Ikväll hade jag på miiiggg..

Nu har vi varit och käkat grillat. Gött. Sofia snappade några bilder på vägen hem, thank you honey. Vet inte vad vi ska göra resten av kvällen. Inget speciellt antagligen. Gosa och chilla. Ha det lovers.





Blus - Lise Sandahl
Bälte (Sofias) - Pieces
Shorts - New Yorker
Militärjacka - Broadway and Sons
Hår - två timmar sitta vääldigt stilla i stol..

Finbesök

Jag och Sofia höll på att fixa oss för vi ska på middag ikväll, så kommer superglada hunden Cindy inspringade. Det är Emelie (Sofias storebrors, alltså min andra syssling, flickvän) som är hundvakt. Hahaha, där hängde ni med.

Passar jag inte med chiuaua? ;) Första gången jag träffa henne idag men vi är fan BFFs!


Ja, eftersom vi höll på att fixa oss är jag liksom osminkad..



Baddare på att bada

Här ska ni få se något jävligt fult; jag och Sofia i tidning när vi badade i stadsfontänen när vi var små. Hahaha, sjukaste minnet. Jag är till höger på bilden, se vad tjock jag var när jag var liten.


Cruising 2011

Godmorgon!

Igår var det ju cruising i Falköping stad och jäääklar vad kul det är. Träffa massa folk och titta på bilar är grunidén för denna högtid. Lätt att tro att bil-biten inte är så stor del och att folk egentligen inte bryr sig om dom, men det är fun även fast det inte är ett intresse. Kanske låter lite wierd för er som kommer utifrån (;)), men inte döma.

Förra året är oslagbart, då åkte vi bil (vilket uteblev i år), tjoade runt (lät jävligt horigt när jag läste mina ord?) och ja.. hitta på massa skoj, haha. Men det betyder iiinte att 2011's var misslyckad.


Sofia och Viviann.


Random bil med sköna raggare.


Glad chey.


Emelie, som är min sysslings flickvän. Sofia är ju min syssling, men hon har en storebror också.


Och det här köade vi ungefär en timma för att bara beställa. Gott shit, hahaha.

Dags att börja fixa sig för sommarns bästa kväll!

Ikväll är det cruising. Snart ska vi äta middag, sen börja fixa oss och sticka ut. Det braiga att hänga med Sofia på cruisingen är att hon bor mitt i smeten, hennes hus ligger nämligen på Falköpings största gata där alla bilar kör förbi. Perfa.

 

Slänger in tre bilder på oss som idag firar ett årsdag! Såhär såg vi ut på cruisingen 2010. Love you BFF

 


Mitt barndomshem

Idag har hela familjen (jag, min bror, hans sambo och mamma) varit i vårt hus i Falköping. Som dom flesta av er vet bodde jag där hela lågstadiet förutom sista terminen i sexan. Även fast vi inte bor kvar har vi inte sålt huset utan är hyresvärdar.

Vi var inte inomhus, det är ju liksom inte vårt territorium. Men jag passade på att ta några bilder runt om för er skull. Tänkte det skulle vara kul för alla göteborgare att kolla in min barndom, soo enjoy:


Stentrappan till huvudporten på framsidan.


Här inne grillade vi några gånger när det regnade på sommarkvällarna, annars satt vi vid våra riktiga utemöbler (dom fick liksom inte plats där inne)


Bästa! Vita smultron, dom plantorna var mina. Väldigt överraskad att det inte varit någon som ätit upp dom redan, det är inte smultonsäsong nu längre och kommer inga fler i år.. Kanske våra nya hyresgäster inte gillar smultron? Galningar.


Katten bodde inte där när jag gjorde det, hon blev bara söt på bilden..


Och till sist; hela huset! Det här är framsidan.

Lucky number Slevin

Nu ligger jag och Sofia och efter-gosar i hennes säng. Vi har precis tittat på en film som är döpt efter min rubrik. Hehe ;) Filmtips, checka den alla boys och brudar! Den var jättebra, helt mind-fuckad. Det gällde att hänga med för det som var helt ologisk fick efter någon annan scen en massa mening. Tänka till ordentligt för att fatta var kravet. Som tur var hade Sofia redan sett den en gång, annars skulle jag aldrig kunna se den.. Haha. Kolla inte på fodralet förresten, för det är inte den sorts pang-pang film det ser ut som. Fattar inte heller varför dom skulle välja ett så förbannat fult fodral..


Ja. Allt godis är mitt. Och nej. Jag lät inte Fia "smaka". Vem har inte ätit poilly liksom? Problem?!


Mobilbloggning! Jag och Sofia har gått runt..

Mobilbloggning! Jag och Sofia har gått runt någon timma i Falköping nu. Vi var och hälsade på Vivann, minns ni henne? Hon bodde också hos mig under gothia. Sen var vi kolla in min gamla skola, jag ville bara se om den såg likadan ut fortfarande. Haha.

Nu är det middag på donken. Jag vill nämligen (försöka åtminstone) vara 100% falköpingare när jag är här, därför. Egentligen ska man äta cheeseburgare men jag avskyr dom, så det fick bli det som var näst mest falköpinglikt; McChicken junior ;)


Åker iväg till kossorna nu

Idag sticker jag till min kära hemstad, Falköping! Eller hemstad och hemstad.. Kan dra den korta historien en gång till, så ni hänger med: Föddes i Mölndal där jag gick alla dagis-år, flyttade till Falköping när jag var fem (skulle fylla sex) och började nollan och gick ända till första terminen i sexan (alltså hela grundskolan minus sista terminen), flyttade till Göteborg på lucia 2008 och efter jullovet gick jag sista terminen i sexan och började sen högstadiet och.. Ja, sen är det nu.

 

I alla fall. Åker idag och stanna till på måndag. Slaggar självklart hos min älskade syssling Sofia (hon som var hos mig under gothia veckan, remember?). Främst åker jag för det är cruising, vilket ni får veta mer vad det är då. Mamma, min bror och hans flickvän kommer imorgon över dagen också för vi ska vara i vårt hus. Där fick ni veta en sak till om mig, om ni inte visste det. Vi är hyresvärdar, sålde aldrig vårt hus när vi flyttde, haha ;)

 

Nu tycker jag ni ska läsa på lite mer. Så klicka här. Jag gjorde det lätt för er.

 


Jordgubbar och kaksmulor till frukost idaaag

Är ni också uppväxta med att kalla denna "müslie" för kaksmulor?

Min mamma har alltid sagt det och därför självklart jag med, men med åren när jag växt i vetenskap har jag fattat att jag kan göra egna beslut här i livet - inte bara härma morsan. För att lösa problemet valde att checka kalorierna som visade sig ligga ungefärligt med andra sorters flingor och müsliesorter. Där bestämde jag mig. Det är mat, inte godis. Man får äta kaksmulor till frukost om man vill. Coolt.


Ännu en som var som vanligt

Ikväll har vi bara chillat på sommarlov typ, som vanligt. När jag kom till Jacob satt dom (han och Kajjsaa) och käkade börgare. Annars spelade killarna Fifa, vi drack allt med lime, jag frös (som sagt, som vanligt).. Kajsa tyckte av någon anledning det var skitkul att trycka upp en blomma i fejjan på mig? Ja, återigen, inget speciellt med denna kväll.


Hahahaha, goaaaste






I love make up

Nu ska jag sticka till bebe och låta tiden gå. Kajsa är där också.

Har förresten sminkat mig sen typ klockan fem. Helvete vad jag kan droga smink vissa dagar, tycker det är kul. Ikväll har jag tjockt lager med flytade eyeliner och dubbla lörögonfransar, yes. Ni läste rätt. Dubbla. En för längden och en för alla fejkfransar typ, haha ;) Fett. Men vad fan - the bigger the better. Ska det va' ska det va'. More is less. Bigger is better (okej, den kom typ två gånger.. Erkänner, kom inte på fler).

Vad tycker ni då? Är du en sån som påstår att allt ska vara jättenaturligt all the tajm eller är det fine med massa svart runt ögonbollarna?


Mobilbloggning! @Kajsas och käkar middag. Jag och J..

@Kajsas och käkar middag. Jag och Jacob har åkt runt en stund för att fixa lite av hans ärenden b.la., och köpa dricka och pizza till oss alla och nu sitter vi här på altanen. Ikväll ska jag och Jacob bara ligga hemma hos honom, Kajsa ska vi inte chilla med någon längre stund för hon ska ta båten ut till Brännö snart. Yes, mina planer. Hörs dåra.


Orust. 25-27

DAY 1

Jag och Jacob åkte till hans land på morgonen med bil, men Kajsa och Nikita blev skjutsade senare och kom inte förrän ungefär tio/elva på kvällen. Därför var vi ensamma hela dagen. Hela familjen (Jacobs mamma och hennes sambo samt Jacobs mormor) stack till något dom kallade "mini-Ullared". Men jag köpte inget, inte ens gott godis hade dom.. "Hemma" igen låg vi inne i stugan (vi fyra ungdomar hade en egen liten lekstuga typ) och tittade på film.

Ännu senare, när Nikita och Kajsa kommit, gick vi och tog ett nattdopp. Därifrån är dagens enda bilder:


Gillar den här, haha. Go min.


<3


DAY 2


Riktig lantis frukost!



Finaste flickorna, Niki och KP


Efter frukost åkte vi och ballade oss i spelhålan, haha. Jacob och Kajsa körde sånt bilspel typ tre gånger, det var tydligen väldigt roligt.


Fin Kajsaaa!



Cykelgänget på väg hem jao.


Randooom


Efter middagen var det tjejerna (5 stycken var vi) mot killarna (3) i kubb. Vi kunde inte lose'at större. Vi fick inte ner en enda..



Sen cyklade vi ner till campingplatsen där affären låg för att köpa godis. Passade på att ta en turist-bild. Kajsa och Niki vid massa bredlådor på rad, finns inget som man får större lantis-känsla av.


Och med godiset i högsta hugg var det återigen filmmys i ungdomarnas stuga.



Efter det åkte vi iväg och spelade tennis! Dock tröttnade vi zuperznabbt för ingen kunde spela förutom Jacob, så han bara klagade på hur dåliga vi var och så käkade myggen upp oss, ungefär.


Dagen avslutades med en kort nattpromenix innan bedtime.


DAY 3


Hemfärd! Först var det buss, sen ytterligare en buss och till sist pendeltåget in till Göteborg C. Det tog sin lilla tid.


När vi ändå var i stan och ingen hade någon värre skynda hem, blev det en lunch. Min smakade baaajjss. Köp aldrig den såkallade "lyxsalladen" (wtf?) på Le Croissant! Aldrig. Igen.

Mobilbloggning! Är på landet. Orust närmar...

Mobilbloggning! Är på landet. Orust närmare bestämt. Är med Kajsa, Nikita och Jacob på hans sommarställe. Vi stannar till onsdag eller torsdag. Just nu gliiider jag fram över grusvägen med lilla glada hunden i ena handen. Vi är på väg till affären som hör till campingplatsen, den ligger cirka 20 minuter ifrån huset - som det ska vara på landet. Dagens planer hittills var en fet tennismatch som jag kommer vinna feeett, samt ännu en liknande, dock då tennisbollen kommer vara utbytt till en fotboll och ännu senare minigooolf. Alla underbara bilder kommer komma! Krööök. Puss.


I can watch you for a life time. You're my favorite movie.

Benny Benassi ft. Gary Go - Cinema                                                                                           


Ansiktet - X                                                                                                                              

Hejdå lantisaR!

Idag lämnade jag av min Sofia och Viviann på tågstationen. Lite sorgligt, men jag ska snart till Falköping igen och träffa dom! Det blir någon dag i denna vecka, senast på lördag reser jag så det känns ändå luuugnt. Varför jag ska åka dit just då, kommer då. Det snackar vi inte om nu.


Vivi på vagnen in. Tycker den här bilden beskriver hennes personlighet så fint. Rauwrr ungefär.


Dagens lunch blev en moccalatte och en kycklig och bacon macka. Självklart ska jag köpa något jag aldrig smakat förut. Som jag ALLTID gör (alltid verkligen, man kan fråga vem som helst som ätit ute med mig), men inget av det tänker jag beställa igen. Bra, nu kommer jag ihåg det också.


Jag och syssling Sofia. Visst är vi lika? Båda lika fula.

I can't hug every cat..

Haha, har ni också missat det här? Fattar inte hur jag lyckas missa allt sånt här. Alla guldklimpar i livet ;) Tack Sofia mitt hjärta, att du visa den.. Haha.

När ni kollat, checka in originalet här också. Jag trodde först det var fejkat, men neeej..


Sola i moln

Jag la märke till att det var lite solsken ute och tvinga med brudarna för att ligga i gräset. Självklart försvinner solen bakom molnen nästan direkt, så vi gick in igen. Varför är det inte varmare ute? Det här "sommar"-vädret suger ju..




Nattamat @Sibylla

Hejsan mitt i natta'. Vi kom precis hem.

Jag och Jacob hade det mysigt ikväll, tittade bara en film. Var inte hos honom länge för jag kom efter tio och skulle åka igen vid tolv. Det blev alltså typ en och en halv timma. Hann se en film. Sen åkte jag i alla fall in till stan och mötte Vivi och Sofia, så vi kunde åka hem tillsammans. Vi var alla tre bajshungriga och vagnen skulle inte komma förrän 25 minuter, så jag bjöd på Sibylla. Det var så äääckligt men kön på Burger King var för lång, i-landsproblem! :( Sen kom inte vagnen i alla fall, så jag ringde min curling-morsa som fick komma och hämta oss typ halv tre.. Stackars henne, haha.

Aldrig Sibylla igen. Det säger jag varje gång jag äter där. Usch fyyy.


Babydoll

Färdigfixad och ska sticka till Jacob nu. Det är ju TIO MÅNADER idag, dock fick jag min mens idag så myset blev tyvärr begränsat.. Surt. I alla fall, inte det jag tänkte snacka om, känner mig som en äkta babydoll! Lockigt hår med mittbena och så är luggen uppsatt åt sidorna, rosa tunika samt rosa läppstift. Haha. Och väldigt snäll sminkning, inget emo-grejs runt ögonen idag liksom.. Haha



På halsbandet står det 2010-09-21, datumet för tio månader sen när det blev vi. Jag fick det av Jacob fem dagar efter vår en-månadsdag, på min födelsedag ;)

Mobilbloggning! Jag och Sofia är och solar..

Mobilbloggning! Jag och Sofia är och solar, som en bra start på dagen ;) Ikväll ska jag vara ensam med Jacob, för det är vår månadsdag idag. Minns ni hur många det är?



Kiss the united states, bitch.



I tisdags, samtidigt som jag köpte mina rosa brallor, köpte vi vänskapslinnen. Haha, gulligt värre. Kostade bara 150 spänn från Gina Tricot. Fast man måste fråga oss innan man köper det, vi måste liksom godkänna om man får vara med i klubben eller inte ;) OOOKAAY?!

Gött häng

Vi skulle bara gå och köpa massa gott till filmkväll, men det slutade med att vi satte oss på någon altan (?) utanför affären och käka och snacka istället. Luften var sådär go sommarvarm och jag tyckte det var fint att sitta ute i naturen. Haha. Tillslut dumpade vi i alla fall, för Sanna frös.



Blondinen - Sofia. Kinesen - Viviann. Rödtotten - Sanna.



Dampbrudar.

Jag ÄLSKAR er tjejer! Vivi och Sofia.





Panncakes


Ja, vi äter med datorn. Och Sofia dricker mjölk.


Här är det goaste man kan ha på pannkakor. Kanske ser lite udda ut, men smaka!! Socker i botten, bananskivor och sen kanel på det. Vik din stekta smet på mitten och VOILÁ.

Dag tre med mina brudar under Gothia

Idag åkte iväg tidigt (ur min synvinkel) för att kolla på ännu en match med ett lag från Falköping. Kan inte smälta hur alla som inte sett mig de senaste två åren (förutom på Facebook), bara sitter och STIRRAR ööögonen ur sig istället för att gå fram och hälsa. Varför är alla så fega? Haha, nu förstår man hur storbloggare känner sig. Eller typ alla andra som inte besökt sin hemstad sen dom flytta..

Sofia kom på världens bästa skämt förut också. Självklart tittade vi inte så mycket på fotbollen, istället letade vi fyrklöver i gräset. Här kommer Fias skämt (fick inte lägga ut det om jag inte kopierade ord för ord från hennes blogg eller länkade): "Två kompisar satt och letade efter fyrklöver. De hade suttit i ett par timmar när den ena tjejen sa; 'Kolla! Jag hittade en ENklöver!' - och håller upp en klöver med ett blad. 'Men', suckar den andra tjejen. 'så kan ju jag också göra' och så drar hon av tre blad så det bara är ett kvar."

Nu är vi i alla fall hemma igen och ska göra lunch. PANNCAKES. Bilder kommer, jag låååvar. Haha. Bilder på mat är bäst.

PS. Idag släpade jag inte med mig systemkameran, så det blir bara lite iPhone..


Hejhej vägledare typ.

Jag och SOFIA! Älskling, hihihi.

 


Fick en kommentar angående varför jag använder dessa fula glasögon, ska nog ta och svara på det också. Personen verkade vilja ha ett svar men jag glömde.. Men kom på det nu igen, haha.


Man skulle heja på dom röda, sa Sanna. Hejaheja!

ROSA JEANS

Köpte dessa goingar igår när vi var och shoppade, och hade sen på mig dom när vi var ute på kvällskvisten. Jag kände mig så somrig och tjejig! Dom är ungefär för sköna och bara så SNYGGA. Hehe. Grädden på moset är att det var 50%, skulle köpt dom i alla fall så det var ju värsta bajsturen. Har kollat på dom ett antal gånger men igår slog jag alltså till. 400 kostade my new darlings, istället för åtta. VÄRT. Finns även vita och röda samt shorts i samma tyg och modell. Vill köpa de röda shorten.. Haha, aldrig nöjd


(Hehe, captain morgan ofc..)


Kvällen

Nu är vi tillbaka hemma hos mig. Killarna joina så jag har en tönt på balkongen (Jacob självklart) och en privat DJ som typ.. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas förklara detta på fulaste möjligaste sätt, men han sitter liksom i fåtöljen och dansar sådär fult med armarna som man gör och säger "nu, nu, nu, lyssna nuuu kommer det bästa!!". Och sen toppas de fula örelserna med en ful stämma. Fast det är sött.

Vi brudar lägger olika patianser och drunknar i godis. Har lagt pyramiden (ni vet den där man ska para ihop kort två och två så de blir 13?), den SKA gå upp!!! Hopplöst.

Här får ni bilderna från Saltholmen:


Nikita och Kajsa stressade oss jättemycket, men dom sa aldrig varför.. När vi anlände fick vi veta att stackarna inte ätit på timmar och försökt få igång grillen. Men vi fick uppdrag att ta med tidningspapper och tändare, så det fixades sig som tur var. Hahaha, i-lansproblem


Det här är en fiskmås. Dom bor där det finns mat, för er som inte vet liksom.


Fi(s)a. HAHAHAHAHA


Kajsas fina ballerina

Stått och hackat en stund..

..och nu är det TACOS serverat. Gött mos (menar köttfärs, där var jag rolig), kan inte komma på sista gången jag åt det.. *Dreggel*

Sen ska vi åka ut till Saltholmen och joina Kajsa, Niki, Jacob och Agge som är där! Det blir mysigt. Saknar dom jättemycket, hihiihihihihi. Kajsa kom nämligen nyligen hem från Spain där hon varit hela tvååå veckooor.


Jag ber om ursäkt, alla vegetarianer. Om ni bryr er.


Dag två med mina brudar under Gothia

Idag har vi varit och tittat på en match imorse när vissa Falköping-bor spelade. Om ni glömt bodde jag där under hela lågstadiet så jag känner ju typ vissa. Haha, japp, så är läääget. Sen åkte vi i alla fall och shoppade och käkade lunch på Pizza Hut! Bilder:


På väg in till stan


Mina och Sofias armband. Lika stilar? Släkt ju. Haha, nä men det med färger köpte hon till oss när hon var i Grekland. Det andra, helgonarbandet, har ju allaa..



När vi "tittade" på match. Inte speciellt roligt. Jag och Fia lyssnade på musik och skämde bort våra ben med lite solsken sålänge. Och taggade att åka och shoppa. Just det, förresten. Det var ju bara jag.


På Pizza Hut var det glassbuffé till efterrätt - och jag åt faktiskt inte alls lika mycket som jag vet att ni tänker att jag gjorde! Hahaha. Det ni skådar på bilden är i alla fall min snygga topp VS Sofias. Vem är bäst på mjukglass?


"Amanda, gör nu en sexig min".. Öhmn.. Precis.

Morsan min kan verkligen inte bli bättre

Måste visa den här klockrena konversationen också som gav mig, Sanna och Sofia lite fina flabb efter invigningen..


Gothia cup invigning på Ullevi 2011


På väg in. Jag vet inte varför, men valde att ta kort åt det hållet där det inte var några människor. Nu när jag kollade på bilden så fattar jag inte hur det här kunde vara "glest med fölk"? Ser ganska mycket ut..


Mina brruuds! Syssling Sofia och Sanna. Hjärtaaa.


Åååh, min finaste!



Vååågen.. Tss



Man blir typ glad av alla fina färger på alla flaggor.. HAHAHA. Tönt.


Och till sist tre fina bilder från final-fyverkeriet samt hur jäävla mycket rök det låg kvar efteråt.. Haha, euw

Mobilbloggning! Promenerar runt i stan..

Promenerar runt i stan med mina fina gäster som kom imorse. Sofia och Sanna ska ju bo hos mig veckan ut, under Gothia. Har inte snackat om det jättemycket i bloggen men det har ändå blivit nämnt. I alla fall, nu vet ni vad jag håller på med. Det var det jag ville få sagt.

Vi har varit och köpt biljetter till invigningen ikväll på Ullevi, så nu taggar vi lite. Later dudes!



Min älskling och jag 27 januari 2010

Kolla vad jag hittade i det gamla arkivet på min andra dator, som jag inte använder så ofta.. Vet inte om jag la upp bilden när den togs?

(Shiet, två senaste inläggen handlar ju om hur jag sitter som en nolifer och kollade vad jag gjorde när jag hade ett liv. Ooups. Aja, det är bara dessa två gånger - brukar inte göra sånt här faktiskt :P Lovar. Ska fortsätta leva i nuet från och med nu.. Hahaha)


Favorit i repris

Av någon anledning fastnade jag här, sittandes i mitt gamla arkiv? Det finns vissa gamla inlägg jag är så stolt över waah.. Typ som det här fina, från november 2010 -> "Så här mycket skiter vår skola" .. Ja.

Och vad babblade jag om för wierd här då? Ingen verklighetsuppfattning alls :( Jag var UNG på den tiden!

Hummer

Det blev juvligt italienst idag. Jag åt äkta italiens, färsk, "hemmagjord" (haha, stör mig på det falska ordet. Restauranggjord) pasta med en grymt jävla go sås, färska svampar, tryffelolja och hummer.. MMM. Haha, och vad njöt ni av idag då? Köttfärssås eller kanske kötbullar?


Färdigfixad för middag med tanter

Idag har jag hjälp min mammas kompis att flytta, och nu ska vi tre på middag. Vet inte vart vi ska äta än, det är något hon har valt.. Spännande, haha. Har precis fixat mig i alla fall. Jag känner mig så jävla ful och äcklig, men får sätta på mig ett fejksmajl ikväll så åtminstone dom andra på restaurangen kan kolla på mig och bah "omg, så snygg tjej - som henne skulle man varaa!" Hahaha.

Om ni undrar varför så ska jag nu berätta och svaret är lätt. Jag fixade allt i helt fel ordning, haha. Började nämligen med naglarna och då blev dom jättefina, sen fortsatte jag med ögonen och nagellacket hann inte riktigt torka och när jag var klar såg jag att jag förstööört dom :( Så då såg det bajs ut. Sen fixade jag håret och då blev dom ännu mer bajs. Sen tog jag på mig concealer och foundation, efter ögonskuggan och sånt? För jag tänkte att jag skulle skippa det idag men när jag sen såg mig i spegeln såg jag ju helt fuuuckad ut så det gick bara inte. Sen tvättade jag armhålorna i handfatet och rakade mig istället för att ta en dusch HELT innan jag började med allt det andra, som jag brukar? Helt fel ordning!!! Vill bara börja om från början men hinner inte det.. Suuuck, hahaha.



Det här bilden ska representera någon form av "dagens outfit"? Hehe, jaa..


Körde på någon slags grekisk frisyr idag, kan man väl säga. Mittbena och en fläta på varje sida som möts i en liten gummisnodd i bak på skallen.


Och så hittade jag denna gamla grej (egentligen ett halsband) bland mina gamla smycken. Tyckte det var snyggare nu än när jag sist såg det, dessutom bär jag aaaaldrig guldsmycken. Men idag gör jag. Historiskt!

LEVI'S 501



Ännu ett fint fynd jag gjorde i Stockholm. Har haft på mig dom varje dag sen dess känns det som, fast det stämmer ju självklart inte..
Jag köpte i storlek S, dock sitter dom otroligt pösigt typ i ljumskarna och är lite halvstora i midjan också. Tänkte dock att det bara skulle vara skönt så jag kan andas.. Haha. Ah, vet inte om passformen är den absolut perfekta, men benen töjer sig ju lite med tiden (dom är tajtast och det är faktiskt jeans. Det töjs). Går runt och väntar lite på att dom ska bli ännu perfektare, ungefär. I det här inlägget kan ni ser hur dom sitter på.

Urban Outfitters / Levi's / 440 kronor

Asså.. Wtf? Sämsta raggningen ever?

Det här är en kille jag kände ett tag, men nu har vi inte pratat sedan.. *Hmm* Säker inte sedan jag flyttade till Göteborg för över två år sedan. Vi har dock aldrig träffats, men var ändå ganska nära sådär konstigt. Så jävla äckligt när jag tänker tillbaka för det kunde ju faktiskt varit veeem som helst (lär inte känna folk via internet). Men ändå.

Idag skrev han i alla fall till mig på Facebook. Asså jag skäms över att jag låtit honom lära känna mig - förlåt, men vilken loser. Dock är jag snäll nu, för som ni ser har jag censurerat hans namn så ni kan ju inte se vem det är jag kallar tönt i alla fall..

Och han är brutalt seriös. Som jag skrev; vi kände faktiskt varandra och jag vet hur han är..





Sen svarade jag (självklart!) inte mer.

AMANDA
RSS 2.0