Val Thorens v7 2014

 
Drömmer mig tillbaka till det bekymmerslösa vinterparadiset. Så kul vi hade! Längtar så jag spricker - nästa sportlov blir det en ny skidresa och nya äventyr, men var kosan styr är ännu inte bestämt. 83 dagar sedan vi åkte därifrån, 285 kvar tills jag sitter på en buss till nästa.

Att förklara EU för en 5- & 2-åring

 
Haha så freaking underbart så det finns inte

Before /\ After

 
 
Lättaste maten. Bara tjoff tjoff, dränk i örtsalt och olivolja, in i typ 200° i typ 30-45 minuter. Det är inte så noga, det går liksom inte att misslyckas.
 
Sen kan man även vara lite experimentell och fancy, som jag ju är, och fixa potatis och morötterna på sidan, som fick sin egna lilla marinad med kryddor. Det gör inte heller något om två sistnämnda får vara inne 10-15 minuter innan man slänger på det andra, då de tar längst tid att laga. Men nu är vi inne på detaljnivå. Som sagt inte så noga för det går inte att misslyckas hur man än bär sig åt.

#bohoshow

 
Var på 18-årsfest igår med botaniskt tema. Gissa om jag redan börjat spinna ideér på hur jag önskar min ska vara.. Givet med tema iaf. Så fett, roligt när alla går ¡all in!

-


Nils är glad för han har en cykel

 
Gulligaste gulleplutten
 
Dessutom sitter de där i bakgrunden och spelar schack!!! Gullliiigggassszteeeee. Klarar inte av all gullighet i de här bilderna

-


Avslutet på lovet blev en pampig, maffig påskmiddag.

Ska skriva lite kursansökan nu innan jag får somna.

Organiserat min nyckelknippa.Investerade i en nyckelknippa, är så stolt över den för tycker den var snygg. Hur kan man ens vara stolt över en nyckelknippa för man tycker den är snygg?

Från Cheap Monday, köpt på Weekday.

:)


Gick ingen nöd på mig på påskafton. Delade en flaska rosé, sen en till, åt godis, gjorde experimentdrinkar, rökte vattenpipa, fireballshots på bussen, käkade Max nya pommes, gick ut och tog en öl, bytte ställe och drack två till. I den ordningen.

Sveriges Mäktigaste Tonåringar


http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=4657&grupp=20788&artikel=5839673

NU KAN NI LYSSNA PÅ PODDEN KVALET där Hvitfeldtska Elevkår medverkat (bland annat jag höhö)! Just klick on the link eller ladda ner i podcast-appen.

Dis is the shit right here


Fin jacka :)

OnsdagTorsk, rödvin, blåmusslor, öl, quiz, sällskap. Vatten också :P

Och det går fan bättre för oss på quizen yey. Målet är vinsten. A bottle champange. När jag vunnit lär jag sluta försöka, då kan det ju bara gå neråt lol va positivt..

Kårskål


Igårkväll dansade vi while helt fascinerade av våra skuggor i lugna landskapsbakgrunder. 

Dagens krönika i Metro


Tyckte denna var läsvärd. Av Cissi Wallin.

Kvalet

 
Under Upptakt har vi kontirnuerligt poddat om diverse kring ämnena elevkår, upptakt och skolval2014. Jag och Klara fick stanna en extra natt i Stockholm för att besöka Sveriges Radio och spela in kompleterande delar där tillsammans med Henrik Torehammar. Så rolig erfarenhet! Drömjobb att vara radiopratare.
 
Podden Kvalet "Sveriges mäktigaste tonåringar" finns att lyssna på här: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/366093?programid=4669

Måndag i Stockholm


..med Klara!

När vi kom hem till Gbg mötte fd ordf oss på centralen med blommor, gratulationer och kärlek efter upptakt! Finasteeee! Då drog vi några bärzt, popcorn, pommes och buffalo wings på O'Learys.

#upptakt14


Urval bilder från helgen, då jag, Klara och Adrian varit på Upptakt14 i Uppsala. Där var det sammanfattat nätverkande och föreläsningar som gällde. SVINKUL har jag haft.
På lördag var det elevkårsgala och Hvitfeldtska vann Årets Teamwork. SJUK grej och jag är så stolt över det förtroendeuppdrag jag fått i, min mening, världens bästa Elevkår!
 
Det lär dyka upp fler bilder framöver från helgen.

Hvitkarsnaps

 
Det har ju varit ganska tyst från min sida gällande the Kår. Inte vilken kår som helst utan... Hvitfeldtska Elevkår!!! Snart är det tre veckor sedan jag blev förtroendevald till ordförande för verksamhetsår 14/15. Har inte egentligen yttrat mig så mycket om det här, för försökt sätta mig in i rollen/uppdraget. It's fun och tidskrävande! Men nu hoppas jag få bjuda lite mer på mitt perspektiv och visa hur kul vi har.
 
Mjukstartar med en hvitkar-relaterad bildbomb från de tre gångna veckorna.

Minns

 
..denna trevliga, underbara sensommar kvällen på Brännö surrounded by beautiful people. Förhoppningsvis blir det fler liknande sommaren som kommer, men man ska aldrig hoppas på för mycket. Bra ting är sällsynta av en anledning.

Regnigt ute och inne

Nya brallor från Monki. Experimentiellt försök att uppmuntrar mig själv, tänkte psykologiskt när jag klädde mig imorse. Vill helst bara bära black, men hört att man blir trött av det... Hinner inte vara trött.

Idag vill jag helst bara ägna mig åt följande: 1) äta lösgodis 2) springa med jättemycket incline tills jag får mjölksyra i benen och svimmar av H2O brist. Typ. Och basta efter det. Men tyvärr står andra saker, som är utöver min makt, på min agenda.

Naturprov imorgon, måste få B på det annars är mitt B i slutbetyg long gone no seen. Hade matteprov idag, måste få A på det annars är mitt A i slutbetyg long gone no seen. Känner inte alls pressen.

Bombay Palace


Familjetid lördagkväll. Först medicinarespexet på konserthuset, en rolig amatörföreställning av universitetsstudenter. Typ. Följdes av indisk middag. (Se Bild 1, Bild 2, Bild 3)

Stockholm


Åkte till Stockholm för en weekend ett tag sedan, och umgicks då med kusin vitamin som bland annat tog dessa på mig. Hon är hur duktig som helst!!!

Jag hade la någon superstar dröm där för ett tag sedan, om att bli amatörfotograf. Men inte ens det klarade jag av. Kunde inte lära mig systemkameran som jag fick i konfapresent. Inte så lätt som det ser ut med andra ord.

Snygga skor


Tyvärr pryder inte dessa mina fossingar, däremot a very fashionable classm8 of mine. Fina ting förgyller vardagen. Behöver nödvändigtvis inte materiella ofc, men fan ibland kan ögongodis göra mycket för psykets hälsa också ju.

🎶🎧🎤

AMANDA
RSS 2.0