Två behövliga flugor i en smäll

 

Ni fattar inte hur GODISSUGEN jag varit idag. Så var tvungen att gå och köpa. Hejdade mig lite ändå och köpte hälften naturgodis. Hehe. Halvnyttig är nyttig nog för mig. Massa matte behövs göras nu. Funday sunday.


Passion 4 fassion

 

Kände att jag inte ville stava "fashion" rätt för då rimmar ju inte stavningen, och har alltid stört mig på det.. My blog, my rules. Så gå nu inte runt och tro att jag inte kan stava det.. För det kan jag!!!! Pashion 4 fashion.


Dessa iland-er hela tiiin'

Min blogg cpar lite i vanlig ordning ser jag. Fanvad najs. Texterna och shit försvinner och jag kan inte ändra för de finns inte i arkivet? Jävligt kul.

Bok, godisbitar, kaffe, sh, glass, penna, ljus, blomma, sirap

 

Spårad helg omg someone put me down on earth.. Varit hos Göran och käkat middag, glass å godis. Göra lite samhällskunskap nu. Aaaaaa.......


Var inte beredd på det

 
Hon är faktiskt sjukt snygg. Jävla snygg. Älskar läpparna speciellt, de är perfecctt.. Hoho ;.p,p;.P;P,P;P:,Pp

Hairbeauti

 

Schampoon är typ viktigaste grejen. Är det dåligt blir man jätteful. Provade köpa ett nytt från Moroccanoil, kostade 205 spänn.. Rån. Hoppas verkligen det är BRA och ÅTERFUKTANDE för mitt tidigare (ännu dyrare) har förstört min hårbotten. Sadface. Blev även ett torrschampoo, inte lika noga med dem haha.. Är detta bra el? XD LOL

 

Lilla lådan "high beam" är en highlighter i flytande form som jag köpte i New York, har inte visat er det så det fick hänga med här. Finns ej i sverige men ska ni någonstans - HÅLL ÖGONEN ÖPPNA. Det här lilla grejen är värsta mirakeeelprodukten. Finast på festen.


Fredagsmys

 

 Enbart osten kostade 150. Heeeej ost. Film, dator, katt och mat hela kvällen. Däcka tidigt.


Tillslut!

 

Hittade ääntligen något så jag slipper gå naken på måndag. Visar bättre bilder när jag har på mig det, men det kommer från Hunky Dory, Joy och H&M (exkusivt men vad fan det är en tråkig tröja)


Mammadottertid

 

Hela fredagen! Träffade mamma efter skolan på torget, åt det däär ovanför och shoppade lite. Var på sjukt taskigt humör dock, hehe.. Hoppas morsan fortfarande älskis mej. Sen shåppade vi, letar efter skinnjacka men gick med nitlott. Attans.


Vår kärlek brann och det var vi mot världen. D brast någonstans, men jag mår bättre nu.

http://open.spotify.com/track/6XmPqDKUxVQf59djYNqOeI
 
http://open.spotify.com/track/7jUtRGkPYr9W1eEYObrvAJ
 
http://open.spotify.com/track/61o5tmzK4TdftIGykP7stT
 
http://open.spotify.com/track/40yX6eBBXMDBapqZoiq7l7

Alla barnen jublade när det var pannkakor idag i bamba, förutom Johanna för hon skolkade XD


Lite sånt här

Det här har jag på mig iddag, men det spelar inte så stor roll föör har det ju typ varje dag.. Så ni visste redan. Blöä BEHÖVER KLÄDER. Snälla läsare köp till mig? Hehe


VEM DÄR?!

 
Meeeen det var ju bara jaaag
 
Inte ofta man råkar gå upp så pass tidigt att man får sitta och underhålla sig med sånt här för att få tiden att gå.. Jag som varit sen varje dag den här veckan, värt att det vände på fredag. DET ÄR FREDAG IDAG.

"Tränat" idag

 

Med Linnea!


Need when I'm famous

 
2000 styck. Så kan det vara. Första från Michael Kors och andra från Fifth Avenue. Yum namnam.

Proppat med ilandsproblem. Räkna dem när ni läser:

Malin kom till skolan idag och väntade till jag slutat. Sedan kollade vi runt lite på stan, jag skulle köpa två tröjor men SJÄLVKLART blev det inte så för alltid något när man bestämt att man ska shoppa.. Det är en förbannelse. Jag blir GALEN, så jävla ARG. Sedan käkade vi onyttigaste thaibuffén (åtminstone inte donken). Ett berg med friteade räkor, hahaha. Sedan plugggodispåse på det och drog köttet till mig. Skivit segaste svenskan sedan dess. Tycker sånt är svensvårt, när man ska komma på själv. Att bara söka info och skriva av om typ religion, eller vad som, går an.. Men skapa mirakel och underverk e ingen genilek. Haha, fast jo det är det ju..
 
FACIT. Rätt svar på rubriken var TRE ilandsproblem! Någon som fick det till det? 1) att jag inte hittade några kläder 2) onyttig mat 3) svenskaläxa.

Bratzen spottar på hundra spänn

 

Biffen Dennis och stolta kåmpisen Jacob. Haha. Engelska is so not very funny todaay.


4gott har nya påsar

 
Bara jag som bryr mig. Och bara jag som skulle märkt det, haha, skulle jag lagt ut bilden utan att säga något skulle ingen fattat.. Så sorgligt, haha

AHMENDAH.tumblr.com

 
Ni följer väl min porr tumblr? Jag uppdaterar FEET mkt med tonvis nakna guzzar å goa grejer.

F-ordet skoltrött nu

 

DON'T WANNA GOO LÄNGRE


BOLD WHAT APPLIES TO YOU forts.

You have had a song written for you.
You have had a picture drawn of you.
You have curly hair.
You are wearing a watch.
You are wearing flip flops.
You wouldn’t date someone who smoked.
You know someone with the same birthday as you. KATY PERRY 26 oktober
You slept in past 10 am today.
You have big plans for next weekend.
You are thinking of someone right now.
Your job is stressing you out.
You don’t have a job.
You have never had a job.
You were fired from your last job.
You know sign language.
You will usually try something at least once.
You have been swimming in the last month.
You are pessimistic by nature.
You have taken a ballet class.
You have taken karate.
You have taken gymnastics.
You wish on shooting stars.
You wish at 11:11.
Your birthday has already come this year.
You have been in a relationship that lasted longer than a year.
You ended your last relationship.
Your ex ended your last relationship.
You aren’t over your ex.
You have gone after someone you knew was bad for you.
You were/are a teenage mom.
You were named after someone.
You like your name.
Your last drink was water.
You have visited somewhere said to be ‘haunted’.
You have skipped school just because you didn’t feel like going.
You have taken medicine when you ‘feel a headache coming on’.
YOU ARE SELF-CONSCIOUS ABOUT YOUR BODY.
You have a hangover.
You have a pet fish.
You have had a Jehovah’s Witness show up at your house.
You have godparents.
Your parents are still married.
You have step-siblings.
You are the oldest.
You are adopted.
You have a twin.
You don’t want kids.
You want more than four kids.
You have a bad temper.
You usually make the first move in an intimate situation.
You have made out with a complete stranger.
You have worked with a Kayla.

Ssskjukaste publiken!1

 
Där vill man vara. Jävlar. Vill vara där.. Det vill man!!!

Exkursion


Breakfast @Condeco

Försov mig en timma imorse , som tur var ska jag ta min sista gardasilspruta i veckan så hade en lite mer trovärdig ursäkt än tandläkaren.. Hihi. gav mig själv tre timmar sovmorgon. Äter brunch nuu med lovely classmates, hej så länge XDXP Förlåt jag inte blogga igår.. Oops

 


Skolfoto idag. Fett ful.

 
SNEEAKPEAK XD

ily

Kommer ni ihåg när man sa så? Haha, kom precis på det.. LOL

uppdejt

Inte bloggat typ något alls i helgen juu.. Sadface? Det är inte alltid lika kul, man har sina perioder. Kan berätta lite om det finns någon som gärna vill veta, hoho.
 
Efter la escuela i fredags stannade jag kvar lite med Dennis, Jacob och Christian. Hurtigt som fan, pluggade matte i bib. Svälte nästan ihjäl på slutet (var nära på att skriva "svälte ihjäl av hunger"... Not sayin'?) Sedan åkte jag till Linnea, vi köpte godis och kååla och allt sånt fredagsmysgrejs. Fast då la jag ioförsig upp några bilder här. Vi bara möös, tittade på film, snackade.
 
Igår var det lördag = degdag. Så jag gjorde mitt bästa med deget. Minns typ inte ens, haha. Lördagar bara finns men finns inte för mig. Bästa och sämsta på dagen var nog när jag hittade en chokladkaka i ett skåp, så frågade jag mamma om den så sa hon "neeej fan hittade du den!! Du hittar allt godis, man kan inte ha något hemma. Aja, nu får du väl äta den då". Fattar ni? Min mor GÖMMER godis för mig!! Tydligen hade den legat där fem dagar eller något. Hur kan jag ha missat? Så jävla taskigt, tur för henne att jag fick äta den. Happy.
 
På eftermiddagen/kvällen åkte jag och mamma till Göran (mams bf) och lagade middag å käkade glass. Tittade på Avatar. Sov där. Vaknade där. Åkte hem. Åt fruksot, tumblr-ade, duschade. Gick på bio, alltså tidigare idag, tittade på Olof Palme-filmen. Mest för utbildningens skull för min del då, haha. Massa svensk politisk historia, kände mig så oerhört nördig. Folk tittade definitivt på mig, jag var yngst där.. Haha. Sedan jag kom hem har jag pluggat lite, ätit massa, blabla, städat.
 
Skulle bädda, men orkade inte riktigt så bara tog bort alla lakan och skakade dem och vände och la på det igen.. Hahahaha, fyfaaan så lat.. När jag flyttar hemifrån kommer jag typ använda mina trosor ut och in för att slippa tvätta. Nää jävlar vad äckligt, inte okej att skoja om!!!

Morronmys


Good shit


FredagsmyS


Fishes

 

Gissa favoritfärgen?


214 days

It's geettiing rEAL everybody! Bara minminminmin


Fett ball ju

 
Wantie! Har faktiskt en fett ball affärsidé i skallen och går den igenom kommer jag lätt bla köpa denna. Men vad den är får ni inte veta, tyvärr. Man ger ju inte ut sånna pengamaking genigrejjer for free bah så. No no, gör man inte.

LOOL på att Kissie bloggar om mig för andra gången xDXD

 
Jag längst ner till vänster där, NU ÄR JAG FAN KÄND JU.. Hehe. Dessutom skitlängesedan jag var inne på Gratisbio, kommer inte ihåg mitt lösen eller nått. Bjaa.

Breakfastdejtsz

 
Idag åt jag, Trana, Lallo och Erko frukost påå.. Gissa var? Ni får tre försök dåå XP Nä men det var sjukt mysigt med frukost ute! Tagga när man bli rik och detta blir vardags-mat. Haha, fattar ni min vits? Go one, jo man tackar!

This is my tired face(s):

 
A men tjeeenare! Sitter i köket (varför det kan man undra och det undrar jag med. Sjukt obekväma stolar jämfört med soffan) och kollar på skinnjackor. TIPS?! Desperat som få, måste köpa en NU!
 
Tröttnat ihjäl på mina röda naglar och vill ha vita istället, men är för lat för att måla om dem själv så vill gå till salongen.. Det är oroväckade beroendeframkallande. Kan dock ej för är HELT PANK!! Waaah, jobbiga liv. Fast seriöst, jag har aldrig varit så pank som jag är just nu, i hela mitt liv! Inte ens när jag var sju. Och då hade man ju inga pengar. Ni fattar. Mår phykiskt dåligt.

I made thiiiz

Gaaaah. Spåra med my moves in the kitchen. Sorgliga sanningen är att jag inte palla vänta på jäst, så det fick bli bakpulver-bullar men då blev det inte bullar istället utan sockrade scones.. Aldrig. Igen. Fast åt självklart upp dem ändå, hihi. Man vill ju inte vara smal eller något XPXDXDdxdxP


Idag

 

 

TUUNG EE DU, JOHANNA!


BOLD WHAT APPLIES TO YOU.

You live within 20 minutes of your best friend.
You live within 20 minutes of the last person you kissed.
You live within 20 minutes of your ex.
You have been to the movies within the last week.
You have hugged someone in the last 48 hours.
You have had 3 or more boyfriends/girlfriends just this year.
You have been a designated driver.
You have broken merchandise and not paid for it.
You have played strip poker.
You are Catholic.
You are Atheist.
You recycle regularly.
You have dated a blonde.
You are friends with a redhead.
You are taller than your mum.
You have a bank account.
You’ve written a check for less than $5.
You have visited the Statue of Liberty.
You have visited the Eiffel Tower.
You have visited Big Ben.
You have visited the Colosseum.
You have visited The Great Wall of China.
You have never been out of the country.
You have been a waiter/waitress.
You own a Bible.
You own something with a Pentagram on it.
You have been a witch for Halloween.
You have been a zombie for Halloween.
You have your eyebrow pierced.
You have your nose pierced.
You have no tattoos.
You have more than 5 tattoos.
You straighten your hair.
You have worn a dress in the last 3 days.
You live somewhere that gets snow.
You celebrate Hanukkah.
You were at your own house last New Year’s.
You were at a bar last New Year’s.
You cant remember last New Year’s.
You slept through last New Year’s.
You have worked on Christmas Eve.
You have worked on Christmas.
You have been told ‘I love you’ by someone today.
You were told by someone who’s not family.
You slept in your own bed last night.
You are dating the last person you kissed.
You regret kissing the last person you kissed.
You are wearing a necklace right now.
You are wearing something red.
You are wearing something blue.
You are wearing something purple.
Your phone number ends with an even number.
You have kissed the last person you called/texted.
You are currently listening to music.
You are waiting for something.
You don’t like seafood.
You have eaten deer sausage.
You have given a complete stranger your phone number.
You have been hit on at work.
You have been hit on by someone more than 20 years older than you.
You have been whistled at.
You have been creeped out by it.
You are very punctual.
You were dating someone in December of 2010.
You are still dating that person.
You have cheated on someone.
You have been cheated on.
You have been on a cruise ship.
You have camped out in your own backyard.
You are wearing something that doesn’t belong to you.
You wonder what will happen when you die.
You are afraid of the dark.
You have been told you have nice handwriting.

AMANDA
RSS 2.0