Skorpionen

"Skorpionen är ett kvinnligt stjärntecken. Du som är född i tecknet har precis som en skorpion ett hårt skal, en gadd att sticka med och ett mjukt inre. Du har en intensiv, närmast hypnotisk blick, som du använder till flirt, dominans och observation.

Du är en fantastisk ledare med stor förmåga att entusiasmera andra. Själv arbetar du hårt och förväntar dig det samma av dina kollegor. Eftersom du har svårt att ta det lugnt riskerar du att ta ut dig för mycket. Du är duktig på att lösa problem och ger aldrig upp förrän du klarat ut dem. Du kan förutsäga hur andra ska handla och du har en stor förmåga att analysera och sålla bland information.  Att upptäcka och ta reda på nya saker är ditt stora grundintresse.

Du är slank och axelbred och passar i allt du sätter på dig. Du är mycket attraktiv och fullt medveten om hur du påverkar andra. Visst vårdar du ditt yttre, men du behöver inte lägga ner tillnärmelsevis så mycket tid som personer i andra stjärntecken. Du har en naturlig elegans, och förväntar dig att mötas av uppskattning och avund. Hur mycket du än äter kommer du att behålla din slanka figur. Din hälsa är vanligtvis god och du tycker om att hålla dig i trim. 

Skorpionen är det starkaste av alla stjärntecken. Du är klock, allvarlig och beslutsam, med en enorm viljestyrka. Du väjer inte för någonting för att få det du vill ha. Du har inga synliga svagheter och ger du dig in i något är det för att vinna. Du litar inte på andra i första taget, men förväntar dig att de ska lita på dig. Du är en god och hjälpsam vän, men letar alltid efter andras svagheter. Du är generös, men förväntar dig att dina vänner ska komma till dig.

Eftersom du alltid förväntar dig att vinna, tror du dig kunna få vem du vill. Du är trogen och lojal och du förväntar dig trohet. Du är inte särkilt öppen med dina känslor, men även om du inte är romantiskt lagd kan du visa stor ömhet. Kärlek och sex är någonting som du ser som helt naturligt.  Du lägger ner mycket kraft på att få ett äktenskap lyckligt."

Hvitdagen14

 
Fler pixxx här

AMANDA
RSS 2.0