Livet är la änna göttigt

Avslutade shoppingen med att synda. Jag köpte frozen yoghurt, alla smaker (hehehehehhee) för 55 spänn.. Det är så dyrt, tog inte ens speciellt mkt. Fick även halva Mallans muffins. Aa men livet är la änna göttigt.

Dags å ta tunnelbanan hemåt för först lite chill och mys, my feet hurt, fix å sen dejt med min flickvän Malin. Måste bara hitta restaurang.......

 


Gotta go get 'em

Annorlunda ha-begär ett par stolar kan väcka.. Men dessa, när vi satt och käka sushi/sojabönor/sjögräs (yum) till lunch, blev jag kär i. Ser obekväma ut men nejnejnej! MÅSTE HA! Snygga, stilrena, blir ej smutsiga. Lägg även märke till barstolarna i bakgrunden. Nu är det bara att ta reda på varifrån dom är också.


Onda fötter spatserar genom stada

Jätteångest för bränt massa massa massa pengar idag... Herreguud så mycket pengar fyyyfan. Inte sparat in på något men tufft liv what 2 do. Träffade Maria oxå, med hennes dotter Emma som tog kort på oss haha jag dör. Varför valde jag att ha min fuldag just idag?


Vräker ner gör det

Trots mina erfarenheter as Gbgare har jag nog aldrig sett ett sånt skyfall. Najs att jag har skor med stora hål på sidorna, jaa dom blev ganska blöta


Akta för fan för här kommer vi

Haaaa gaaayyyyy


G mornin'

Laddar upp för å göra stan :))) Chacha puss ttyl

 


TGIF

Här var det gött att hänga med dansade personal, tjohoande och extremt hög musik och mkt folk. Vi var färdiga med middagen kl 24. ÄLSKAR det. Inget svennande med middag kl 19. Vi skrek till varandra, kunde bara prata med Mallan bredvid mig. Det var kul XD

 

 

Tjena Stockholm

Efter 4h på tåg och sååå mycket mat är vi framme nuu, ska bli så gött med weekend med mina brudz. Lämnat våra grejer på hotellet och ska nu ut på svinsen middag!

 


Ska somna nu

&vakna upp jätte massa många fler mil bort nu tack (nej jag vet inte hur långt det är.. Geo är mitt sämsta ämne jag fattar nada)

 


HAHA


Trots förlusten är jag lyckligare nu :') Pppfff

Har rensat garderoben lite pö om pö under några dagar (sedan sommarlovet årskurs 7). Nu känner jag mig nöjd. Gått igenom allting, fett najs slängt massa kassar och 3 par klackar + 2 par gamla fula connes. Mest träningskläder och jeans, det står nu längst upp på inköpslistan

Vill verkligen ha sån där byx-hängar grej på tal om inköp. Hatar att vika dem och hatar ha på galge..


Fashion classm8s


Blackandwhiteface.tumblr.com

 
 

Jjjaaaa DESSA FÖR FAN

 
http://www.luisaviaroma.com/index.aspx#ItemSrv.ashx|SeasonId=58I&CollectionId=L3R&ItemId=1&SeasonMemoCode=actual&GenderMemoCode=women&CategoryId=&SubLineId=shoes
 
What do yoou fink?:') Inte för jag bryr mig så värst

Bänkkompis med vice STARSTRUCK

Bitches man kan ju inte lägga en mattelektion innan bamba.. Hungriiggg och koncentrationkrävande går ej ihop. Men jag har ätit mellis D vA göttit<3 Har mössa idag. Tycks om det då? Estetfashion and I know it and I love it


elsakr sånna hära mmmmm

Du heter:
Amanda Ewa Paulina Hedegård
Smeknamn:
Pass. Ni får hitta på egna.
Beroende av: 
Jag skulle aldrig från denna dag kunna säga "nu ska jag bara äta skräpmat resten av mitt liv" för jag mår så fett illa efter några måltider. Typ som nu senast när jag var i Usa, i Orlando. Herrejävlar vi åt pommes till alla måltider och allt jag kunde tänka var "snälla give me some salladsblad och ett glas vatten". För vatten fanns inte som alternativ. Det var alltid läsk. Fyyyfaaaan jag mådde skit.
Vad tror folk om dig?
I skolan tror jag många tror jag är överdrivet pluggig och inte gör något annat på fritiden när det tvärtom inte pluggas någonting hemma här eftersom jag just koncentrerar mig så när jag väl är på lektionerna och därför de får uppfattning om att jag är the nerds urmoder.
Stämmer det?
Som sagt nej hehe. Jag kan vara ganska crazy over the top och skrikig, ibland är jag jätteblyg (om jag bryr mig om hur personen jag pratar med ska uppfatta mig, ex om jag försöker skaffa nya vänner hehe), men om jag inte bryr mig om vad någon tycker om mig kan jag säga så kooonstiga saker och få så mkt snea blickar like oh my jag måste fått sammanlagt fler än Miley Cyrus.
Vad får du oftast komplimanger för?
Kläder (skor då oftast), mitt hår & smink när det är fest och jag verkligen fixat det. Annars typ att jag har len (?) hy, haha det har jag alltid fått höra wtf.
Hur imponerar man på dig?
Man slänger inte ur sig dumma kommentarer a la dum blondin. Gillar folk som är kloka, kommer med snitsiga kommentarer, filosofiska eller mega vetenskapliga och pålästa. Tänker innan de pratar. Man kan även impa genom att vara duktig hälsofreak, impas mer av de som är bra på/pålästa på/äta mat än går ofta till gymmet.
Brukar du skratta för dig själv?
Nja, nej kan jag inte påstå. Kan börja skratta till tv/podcast/bok whatever, men då skrattar jag ju med dem känns det som.
Hur svarar du i mobilen:
"Hejsan sockertoppen, väntat på ditt samtal. Vad hade du på hjärtat?" Heh nej skoja jag säger bara hej... Palla slösa ord.
Vem ringde du senast?:
Serrraaaaaa
Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
Vi ringde å skvallrade hehehehe det var kul. Jag kunde inte vänta till imorgon. My nervs u know.
Antal timmar sömn inatt:
Ööööö maybe sju????? Kan inte sova många på vardagar för somnar sent.
Sov du ensam: 
Ja......... Något jag hatar mest av allt, att sova ensam. Det är pest och pina jag avskyr att somna & vakna ensam FYFAN människoplågeri
Vad ser du om du tittar mitt framför dig?
Mam XD Som ser ut som en kopia av mig + 40 år. Sitter likadant med datorn på samma sätt i knät.
Hur känner du dig nu:
Hmm nervös kanske liite. Förväntansfull. Lite seg pga det är kvällskvist, snart läggdags I guess. Mätt också fast sugen på mer.
Vanligaste färg på dina kläder:
Förutom svart/vitt/begie/lite grått/jeans som är mina basfärger i garderoben så antagligen rött/orange och lite blått aswell yep that's true.
Vad tycker du om fötter:
Inget jag vill ha i fejset, tack. Man har alltid strumpor inomhus förutom i sängen. På sommaren har jag flipflop på mig inomhus för vill inte gå dirr på golvet. Annars tycker jag man alltid ska tvätta dem med tvål i duschen och klippa naglar och pilla smuts under naglarna när det behövs.
Vad saknar du: 
Oj för svår, kan inte svara på sånt seriöst på rak hand såhär. Pass
Hade du en bra kväll igår:
Nej, gjorde de-nada den sög
Favorit dryck på morgonen:
Kaffeee hallå. Finns ej kaffe så vilken som helst 100% frukt juice, helst med -kött, men ikke äpple.
När brukar du oftast gå och lägga dig:
Somnar aldrig innan 00.30. Eller har aldrig gjort hittills iaf.
Sysslar du med någon idrott: 
Näääääää.. Men skulle vilja, dock inte börja men redan hålla på hehe.. Enda jag gjort är dans ca 8 år. Det blev för seriöst och då inte längre kul och jag började nian och skulle få fett bra betyg bestämde jag mig för, så slutade.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Njjjjaaaaaa. Lite kuggfråga på den kände jag. Jag tror verkligen man kan se en person och liksom bli direkt attraherad och tänka att man "vill ha" den. Men det är inte kärlek. Det är crush.
Har du spytt offentligt:
Heh jaa på spårvagn. EN gång vill jag understryka där mhm, och det är nog ända gången jag spytt överhuvudtaget. Om jag minns rätt.
Är du bortskämd:
Litle kuggfråga denna också. Jag har vad jag behöver och mer därtill (alla i sv har ju det typ). Impulsivt vill jag svara nej på denna fråga. Sedan jag börjat tjäna egna pengar blir jag dock inte bjuden på mycket. Hyran, mat hemma, mina linser, studiebidraget får jag och allt resten i form av kläder, skor, ytterkläder, fikor, resor osv blabla betalar jag själv. Allt det jag gjort i sommar, allt jag köpt har jag betalat helt ur egen ficka. Men skulle jag ej tjänat egna pengar hade jag ändå säkert fått åka till Malmö, Ullared, Stockholm osv. Men inte fått köpa alla kläder/skor/haft så mkt fickpengar mm. Men är jag pank och alla kompisar ska på bio en fredagkväll och jag skulle tvunget sitta hemma om jag ej kan följa med, så bjussar morsan på det. Sååååå döm själva.
Vad gör du i morgon: 
Skolan, insparksgrillning i Slottskogen, 1D bio med alla tjejjjeeeer, sen tillbaka till Slottskogen - tagga
Vad är det värsta du vet?:
Ensamhet. Även om jag är mycket ensam och inte gör mycket åt det. Men lider. Det kan räcka att sms med någon, måste inte ha den hos mig alltid. Men känslan av att man är ensam, helt själv. Blä ikke höjdare.
Har du bra vänner och äkta vänskap?:
Absolut. Älskar er ni vet vilka ni är <3
En speciell dag du minns:
April 2010, dagen pappa gick bort.
Du samlar på:
Dammråttor :p.P:P:PP:pp Fast seriöst tror jag nog inte jag samlar på något, jag hatar att ha massa bajs liggande som ej används och jag vet jag aldrig kommer använda. Men gillar inte heller att rensa så har mkt sånt. Har inget problem att slänga skiten.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: 
Nobody. Men nu senast jag var riktigt lipig smsade jag med Julia, hade då hållt inne det ett tag redan så jag drar gärna ut på mina sorger själv och försöker läka inifrån tills jag känner att det inte går att hålla kvar längre. Då kan jag berätta. Vill inte berätta i onödan om det skulle kunna gå över av sig självt. Tiden läker alla sår.
När grät du senast: 
Då den kvällen/dagen efter jag smsa med Julle  om ovanstående :p Minns ej dag
Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Resa jorden runt, nästan iaf heh. Försöka kanske inte slösa på massa kläder och grejer, i så fall dyra smycken och väskor med andrahandsvärde. Tror ärligt talat jag skulle bli snålare när det kommer till shopping. Men lägga herrejävlans på mat och bjuda alla på restaurang hela tiden för det tycker jag är kul.
Vill du gifta dig: 
Jjjaaaa jo men ja det skulle jag nog vilja göra med mannen jag får barn med. Av juridiska skäl. Annars ser jag ingen skillnad på folk som är gifta vs sambos. Same shit diff afternamn. Inte religös eller bryr mig ej så mkt om traditioner heller. Stor fest likt bröllopsfest kan man ju ha ändå.
Vill du ha barn: 
Ja! Och skulle min kropp vara oduglig till det skulle jag antagligen ej tveka på provrör/adpotion/surrogat eller andra liknande andrahands vägar.
Är du musikalisk?:
Jag lyssnar på texten när jag lyssnar på musik. Inte musiken. Kan därför ej skriva ex ett sv arbete och lyssna samtidigt, men matte går bra. Svar på frågan?XD
Vad dricker du helst när du är törstig:
H20 med sugrör å lite is, inte så man får brainfreeezz
Bor dina föräldrar tillsammans:
Neeeej har ju som sagt då tyvärr ingen far men han bodde med oss till slutet och tror om han levde idag att de skull bott tsm haha
Har du någon gång gråtit dig till sömns:
Nej. Men gråtit innan jag somnat. Fattar inte hur folk säger att de kan gråta och somna samtidigt? Går la inte?

Hatar detta inlägg med hela mitt hjärta

 

 

Idag var en bra dag. Var länge länge i skolan efter vi slutat. Gick sen till Vasa sol, köpte solkort men sola inte vilket jag ångrar nu när jag inser hur blek jag är och att jag gått med bara ben idag.... Pin. Cyklade hem. Åt. Tittade idol på play. Åkte till tele2 för spräckte skärmen på telefonen idag, sånt är alltid lika kul. (Tänk då att jag börjar inlägget med "detta är en bra dag" - fatta att resterade som hänt vägt upp att jag tappa telefonen! Kanske sätter i perspektiv hur lätt det är för mig att ha en bra dag?) Får se hurvida jag lever med det eller betalar eller what 2 do. Jag rådfrågade bara kan man säga. Enough about dat för seeeen träffa jag upp brushen min å övningskörde lite granna. Ute på riktig väg och inte på parkeringsplats för första gången!!!!!! Kom upp i typ 57 som snabbast. Fast and furious. Sedan jag kommit hem har jag hunnit äta igen. Sälja hela min bloggdesign (för yes made it myself nästan), fick inte mycket men ändå 1500 spänn för det! Så skickade iväg alla kodmallar osv. <3333 Värt. Tack Serra att du ville ha den :))))) That's about it. Hejdå XD

 

Fan jag hatar verkligen sånna här sammanfattande inlägg som tråkiga folks vardagar fattar inte vrf jag envisas skriva dom fanfan. PS fina armband jag hade idag va? AA det tyckte jag iaf. Bild nr 1&3 från Elinpk.blogg.se hahahehe<3

 

Seriöst vrf är jag så pin? Vrf publicerar jag ens detta?


Känner mig tvingad

Måste bara tipsa om mina beauty favoriter! Både budget & lyx, samt lite olika användningsområden på dem allihopa.


1. Ansiktsskrubb/exfoliator för ansiktet (Nivea). Denna ganska kraftig och därför ej för dagligt bruk.
2. Den bästa och skönaste duscholjan (L'Occitane en provence)
3. Ekologiskt shampoo (Marilou BIO), luktar möjligtvis inte som det bästa man kan sniffa på MEN lukten sitter inte i efter balsam och övriga hårprodukter, så vad spelar det för roll? Bra för mig med torr/krånglig hårbotten.
4. Nagelstärkande nagellack (Trind)
5. Hårolja (Kérastase), inte lika "tung" som vissa andra kan vara i mitt nordiska hår
6. Helt naturlig mandelolja för kroppen (jag vet ej märket säkert men något tyskt). Tar ej direkt efter dusch som bodylotion, utan ex innan jag ska till skolan barbent. Några droppar räcker.


Idag:)

Första dagarna är alltid likadana: tjatter för man ej infunnit sig i allvaret ännu och fort har sommarlovsmode på, släpande fötter till och från ghettos bokförråd för man ej får hämta alla böcker samtidigt utan på respektive lektion (something 2 work on hvit) ååå fett med massa snyggt ögongodis och kreativa outfits mm eftersom det finns energi för sådant i seg skolstart. I regel är ettorna överengagerade i sistnämnd punkt. Det var inget klagomål. Desto roligare blir det ju dock att följa utvecklingen hur folk blir rötigare, blekare och trötterpåsarna växer fram mot slutet av terminen (mig själv inget undantag, jag blir obligatoriskt fulast med idrottskläder, inget smink, bulle i håret, smell like shit... Osv)

Dagen får sammanfattningsvis betyget "bra", vad den termen nu innebär tror jag ingen egentligen vet.


Sön 25

Hade i vanlig ordning inte så mkt för mig denna heliga söndag, och hade gått de nada steg enligt my bff aka stegräknaren, sedan jag klev upp kl 11 fram till 18. Dessa faktum jag så fint radat upp för er precis här innan ledde till beslutet om en otroligt utdragen promenad i Slottskogen. Stannade vid varenda djurbur och stirrade på dem, satte mig på bänkarna och kollade på ankor, kråkor och alla skalbaggar och annat livligt som traskade förbi mig i sin verklighet. Det är otroligt hur andra liv kan dra ned mig så på jorden, jag kanske är lite bonnig trots allt? Skog och natur bjuder på det ljuvligaste dofterna, det måste ni hålla med mig om.

Där jag traskade i 0,5 km/h och filosoferade kändes det nästan som jag hånade alla spurtande 3-barnspappor, höggravida med barnvagn, övriga motionärer och egentligen samtliga övriga som korsade min väg denna kväll. Alla kändes så stressade. Ville inte provocera med min ikke-to-do-list och allmänt tidsfördrivande, men denna kvällspromenix fick ett abrupt slut av just den anledning - jag fick fett bråttom och kom till underfund med att jag har ett liv och måste ta vagnen hem fort som fan för i denna värld finns ingen tid för att släpa fötterna i marken, sparka på stenar och studera gässen när de tvättar fjädrarna.

Fan varför måste man alltid ha någonting att göra, ett ärende, aldrig en lugn stund?


Whitt

Kritvitt kommer nog alltid vara min favofärg på naglarna, året om. Det är la änna typiskt att det ska vara så helvetes svårt att få till. Verkligen värt allt besvär.

 


Yesterday was SO MUCH FUN<3

Loppet gick skitbra och jag och KP är stolta över tiden vi fick! Jag hade räknat med 90 min hehe, men det tog bara 65! (APPLÅDER) Mamma sa att vi kom på plats 3502/ca 13-14K, hon kollade upp det :P Måste springa nästa år, på max 60 min! Då kanske i Maskeradgruppen? Det verkade fett kul


Victoria

 
Helt seriöst vaa, Victoria Törnegren är en egen kategori. Precis som henne syrra Alexandra Bring aka ig-Fitnessmodellen som JAG gjorde känd genom mina generösa shout outs..... *Just sayin*

Godermorgon i denna sal

Sov hos Jullee å åt god frulle imorse med grekisk yoghurt, Paulins granola, nektarin, hallon, ägg, coffee, juicereeee mumma. Ska vara med Leo nu idag. Hejdå.


Haha detta inlägg.....

Ikväll är det dags att springa mitt första lopp.. Shit jag är nervös haha, har haft träningsverk sedan KP&moi testsprang.. Eeehhhh hehe, nerverna.

Pic när jag hämta ut fina tröjan. It became so real :P


Sry har inga fina bilder

Igårkväll cyklade jag iväg och så satt vi ett tjejgäng ute på Mallans altan. Mycket mysigt i sensommaren, fortfarande ganska varmt fram mot kvällarna ju. Drack islatte, massa bravo juice (bästa hemma hos M XD) och nötter. Jag var dock fett trött å allmänt osocial :Pp Shit happens.

Såg ni förresten min tweet om kärringen som bitchblickade mig för jag ej höll upp porten? Tänker fortfarande på det.. Hon var liksom svinlångt bort, kan inte förvänta sig att jag ska hålla upp dumma dörren när jag ska till mina kompisar en fredagskväll. Mmm just det.. :P


Freshlyfreakafood

Massa ugnsbakade grönsaker i olivolja, ångkokt broccoli, stekt lax och ruccola med feta i citronsaft och solrosolja


Fre 23/8

 
Sitter här på röva i mitt favorithörn av lägenheten, köket. Dricker grön (haha fail det lät att översätta) smoothie (av 1 banan, 1 rått ägg, lite fryst spenat, lite raw greens-pulver, 1 dl havremjölk, citronsaft) åå kaffe ocksååå. Cyklade fram och tillbaka till skolan idag, tanken var att cykeln skulle användas till det när den inhandlades men faan vad stress och på hemvägen var det motvind, fett varmt och bara allmänt lök. Lär inte cykla framöver om jag inte har sovmorgon XD Ska ta en skön dusch nu och kanske fixa en ansiktsmask, känner mig fett ofreszcchh och som en stor finne.
 
Keep kool kids

Le pain

Skolan är igång igen med allt vad det innebär av håltimmar och annat. Idag drog vi till nya Le Pain på Avenyn där jag inte varit förut, SÅ FINT INRETT. Måste avsätta en hel helg (typ) och bara sitta där å plugga (antar det som min tid kommer gå till framöver). Byta bord och flytta runt varannan timma höhö, eftersom det är två våningar. Fintfint :P Gillar dock inte deras käk något speciellt XD Fan så typiskt ofett


-

 

/ andreaniklasson.blogspot.se


Tors 22

 

Detta åt jag kl 16.30 när jag kom hem från skolan. Nytt mål är att äta middag och kvällsmat i den ordning, dvs ta det största målet direkt när jag kommer hem från skolan och senare ett mindre vilket jag inte gjort tidigare. Idag blev det 2 knäckemackor med 1 avocado samt woken med röda linser som jag även åt för några dagar sedan.

 

Senare åt jag en skiva rågbröd med 2 "skivor" lax och ruccola, en stor islatte av havremjölk, lite melon, en banan och cashewnötter med jordnötssmör. Medan morsan smakade på en kexchoklad jag tog med till henne från skolan. Fy :p

 

Stegräknaren visar även 13 000+ steg efter idag, kan jag stolt meddela för så mkt brukar det verkligen inte bli.. Hehe. Hade dock tänkt träna på något sätt idag men bangade :)))


Fint

 

 

Hade en 3h håltimma idag och mötte då upp Julia i stan. Har fått fruktansvärda skoskav av min andra dag med nya skor nu.. Haha. Iaf, detta balla örhänge gillade jag, man köper 2 st för 100 kr på H&M. Kände dock att det inte riktigt var min stil, någon av er kanske likea det. Jag kommer ge er komplimang om jag ser det på någon :)


Gynning design

 
Jag kan inte påstå att jag kan någonting om inredning eller ens är intresserad, men när jag flyttar hemifrån vill jag verkligen ha åtminstone en tavla men gärna kuddar, glas, brickor och allt annat gott Carolina Gynning har att erbjuda! Hon är så himla duktig.

#1

 

Tekniskt sätt var detta min första skoldag, även fast jag var i skolan igår samt fem timmar tidigare än resten av min klass började idag :'))))99 För har verkligen saknat school. Guidade runt en klass ettor, it was so much fun för fan vad mkt lamm. Aldrig sett så många. Tjejerna med. Sen var det kärt återförenande med klassen<3333 Dat kramkalas kommer jag förvänta mig varje morgon från och med nu, det var så mysigt. Tycker om alla i min klazzzz tehee. Imon börjar lektionerna och nya konstiga kurser, bla textkommunikation, entreprenörskap & företagande samt psykologi. Så får man se hur det är oxå.


Nu överlever jag nog natten

Efter min valfria (!) first skoldag som tog slut cirkus 17 mötte jag upp M&J för middag. Köpte sallad i lösvikt, surprizcsed? XD Tjöta a while, mestadels om Stockholm för vi åker dit den 30! Ganska tagg. Lol att när jag kom hem typ en timma senare åt jag 4 knäckemackor med smör och en stor smoothie, bara för det är så gott. Mmmm älskaar knäckemackor meee smööörrrrrs3rrz.blogspot.se

Man måste faktiskt få egoboozta sig själv och jag blev så himla glad för detta (tack älskling<3) såå jag fåååår lägg upp det :) Läs Serras blogg också för hon är Hvits Vice Ordförande och vet ni vad det betyder..? STARSTRUCKKÄNDIS!Baggy

I'm the biggest hiphopa with my huge clothes and shit. Mysbrallz från Zoul, tunika från Minkpink å skor Jefferys dåra men detvissteni ju redan :')

Bättre bilder på håret förresten, vad tycks? Och what 2 do about the ögonbryn? Bör jag bleka dem eller ska dom få vara så kontrast-givande (? XD) XD ? :)) HehHär mår man

 

Varit i skolan för första gången idag! Mycket rolig dag med bara massa socialt grejs, hängt i kårens tält och hängt och socialiserat mig tiep liksom dah asså jaa så är det faktiskt ehm. Lockades av mängder av gratis godis, så lång ögat nådde fanns något sött att käka. Men åt inget. Tog med EN ynka kexchoklad hem. Även mkt många mkt många fina lamm :) Heh. Dom tittade jag med på.


Let's do this yo

 
Kände för att dela med mig av mina måltider idag. Till frulle quinoahavregrynsgröt (ca 50/50, dubbelt med vatten, nypa salt, koka på låg temp med lock 15 min) med kaffe, mjölk å hallon. Lunch grönsakswok (stek i kokosolja, tahini & vitlök) med röda linser å 1/2 avocado med sesamfrön. Till mellis efter springningen blev det  en smoothie av 1 stor banan, 1 nektarin, 1/2 avokado, 40g hampa protein & 1 paket raw greens. Till middag bjussade Mallan på ungsbakad lax med quinoa (prova att koka i grönsaksbuljong, blanda sedan med olivolja och citronsaft. BÄSTA!) och även en yoghurtvitlökssås. Bra matdag! Såhär duktig är jag fan aldrig. (Därför jag valde att skriva just idag kanske heheh)
 
Nu börjar skolan vilket innebär ny sockerkamp (yey!!!). Vi skrev igårkväll lite vad vi får äta och inte. Ska försöka dra ner på sockret, målet är en ej sockerberoende kropp. Vi får fort äta rotfruktschips, naturella popcorn och ej smaksatt 70%+ choklad. Tror inte det ska bli några problem at all. I'm pepped.

Gbgs midnattsloppet

 
Varit så duktig idag med Kajsa! Sprungit cirkus 12,5km på 95 minuter (asså mitt batteri på telefonen dog så kollade vad Kp fick det till efter vi var färdiga åå long story whatever). Man har mkt bättre grundkondis än man tror, detta gick bra trots att jag inte tränat i träningssyfte på hela sommaren. PÅ LÖRDAG ÄR DET MIDNATTSLOPPET SOM GÄLLER! Superpepp, vi behöver vi bara anmäla oss också :))))

AMANDA
RSS 2.0