Konfirmandläger

Haha, det lät mobbat.. Asså, det heter ju konfa? ;)

Nu är jag i alla fall precis klar med min packning!
Imorgon (klockan åtta på morgonen!!!) ska vi träffas utanför kyrkan någonstans och sen bär det av till Skara.. Någon gård ska vi till typ? Aja, det blir säääkert skitbra, även fast det är ödemark ska man ha bra inställning! Vi har redan bestämt att vi ska ha kul, sååå :D Ha-ha. Dom sista grejerna ska ner imorgon också.. Som typ mobilladdaren, kudden, yttligare en jacka osv.. Men jag är ganska nöjd med grejerna jag valde att ta med, det brukar bli så att jag tar med en massa saker i onödan men det här blev ganska kompackt ändå :D Bra Amanda, du äger!





Och detta var självklart inte allt, gummistövlar t.ex.. Höhö.
Men jag tog med mig vissa riktigt udda saker ändå.. Massageolja och kortlekar? Haha, aja! Dom kommer komma till stor användning ;) Och självklart ska datorn med också! Skulle inte kunna leva utan den i fem dagar.. Morsan och jag fixade med comviq-surf grejen förut också, så det ska gå bra hoppas vi.

Tittar på folk som piercar naveln på youtube

Ligger i soffan och nördar fula youtube klipp på när folk piercar naveln och tungan.. Haha, så äääckligt! :D Vågar inte ens lägga ut filmerna/länka video'arna. Det ser inte fräscht ut liksom. Förresten, video'arna? videosarna? Haha, vad fan heter det?
Sen undrar jag hur personerna som filmar, vågar filma? Nästan ännu äckligare! Jag vill jättegärna ha navelpiercing, men skulle inte precis titta fascinerat på när dom sticker en nål i magen på mig.. Fast man kanske vill ha film på det i alla fall? *Hmm*, har inte tänkt på det..


Kanske inte snyggaste magen, men jag ska inte kritisera.. Min skulle säkert inte se bättre ut? Men det var smycket jag ville visa egentligen. Det var ju naaajs! ;) Jag gillar när det hänger ner något litet, det är lite extra tjejigt (för killar kan inte ha en navelpiercing?!).. Men bara en pärla är också skitsnyggt!


*Nynnar* Röda converse, det har du

Dagens lärdom: Det är ganska pinsamt att lägga upp "dagens outfit"-bilder.. Eller pinsamt att lägga ut? Pinsamt att ta korten! Dom här bilderna tog jag idag i skolan precis innan lektion så hela klassen satt där och tänkte väl typ "vad fan håller idioten på med nu då? Står på ett ben framför kameran?" Haha, jag kunde inte hålla mig från skratt.. Kände mig verkligen faaajl :D

Nu när jag ändå gjort bort mig i det här inlägget, kan jag passa på att förklara hur jag lägger upp det här med dagens outfit. Jag brukar skriva vad det är jag har på mig (t.ex. blus) sen märket (t.ex. Lise Sandahl) och vart jag har köpt grejen (t.ex. Radlady). Det finns ju att köpa på andra ställen också.. Och är det inget märke så är det väl självklart att jag hoppar över den biten? Och har jag inga kläder på mig (t.ex. benvärmare) så är det väl självklart att jag hoppar över att skriva det också..


Men idag gled jag då runt i:
Blus - Lise Sandahl, Raglady
Sjal - Zoul, MQ
Jeans som inte är svarta utan mörk blåa - Gina Tricot
Armband NYTT - Pearls for girls, Sisters
Väska - Saddler, JC
Röda converse

Hade även en stor ring, örhängen och ett ljusrosa linne under blusen.. Men det syns ju inte så jag sket i att skriva det. Fast nu råkade jag göra det i alla fall. Hehe *oopsi*

Amanda älskar mat

Hahahahahahaha

Jag såg nu att nästan varannat inlägg har jag skrivit om mat/godis? ;) Jag bara "kolla, jag har köpt godis. Kolla, jag äter godis. Kolla, jag har gjort havregrynsgröt till frukost. Kolla, det är äpple i den. Kolla, jag äter ännu mer godis annars kan jag inte plugga.."

Klockreeeen jag äääär! :D Nu ska jag äta ännu mer. Maaaat är gott

Fick SVENSK STRUMPORNA jag önskade mig

Kom precis hem från Frölunda Torg. Jag träffade min morbrors fru där. Vi fikade och hon gav mig min födelsedagspresent till mig och som ni säkert redan läst på rubriken så fick jag ett par svensk strumpor! Hihi, blev så himla glad :D Det är inte vem som helst som betalar 400 kronor för ett par stickade (och ekologiska!!) strumpor liksom.. Morsan eller brorsan skulle aldrig göra det i alla fall.

Dock vet jag inte vilken färg jag vill ha? Gillar den jag fick (svart/gråmulerade med grå rosett. Färgerna på camen är ju inte dom bästa) men ville egentligen ha vita.. *Hmm* Aja, jag fick i alla fall kvittot, i fall jag skulle ångra mig sa hon. Får se hur jag gör. Vad tycker ni? Vad är finast?


Typ såhär glad blev jag.


Och när jag ändå var på torget så köpte jag choklad till konfa lägret. Vi åker på lördag morgon, klockan åtta (!!!), och är borta i fem dagar. Då behövs mycket choklad!
Jag köpte (som ni borde se men inte gör p.g.a denna suuugiga camen! Damp :( Fast bilden var ju inte så snygg i alla fall, vad gör jag? Hehe, pinsamt) den nya vintervita idag, bara för att få smaka. Men det var helt onödigt för man fick provsmaka gratis på andra sidan torget.. Haha *suck* Varför gick jag inte förbi där först liksom? Hahaha, kände mig så allmänt fail. Aja, jag får bjuda mina fina kompisar! ;)

Äntligen fått tillbaka min skoldator!

Glömde den nämligen hemma hos Martina i tisdags.. Klant. Nu är den i alla fall tillbaka där den hör hemma! :D Yippie. Taaack för att du gick med på att släpa runt på den hela dagen, det ska hon har en stor ros för. Fattar ni inte vad jag menar så snackar jag om ris och ros och det där.. Ni vet?

Har precis varit och köpt godis också. Hehe. Och jag äter det ;) Godis gör mig som sagt studiemotiverad! Och det är skitgott. Och nu tog det slut och jag vill ha meeer..


Oj, vad sent det blev..



Nej, jag är inte klar med läxorna och allt det andr jag skulle göra. Men antar att jag måste gå och lägga mig nu i alla fall? (Fyfan vilken tur att jag har en pytteliten sovmorgon imon.. *puh*)

Dagens skitgamla låt

Det var bättre förr.. Hehe, fast nej! Men jag blir lite impad. Från 1966 liksom?!


Arne Qvick - Rosen


När man söker stundens sorger glömma
Är det skönt att vaken gå och drömma
Glömma att lyckan flugit har sin kos
och att du ej fick min röda ros
Ty just nu idag så köpte jag
en liten ros i en blomsteraffär
En ros röd som blod så att du förstod
att det är dej som jag håller kär

När jag som vanligt ringde dig och på bio bjöd dig ut
så svara du helt enkelt nej, nu får det vara slut
Du sa: Jag ska va hemma, lägga mig tidigt och sova
Ring inte mer är du snäll, och det, de måste jag lova
Men ingenting kunde hindra mig, jag måste ut ikväll
På stan jag drev tills jag såg dig med en grabb i en bil av senaste modell
Bilens lack den glänste, kromen blixtra i dess nos,
när jag stod där stum och tänkte: Hur enkel är min lilla ros

När man söker stundens sorger glömma
Är det skönt att vaken gå och drömma
Glömma att lyckan flugit har sin kos
och att du ej fick min röda ros
Ty just nu idag så köpte jag
en liten ros i en blomsteraffär
En ros röd som blod så att du förstod
att det är dej som jag håller kär

När jag nu ändå vandrar olyckligt kär och nervös
Är det väl ingen som klandrar om rosen ges till en annan tös

Ty just nu idag så köpte jag
en liten ros i en blomsteraffär
En ros röd som blod så att du förstod
att det är dej som jag håller kär


Nu ska det skrivas deckare och pluggas spanskaglosor!


För att hålla mig sig motiverad brukar jag äta godis när jag pluggar.. Hahaha, det funkar faktiskt. Jävligt bra också ;) Tänker "när jag läst den här sidan och förstår den - får jag äta dom där tre godisarna!" Jag gick in på Hemköp på vägen hem också för att köpa den nya Marabou chokladen, den vintervita. Men det var kaaaaos där inne! Asså shit, ni förstår inte. Har aldirg sett så mycket folk i en affär samtidigt och så långa köer! Det skulle tagit minst 40 minuter att stå i den kön, utan krydd. Och det var inte chokladen värd.

Dags att sätta igång här.. Så jag får i mig lite candy.

Hade en bloggfri dag igår p.g.a my Bday ;)

Godmorgon! Anledningen till att jag vaknar såhär sent idag är först och främst för att jag är trött.. Hehe. Men så skolkar jag från skolan också :) Berättar mer om det i ett annat inlägg som kommer senare..

Vad hände mer igår som ni missat då? Jo just det, jag fick en blåtira och svullet öga.. Så j*vla onödigt så det är inte sant, åååh. Blir skit sur så fort jag ser den i spegeln, även om den inte är av det värsta laget. Visar upp den i ett annat inlägg sen också..

Nu måste jag äta upp min havregrynsgröt snabbt och sen duscha. Min pojkvän, Kajsa och jag troor Patten (Patrik) är på väg hit? Dom kanske släpar med sig ännu mer folk.. Fast ne. Kajsa ringde typ och väckte mig förut. Men det är väl tur det, annars hade jag fortfarande legat kvar i sängen och slappat.


Koppen fick jag igår i present av min brors flickvän! Fin va? :D

Nyduschad, "känner mig som en ny människa"

Haha, kommer ni ihåg när alla bloggare skrev så när dom hade duschat? ;) Hehe.. Var tvungen - tror inte någon fattar  vad jag snackar om nu men skit sak samma..

Stått i badrummet typ en timma och gjort ansiktsmask, hårmask, peeling, borstat tänderna (hahaha?), snabb brun utan sol som jag inte tror gav effekt men what ever.. och så blabla osv. Känner mig i alla fall superfräsch inför min födelsedag imorgon! För man ska vakna upp som en prinsessa när familjen ska käka i ens säng.. Fast, å andra sidan, ser jag ju ut som en prinsessa på morgonen varje dag! :D

God natt och dröm sött nu.. Är inte så jätte trött, men hoppas på att somna. Det gäller att lägga sig tidigt.. har jag hört ;) Även fast jag borde plugga ännu mer.


Jag-när-jag-är-super-fräsch-men-ser-super-ofräsch-ut-och-försöker-se-seriös-ut-men-jag-ser-ut-som-en-mupp-typ :)

KÄR I DEN HÄR! Vill ha, vill ha, vill haaa nuuu



600 kronor från Modekungen. Åååh, vad snygg den är! Love it.

JAG FYLLER ÅR OCH HAR NAMNSDAG IMORGON!

Höll nästan på att glömma..

Imorgon fyller jag 14 år! Woohoo, haha. Det första min bror sa när han kom hem idag var att han hade köpt present till mig, hehe, nawie.. Lite glad (smickrad nästan?) blir man ju ;)
Fast jag har ju redan fått några presenter - som när jag och mamma var på modelhouse! Det var skitkul.

Men jag är inte så himla taggad.. Känns konstigt att fylla år utan att veta att man kommer ligga vaken hela vatten och undra vad man ska få. Ovant. Kommer sova som en stock och bara bli sur när familjen ska väcka mig från min sömn imorgon. Det är inte som när man är sex år, verkligen inte. Inte lika förväntansfull, typ. När man var liten fattade man ju inte ansvaret som kom med åldern.. *Suck* Det är fan jobbigt att vara 13! Men jag kommer nog klara av att leva upp till fjortis-åldern också :D

Förutom min födelsedag, så har jag också namnsdag! Lite coolt faktiskt, mitt förnamn har namnsdag på samma dag som min födeseldag.. Vareeeenda år ;) Och det är inte bestämt, det coola är ju att det är en ren slump. Och så har jag namnsdag på julafton också, men det suger. Jag vill ha en "riktig" namnsdag också. Jag får inte extra presenter för att jag har namnsdag varken på min födelsedag eller julafton. Aja! Jag har i alla fall namnsdag, det finns ju folk som har så random namn att det inte finns med i kalender.. Hahaha - ägda! Inte för att ni kan rå för det, men. Inte mitt fel heller ;)


Den som är värd att älska, det är jag det ;)

Bakat chokladkaffemuffins idag



Asså dom ser ju svettiga ut med blixten.. Bläää. Ser mycket mer tilltalade ut irl, hahaha :D

Visste ni att..?
Jag skriver egna recept till mina kakor och grejer, med extra mycket socker. Haha, ja, jag bakar faktiskt så mycket ;) *Pinsamt* Söta formar va, btw?

Kolla in min frukost!! *Superstolt*


Usch.. Det ser ju inte gott ut i alla fall? Men ser ni vad det är? ;) Japp, under alla bananer, mjölken och äppelmoset ligger faktiskt havregrynsgröt! Hihi. Jag är så nyttig och hälsosam, men det är ju inte det godaste..

NEHE, MEN MENAR NI DET?!


OJOJOJ, DET HAR MAN JU INTE REDAN MÄRKT DÅ ALLTSÅ? SHUT THA BLABLA UUUUP, WHAAAPAAAS?! :)

Mina knäppa kompisar



Haha, flabbade igenom mig hela videon.. Dom är så värda! Nea och Lallo jaoo :D

Plugg-söndag var det.. :(

När jag följt min uuunderbara pojkvän till bussen förut, satte jag på kungarna av tylösand :D Hade för mig att det var längesen och jag trodde jag hade missat minst två avsnitt.. Men som tur var, var det bara ett avsnitt jag inte sett ;) *Puuuh* Hahaha.

Nu är det dags att sätta igång med pluggandet! *Suck* Inte kul ju.. Jag har tänt några doftljus morsan köpte idag, för att få lite mysig höststämning. Hahaha. Självklart gjorde jag och Jacob inga läxor förut när han var här, även fast det var lite planerat.. Men vi var nästan på väg!
Skit sak samma, dags att läsa dom där sidorna. Även fast jag vet att det kommer sluta med internet-shopping.



Mysigt jag har det.. Hahaha, det luktar vanilj i mitt rum, hahaha :D Det var inte ens kul.. Är det värt att hämta godiset?

Inte sådär jätteförtjust i söndagar..


Uggs? Hur är det med det där egentligen?

Jag kan inte bestämma mig om det är värt att köpa Uggs i år igen, eller om det bara är fjortis? Fejk är ju i alla fall fjortis, tycker jag då..
Det känns ganska oparktiskt med innetofflor utomhus, dessutom, då man inte kan ha dom när det regnar. Vilket det gör varenda dag här i Göteborg på vintern. Okej, där överdrev jag lite, sex dagar i veckan regnar det och den sista dagen är det bara blött ute ;) Men å andra sidan är dom ju så himla mysiga och bekväma så det är skrämmande gosigt! Hahaha.


Dom här är dom jag vill ha, svarta ska det vara. Så jäääkla snygga. Kostar 2500 kronor att köpa HÄR.

Någon av er som ska ha Uggs i år?

Kommentarssvar (i brist på bättre rubrik..)



Mitt smyckesträd, som jag förövrigt älskar, är från IKEA ;) Äkta svennemöblerna jag lever med, haha. Men visst är det snyggt? Finns i fler färger.

Vantar med päls



Jag hittade dom här vantarna igår när jag och min kusin var på torget i lördags, men kunde inte avgöra mig om det var det snyggt eller bara konsigt? Fast sen bestämde jag mig för att det var ganska ballt.. Hehe. Gillar dom från Stadium mest, paret från Monki var så tunna och inte alls lika gosiga, mysiga och framförallt inte lika varma.

Mår illa idag.

Godmorgon alla tjockisar som åt typ ett kilo godis igår :)

Usch, vad jag inte är sugen på att äta idag.. Jag åt godis inprincip hela dagen igår, haha! Bläää. Mår så illa av sockerchocken :( Kommer aldrig vara sugen på godis igen i hela mitt liv, aaaldrig godis igen. Varför åt jag frukost förut, förresten? Bara för att vara trevlig och sitta där med resten av familjen och samtala.
Socker är verkligen beroendeframkallade, en bit och sen är man fast. Även om jag inte vill ha mer.. Stoppade i mig typ en månads intag.. ÅH, IDIOT är jag :(

Tur att det är träning idag! Love att få röra på mig lite. Sen ska jag inte åka någon spårvagn idag, hur mycket det än kommer regna är det promenad som gäller. Eller, det säger jag just nu i alla fall, hahaha.. Vet att jag inte kommer göra det, men det känns bra att säga ;)

Såhär mycket åt jag igår, om inte mer.

Nu kan du även följa min blogg med bloglovin'!

bloglovin

Tryck bara på knappen/figuren/ah, ni fattar, den grejen där ovanför..

Urgulliga sockar vill jag mysa med ikväll



Svensk strumpor, finns fler färger, är vad jag är sugen på att få ha på mig idag.. Dom är så himla söta (och ekologiska) med den lilla rosetten! Haha. Dock är dom ganska dyra, kostar runt 400 kronor. Ett par sockar kan man ju lätt få, utan just märket då, på H&M för typ 60 spänn? Lite mer värt för mig som inte kan köpa allt vad jag vill ha här i världen - ja - men ändååå.. Vill ha!
Aja, man ska skämma bort sig själv ibland, när man gjort något duktigt. Då kan jag få köpa ett par :) Ska t.e.x lämna in en svenskauppgift på fredag och jag ligger lååång efter. Värt att köpa ett par på fredag kanske, när jag kämpat hela veckan?

Hittade en bra sida med olika Svensk-"produkter" HÄR, dom har b.l.a mössor, vantar och benvärmare. Tryck på länken och sen måste ni söka på svensk i den lilla sök-rutan längst upp till höger :)

Göteborgs underbara väder


Blir så jäkla glad av den här bilden, haha! Höst och regn äger ju, helt plötsligt.. Klara tog den här förut när vi var på väg till farmor :)

TIDIG FÖDELSEDAGSPRESENT

Årets första fick jag idag, hihi. Vi sitter och smaskar (vräker i oss) nu :) Taaaaack!



Dock var den överfull innan vi började äta. Och det var alltså innan jag tog bilderna, hehe..

Spårvagnskul med klarakusin

Dagens spårvagnstur i bilder (och lite text..):


Först blev jag sur på Klara för att hon inte ville ta kort med blixt.


Sen skulle jag sätta upp en toffs.


Den blev jag nöjd med! Skitsnyggt.


Jag var en trogen bloggare, här var det alltså mobilbloggning som gällde.


Och sen blev jag glad för jag var nöjd med mitt inlägg. Lite skevt glad, dock, men vad ska man göra åt det liksom? ;)

Dags för lite kusinshopping!

Godmorgon och hejdååå, ha en bra dag. Nu ska vi, jag och Klara till Frölunda torg. Blir väl någon salgs uppdatering via mobilblogg därifrån också. Eller, det beror på hur länge vi stannar.


Morgongodis har jag döpt den här bilden till :D

C ya later bitaaaachss, xoxo. peace and love /tha ahmendah

Äter godis.

Det är lite busigt. Och ni har inget att säga till om :) Kom hem för typ en halvtimma sen och då var våra vackra gäster redan här. Kändes lite konstigt faktiskt, att dom liksom var ensamma (men tillsammans ;)) hemma hos mig när ingen som bor här var hemma. Klara fick öppna porten åt mig för jag glömde mina nyklar hemma, haha. Ajaaa.

Alla håller på att bädda nu, för att sova i köket.. Hahaha, pinsamt att jag erkände det.. Vi bor ju inte i någon lyxvilla i alla fall. Men Klara ska få sova i mitt rum. Snäll jag är som erbjuder henne det :D Nu ska vi nog snart sova. Dags att ställa sig i kön till badrummet, vi bor ju sju personer med en toalett i den här lägenheten i helgen.. Hörs imorgon!

Hoppas ni haft en bra fredagkväll, det har jag! Kärleken äger allt. Är så jävla lycklig med dig.

Diss på kylan för jag kan inte gå barbent hem..

Gillar inte att jag måste dra på mig jeansen efter träningen bara för att kunna gå hem! Nu när det är höst och kyla ute kan jag längre inte gå hem i hotpans. Vet ni hur störande jobbigt det är att behöva sätta på sig skinnyjeans när man har svettigt klibbiga ben? Hehe..
Nä, men jag gillar det inte. Det är dags att komma ihåg att jag måste byta om hemma och gå till dansen i mysbrallor. *Suck* Jobbigt, sånt kommer inte jag ihåg. Och förresten har jag träningsvärk i röven.


Adíos! Nu ska jag snabbt hoppa in i duschen och sen åka iväg till min pojkvän. Ha en fin kväll allihopa.

(Och om ni klagar på mina bilder blir jag sur. Camen tar kort efter 3 sekunder.. Det går snabbt, det är svårt att hinna gå ner på så kort tid..)

Städat mitt rum!

Så sjukt stolt över mig själv, haha :D Nu ska nog både jag och min kusin kunna sova här inne! Kanske måste dammsuga snabbt också? Det hinner jag inte göra nu, för nu ska jag iväg och dansa. Är suppertaggad, har längtat till discon hela veckan. Efter det ska jag till min boyfriend, the world's best. Då kommer det väl komma upp någon mobilblogg, om jag inte bloggar hos honom? Vet inte, hehe ;)



FÖRE




EFTER

(Fult det var att dom första bilderna togs utan blixt och dom andra med? Hehe..)

Lisbeth Dahl



Sochic kan man få tag på den här söta necessären. Och det skulle jag inte ha något emot.

Ikväll kommer min kusin vitamin från storstaden

Dom (hon och hennes familj) ska stanna över helgen. Jag längtar tills dom kommer, men det är inte förrän klockan tolv i natt tåget kommer till Götet. Dock vet jag inte vad vi ska göra den här helgen? Troligen bara chilla järnet.
Vi har alltid lika kul tillsammans, dom är en så söt familj ;) Hahaha. Även om dom bor i Stockholm så står vi väldigt nära dom, dom är hos oss ganska ofta faktiskt. Nästa datum dom ska komma hit, i jul, har varit planerat sen förra julen typ? Med lite överdrift, haha. Och det lät som ett klagomål, märkte jag nu när jag läste igenom en gång till, men jag menar självklart inte sååå. Ni får läsa orden rätt. Löv them, dah.



Så himla söta bebisar! Jag och kusin vitamin Klara, likadana klänningar också.. Naaaw!

Varför lägger Kissie upp fula bilder på sig själv?

Vad har hääänt? Varför lägger Kissie ut seriöst fula bilder på sig själv? Tror hon dom ser bra ut..? (Jag har alltid tyckt hon varit ful, men hon har ju alltid försökt vara snygg.. Ni fattar).
Asså, att lägga ut fula/wierd bilder på sig själv var ju det jag skulle bli känd på. :( Ni har sett mina bilder här på bloggen, dom är åtminstonde inte vackra. Kissie läser säkert min blogg och tyckte idén var sååå bra att hon härma! Japp, så måste det vara.




Vem vinner den fula tävlingen? *Snälla säg mig, snälla säg mig, snälla säg mig.. Den här bloggen ska ge mig feta cash!*

(Haha, fin bildkvalitésskillnad! Är det något hon har så är det väl bättre kamera.. Morsan säger att alla bilder ser likadana ut? Suuure liksom, stor chans. Fast ne. Sytem möter camfoton. Sikket skämt :D)

Willow Smith - Whip my hair

Nu blir det lite kändis "skvaller", av någon anledning.. Inte sånt här jag brukar skriva om meeen.. Ah.

Will Smiths 9-åriga dotter har släppt en låt. Läs 9 år! Där var det slut med skvaller, nu kommer lite åsikter.
Jag tror inte jag skulle låta mina barn göra det? Men det är ju en annorlunda tid nu för tiden, när jag var nio år hade jag ju bilddagboken och sånna saker. Men han visar ju upp sina ungar (hans son, som är 12 år är skådespelaren i karatekid) på röda mattan. Är det bra att växa upp på det sättet? Kanske, jag har ju inte gjort det. Och jag kanske inte ska jämföra med bilddagboken heller. Haha



Angående låten då. Hon låter inte som 9 år? Hahaha, jag är verkligen helt fast vid att hon inte ens är tvåsiffrigt gammal och har släppt en låt! Och den är cool. Hon verkar ha personlighet, det är stort ändå. Vilken attityd ungen har..

Jag hittade hela den här grejen på Aftonbladet, kolla klippet HÄR också. Så får ni lite mer info ;)


Blev bjuden på lunch av mina hemliga beundrare idag

Hihi, yeees. Tack Elin som köpte lunch till både mig och Linnea idag. Du är så göll ;)



Den nyttigare sorten! Nej, men jag åt inget.. Det var bara dom andra. Jag drack light vatten, för jag går ju på diet. Ska gå ner ett kilo/vecka. Äter ett mål om dagen, det räcker.

Igår slog jag rekord

Igår publicerade (vet ni hur många utkast jag skriver varje dag? Ne, men många är det..) jag 12 inlägg varav 3 var mobilbloggningar. Och jag fick en kommentar. Hahahaha! Jag skriver inte om sådär jätteintressanta saker, va? ;) För jag har läsare - det kan jag ju se liksom. Eller läsare? Jag har klickare.. Inte vet jag om ni faktiskt läser det jag skriver? Hmm.. Liten tankeställare där!

Ännu en onödig fredag idag då..

Godmorgon.

Idag är det fredag och det betyder två lektioner.. Varav en är idrott OCH jag glömde mina gympakläder hemma på sängen. Fan vad onödigt!

Jag tycker inte så värst mycket om fredagar och ni måste väl tro att jag är en idiot när jag säger såhär.. Men en lektion?! Idrott gills inte som ett riktigt ämne, hehe. Kan dom inte trycka in en lektion någon annan dag och så får vi tre dagars helg istället? Det skulle vara riktigt naaaajs :)


Hahaha, perfektion!

Myser i min mysdress.

Och den är jättemysig!

Kommit ut ur duschen nu och dörren skakade hela tiden, för att det är storm ute.. Men jag är inte lika rädd längre för min kompis sa att hennes pappa hade varit med och byggt dom här lägenheterna, som jag bor i. Och han sa att väggarna inte skulle rasa ;) Hahaha. Det är sant och det gjorde mig myyycket lugnare. Inte för att jag helt seriöst trodde att huset skulle rasa, men.. Tack så mycket ändå :D



I mitt kök har jag en massa maaat. Och vill ni veta en rolig hemlighet?
Jag blir trött när jag kollar på alla bilder som jag har tagit på Photo Booth. Det är helt sjukt hur mycket energi jag har? Fattar inte vad det kommer ifrån. Är väl bara för att jag äter så mycket hela tiden, höhö.
Förresten har jag sett att det nu är halva priset på mysdresser på Bik Bok, det är en sån jag har.. Myyyys. Funderar på att köpa en beige.. Haha, vad tråkig jag är! Beige, det är ju typ inte ens en färg :p VAD JAG SKRIVER KONSTIGA SAKER. Ska nog inte blogga mer idag, det blir inte så mycket av det i alla fall. Hahaha! Looooser Amanda :D

AMANDA
RSS 2.0