Ahmendah.Tumblr.com

Gissa vad? Jag bloggar inte så myckt här längre..
 
Hahaha, nää men har typ tröttnat på den här bloggen. Buhu. Skaffat ny dock! Tumblr, för det är mycket snabbare, snyggare, lättare. Kommer sakna mina dampiga texter dock, de är bra, men sånt är livet. Nästa mål är självklart att bli A-barn och då kan man fan inte sitta här sju timmar om dagen. Bara fem. Så följ min "nya" tumblr nu istället!
 
Ahmendah.tumblr.com
 

BDAG

BLOGGIS FYLLER 2 ÅR IDAAAG, SÄG GRATTIS TILL MIN ÄLSKLING (!!!!!!!!!!!!!), ANNARS ÄR NI RIKTIGT OTACKSAMMA (haha, hota lagom)

Tröttersnack

Kommer inte kunna sova inatt om det ska regna såhär högljutt.. Högljudigt? Om regnet ska göra så höga ljud ifrån sig. Hehe.

Kräktes på mitt urusla pluggande och damp i säng istället. Fml atm, jag vill vara bra i skolan (veeeeeet att många blir arga när jag säger så, men menar bara att man ju måste fortsätta. Bara för jag en gång möjligtvis var bra betyder inte det att jag är det föralltid. Man blir lätt dålig igen)


BÅÅÅÅÅRING

Dör lite mer för varje sekund. Kan inte plugga mer nu för jag är för mätt, hahaha.. För mycket pluggmat XD


Q&A

 
Hej! Gud vad kul, vad gullig du är och vad glad jag blir! Hihihihihihi, man är väl så härlig som man kan behärska liksom!
 
Skolan dåra. Har ju bara gått ca en månad (återkom gärna och fråga igen om 2 år, hehe), men hittills är allt super! Jag går ekonomi med affärsprofil, om du inte visste. Skolan är stor, men det är inget som stör mig då man ej har alla läraree (självklart, typ 150 stycken?). Vi har åtta totalt. Att gå ekonomi är som en liten skola i den stora. Många tror att man tappar bort sig och inte lär känna någon, så är det INTE.
 
Dessutom är Hvitfeldtska den skola som delar ut mest pengar till sina elever i hela Göteborg, 4 miljoner varje år. Den näst mesta delar ut 50 000. Det är i diverse förmåner, stependier.. Blabla. I trean har vi chans att praktisera utomlands i sju veckor. De har massa sammarbeten och det känns som jag har så många möjligheter med denna skola. FEEETt.
 
Annan grej är att alla lärare är ganska gamla, alltså jobbat länge inom yrket. Man kan lita på dem, de kan vad de gör. Känns tryggt, inte som en lärarpraktikant precis. Och de vet hur vi fungerar och lär oss mest osv. Ser individen.
 
Missde jag något? Pussaaar! Förlåt att det tog så lång tid innan jag svarade..

Thank heaven 4 smoking fräscha cinnamon buns

 

Jag och Lallo sprang ned på rasten och köpte direkt ifrån ugnen. Hon som jobbade där var för himla rolig ska ni veta.. Sen när vi kom till lektionen hade några killar i vår klass köpt kanelbullar till alla i hela klassen! Så söööttttt, vi är den bästa klassen NÅGONSIN! Bästa kanelbullensdag NÅGONSIN!

Mamma har köpt jäst till mig också, för hon tycker jag ska baka egna. Aaaa, tar gärna en kanelbulle till vad fan, kan man aldrig få för många av. Dock hinner jag inte det, buhu.. Första provet imorgon.

 

(Ni kan se handleden på min nya tröja där också, haha. Fått några kommentarer om att visa mina nya grejjor bättre, självklart ska jag det! Kommer någon gång när jag använder det. Har köpt ytterligare dessutom, så "behöver" visa det mäed)


BOLD WHAT APPLIES TO YOU forts. 2

You have gone to the movies with a Jared.
You have hugged a Lexie.
You have held hands with a Marcus.
You have dated a Rachel.
You have broken your arm.
You have had to get stitches on your face.
Your fingernails are painted.
You like to draw.
You like to sing.
You can play an instrument.
You keep a lot of secrets from people.
You don’t think people would accept you if they really got to know you.
You don’t trust people easily.
You borrowed something you really need to give back to someone.
You drive a car older than a 2002.
You have lost a friend you never thought you would.
You know a child who died of cancer.
You know a teenager who died in a car wreck.
You have done something illegal in the past 24 hours.
You have cut your hair in the last week.
You wear glasses.
Your favourite season is Autumn.
Your favourite colour is orange.
Your favourite animal is a dolphin.
You last rode in a car with a relative.
You last rode in a car with a girl.
You last rode in a car with the person you are dating.
You regularly watch Asian dramas.
You love Chinese food.
Your best friend is older than you.
You have to go to school/work tomorrow.
You answered every question truthfully.

Nostalgi


Hvitfeldtskas Starbucks är i farten.. igen


Middag

 

Träffade Malin på Condeco och åt middag ikväll. Jag var nyttig, men köpte McFlurry till efterrätt för de har nya smaker (twix och mars). Haha, så det kan bliiii. Min sämsta bajskorv har fått en iPhone5, som ni ser ligga och lura där i hörnet.. Eller juste, jag har ju också en. Eller hur, Blondinbella? Hihi


It just wasn't meant 2 be..


Jadu..

 
Men lilla  stackars fattiga Blondinbella, ofta du inte har iPhone 5s? För den har ju faan jag och där kan man t.o.m se TVÅ veckor samtidigt!! AHJUSTE, DEN ÄR BÄTTRE. HUR KÄNNS DET NU DÅ?! Och den är i 24k guld. Limited edition såklart.
 
Och min i min karta kan man se vad det är för väder på den platsen för Siri kan skicka solljus och regn osv via telefonen. Så jag kan sola med den, bara genom att kolla vad det är för väder där det är soligt. Och jag slipper bry mig om mina aktier för jag är SÅ DAMN RIK. Hejdå

Pekås outfit i brist på min egen. Jag var naken.

 

Nää, det var bara för Pk är så söt så hon förtjänade ett litet inlägg här! Puss bejbi, tagga JjjjBbbbb


Colourrun

 

Need 2 do before I die. Synd att det bara är/finns i USA.. SEGT värre. Hihi, looks so much fuun! Alla är "rena" när man börjar springa och längst loppet kastar åskådarna (latmaskarna) färg på de som löper. Yolo motherfuckers, haha.


Next on the inköpslista

 
Så nu vet ni så ni inte köper det här så jag slipper ha samma som någon annan. För det har man ju verkligen inte med hundra andra saker.

Puss hälsar Dennis

 

Min kamera är fan värre än den på min första telefon, en orange uppfällbar LG.. Haha. Dags att byta glas efter typ 9(?) månader, ja...


U fucking idiotas


Jävlar vad det regnar

 

Herreeeguuud, största vattenpölen jag någonsin settt!!!!! HAHA, bara skoooja det är ju kanalen! Ofta ni gick på den lättA? Idiotas..... Skäms. På tal om regn i Gbg, idag lärde jag mig att det regnar 100 cm varje år här, men i genomsnitt i hela Sverige är det 75. Fgil. (Fuck Gbg-invånares lives)


Fika efter skolan

 

Drog till EH med Chrisitan, Jacob, Ellen och gooa Trana och Johanna. De drack chailatte och vi kom fram till att man blir väldigt trött av det, eftersom det är varm mjölk i.. Logiskt ju!


Ny månad, ny vecka, ny dag.

 

Bild från i torsdags


AMANDA
RSS 2.0