Why are you so god damn hot, swedish girl?


Jag verkar blivit tilldelad dagens klockrenaste..

Hihihi, ärligt talat håller jag med.. Får man det? ;) *Rodnar*


Det är i kvaliten charmen sitter mina vänner.




Tog typ 146 bilder men.. Ah, det spårade ut ganska direkt och jag fick för mig att det skulle passa att pryda min blogg med en söt bild på mig själv som imiterar en apa. Ah, fast nä typ. Letade upp de seriösaste som man kunde se mina kläder på (det är ju lite det som är poängn med outfitbilder) och då var det liksom tre kvar.. Resten var närbilder på my rumpa. Hehe, skulle ju förresten vart fint om jag borstat håret innan jag tog bilderna också..

Oversizelinne - Rut m. flera
Midjejeansshortsen - Levis
Flätatfejkskinnskärp - Gina

Vi går mot brunare tider.




När jag skutta in på Apoteket för att köpa min vanliga brun-utan-sol så faaannns den inte?! Blev förskräkt, men tog mig ganska snabbt samman och beslutade mig för att detta var ett bra tillfälle att testa Åhléns egna. Den har man ju hört mycket gott om. Väl inne där tog det många rundor runt bland hyllplanen för envisa-mig att inse fakta: den var slut.. Suuuck. Vilket flyt liksom. Lösningen på problem B var att istället prova på en av dessa många sprayvarianter. Har använt den 3 gånger nu tror jag? Vill ni ha recension kommer den här, annars kan ni sluta läsa här och hoppa till nästa stycke: Den verkar vilja börja ta slut? Hahaha. Inte valuta för pengarna alltså! (Jämfört med favvisen jag brukar använda) Annars var den okej, en aning mer fläckig, men det var typ bara första gången för jag var osäcker på hur pass mycket jag behövde spraya samt vänta med kläder o.sv. Andra gången gick bättre, övning ger färdighet. Dock tyckte jag inte att den tog tillräckligt på bena? Snålt.

Med mig fick jag även en speciellt för ansiktet. Undrar vad det är för skillnad egentligen? Hur kan krämen veta vilken kroppsdel den sitter på? Alltid undrat.. Slutar handkräm funka om jag lägger det på armbågen istället eller? Hehe, back to tha thing. Oooch en flaska kastanjevatten! Om det är någon som undrar vad detta kan vara för roligt svart bajs-vatten man kletar in på sig för att bli brun, kan ni ställa den frågan här, i min pågående frågestund! :D

B.U.S till kroppen från Nivea - ca 120 kronor, beroende på affär
B.U.S till ansiktet från Olive - ca 90 kronor, beroende på affär
Kastanjevatten - 90 kronor, denna från Kicks

2hand





Här ska ni få kika på ett litet köp jag gjort. Drar hela historien: av någon anledning fick jag för mig att kolla in en secondhand butik. Tror det mest var för att jag och mamma skänkt typ alla kläder vi gör oss av med, dit. Folk säger ju typ att man kan hitta saker och göra roliga köp och fynd, men tror inte riktigt det var min grej.. Kanske om man får för sig att man måste ha något lite mer udda.. Men tänkte att något måste jag väl ta med mig hem, om jag då ändå gjort mig besväret att tvinga iväg min feta röv dit. Så det fick bli dessa som jag (faktiskt redan) har satt klorna (och rivjärnet) i och ska göra till årets slitna. För, ja, de behövs ju i basgarderoben. Tänkte att eftersom jag aldrig förr (med mening bör tilläggas) gjort sönder mina kläder, så det ska se snyggt ut, inte gjorde speciellt mycket om det skulle råka bli flopp. Alltså att jag var tvungen att slänga dom för det skulle vara för pinsamt att vistas i de.. Fynd nomatter what liksom!

Second Hand (Emmaus) - 60 kronor

Chacha! Hur är läääget, yaooo?

Ni har inte lämnat mig va, mina trogna stalkers?

Vet att jag lyst med min frånvaro här nu, i nåra dagar.. Men detta väääder! Det får än inte att vilja sitta inne framför skärmen långa stunder. Istället har jag (i början av lovet, vilket alltså är denna vecka) legat hemma sjuk. Hahaha! Så jäkla sorligt så det finns inte. Hade feber typ två dagar och en fruktansvärd förkyldning med snor och hosta. Men sen sket jag i det och har spenderat underbara dagar på vår alla lika mycket älskade ö: lilla Brännö! Det är sommerfeelings på hög nivå. Där kommer man spendera sin framtid rejält till sommarn.. Längtar. Mer detaljerat än så orkar jag inte babbla om.. Let's go on the past and look bright on the future. Hehe. Skulle det låtit bättre med "with the past" där..? MVG-barn i engelska någon, har jag sånna läsare..?

UPDATE: Ojojoj, glömde!!! "Glad påsk"-frasen skulle väl passa bra in här som en liten avrundning på mitt betydelsefulla inlägg? Japp! Så happy easter :)

Just press play cutiepie.


Om ni vill..? Fråga på om allt mellan himmel och jord!


Sommarbasgarderob från Gina


Ett linne med färg säger ju sig själv, kan dock inte bestämma mig för vilken kulör jag tycker verkar "bäst".. Men det kanske är ett lättlöst problem (?), hoppas att tre av färgerna är jättefula i butik så det bara finns ett alternativ. Hahaha. Är nog någon procent mer sugen på gult/orange än blått/grönt i alla fall. Får se hur detta går. Och dom där leggingsshortsen ser antagligen jättefula ut i era ögon, men det är riktigt snyggt att ha den tajta spetskanten kommande och sticka ut under de slitna jeansshortsen. Hett! Offff, bränner mig.. Hahahahaha, fail

Underbarrr dag!





Hängt på stan med Kajsa (balla bruden i rött på pic numero dos. Två betyder det..) och Jacob. Köpte dock inget idag, om ni undrar.. Men det gör inget, har en massa att visa upp här och stoppa i "shopping"-kategorin ändå. Hehe. Och på onsdag åker jag ju till Stockholm, då blir det ännu mer :)
I alla fall, sen var det go mat på årets första uteservering. Satan vad varmt det varit idag, så jäkla härligt! Ännu senare låg jag i en trasig solstol och göttade till max på Jacobs altan. Musik i öronen, iPhone och favoritbloggarna i ena och ett stort glas cola i andra, uuuf.. Det är lov!!! :D

pangpangbooom



Svar: Måste bara säga att jag hatar dom där fula smaljisarna.. Dom andra är okej, men asså den här? Vad är det egentligen? Den ser jätteglad ut, men detta är alltså den "förvånade/förvirrade" gubben : O, så cp..

Vidare till din fråga. Asså, det är ju inte så att jag frågade dem när jag köpte jackan? Har inte ens tänkt så långt.. Men jag menar.. Asså.. Nej? Antar jag..? Känns lite som.. Öh, tror inte det? Men antingen blir man väl ihjäl skjuten, skulle det inte varit ett hål i jackan av en kula då? Eller typ slagen till döds eller liknande, då skulle väl jackan också fått ta ganska mycket stryk. Hahaha. Vad kan mer hända om man krigar..? Man kan ramla, bryta benet och komma in på sjukan och då får man väl byta till sånna där vita kläder? Hahahaha! Och så förblöder man på sjukan och dör och jag köper jackan. Nej, kanske inte, om man förblöder är man antagligen ganska allvarligt skakad, då kommer man ju in på akuten och där klipper dom ju av kläderna.. Hmm.. Hahaha

Jag har typ inte ens svarat på frågan. Väljer nog antagligen "nej" som svar..



Jag och Elin idag i skolan, klädda i våra ballaaa jackor. Och nej, vi har inte exakt samma.

U must have this





Jag bjuder in sommarn ännu lite mer med dessa pangnaglar. Later!

Lyxfrukost






Lyxfrukost kanske var helt fel rubrik att välja när man sen kollar ner på första bilden och ser min gröt-ö som ser en aning.. Avstötande ut. Hahaha. Men det fick bli den rubriken i alla fall för när jag vaknade imorse var min första tanke "nu ska jag göra en lång, stor, besvärlig frukost. Ljuvligt!" Och stor minst sagt, tre fjärdedelars gröt är borta samt halva smoothie:n, min mage hälsar aaaj määtt..

Tänk att när jag var liten åt jag inte ens frukost, det var varken gott eller inskrivet i mitt morgonschema (jag hann inte). Men nu är det dagens favvis. Förstår mig inte på folk som säger att de inte gillar fruksot?! Förklara för mig, snälla..

Personen i andra telefonänden just nu




Bilder från i lördags. Jag älskar dig mest bebeboy.

"Vilka par svarta kängor ska jag välja idag då?"





Hmm.. Spääännandeeee..

Jag har så otroligt tråkigt utbud på skor. Nu är det ju vår ute, värmen kommer mer och mer och kläderna blir mindre och mindre. Men vad fan - samma tråkiga, slitna, svarta boots idag också?! Näää, pallar inte.. Haha. Skor blir förhoppningsvis mitt nästa köp! :) Eller det måste det, rättare sagt.

PS. Hatar bildkvalitén jag med, det är inte nödvändigt av er att påminna mig om att jag fortfarande behöver önska mig en riktig jävla systemklump att släpa runt på.

Visst blir ni sugna att köpa en låda nu?





Sånna här goa grejer kan man köpa av mig (eller någon annan i min klass för den delen). Det är så sjuuukt gott, ni anar inte! Vi säljer till vår klassresa, haha.. Men de här lådorna är bland det godaste jag ätit, vilket reklaminlägg detta blev.. I alla fall, är jätte kritisk mot allt färdigbakat som säljs, "hembakt is tha shit" lixåm. Fast jag har ångrat mig totalt. Negerbollarna är bland de bääästa jag smakat. Och tro mig, jag har käkat MÅNGA negerbollar i mina dar'! Förutom dem kan man välja mellan "mormors dubbla chokladflarn" som ni ser på bilderna, "kajsas kafékakor" som är de enda jag inte smakat på, "lillebrors bästa" och det är choklad- samt fruktkolor i olika smaker (bäääästaaaa ever!!!) och "blåkulla blandning". Perfa nu till påsken ju! ;) Det är också kolor, samma som i lillbrorsans burk tror jag..?

En låda kostar 50 kronor och måste bara tillägga där att det är mer i en än vad man tror :) Kööööp kära vänner!

Sommarklänning




Jag har inte haft speciellt mycket att blogga om idag känner jag, så kan lika gärna "passa på" att visa upp denna klänning jag köpte under perioden då jag inte bloggade. Sååå, vad tycker ni? Lite ovanlig och inte jättelik det jag brukar ha på mig, tycker jag.
Fick tag på denna på en sån där marknad dom sätter upp över dagen i tält typ, haha. Jag kan nästan inte stå emot sånna försäljare, vet inte varför. Tror det har med mitt samvete att göra, dom är ju typ fattiga så tycker så synd om dom att jag köper deras grejer för att dom verkar behöva pengarna mer än mig. Var med min kusin då också och hon fick översätta vad denna försäljare sa till mig, för jag fattade typ iiingenting.. Hahaha, helt hopplös var jag!

130 kronor hos den där kvinnan som inte kunde snacka ren svenska nååågonstans. I tältet, ni vet?

VARFÖR har jag Spotify Open egentligen?!

Nu har jag lyssnat upp denna månads 20 timmars musik.. Fattar inte varför jag har Open?! Det är ju sååå värt att köpa Premium. Då slipper jag ju ladda ner musik till iTunes dessutom, så jag har något att lyssna på när jag är ute på lift (alltså i min jagPhone ;)) Inte ens Invite har jag, det är galet. Men seriöst, herregud.. Vad ska jag ta mig till nu? Det får bli gamla Youtube-spellistor jag hade innan jag skaffa Sporify.. Hahaha, hemskt :(

Hatar ostrykta kläder..




Men kan inget annat än att älskaälskaälskaÄÄÄLSKAAAR min nya transparenta långklänning från Cheap Monday! Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet.. Gosh såld på direkten, hejsan snygging. Den är mycket längre än vad den ser ut, dom längsta tygbitarna flänger runt vackert precis vid fotknölen. Men på sidorna sitter den längre upp, typ halva låret. Bilden gör den inte rättvisa ;( Ni ska få en bättre bild under veckan när det är dags för den att invigas i en outfit.

600 kronor från Cheap Monday, som sagt. Eller återförsäljaren Weekday kanske man ska skriva..

Förbereder för nya veckan..






De mysigaste myskläderna är på, tagg-spellistan dunkar på högsta i högtalarna, böckerna är framplockade och nu är det bara att sätta igång. Stud resten av söndagen med andra ord, fyra efterlängtarde (och jätteviktiga!!! ;() prov ligger inplanerade i veckan som kommer! Samt ett test, vilket även det inte är opluggbart. Mitt nya ord, haha? Wtf. Kör hårt Mandisen och lycka till, detta kommer ju gå som en dans på rosor :) *Öhm, tvek..*

Kreativitetstestet






Sådär ja, nu ska vi få se om det kan bli något av dessa goa grejer i framtiden. Och så mycket kan jag lova som att det kommer det bli! ;) Hahaha, fail. Dock tror jag att jag kommer vara tvungen att köpa ännu mer nitar.. Redan varit där typ tre gånger och köpt små förpackningar efter varannat.. Men vad fan, det verkar aldrig räcka. Men vi får se om jag pallar lägga så mycket money också, har redan köpt för ca 200. För att pimpa ett par gamla brallor liksom? Höhö. Någonstans får jag dra den där jäkla linjen annars kommer slutsumman landa på 2000.

U.S. ARMY lives in my closet







AAARGH, baaalll. Häftig, cool, tuff, fräck (ja, jag använde synonymordbok.. Hehe) SNYGG. Såååå nöjd!!! Men mamma var på gränsen. Hon bara "när din bror var liten".. Okej, jag måste stoppa där för så sa hon självklart inte, hon sa hans namn. Alltså Filip. Men jag tänkte bara att jag inte kunde skriva "Filip" här på bloggen för då skulle typ 70% inte fatta varför min morsa började babbla om någon Fillepille när jag visade henne en jacka.. Men dåså, då var det förklarat, tillbaka till saken. Mamma sa typ "när Filip var liten ville han också ha kamouflage på sig, men jag vägrade betala för sånna kläder åt honom! Sånt påminner och krig och att döda varandra." Hehe, morsan asså, men som ni ser gav hon efter och I've can wear krigsmönster! :D

Nu ska jag lägga jackan i tvätten, den är typ lerig.. Luktar lite unket.. Hahaha! Vill inte komma till skolan och sprida den ljuva doften runt mig precis. Den är ju original, asså äkta från riktiga armen (alla: wooow), ser även att förra ägaren bärde namnet "Monotano". Aldrig hört förut - därför jag valde den. Var typ ballt namn. Det var denna eller någon "Stevensson"? Hahaha! Mobbat som fasiken.

600 kronor från Broadway and Sons (google it biatch!)
Där finns även äkta från franska armen, men jag föredrog denna :)

Ajajaj, min stackars arm..




Min stackars kropp överhuvudtaget. Dom där shoppingpåsarna är fan aaas tunga?! Det tar på krafterna. :( Har ont över allt. Speciellt i handen. Kassarna man måste släpa runt på, fyyy. Varför fan har dom inte hemkörning?! Usch, I hate my life :( *Hehehe, skoja baraaaa*

AAAAJ MIN MUN!!! HERREGUD - SUUUURT. Sitter och äter och så är det någon grönsaksröra med lime-kryftor i och så råkade jag kääääka upp den för jag kollade inte ner på tallriken för jag bloggar för faaan.. OMG SURT. Trodde det var en tomat först, sen bet jag i den, sen kom jag på att den här maträtten inte har några tomater..

Tillbaka till ämnet: ASSÅ FICK MASSA FINT IDAG :D Eller ja, två plagg jag suktat efter i typ en lifetime (känns det som.) Men jag tycker det var ganska stora köp.. Hahaha, bara det kostade 1200 liksom.. Lite mer än min "normala" budget. Och så blev det lite annat också, hihi :D Fruuuktansvärt nöjd. Det kommer upp senare!

MIN GOSE!





Åh, min Busan är så himla fin! Hon är den absolut gosigaste katt som finns, så jääävla underbar. Visst är gamla tanten (hon är ett år äldre än mig! Hela femton bast, kärring typ) vacker?! Finns inte någon bättre. Nötte, smälter typ när jag tittar på alla gosiga bilder på henne. Förresten, titta igen på bilden i mitten. Den har ändå sjukt bra kvalité för att varit tagen med min iPhone! Den har bättre kamera än man tror, faktiskt. Håller ni inte med?

Kärlekshandboken








Idag lämnade vi in våra svenska arbeten som vi hållt på med typ sen jullovet, tretusen månader ungefär. Ändå blev ingen text bra och "designen" på min är ju skit. Så onöjd, ändå lägger jag ut det här på bloggen? Hehe, dubbelmoral på mig. Dock sätter hon väl inte betyg på hur snygg den är och vilka bilder jag har, men sånt spelar ju ändå roll för helhetsintrycket.. Som när man går på anställningsinterjuv ni vet - det gäller att ha duschat och klätt sig proffsigt! Hahaha, i alla fall jag gjorde typ allt i sista minuten.. Och allt skulle vara skrivet för hand, jobbjobbjobbjobbigt. Har fått skrivblåsor på mitt högra ringfinger, skönt med helg nu för jag kan inte använda den handen längre! Hahaha. Gör sååå ont när jag skriver.

Dagens lite mer detaljerade outfit





Fejk skinnshorts - avklippta byxor från Gina Tricot
Jeansskjorta - herravdelningen från Cubus
Stickad kofta - Bik Bok
Bälte - tillhörde en kjol från Gina Tricot
Vinröd snodd med bollar - köpt förra vintern på Lindex

Tygpåse i plastpåse




Den är inte perfekt, men ändå den finaste jag hittat (hittills). Att det skulle ta mig såhär lång tid att hitta en påse typ? Haha, pinsamt. Jaja, det var priset avgjorde. 50 spänn liksom, då kan man inte förvänta sig perfektion. Från Lindex, kanske ni vill veta! :)

PS. Köpte lite mer grejer idag, det kommer ploppa upp lite här framöver. Har även blivit en del nytt den tid då jag inte bloggat, måste självklart visa upp det också! Men som sagt, det kommer later on in life.

"Din korkade, korkade lilla flicka!"


Vintage stories @KappAhl


Av någon anledning fick jag för mig att skriva in KappAhl's domän i den lilla sökrutan på Google. Det är inte favoritaffären, någon webshop jag brukar kika in på eller köpa grejer i överhuvudtaget. Men gosh, ångrar inte att jag gick outside my little shoppingbox(bag ;)). HUR fint var inte det här?! Hela kollektionen Vintage stories typ blown my mind awaaay, jag måste ha varenda plagg! Tjenare söta saker, ska ha er. Se hela kollektionen här, men köp inte det jag har planerat att göra.

Tre vita koftor. 399 kronor vardera, Vintage stories - KappAhl

Studerar. Jag övar på min inlärning.



Måste göra detta pinsamma erkännande annars får jag dålig samvete: bilderna är tagna igår. Fast jag sitter här på precis samma stol med precis samma böcker framför mig. Sen var det en grej till jag tänkte skriva: djävulens vad sugen jag blev på den där kaffen nu. Grr. Den skulle sitta bra. Men orkar jag flytta på mitt feta arsle för att göra mig en? Är jag värd det? Både ja och nej. Det går piss med plugget - måste alltså prioritera tiden rätt här nu. Men försöker jag inte? Jooo. Och har jag inte fått huvudvärk pga för mycket ord och koffeinbegär? Jooo. Ska fanimej fixa en liten kaffe till nästan rast, men nu måste jag fortsätta. Sätter klockan på 30 minuter och då är det full fokus. Sen tio minuter coffeebreak. Eller som just nu, blogupdatebreak.

Är bilden utanför inlägget?

Om min goa bild på gröten är för stor för att platsa i inlägget, alltså går utanför den vita "ramen", så ska ni inte oroa er. Om ni inte fattar vad jag snackar om, om ni asså inte har något problem med detta, kan ni sluta läsa här. Återgår till er andra: Det är inte era datorer, webbläsare eller något sånt som fuckat upp sig. Jag har gjort "bloggen" bredare, så jag ska kunna ha större bilder. Sånna där inställningar är alltid lite efter, men om ett tag ska ni se att bilden inte ändrat storlek men ändå får plats i min inläggs-ram, och inte strosar iväg i min bloggs mystiska, svarta, rymd-bakgrund..

Jepp! Allt för denna gång /hälsningar IT Manda

Colorful morning routines



Frågan är..

Ska jag fortsätta blogga? Nej, självklart är inte det frågan. The it-frågaN. Frågan är en seriös grej - jag kommer förhoppningsvis aldrig försvinna från bloggvärldens vackra fejkverklighet, sådär totalt och helt och hållet. Tycker det är så skönt där. Ena dagen får man leva i det skönaste paradis följt av nästa i sopcontainern tillsammans med stans populäraste uteliggare, om man nu känner för det alltså.

Men den riktiga frågan var om jag ska babbla på som vanligt här, eller kräver ni någon sorts förklaring varför jag ej skrivit om mina uppfyllda drömmar i bloggvärlden? Och ska jag ta bort min gamla inlägg för att börja om på nytt? (Svara ja på den) Är sugen, radera knappen är en vacker knapp. Bara spola ner all pinsam skit jag hållt på med, alla fula bilder och tråkiga skämt. Ja, ni fattar. Vet ni vad jag kom på nu? Fasiken vad underbart det är att ha en blogg ändå! Den där fejkverkligheten - jag kommer verkligen aldrig dissa den. Jag tycker om det här. Och den där underbara esc-knappen. Delite it all, lite salt i såren och så slänger vi det gamla anteckningspappret som suddats på och skrivits nya meningar på. Som släpats runt i stora väskan utan någon mapp eller skydd runtom som kunnat hålla det slätt och fint.

Tror faktiskt jag ska gå och köpa ett helt anteckningsblock (med hård pärm), för här ska det bloggas.

När jag nu fått mina tankar på plats, kan jag äntligen skriva "Välkommen tillbaka till min fejkverklighet, alla fina!" Vi hörs snart, can't wait!

Uppsatsen om en ko

Här kommer en going jag lagt ut förr. När jag tittade igenom det gamla arkivet och åter fann den tyckte jag klippet behövde en nyuppdatering. Haha, här kommer alltså uppsatsen om en ko ännu en gång för att sätta ett leénde på våra läppar! :D


AMANDA
RSS 2.0