorrryyy but it wasn't mee.

Update of the night

Ligger med katten i sängen och är redo för natten. Känns som jag kom hem från dansen för tio minuter sen, men var i själv verket och en halv timma sedan.. Idag var sista gången och vår lärare ska flytta till NY, vad fan händer med mig nu då?! Får suga på den här karamellen ett tag, många beslut måste tas inom kort.. Fick sån ride home, min åka-till-och-från-dansen-kompis, som även är min grannä, skulle få skjuts av sin danskompis som fick sitt körkort idag. Gladaste bruden jag mött på länge, varde efterlängtad platsbit sa Gud och pooff, så var det det. Haha, skitkul! Har ätit middag, vi har knasiga matvanor i vår "familj" (en mamma och en dotter är änna kaoz att kalla familj. Saknas lite fölk). Middag klockan tio liksom. Då sover typ andra barnrumpor. Ah juste, har duschat också. Blött hår i min nybäddade säng.. Kommer vara troll imorgon. Godnatt!


I'm the perfect place to forget about the rest



Llala -drala lala draadadda lalalo yeye dararatataa


Jag lärde mig aldrig hur man öppnar en bok.

Sitter mest på röva och virkar vante. Heyheyhey, slöjd är oxå ett ämne. Don't put baby in a cornär. Vill inte plugga så jag pluggar det här, inga skuldkänslor. Ser mest ut som en hot mess just nu, men I can insure u that it's going to look verry naajss (tänk er Borat säga det där, för det var så jag tänkte och det var då det lät bra mannen)


We don't need a proper education, we're the blog-generation.

Tänkte jag skulle plugga lite men det är ju inte så kul men det var ju bra för jag har en blogg och då fick jag något att blogga om. (Tycker jag satte den rubriken som en smäck, rim och allt. Hur bra kan man bli?)


I swear I'll behave, now I'm naked.

Idag satte jag på mig några för jävla fula leggings jag hitta längst in i garderoben. Blää, så äckligt fuula. Gått och skämts hela dagen. Slängde dom dirr nu när jag kom hem, vet inte vad jag tänkte när jag satte på mig dom.. Antagligen att jag fortfarande inte hittat ett par skinnbyxor och det drives me nuts. Hahaha, kör mig nötter. Den var bra.


Don't know how I thought I could live without you


Don't be sad because of people, they all will die.


Säg att ja e dukti.

Har städat i flera timmmmar idag. Slutkörd. Det var den här månadens städdag det, nu får jag vila i två så är jag redo i januari igen! Men visst blev det fejnt?


Hur mycket får man för en njure?

Stor inspiration från Balmain, måste ut i universum och leta liknande. Var så off paljetterna när jag såg första prydda tröjorna i affär några veckor sen, detsamma med det metalli-ish-iga, kunde inte possible vara mer såld nu. Snacka om att byta åsikt.

 


You became everything you said you wouldn't.

As soon as you stop thinking about those people, they'll send you a text and call you over and
over again, because they know you just stopped thinking about them. It's like a radar.


Ma baby.

Svar: Assåå.. Har aldrig blivit av med den, den har stått i min bokhylla hela tiden. Bara att fokuserings-grejen är trasig så jag måste göra det manuellt vilket suger. Den går att använda, har den alltid gjort. Jag ställer kameran på stativ (har förresten inte visat det, kanske bara ni som varit hemma hos mig som sett det. Men jag fick ett jäättefint stativ i somras!) och tar endast med självutlösare. Då fokuserar jag bara på väggen/what ever och får ta ungefär 10 test-foton för att se vart fokus ligger och sånt, sen ställer man sig framför kameran och trycker av som vanligt. Skulle aldrig kunna ta kort på folk på fest eller så, då måste jag ju fokusera om för varenda jävla bild och ta mina 10 test vilket liksom inte funkar. Höhö.

Fattiga riddare

Vaknade ganska tidigt idag, 11. Mamma vaknade då också och började typ gråta för att hon sov så länge? What the fuck, sne verklighetsuppfattning. Gjorde i alla fall värsta frukosten, aldrig gjort detta själv men ah.. Vet inte vad jag tänkte säga med det. Lönnsirap går ju på allt, the star of my life <3


Love isn't easy.. ;'((: (:/(;;'(:{;/'(



Pizza hut

Det blev ingen middag med Jacobs släkt ikväll av personliga skäl, inte mina personliga skäl dock.. Istället våldgästade jag TKN-s planer att åka in till stan för att fira Tildes b-day lite i förväg. Hon fyller år imorgon, grattis i förskott för tuusoonde gåången! Så jävla kasst väder bara, man blir galen. Jag förbannar dig, Berit!


"Let's go to the bítch and eat some naatchhoiiäzz?"

I've been to countries and cities i can't pronounce



Så ni vet var ni har mig:

Igår kväll var vi ett gäng hemma hos Linnea. Vi käka popcorn, snacka och tittade på en film om horor. Mycket lärorik. Jag och Jacob gick hem tidigt, köpte godis, satte på Fjorton suger som suuuger ja, och somna efter några timmar. Har vaknat och gosat puttenutte nu, ska käka frukost snart antar jag och jag ska hem innan jag ska på middag med typ hela hans släkt ikväll. Nu dör batteriet, tjodeloo

Oooobsss, w-aah-arning fan

Bara tillfällig ny header, får fan ont i skallbenet av att stirra på den gamla.. Ajaj. Tack för ditt men du är för ful, duger inte längre till nåått </3 Ses aldrig igen tjohej. Tog bilden jag la där nu, för typ tio minuter sedan så den är ju inte heller så snygg.. Men ah, hahaha. Det göör inge'

Och om ni inte än kan se den är det väl bara att vänta ett litet tag antar jag? Jag vet inte, den lär väl dyka upp för er mä.

It's friday, friday, friday and I'm in Miamy biaaatch!



Ur fokus



Det är så fett att ha en mat-kategori. Den är faktiskt min mest uppdaterade, om ni inte märkt. Fét.

Sammanfattning av idag



NOCKAAAREEJEJ!
Blattarna i detta långa land är för många.
Ta mig dååå. TA MIG DÅ.
Och jag då brorsan, säg vem är jag?
Han är sienare som baxar allt du har.
Det händer mer än en gång, det händer varje daa.
Men jag svär så e de.

I will succed

När man upptäcker att klockan är halv åtta och inte halv nio!! När man upptäcker hur lyckan bara slåår än from above vid det tillfället, hehe


Inspirationskälla

Det är skitjobbigt att plugga. Att sitta ner stilla, koncentrera sig, försöka förstå sig på saker och lära sig grejer, jag gillar inget med det. Har typ ADHD, finns inget mer långtråkigt. Jag kaaan inte få saker gjorda hemma. Skulle nog hellre vilja börja jobba pronto faktiskt, problemet med det är att man vill ha ett fett jobb och fett jobb innebär att verkligen aaarbeeetaaa. Och så är jag tillbaka, haha. Vill man ha ett yrke där man ska slippa lära sig nya saker ska man ju typ jobba på Ö&B och sätta varor på hyllorna. Det är kul veta saker om saker, att ha kunskap rocks. Meeen.. Neee. Är det värt det? Vet inte. Inte för stunden i alla fall, sket i den dumma novellen (någon som serr trodde jag skulle skriva den? nej, tänkte väl det). Ska sova nu.

Vet ni vem mina tankar alltid dras till när jag är såhär emot allt plugg? Bella (snälla klicka länk där, värt). Hon är 21 år och åstakommit mer än en normal människa gör under ett liv typ. Hon är sin egen chef men jobbar bajamycket ändå (skulle jag gärna inte, nejnejnej). Hon har verkligen möjligheterna, kunskaperna och feeetaste livet. SÅ JÄVLA COOOOL.

The row



Klänning, Kelter embroidered tulle dress, €3 957.47 = 36 663 kr
Ryggsäck, Alligator backpack, €27 55000 = 255 229 kr
Pälsjacka, Leonard shearling coat, €6 579.36 = 60 953 kr
T-shirt, Slevly embroidered tulle cropped blouse, €1 11400 = 10 321 kr

Sitter och beundras över Mary-Kate och Ashleys kollektion. Blir först sur, men måste sedan erkänna för mig själv att om jag hade möjligheterna på min sida så skulle jag nog också köpa en väska för över en kvarts miljon. Tänk er att bara veta att man kan göra något sånt.. It's a sick world.

Borde prova Chai taj hajkaljangi - sveriges mest betrodda vid trötthet.

Waaaah vilken jobbig dag. Tur som in i helvetets rövhål att vi bara hade tre lektioner idag annars skulle jag falla into pieces baby I sweaar. Svängde in på Vacker på vägen hem och vi snackade ögonbryn med go inlevelse en stund, men dom avrådde mig från att färga. Skulle vilja ha en aning ljusare, fast fortfarande mörkade än håret så man inte pajar kontrasterna. Antingen så blev mitt hår liiite för ljust sist eller brynen för mörka. Så mycket pengar vill dom inte tjäna, haha, tyckte det var lite roligt. Dom var mer intresserade av mina nails. Sköna brudar.

Gick hem och åt, powernappade tre till sju, gick och handla åt morsan (har man inget jobb får man göra sig ett. Jag tog växeln, 65 spänn. Bra timlön dära), gick hem och åt ännu mera, dog framför tv och nu sitter jag här. Fortfarande med helt rödspräckta ögon och är så jeeevla trött. Klockren som man är har man tidsinställda inspo-inlägg, hahaha. Måste skriva lite novell nu förstår ni, var sjuk när tha class gjorde det. Inte bra tajming. Vill gå och lägga mig, fast kommer inte somna..

If I share my secrets you gonna have keep'em


If you didn't know


Två för fem

Jag och Linnea sitter i cafét, det är ju vår klass som har den här veckan. Desto mer man köper desto mer pengar till klassresan vilket jag tjänar koosing på. Höhö, investering. Vi har precis haft kemiprov, hur det gick får vi se later in life. Firar att det är helg imorgon och bara en lektion kvar! Yeeey, life rocks.


AMANDA
RSS 2.0