OMG. Noll koll på my boyfriends badvanor.. Eller antal badrum

Tyckte bara det var lite kul när jag läste igenom min och min pojkväns Facebook-chatt för andra gången. Vet inte varför, men det är någon vana att göra det? Jäklar vad patetiskt jag är. Hahaha! Jag har inte ens en susning om hur många badrum han har i sitt hus?! Behöver jag påminna er om att vi varit tillsammans i över fem månader? Hahaha, sikket skämt jag är.. :(

(Jag skriver "vad var det?" i början för han skickat ett sms till mig att jag skulle ringa honom, men palla inte så det fick bli lite chatt istället)






(Jag tänkte på det efteråt, att jag borde klippt bort den där blåa rullgrejen som gör att man kommer "längre ner" i chatten, för det ser ju helt f*ckat ut. Men bestämde mig för att jag inte orkade.)

Detta köpte jag idag:


Halsband jag fick med mig endast för det var nedsatt pris, så typiskt mig. Tog sista dessutom, kan typ inte säga nej då. Tog sista rosetten (som will make my hästsvansar livet ut!!!) också - det var för den jag gick till affären. Hade kollat in den på hemsidan och var verkligen tvuuungen att köpa den där jäkla toffsen, haha.


Det här skulle jag inte visat egentligen, det är mer som ett litet tips på vad jag använder för produkter och att jag tycker dom är bra.. Hahaha, använd detta nu allihopa!!! :D Tha bäst bodylotion jag testat och sån där after shave till f*ttan ;) Hahahaha, den äger mot irriterade hårsäckar som inte vill bli rakade.. Hahahahahahaha. Tööööönt

Det har jag gjort..?



Svar: Öhm, efterbliven..? Nej, men seriöst. Det var liksom ett tag sen. Checka in: häääär är prylarna från Köpenhamn

Införskaffat idag:

Det som stod på inköpslistan idag var egentligen skidkläder/grejer. Hittade ett underställ och ett par sockar, fyfan vad det inte gick bra för mig att shoppa idag.. Största grejen jag måste fixa snabbt nu till resan är sånna där tjocka brallor (hahaha) och skidhandskar! Får fokusera på det. Asså f*cking vantar kostar typ 700 spänn, som minimum. Vi ska vara där i fyra dagar och jag kommer aldrig använda dom igen - kan det bli mer ovärt..? :(


Understället. Är så grymt taggad nu - jag kommer rocka sönder med det här på mig ju. Hahaha. Valde mellan detta och ett helsvart, men det var lite opersonligt.. Dessutom kosta detta en sån där nollnolla-lapp extra = det måste vara bättre.


Den svarta grejen ni ser där är sulor till mina snea fötter, hehe. Man stoppar in dom i ugnen så dom "smälter" och sen ner i skon och så foten på det. Då formas dom efter min fossing ofc, och jag slipper gå jättefult och snett i mina converse till våren! Och så var det aaas sköna pjäx-strumpor till det.


Och lite till skönheten. Hårborttagningskräm så Jacob inte ska behöva slösa enegi på att klaga på mina håriga tjejben, nattkräm till min torra fejja, handkräm till min obraiga vana att tvätta händerna underfär 10 gånger mer/minut än jag behöver och så några ansiktsmasker bara för jag är brud.




Alltid velat ha riktiga färgbomber till sportbh, tycker det är så najs! Även fast det inte alltid syns. Dessutom är resten av mina träningskläder i nyjanserna svart. Boooring. (Denna är mer orange/rosa i färgen tycker jag.. Den är lite wierd)

Lunch med mammsisen min <3

Efter dansen idag ringde mammsen och frågade om jag ville käka lunch med henne på Förlunda torg. Gulligt av henne faktiskt, haha! Kändes lite i hennes tonfall som vi inte hade träffats på månader, att jag var typ värsta ufo:t som kommit tillbaka till universum för att besöka morsan. Eller att jag nyss flyttat hemifrån och hon satt ensam om dagarna och ville träffa sin prinsessa snabbt över ett lunchmöte. Hahaha, preciiis så lät det i telefonen när hon ringde! "Vill du äta lunch tillsammans med mig idag på Frölunda torg gumman? Jag svänger in på parkeringen med bilen nu"

När det här inlägget ändå började med lite sån där oviktigt fakta kan jag lika gärna fortsätta berätta ännu en "kul" grej om mig och min mamma. Vet inte om det egentligen är så roligt, men what ever.. Som ni kan se på den finfina bilden jag publicerat några rader längre ner, är det bara en tallrik mat och en semla. Det är för att jag och mamma har alltid så lika smak gällande vad vi vill äta på café samt att dom har waaay to big portioner vad det än är. Min grej är typ att välja sånt jag inte får hemma, vilket är färska, handskalade räkor på ett salladsbord och en gräddegrej. Dock är sånna tallrikar verkligen GJORDA för att delas på en dotter och en bantade mamma. (Hon har typ bantat sen hon föddes?) Hahaha. Och mamma kan typ inte bestämma sig, så ibland kan vi välja två smörgåsar/bakelser och dela dom båda på två t.ex.

Dessutom har vi konstaterat ett antal gånger att det måste se så jäkla cute ut där vi sitter med varsin gaffel och käkar från samma tallrik (det syns tydligt att vi är mor + dotter, annars kanske det inte hade varit lika sött..)


Konfa idag! Halv tio till tre.


Stress!!! Jag är seeeen

Blev jättesen nu för att den jääävla VIDEOFYME inte vill fungera! :( Japp det var rätt uppfattat, idag var det menat att jag skulle lägga upp en video från dagiset - men det gick ju tyvärr inte.. Fast ingen skada skedd egentligen, får väl försöka igen senare. Typ när jag kommer hem från dansen.

Jag känner att det är lite si och så med bloggandet under mina hektiska dagar på dagiset nu också, därför lovar jag er lite mer mobilbloggningar från och med nu. Vet att det är en aning tråkigare än "vanliga" inlägg. Det tycker jag med, finns dock inte så mycket jag kan göra åt det.. Har ju skrivit ett varje dag på väg till dagiset, tänkte börja med typ tre om dagen nu istället. Hahaha! Åtminstone idag. Så vi hörs på mobilblogg när jag sitter på spårvagnen på väg hem från dansen sen! Måste rusa.

Öh, asså sådär kan jag ju också göra..

Mobilbloggning! Förlåt att jag aldrig bloggade..

Förlåt att jag aldrig bloggade igår. Hann bara komma hem och äta upp min middag innan jag somnade i soffan framför "Lyxfällan". Hahaha, herreguuud vad trött jag var. Helt jäkla slut. Så sorry om det var någon som satt uppe och väntade.. Inte för att jag tror det, aja skit sak samma. Nu är jag på väg till "jobbet". Jooobbigt, är så fucking trött :( Skrikande barn och en massa uppmärksamhets vilja. Skönt med helg sen! Hejdå - blir typ åksjuk av att "smsa" såhär nyvaken i en äcklig vagn full med gäspande fölk. Hehe

MÅSTE HA EN EAR-CUFF!!!

Det är typ mitt stora mål nu - månades köp ska det bli.

Har länge velat ha en, dock inte bestämt in my mind hur den ska se ut.. Men nu vet jag det!! Blev KÄR när jag kika in på Tyras blogg och dom där vackra kedjorna som hängde så perfekt ner. Bestämde mig snabbt att det måste vara två kedjor. Och det är perfekt nu när jag tagit ett hål till, haha :D

Efter PRAOn idag åkte jag till stan och träffade Kajsa, Jacob och Giljam. Jag tvingade Kajsa följa med mig in till Glitter för jag visste att dom hade earcuffs, hade dock inte kikat in dom på nära håll - men expediten sa att dom tog slut på två-tre dagar i precis heeela Sverige! OMG. Dom skulle komma in igen, så nu gäller det att lägga i hårdhandskarna och kika in några gånger per vecka. Varannan dag typ, annars kommer dom ju ta slut igen utan att jag fått en! KAOS, hehe.

Shit, shit, shit. Fint, fint, fint.

T-dag idag.

Det är Torsdag och Träningsdag! Omg - det börjar ju på samma boookstav. Balltballtballt.

Ska till Friskis och Svettis och köra ett jympa pass med Tessa först, sen är det ett chill danspass efter det. Man får typ passa på att träna när det inte är någon skola (= inga läxor = fritid)

Hörs när jag kommer hem senare ikväll!

@PRAO-plats dagis. DAY 4


FIN VAAA?! Tack jag veeet :D Barnen hjälpte mig leta bruna pärlor för dom var nästan slut, hur gävulens gulligt av dom som helst, hahaha. Det här är min nallebjörn som jag snackade om igår också, om ni inte fatta det ;) Att jag typ skriver om f*cking pärlplattor.. Sick!


SNUTTIGULLEPUSSSÖTABAJSBEBISAR! Stina till vänster (1 år tror jag hon är bara, hon kan inte prata men är bra på att skrika och peka) och den andra vettefan, hon går inte på min avdelning. Jag bara satte Stina på "gungan" när den andra bruden satt där, hehe. Hon såg lite ensam ut säger vi.

Anledningen att jag aldrig laddat upp bilder på barnen förut är att jag inte får lägga ut bilder på dom på internet eller någon annanstans egentligen. Har massa bilder på söta fejjor, men vi har tystnadsplikt och en massa sånna saker. Föräldrarna måste godkänna och blablabla. Ni fattar? Tänkte bara att den här bilden ändå var ganska okej för båda kollar ju typ bort. Asså typ, haha.


Och så har vi dagens teckningar jag gjort :D Visst verkar det som måla är allt vi gör? Fast det är ju typ det också, hahahaha. Fail!

Lill-lördag tillsammans med ovärt godis.



Känner mig tvingad att berätta det här, jag är en riktig i-d-i-o-t :( :


Det var så jäkla tyyypiskt mig när jag var och köpte mitt godis förut. När jag plockat på mig påsen med Naturgodis, som dom flesta vet är ganska dyrt jämfört med "vanligt" lösgodis, och ställt mig i kassan med påsen på rullbandet.. upptäckte jag floppen. The it flopp. Det var "rea" på det vanliga lösgodiset! Knaaas. Typ veckans annonsvara - ÅÅÅH IRRITERANDE. Det kostade bara 37 kronor/kg, istället för mitt påkostade skitcandy som jag betalade 139 kronor/kg. FATTA ATT JAG SKULLE FÅTT TYP FYRA GÅNGER (!!!!) SÅ MYCKET GODIS OM JAG BARA PALLAT RÖRA PÅ MITT FETA, LATA FLÄÄÄSK OCH KOLLAT MIG OMKRING LITE FÖÖÖRST!!!! DAAAMP :(

Kalorier och sån skit bryr jag mig inte om i den här frågan då Naturgodis inte innehåller varken mindre eller mer. Det ligger sådär på samma siffra. Dock påstår folk att det är nyttigare för att det är nötter, in my ass asså. Hehe, flinar mest åt den argumentationen. Det är bättre med nötter än t.ex. choklad, vet, men i lösgodis är det ju grislever och sånna saker. Massa proteiner ju - mums! Sak samma..? Nötter/gris-organ? Okej, kanske inte riktigt så, har inte precis forskat runt detta. Men jag tycker godis eller godis - det är alltid godis och kan inte vara nyttigt någonstans utan finns bara i uppgift att vara gott. Är det nyttigt och äckligt är det ju förfan inte godis?

I alla fall: Med påsen i hand gick jag med tunga, besvärade steg och gråten i ögonen hemåt igen. Inte nöjd någonstans! :(

Laddat ner ännu lite mer muuuusik nuä

West coast - Coconut Records


Indestructible Remix - Robyn (A-Trak)

Ute efter den PERFEKTA jeansskjortan.

Jag vill ha en ganska stilren utan en massa gojs på. Inte ens sådär sliten på armbågar o.s.v, utan helt i samma färg. Den ska vara tunn, alltså gärna fejk-jeanstyg eller vad det nu är? Jeansleggings-material om ni fattar.. Elastiskt och skönt. Det ska finnas (minst) en ficka på bröstet, eller en på vardera sida spelar inte så stor roll. Bara det finns en ficka. Och den ska också vara lång nog att kunna bäras till endast leggings.

Jag vill bära den helknäppt ända upp till halsen med ett stort, långt svart halsband och fina ringar. Och mina nya (nästan) oanvända skor med den lilla klacken. The it-shoes till våren. Och som sagt, leggingsen.

Jag vill hitta den i budgetprisklass, så som H&M eller Gina Tricot. Måste typ skaffa mig en sån här, men inte för vilket pris som helst - inget jag planerar att spara på resten av livet. 300 kronor räcker gott och väl, kommer tröttna allt för snabbt för att lägga förmögenheter på.

NU TILL DEN STORA FRÅGAN - VAD TYCKER/TROR NI?!?!?! :D

Från Gina Tricot. Älskar att det bara var en ficka, tycker det var riktigt snyggt! Dock fattar jag inte om den är knuten så eller om det är gjort för bildens skull? Riktigt fult i alla fall. Får kolla in den in real life, hoppas den ser bättre ut då. Den får absolut inte vara kortare där fram heller! *Bläää*

@PRAO-plats dagis. DAY 3


Idag målade vi läskiga monster med finpennorna. Det var bara dom "stora" barnen som fick använda "finpennorna", alltså tuschpennor, (men den reglen hölls inte precis) och teckningarna skulle sitta på dörren till och inne i toaletten. Dom här gjorde jag och dom döptes till "Mr. Sur-gubbe" (alla döpte sina monster). En flicka tyckte min gröna blev så fin så hon ville ha en egen fast lila, vilket jag gärna tog min tid och fixade till henne. Sen kladdade hon lite på den och gav bort den till den andra PRAO-eleven, Emma.. Hahaha!


Vi gjorde även pärlplattor och jag valde en fjäril som jag tyckte blev jääättefin! :D Så stolt - det är svårare än det verkar, sånna där grejer.. Imorgon ska jag göra klart min nallebjörn (började på den idag alltså) *Hihi* Massa med fun!


När jag kom hem var Busan så villig att posa med sin nya bästa kompis! Är dom inte söööta?! Där kan ni ju även se den färdiga fjärilen jag gjorde, om ni inte fatta att det var det dåäää.

Laddat ner lite muuuusik nuä

Har suttit en stund och fixat några nya låtar till telefonen så jag har något att göra på mina långa resor. Det är faktiskt jäääkligt tråkigt att åka så pass långt i typ evigheter, så ah.. Kände att det behövdes liksom.

 

 

Cooler couleur - Crookers feat. Yelle



Speechless - Lady Gaga


So happy I could die - Lady Gaga


Fembot - Robyn

Städat och rensat bland mina nagelgrejer!

Riktigt stolt över mig själv nu faktiskt, annars skulle jag ju aldrig visa i bloggen när jag städat det minsta lilla.. Men visst blev det fint? Hihi :D Slängde även ett antal intorkade gamla nagellack och lite annat krimskrams, typ äckliga nagelfilar o.s.v

FÖRE. Kaos. Och varför har jag lagt tamponger där dåå..? Hahahahahahahahahaaaa


EFTER. (Sugbildkvalité - "städa" så långsamt att solen hann gå ner)

@PRAO-plats dagis. DAY 2


Det här fina huset byggde jag idag (heeelt själv!!!) när jag satt och lekte med lego tillsammans med pojkarna..


Barnen höll med om att det var riktigt snyggt, men det fanns tydligen massor som kunde göra det snyggare och dom gick loss.


Sen påstod en att man inte kan ha ett hus utan garage och bil. Lättlöst problem - vi satte igång att bygga det också. Det blev ett IFK-garage.


Den här snygga bilen byggde en gullig kille till mitt garage som var till mitt hus, haha. Värsta konsten! Dom är verkligen jätteduktiga, haha

Bio: The Tourist

Idag ringde Kajsa mig helt random och undra om jag ville joina utflykt till stan och titta film. Självklart hängde jag på lite senkvällsbio, behövde träffa lite "vuxna" människor efter en lång dag på dagis packat med bebisar everywhere. Nu kom jag precis hem och ska gå och lägga mig :)

 

Själva filmen var dessutom superbra, trodde verkligen inte det! Trailern och det man läst var inget som intresserade mig, trodde inte alls den gick i min smak. Men tummen upp - absolut. Överraskad är det bästa ordet jag kan komma på som beskriver min upplevelse, och det är ett plus i kanten. Hahaha, tycket inte ni också jag skriver sååå roligt? xD

 






Kajsa och Nikita följt av en massa tomma stolar. Men det är najs (och nej, vi var inte helt ensamma där. Skulle vara ännu najsigare)

@PRAO-plats dagis. DAY 1

Bussen (öhm, bussarna och spårvagnarna!) tar ca 1 - 1,5 timme till dagiset jag blivit tilldelad.. Måste bara påpeka det, jag riskerar typ all min fritid i två veckorns tid för att kunna vara där. Behöver all krydd och stöd jag kan få! Grejen var att jag fick en plats (café) som sen fick för sig att det var okej att sätta igång och renovera då jag skulle vara där = ha stängt under tre veckor, exakt då jag skulle vara där.. *Suuuuck* Tyckte inte jag var okej men fanns inte så mycket att göra åt grejen..

Dock är ungar söta, självklart, och dom typ flörtar som fasiken.. Hahaha. Första dagen var helt okej, jag fick en godkänd plats ändå. När jag väl var på plats då vill säga. Mitt önskejobb när jag själv gick på dagis, var att få jobba som dagisfröken. But not anymore. Efter två veckor här kommer jag ha huvudvärk for sure, men det får jag väl ta. Börjar 07:30-8:00 på dagiset och slutar 15:30-16:00. Det är lite bara att dyka upp på morgonen beroende på hur bussarna går, det blir lätt att man missar någon eftersom jag måste byta tre gånger. Minst.

Det är även en annan brud som fick PRAO på samma avdelning (förskolan har sammanlagt fyra) som mig, dock går hon i andra ring (barn och fritid linje) och ska vara där i hela fem veckor. Skulle jag aldrig palla, hehe..


Måla älskar alla barnen märkte jag direkt. Den här fina clownen har jag färglagt, sen lät jag något barn få fortsätta. Vilket kanske (hahahaha?) syns. Har även gjort smurfen ni kan se en glimt av där under *blink, duktig tjej*

Köpt i Köpenhamn

Förvarning: jag har alltså I-N-T-E (bett mamma) stryka kläderna innan jag tog korten. Klaga lagom typ.


VILA blus - ganska basic och stilren, inte för speciell men ändå fin.


Lise Sandahl blus - har redan en likadan fast vit, älskar den och var typ tvungen att ha en till. Vill ha en i varje färg fan. Hehe


Muzumi stod det på lappen på den här snygga saken, har dock aldrig hört talas om det förut men det är väl skit sak samma. Hänger ju toffsar på den - allt med tassels måste man älska! Hahaha, skämt å sidååå.


Och där här stod det inget på. Fin, right? :D


Hahahaha, det här var ju lite pinsamt.. Vet faktiskt inte varför jag la pengar på dom här, men jävlar vad lycklig man blir av att få äga ett par mysstrumpor med halkskydd och tåstrumpor med nallar pååå.. Naw.


Friis & Company gladiatorskor bidde det också. Kommer sitta på mina fossingar minst varje dag i sommar. *Mums*

TAGGA FÖR IMORGON FÖLKET



Svar: MEN SJÄLVKLART! Jag har inte haft riktigt tid för att visa upp shoppingen från Danmark än, men jag looovar att det kommer. Imorgon så är det uppe på bloggen till 1000%, kolla in då :D

Här, på Ströget, var det jag och mamma stapplade runt och skaffade oss påsar med fint innehåll! :)

Tonight we have.. (hittills)


..delat på en riktig goooing!


..partajat loss som in i *piiip*. Niki är den snygga och den dampade ungen med håret, ah.. Det är jag det.


..bloggat lite emellanåt. Här var det Carros tur och Kajsa kände sig inbjuden att titta på, haha ;)


..tagit helt sjuuuka fula bilder mig. Den här laddar jag upp enbart för jag ser ju minst sagt rolig ut, hahaha! Bjuder lixåm! Tummen är uppåt.


..tagit en promenix till Konsum och shoppat loss! Och var bara tvungen att köpa colorna (Haha? Ehm, vad ska man säga då?), för har aldrig smakat dom med smak. Knasiiigt!

Just nu med brudarna hemma hos Niki:

Carro var snäll och jag fick joina hennes "dagens köp"-bilder (ringarna hon köpte förut när vi var inne i stan ;)) Så såhär skulle det se ut om ni var med mig just nu:


Om någon undrar är Carolines nya ringar från Lindex. Skitsnygga!

Lunch @Espresso House med gosigaste Caroline!




AMANDA SHOW

Det här gjorde jag och Sofia igår kväll (innan vi åkte och var med mina kompisar alltså).. Hehe, fan vad jag flabbar åt mig själv och typ allt jag säger! Hahaha.

Ni måste kolla extra noga på mig när jag säger "MEN MAMMA!" och den bitchblicken jag ger precis efter - det är sååå klockrent.. Hahaha, flabbar i åååår.

Anledningen att det blev Youtube istället för Videofyme var att den var för lång
*suck* Men aja, så kan det bli.

Färdigfixad!

Do I look OK today folks? Hope so - för jag ska bara lämna Sofia på centralen och ska sen åka vidare till pojkvännen. Viktigt att vara lite extra söt då juuuu! :) Och detta betyder också att det inte blir mycket till bloggning idag. Hejdå :D Hahaha


(Öhmn, inte klätt på mig än.. Pinsamt. Morgonrock, hahahaha) VILKEN FUL MUN JAG HAR?!?!?!!! Neej.. inte kul

Mobilbloggning! Är på väg hem till pojkv..

Är på väg hem till pojkvännen med Sofia nu. Så det är vad vi ska göra ikväll!

Köpte en alla hjärtansdag-present till honom förut inne i stan också, naaawi.. Hahaha. Och min foundation! Yippie. Jag visar det imorgon eller ikväll när vi kommer hem. Kan ju inte göra det nu liksom ;) Ha en bra kväll folks.

Lunch @Subway's


Sysslingen Sofia ;)



Dagens planer

Idag ska jag och Fia till Nordstan, kolla i lite affärer och förhoppningsvis får jag något köpt. Jag ska leta efter en ny foundation, har kollat upp en som ska vara bra.. Sen blir det troligen en fika också och blabla. Haha, det var allt för nu typ ;)

Min baby och jag juust nuu:



Älska reklamer (HAHAHAAAA)

Brukar ni också sitta och sjunga med/säga replikerna i reklamer? Eller det kanske bara är jag som tittar på tv så mycket..? Hoppas det, för det är inte nyttigt att titta på så mycket tv som jag gör! Lovar.

Här är mina två favoriter för tillfället, hahaha :D Reklamer är ju najs..

Den här bruden är så sjukt snygg.. Avundsjuk for sure.

Vad finns det att tillägga liksom? Vad finns det att inte älska med det här?

Bio ikväll! Trassel 3D

Det var så längesen jag var på bio, det ska bli as najs att få sitta i en sån där plusstol med en stooor popcorn (eller ska jag välja chips?) och en ännu störra cola (eller ska jag välja fanta..?). Men självklart ska det bli ännu najsigare att jag får sitta där med min baby. Mer känd som min bääästa vän Fia-lista yäää!


Det blir antagligen någon form av ressension när vi kommer hem igen. Sån är ju jag, hehe.

 


Viiilll klä mig (och min jag-phån) i flaggor.



Jag till vänster. Den andra är Fia.

Här får ni mina favoritbilder av mig och Sofia, hehe. Värt. Men det är gulligt :D Smått och fyllt av uuunderbara minnen!

(Fyyy! Bita naglarna, big no no lilla Amanda.)


MIN SYSSLING ÄR HOS MIG!!!

Imorse åkte jag till stationen och hämtade min syssling Sofia. Hon bor inte i Göteborg utan i Falköping förstår ni ;) Det var ungefär ett halvår sen vi sist sågs! Det är faktiskt sick. När jag bodde i Falköping var vi med varandra praktiskt taget varje dag och var som världens närmaste systrar, *naaawie* Älsklingen ska stanna hos mig resten av sportlovet :D Love på den!

Just nu sitter vi framför tv:n och äter en jättefin kladdkaka vi bakade förut. *Hihi* Senare ska vi gå till livsmedelsaffären (varför faaan skrev jag så liksom?! Hahaha) och fixa något till middag. För mamma är inte hemma och vi har absolut iiingenting hemma - bara så ni vet. Kaos


Godnatt från mitt i natten. 01:36

Kom hem från Köpenhamn för ett antal timmar sen (närmare bestämt tre och en halv sådanna) och satte mig direkt vid datorn och mitt ääälskade internet. Drogat alla favoritbloggarna. Fick inte nog av den 4-timmars långa resan och det lagom sega iPhone-surfandet tydligen. Fyfasiken vad mycket tid man sitter framför datorn ändå.. Skuldkänslor? Vet ej.. Kom nu, i skrivande stund, på att jag inte ens tänkt på att kolla vad jag har missat på Facebook! Herreguuud.. Måste göras omedelbums!

Jag märkte i alla fall att mina kroppsdelar, sakta men säkert, kopplades bort och lite sådär lagom obehagligt somnade benen i förtid. Dags att borsta tänderna kände jag då också, när jag drog ett varv runt i käften med tungan. Mysigt! Dock var jag tvungen att krydda mig själv med det här inlägget först - faktiskt inte allt för ofta jag sitter uppe till klockan halv två på en onsdagkväll. (OKEJ - det är lill-lördag och dessutom sportlov, men det skulle ju låta lite coolt)

Just nu - ser jag trött ut? Och varför ska alltid mitt hår bli så mycket fulare på bild än IRL? DISS!

På väg hem till Götet!



Nu är jag (om allt är som det ska, men det får vi hoppas..) på väg hem till Sverige igen. Förhoppningsvis har detta varit tre äventyrsrika och underbara dagar som jag fått spendera med min gooosiga morsa. Hihihi. Vi får se om det stämmer när jag kommer hem och sätter mig vid bloggen igen! :)

"Borta bra men hemma bäst", det är en sak vi vet säkert.


@KÖPENHAMN



Mot Danmarkshuvudstad!

Sååååå - NU ÅKER JAG (med mamma) TILL KÖPENHAMN. Jag hoppas ni har förstått att detta innebär att bloggen inte får någon uppdatering. Men det är ju bara for three days, so no hard feelings..


Oj, jääävlar vad stressigt det blev på slutet..

Klockan är redan över tolv och imorgon ska jag upp superduper tidigt! Alltså tidigare än när jag ska till skolan, helt sick tidigt. Typ halv sex!!! På morgonen. 5:30?! Innan tidningsutdelare liksom (erkännande: har ingen aning om när dom går upp..)

Jag bara fick för mig att kolla på klockan förut och upptäckte att den var strax efter elva. Sen slog det mig: jag hade inte packat ett shit till Danmarks resan imorgon eller ens tänkt ut vad jag skulle ha med mig.. Jag hade inte gjort några tidsinställda inlägg åt er (mycket viktigt!) eller tvättat håret som jag så hemskt behövde. Men nu har jag gjort dom saker på den här timman och är stolt att jag hann göra det så snabbt :D *Hihi*
Tror inte ens jag glömt att packa något viktigt? Om fallet skulle vara så är det väl inte värsta dealen heller - bara att köpa där istället. Känner mig så klok.

Nu är det dags för sängen - sex timmars sömn ska jag allt hinna få innan morsan kommer skrika i mitt öra att jag måste upp. Har planerat att sova på resan imorgon också, det kommer bli yttligare cirka tre timmar. Naaajs. Och när jag lägger tanken på det är det faktiskt bra att jag inte får sova så mycket på natten, hur ska jag annars kunna somna om sen liksom? Smart Amanda! Vi låtsas att jag tänkt så hela tiden, haha :D

Mitt hår är fortfarande blött btw (daaah, har ju tvättat det). Inte så bra. Sadface :(


"Stresspackning" har jag döpt den här bilden till. Vackert.

AMANDA
RSS 2.0