Orust. 25-27

DAY 1

Jag och Jacob åkte till hans land på morgonen med bil, men Kajsa och Nikita blev skjutsade senare och kom inte förrän ungefär tio/elva på kvällen. Därför var vi ensamma hela dagen. Hela familjen (Jacobs mamma och hennes sambo samt Jacobs mormor) stack till något dom kallade "mini-Ullared". Men jag köpte inget, inte ens gott godis hade dom.. "Hemma" igen låg vi inne i stugan (vi fyra ungdomar hade en egen liten lekstuga typ) och tittade på film.

Ännu senare, när Nikita och Kajsa kommit, gick vi och tog ett nattdopp. Därifrån är dagens enda bilder:


Gillar den här, haha. Go min.


<3


DAY 2


Riktig lantis frukost!Finaste flickorna, Niki och KP


Efter frukost åkte vi och ballade oss i spelhålan, haha. Jacob och Kajsa körde sånt bilspel typ tre gånger, det var tydligen väldigt roligt.


Fin Kajsaaa!Cykelgänget på väg hem jao.


Randooom


Efter middagen var det tjejerna (5 stycken var vi) mot killarna (3) i kubb. Vi kunde inte lose'at större. Vi fick inte ner en enda..Sen cyklade vi ner till campingplatsen där affären låg för att köpa godis. Passade på att ta en turist-bild. Kajsa och Niki vid massa bredlådor på rad, finns inget som man får större lantis-känsla av.


Och med godiset i högsta hugg var det återigen filmmys i ungdomarnas stuga.Efter det åkte vi iväg och spelade tennis! Dock tröttnade vi zuperznabbt för ingen kunde spela förutom Jacob, så han bara klagade på hur dåliga vi var och så käkade myggen upp oss, ungefär.


Dagen avslutades med en kort nattpromenix innan bedtime.


DAY 3


Hemfärd! Först var det buss, sen ytterligare en buss och till sist pendeltåget in till Göteborg C. Det tog sin lilla tid.


När vi ändå var i stan och ingen hade någon värre skynda hem, blev det en lunch. Min smakade baaajjss. Köp aldrig den såkallade "lyxsalladen" (wtf?) på Le Croissant! Aldrig. Igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
AMANDA
RSS 2.0