Two for spring

1) Toms Silver Women's Glitter 54 dollar
2) Fashion by C Riverboot 900 kronor

On top. Never stop.



Skönhetstips

 

Inte för att jag någonsin gör något av det där, men man vet aldrig med er.


Hoppas ni catchar min ironi

Har nästan gjort klart teknikläxan hittills. Helt klar får den bli imorgon. Om man delar upp samma grej på två olika tillfällen så tvingar man hjärnan att anstränga sig att komma ihåg det man gjort #1, vilket oftast resulterar i att man får läsa grejen igen vilket resulterar i att man kommer ihåg det! Studietips, hehe. Läst texten idag, svarar på frågorna imorgon. (Fast där var jag seriös, här kommer ironi-delen av inlägget: )

Nu äter jag frukost och spektulerar över vad jag välja härnäst? Finns ju en massa roliga kunskaper framför mig på köksbordet, vad vill jag veta mest om? Valmöjligheterna är oändliga. Hmm, det är så spännande att jag spricker!


Hallå, vad hände? På riktigt

Jo, asså hej hej.

Vaknade efter min buss gått idag. En minut efter exakt, haha. Stänger alltid av mitt alarm i sömnen, vet att det låter som sämsta bortförklaringen men det är ture story bro. Kände att det var ödet. Var ganska slö igår på gympan och sen tränade vi på frikis, kände att det kanske inte var bäst när man är såhär smått förkyld och huvudet är fyllt med snor. Stannar hemma med alla mina böcker och provar på att plugga på distans för en dag! Precis allt vi ska göra idag har jag hemma, förutom första lektionen men den skulle jag liksom ändå asså typ inte ens hinna till aldrig någonsin. (Så duktig och kommer med bra förklaringar!) Man vet aldrig, kanske att jag vill göra det i framtiden. Ni borde veta vid det här laget att jag gillar erfarenheter, det är gött att ha sånt i bagaget. Vila lite extra till friluftsdagen imorgon, då får man absoluuut inte vara krasslig! SKRIDSKOR <3

It's like screaming, but no one can hear cuz' they don't care about listen to you.


Veggisar:

"Alla ni som dricker vatten får lägga av med det för ni dricker fiskarnas hem"


"Blöja-tidigt"

Jättekuligt att statistiken skjutit i höjden senaste dagarna, jey för er men mest för mig såklart. Höhö. Ledsen att jag inte är en superbimbobloggare atm, det går väl i perioder antar jag.. Men släng in en kommentar om ni har någon önskan eller kanske funderingar, eller bara säg till när jag är bra så anmärker jag på detta och ska göra mitt yttersta för att gå på rätt stig och underhålla er!

Nu blev klockan för mycket, jag som skulle gå och lägga mig blöja-tidigt idag.

All good things will come my way, cuz' I'm a fighter.


Visste ni att..

..år 2008 fick Haribo 3,5 miljoner kronor för att producera enbart sockret till sina gummibjörnar? Bläää, dom e inte ens goa. Källa: Metro 26/1-12

RESPEKT

 


Satan i perkele så hurtigt

Jag och Carro åkte fasiken och träna dittmode efter skolan idag! Hahaha, det var en ny grej jao. Hej hej, samlar på mig erfarenheter här borta. Hemma innan klockan 17 dessutom, i vanliga fall skulle min pluggtimma börja nu och jag har precis kollat klart på Family guy. Känns inte som jag kastat tiden åt tjosan. Hahaha.

Var och boxades igår också, herreguuud. På onsdag händer det nästa gång igen vänner. Så jävla maxat, tack mami för att du eentligen köpte kört till mig <3<3< mmm Poouuss!!

Fitspo #6

Cuz' I know I have the ability to do this.

Fuck god, belive in yourself


Sun(ny)day



Turkisk yoghurt med marmelad (fikon är bääst. Går annars med ex hallonsylt också) och lite müslie på är sååå gött.


Det här ska jag göra till en bra dag och bra dagar i min värld börjar alltid med en ät-tills-du-storknar brunch. Så såhär långt har jag lyckats med min plan. Ska göra plugg nu! Lite om marknadsföring, kanske lite om dumle (shh, L&C! Bara ni fattar så håll truten) och en massa massor om WW2. Tur då att jag tycker den massmördargrejsimojen är intressant.

Tiden går ju fort när man har kul

Har jag verkligen onanerat en hel timma? Ja, verkar så. Shit vad fort det gick. Hehe, näää men jag bara skojar. Vet inte var min energi kom ifrån, för när klockan var tolv och L&C tog sitt pick och pack ifrån mig var jag helt säker på att jag skulle ligga stendöd i sängen inom en kvart. Fast istället vaknade jag till där och har kollat på tv. Nu bara måste jag sova, fast trött är inte läget.


Upside out and inside down

Neas pics isn't always purple. Här är några knasiga från ikväll i alla fall, jag har inget smink. Inte visste man att man skulle bli fotad liksom, vilken modern värld det är vi lever.



AAA nu e de lördakväll!


Postkodmiljonären

Tittar på Postkodmiljonären (jag vet, wtf? Why asså..?) och kom på att jag inte lagt upp bilderna från när vår klass var där, det var på tv förra lördagen.



(Haha, kaoz mannen)

Har bakat. Som vanligt.



MMmmm, fan vad goott det luktar i hela lägenheten nu <33 Jag kan inte få nog av bröd, bröd är bästa maten.

Skillnaden mellan dig och mig är att jag kan få honom le med byxorna på.


Homer Simpson

 

 


Fredagsmys

Vi är hemma hos Carro och myser vid öppna elden, så jevla goo. Vill också ha deeee. Hehe. Masserar varandra, det är cozz'

 

image description

 


Aaaaaaa juste

Langar fet Kungs med C&L efter träningen! Så sjukt klockreeeen

 

image description

 


Tänkt på att bilder på modeller alltid är stående? Nog för dom är så långa, så på liggade skulle dom inte få plats.. Haha, too bad fuckers!



Hela dan' varje dag

Hahahaha, failaste äggmackan jag någ0nsin lyckats göra! Dööööör. Dör även av att nu har jag kollat alla avsnitt av Paradise och det kommer inte några nya förrän på måndag!! HERREGUD, hur fasiken tänkte jag där. Hur ska jag överleva helgen?! NOOOO.


Fitspo #5


sfgsg

djfb.<aekbflke

Imma be fit and imma be shaking my hips and you gonna be licking your lips

Gick och köpte årskort dirrmode efter skolan idag!! Iiiiiiih, kör rivstart och ska gymma ikväll med Carro och Linnea. Good way to go, taggar sinder (sönder på lac-språk).

 


Kan någon förklara varför man har sånna här glosor?


Fejna bullar freakz me out

Det här har jag gjort i eftermiddag! BULLAR. Hahaha, blev typ galen efter hemkunskapen igår, kunde inte låta bli. Dock käkade jag upp sex stycken (!!!) innan jag tog bilden, så jag har liiite ont i magen nu. Det är sådär, men absolut värt.

 


Love lovely life like a lovesong


It's me without you in my everydaylife

Hahaha, söta klasskompizar som har fullt upp med genomgångeen.. Aaa det har dom <33 Men inte jag för jag är så duktig och kan redan allt!!!! Aaaa men såå är deet <3333

 

Läskigt sjukt jävla blek också. Räknar med att det var ljuset, eller typ aa jag hoppas det... Eeeee......


Spexar sönder min sommar-längtan



Ååh, så himla fejn! Väcker MÅSTEha-begär, MÅSTE ha den på mig i sömmar! Dööfeejn... 990 spänn från Phax.

Oh god, vad mycket jag hade glömt det här.. Haha


I only write sense not tragedy



Stjärnor från Mango, Ten eyed från Martens, Blus från Lise Sandahl och de bästa strumbyxorna heter "shape up" och kommer från H&M. De är de enda tajta och som går inte sönder.

Visste ni att..

..banan är ett bär och inte en frukt? Asså seriöst, ett bär liksom?

Teen summer



Allt blandat i en enda stor röra, datum och händelser. Längtar så jag spricker, sommaren 2012 kommer bli så förjävla sinnesjukt bra! Vägen till nya livet. Eller möjligtvis döden, siffrorna 2012 fyller mig med aningen skräck.

Varför håller inte folk käften inne på bibblan?

Jag skulle vara mitt vanliga, duktiga jag och gå till bib efter skolan. Gosade ner mig där på ett skrivbord framför två pluggisar, det kändes bra liksom. Så bestämmer de båda sig för att vara klara och gå och två olika par fjortis-frienz ska självklart slå sig ner. Tyyypsikt. De var flabba hit och titta film och lyssna på den här braiga låten dit. Jag var så sjukt nära att vända mig om och bara be dem fylla tratten med något så det kunde få ett slut. Fasiken ryck och var tvungen att gå, kunde ju inte få något gjort med alla dess babbliga Lisor omkring mig, seriöst men hur fan tänker dem?

Okej att vi kanske inte går på högskola och så jävla seriöst ska man inte ta det heller, men jag har för fasiken inlämningar, prov och viktiga läxor och jag har SVÅRT att KONCENTRERA MIG. Därför jag går till biblioteket, vad tror dom? Annars skulle jag självklart sätta mig på samma röv på stolen hemma. SÅ SY IGEN KÄFTEN OM DET SKA VARA SÅ JÄVLA SVÅRT OCH RESPEKTERA MIG!!!

All this bullshit makes me a strong motherfucker.


AMANDA
RSS 2.0