VS, A&F, LV, M&M

 
Jag var ej på någon outlet, men det finns en som heter Woodbury (googla), den ligger dock en bit utanför city och man åker en stor buss som endast går dit. Bussen kostar en slant, men köper man mycket sparar man ju igen de pengarna. Jag var som sagt inte där, men hört både ris och ros om det stället. Antar att man får försöka vara förnuftig och fråga sig själv om det är värt risken. Det är 220 affärer och tar minst en heldag att gå igenom, det gäller att veta vad man är ute efter. Tycker nog inte det är värt att åka ut om man bara stannar i NYC en vecka, för då förlorar man ju en hel dag i the big apple.

Det finns en affär som heter "Century 21" och de är en typ av outlet. De säljer utgångna kollektioner av vissa märken, och affären var GALET stor, fem våningar, men fortfarande är inte utbudet särskilt stort, i jämförelse med vad det kunde varit liksom. De håller sig till några vanliga märken. Där fanns väskor, kläder, skor, accessoarer osv. T.o.m choklad sålde dem. För både dam, barn och herr. Rekommenderas, men fastna inte där inne! För det går att spendera en heldag även här. Inte värt, gå i riktiga butiker också.

Macy's måste man självklart besöka. Jag köpte inte en enda grej där, utan gick bara in för att titta. Det är världens största butik, helt otrolig var den. När vi var där kunde man hämta en liten lapp där det stod att man var turist och då fick man 10% rabatt på allt man köpte. Där finns ALLT, alltså det är ett köpcentrum med leksaker, smink, kläder, skor, väskor, elektronik, mat osv osv osv. Vad du än tänker på nu kan du köpa det där, dock är det ju ingen outlet. Det är inte billigare att köpa en chanel-parfym där än i chanelbutiken.

Affärer jag absolut inte tycker man får missa (förutom macy's då) är alla märken på Fifth avenu! T.ex. LV, Prada, Gucci, Juicy Couture, Mikael Kors osv. Bara inredningen i dem butikerna var ju över förväntan. Jag blir målinriktad till skolan när jag tittar på sånna dyra saker, för man vill tjäna peeengaar och shooopppaaaa! Haha. Och så måste man gå till en Ab&Fitch för att ta kort med modellerna, hehe..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
AMANDA
RSS 2.0