Mobilbloggning! Sitter på ett fik på flygp...

Mobilbloggning! Sitter på ett fik på flygplatsen nu och har precis tryckt i mig en riktigt gödig frukostmacka. Nu lämnade vi vårt bord och går mot gaten.. Späännande. Måste bara säga att det är synd att jag skriver det här nu för min mening var ju lite att den fina bilden jag gjort i inlägget under var det man skulle se när man klickade in här, och nu blev det inte så.. Haha, damn!


Charå. Cya en aning brändare.

Nu sticker jag och min söta mor till Magaluf och den RIKTIGA sommarvärmen (känn på den du, sug Sverige :) Fast det kommer säkert bli baaajsvarmt så fort vi lyfter från marken..). Jag hoppas jag får ha det alldeles underbart, men det återstår ju faktiskt att se. Kommer skicka iväg något mobil-inlägg på vägen dit och på vägen tillbaka, bortsett från det har jag bloggpaus. Mot min vilja. Haha.

Packning in my ass ungefär

Uff.. Stackars mig. Jag avskyr verkligen att packa, det är så galet svårt. GALET! Det är för mycket besluttagande. "Är fyra vita linnen för mycet? Är två par ballerina + gladiatorskor + flipflop + converse för nödvändigt? Kan katten följa med om jag inte säger något till mamma?" och blabla och så vidare.. Men ja, nu får jag väl acceptera mina val och gå vidare med livet, två timmar för sent. Vid tio ringde dead-line klockan. Haha, uuusch.

Nu måste jag sova, antar jag. Mamma säger det. Ska bara plocka ihop mitt lilla handbagage också. Typ kameran.




Det planerade vädret på Mallis




Skönt att det inte ska bli över 30°C faktiskt, kommer få solsting i vilket fall. Fast det kommer ju vara det i solen.. Hmm.. Och så lite moln sista dagarna. Men inget regn. Godkänt på den prognosen, haha

Midsommar 2011

Igår var jag hemma hos Martina runt åttasnåret för förkrök. Där kryllade det av boys och vi hade lite udda samtalsämnen. Någon timma senare stack vi till Filippa och den årliga midsommarfesten hennes familj har. Var där förra året också och det är gööödigt kul, haha. Det var alltså inte någon sill och små grodorna för mig, på det sättet har vår familj aldrig firat midsommar. Inte ens när jag var liten. Natten spenderade jag hos Jacob och till frukost åt vi sill och potatis-rester, dock gillar jag inte sill..

Och nu får ni leva med lite suddiga iPhone-bilder, för det är så dom roliga bilderna ska tas! Hehe.. Alla är inte mina, utan har "lånat" några från Facebook. Enjoy. Jag är förresten inte med på någon.







Solariebrud, vill inte vara blek.. Hehe


Kvalitén suger, så hög ljudet lite om ni vill höra något.

Stack iväg en snabbis och schteekte lite i solariet. Gött. Dagen i ära liksom, haha. Nu ska jag duscha och börja fixa mig för midsommarfirande! Dagens i ära liksom, åh så jag är rolig och får till det hela tiden..




"Det är campinglivet"

Här är bilderna från vår tältning på Brännö! Jag hade så grymt kul igår, dock har inte denna dag varit lika lyckosam.. Men nu ska vi tänka positivt, för det är det som är campinglivet. Hahaha.


Här ser ni en fnittrande liten tjej vid namn Elin. Hon sitter med matkassar och packning och väntar på ett fordon som kallas spårvagn som skulle köra mig och henne till ett annat, lite större, fordon som kallas båt som skulle köra oss på vattnet (asså jag vet, helt otroligt!!!) till en liten ö som heter Brännö. Där skulle vi nämligen sova i tält när mörkret drog sig på.


På g to the tält-spot.


Vi hade en helt egen flaggstång! SCORE. STATUS. Känn på den ni.


Niki och Elin kämpade med att få upp tälten, jag kunde tyvärr inte hjälpa till för..


..jag hade fullt upp med en massa andra viktiga saker!


Färdigt! :D Haha. Dock "stoppade vi in" det lilla tältet i det stora senare så man varken kunde komma in eller ut..


Sen gick vi och plockade asgoa blåbär vilket gav många fina och sommriga bilder till mitt arkiv.


Middag och Nikis färgglada mobil där, längst fram. Hehe


Sötaste sötnosen Nikiii tog hand om grillen, haha ;)



EN DUBBEL SMORE! Japp, det är min uppfinning det. Fast jag ska ändra på den lite till, dock ska jag inte skriva ut mina planer här för fuck you om ni går och blir miljonärer på mina ideér liksom. Inte kul.


Caroline ville bada och tvingade med sig Elin ut för att titta på så lillen inte drunkna. Nä, jag skoja bara, där kanske jag förvred sanningen en aning..


Jag gav Nikita och Klara utnämningen "kvällens look-a-like". Passade det bra eller?


Solnedgången.

Mobilbloggning! God morgon folket, hehe. G...

Mobilbloggning! God morgon folket, hehe. Gick upp för bara tre timmar sen faktiskt.. Åkte då snabbt hem, packade, duschade, åt lunch och nu sitter jag återigen på bussen med min sovsäck och väskor och ska möta upp fina Elin M på Konsum och köpa engångsgrill med tillhörande kött att lägga på den. Hahaha. Har ni fortfarande inte lyckats gissa vad jag ska göra? Tälta såklart! Jag, Niki, Kajsa, Carro, Elin M och Seraphiner ska slå upp tält på Brännö och gosa hela natten. Mitt batteri kommer dö med tiden, så det här är förmodligen det sista ni hör av mig innan jag är hemma imorgon. Har kameran med mig så då ska ni få massa fina bilder på mina finaste vänner och vårt tält! Haha, najs. Senare


Kvällens outfit. Vad tycker ni?

Sticker snart iväg till mina kompisar. Vi ska vara ute ikväll så kommer ta med mig ett par jeans och en jacka också, för det kommer bli kallt. Varför har vi ingen sol på sommarlovet..? :( Sommarnätter med varma vindar och sånt, vart fan tog allt det vägen?!

Jaja, ni får några halv dugliga bilder på det jag har på mig just nu. Måste rusa sen! Sover förresten hos pojken min idag också, självklart ;)




Halsband - Sassymanii/BikBok
Armband - Helgonarmband/Random smyckestånd på trottoaren
Blus - Cubus
Shorts - Levis
Stickad kofta - 365 Sunshine
Strumpor - H&M

Det är faktiskt en speciell dag idag. Om ni lyckats missa det.

Hahaha, fin bild jag gjorde.. Jao! Jag älskar dig pojken min. Ett och ett halvt halvår, som du själv valde att uttrycka dagens fina datum.

Blivit många svar på kommentarer det senaste..


Om detta

Svar igen: Jo, ja. Asså den jag köpte här i Sverige var ju ett tag sen. Sant. Kanske att den inte finns då? :( Har dock för mig att den fanns ganska lång tid innan jag köpte det också. Menar att det är ett typ "tidlöst" plagg.. Hahaha, eller kanske inte. Men har för mig att Raglady/Fiorucci/Tara har dom inne ganska länge..? Det är ju så med vissa plagg. Tillskillnad från typ Gina Tricot som har ett plagg två veckor och sen kommer det aldrig igen, förstår du var jag vill komma?

Är det någon som vet (?), rätta mig om jag har fel.

I have bought some beauty



Penselnecessär - Åhléns / 40 kronor
Puderborste - H&M / 39 kronor
Foundationborse 203 - Kicks / 100 kronor
Concelerborste 202 - Kicks / 80 kronor
Mascara Volume Millions Lashes, L'oréal Paris - Åhléns / ca 130 kronor
Ögonbrynsgel Eyebrow Fix - H&M / 49 kronor
Läppstift MaxFactor 610 Angelpink - Åhléns / minns ej pris.. Kommentera gärna om ni vet
Orange nagellack MNY Maybelinne 341 (har drygt ut det med vitt nagellack, så det är mörkare original än det på bilden) - Lindex / 40 kronor
Turkost, rosa och genomskinligt nagellack - H&M / 39 kronor styck

35 frågor och svar om mig

Vad man gör när vännerna bredvid myser och tittar på film..

1. Tre namn jag lyssnar till: Amanda, Korven, Mandis.
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Min navel, hahaha!
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Kommer faktiskt inte på något.. Jag är perfekt!
4. Detta är jag rädd för: Att något "ont" ska hända mig.. Typ bli rånad, våldtagen, mördad, misshandlad osv.. Ja, ni fattar. Men vem är inte rädd för det?
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Alla världens pengar, massa nya grejer och att slippa bli hungrig när det är omöjligt att få tag på mat. Typ när det är tre lektioner kvar till bamba.. *Suck*
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Gå naken till skolan och andra sånna där helt sjuka grejer man bara inte gör.. Leva utan internet, mobiltelefon (som går att använda självklart) och el i typ en vecka. Jag skulle dö. Och inte få träffa min pojkvän. Usch, vilken mardröm!
7. Detta tycker jag om att göra: Göra av med (andras) pengar, shoppa och köpa grejer och äta!!! Helst äta ute :D Och helst goa grejer. Och umgås med folk och göra det jag gillar. Jag älskar att träna också.
8. Detta vill jag göra just nu: Pussa min pojkvän som ligger bredvid mig i sängen, men pallar inte. Och läsa gulliga mail från alla bloggläsare som älskar mig och min blogg, dock har jag inga sånna mail så det går inte :( Annars skulle jag säkert suttit och gjort det istället för den här grejen.. Och shoppa är alltid roooligt :D
9. Bästa känslan: Lycka över något, måste det nog vara.. Eller att vara stolt över något man har gjort bra, det är också jävla najs! Dock inte en känsla jag ofta känner av.
10. Värsta känslan: Att känna sig o-omtyckt, hatad, ovärd, oaccepterad o.s.v..
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har: Omtänksam, generös och självklart snäll! Inte bara mot mig då, utan min familj och mina (och hans) kompisar också.
12. Är jag kär just nu? Ja
13. Jag vill gifta mig: Absolut! Det ska jag göra. Later on in life.
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Se världen, resa till många intressanta och underbara platser. Träffa folk, uppleva saker. Påverka människors sätt att se på saker och ting, göra dom glada. Och typ hoppa fallskärm? ;) Hahaha
15. Min käraste ägodel: Min morsa! Det är hon som betalar för mig och jag bara ääääger henne :D
16. Något jag vill ha i present: Usch, mycket.. Men antgligen får jag säga en otrolig summa pengar, för då kan jag ju köpa alla dom där grejerna jag vill ha i present ;)
17. Detta har jag på mig just nu: Army jeans från Lindex och lavendel färgat linne från Rachel Zoe-kollektionen på Lindex, hahaha. Liiindex oufit!
18. Favoritkläder: Pass.
19. Favoritdjur: Katt, är uppvuxen med vår katt och har aldrig haft något annat djur så jag vet inte riktigt hur det är..
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Dunkadunka! Haha, techno.. Nä. Men jag gillar disco, det NRJ spelar är typ det jag lyssnar på..
21. Favoritlåt just nu: Min helt egna skapade sommarplåga, den här äger och jag hittade den helt själv! Vet ingen annan som lyssnar på den, om jag inte visat den :P


22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Kan inte påstå att något är direkt roligt, men mindre tråkigt är dom praktiska lektionerna i hemkunskap. Jag gillar att laga mat och det är ju inte så mycket plugga då, haha. Tråkigaste är typ geometri, religion, historia, spanska..
23. Stjärntecken: Skorpion.
24. En bok jag älskar: Läser inte så värst mycket böcker, bara när vi blir tvingade av vår lärare.. Det här påminner mig om att jag måste ta med mig en bok till stranden på Mallis nästa vecka.. Hmm..
25. En film jag älskar: Haha, "where's my car, dude?!" Nä, skoja bara. Tröttnat på den ganska rejält. Hmm.. Pass igen.
26. Tv-program jag gillar: Paradise hotel, Big Brother, Kungarna av tylösand, Ullared.. Okej, jag ska sluta vara så oseriös nu.
27. Favoritdoft: Vet inte. När mina parfymer tar slut köper jag alltid en ny och en dag med den nya så minns jag inte längre hur den gamla luktar/luktade..
28. Detta äter jag gärna: Fisk! Lax! MMMM..
29. Dricker helst: Vatten. Oj, vad nyttig jag verkar.
30. Favoritgodis: Mörk choklad, 80% är en höjdare. Älskar mjölkchoklad också. Alla lösgodis-sorter med choklad är typ favoriter.
31. Hit vill jag gärna åka på semester: Haha, fail dröm. Världen runt på en halv livstid typ! Och ett extra stort stopp i alla storstäder där det är budgetfri shopping som gäller. Tokoy, New York, San Fransisco, London, Rom, Hollywood.. Stockholm, hehe, skoja bara..
32. Färg på mina ögon: Gröna
33. Min längd: 1,67
34. Jag tror på: Allt jag vet är sant. Oh, där fick jag till det.
35. Jag spelar: En Tetris omgång när jag inte har något liv. Eller liknande..

Gulle dig.. Hahaha, du verkar lika crazy som mig


Svar: Hahaha. Tunikan är från Lise Sandahl. Jag köpte just den du frågar efter i Danmark senast jag var där, har dock en vit också som jag köpte på Raglady. Den finns i typ alla tänkbara färger, så om du inte är ute efter den vita så har Raglady säkert den andra nyjansen eller någon liknande också :) Den kostar runt 400 kronor.



Skaffat en facebook-gilla knapp!

Nu har jag fixat denna lilla "application" på begäran, några av er har nämligen önskat det sen en tid tillbaka för att det tydligen är lättare att gilla än att kommentera ;) Nu gäller det alltså att gilla massor och säga till om det är något som verkar knasigt, det ska fungera men jag är inte riktigt säker.. Haha

Förresten, tacksam att ni säger till att ni vill att jag ska ha en gilla-knapp på bloggen. Annars skulle jag ju inte skaffat en. Ni får fortsätta tipsa och önska om olika saker :) Är det något så bara kommentera eller what ever!


Victoria Secret 2010

Perfekt med repris på förra årets Victoria Secret Show, när man är hemma jättesjuk. Dom brudarna är så galet snygga, döda mig typ. Tänk er att få vara en av dom.. Haha, okej, det kommer aldrig hända jag vet. Ska inte tro mig :)


Sjukdom sprider sig i mig

Jag är sjuk och mår piss :( Sitter hemma för mig själv och äter kex och ost, haha. Dock var dom godaste kexen slut :( Men vänta nu innan ni kallar mig tantig, stora godisskålen står också framme. Och fruktsallad. Och andra thé koppen. Är mega sugen på kaffe också, ska göra mig en stor. Nu tar mina matorgasmer slut :P

Jag är arg för att jag var "tvungen" att gå och bli sjuk på sommarlovet, men det ösregnar ute så det känns ändå som rätt dag. Skulle huggt huvudet av mig ifall jag blev sjuk nästa vecka, när jag och mamma är på underbara Mallorca. Hur kul skulle det vara på en skala?




"Kvällens facelook"

Klockan säger åt mig att det är dags att dra sig mot vännerna om det ska bli någon kväll ikväll, så det här får gå kvickt. Sen säger jag hej då för idag och så blir det mer roligt från mig imorgon, folket ;)

Jag har suttit och sminkat mig fooorever. Körde någon light variat på en sotning, dock med massa eyeliner och glitter. Älskar glitter runt ögonen! Hahaha, är som en åttaåring. Vad tycker ni då? Skulle jag kört hårdare på ögonskuggan och låtit den flytande eyelinern vara? Tror ni det skulle blivit snyggare med en kajalpenna istället? Inte är jag någon makeup atrist. Kan inte, vet inte. Tycker bara det är kul med glitter. Som en åttaåring. Eller den där bebisen i reklamen för tvättmedel som försöker sminkar sig med läppstift på kinderna för första gången, ni vet? Hahaha




Svar till dig igen, Johanna:



Svar till dig igen, Johanna: Vad bra att det fungerar som det ska :D Hoppas du stannar kvar här och fortsätter följa min blogg då, Johanna. Jätte roligt, verkligen! Har du kanske någon blogg eller hemsida jag kan kika in på?

Jag är fjorton år. Jag fyller femton i oktober. Är alltså född 1996 :) Hur gammal trodde du jag var? Fick du en chock nu? Haha

Thai till lunch


(iPhone bild. Längesen ni såg en sån, eller hur? ;))

Idag beställde jag in en gammal goding. Ni förstår, kyckligspett med jordnötssås var det enda jag åt inom mat-kategorin thai/asiatiskt när jag var liten. Nu älskar jag ju ALLT! I alla fall, ville ta reda på om det smakade likadant eller om dom med åren fått för sig att ändra min maträtt. Det var gott, men jag håller nog fast vid de maträtter som är kryddade. Hahaha

Hi there far, far away, you German girl!


Answer: Hi sweetheart! I got to, of course, start to answer you with a big thank you! Hihi, you made me very happy with your comment :D

But now, only for you, I've added "Google Translate" to my blog here. It's placed under my profile picture you see on the side. I know it's not the best translater in the world, haha, but it works and I hope it will work good enough for you, so you understand at least a little bit of what i write!

By the way! I've been to Germany. I just wanted to write that. Feels like everyone who not is Swedish thinks that we Swedish are retarded and don't know anything about the world.. Haha. Ok, I don't know that much about Germany, but anyway.


Häng i soffan följt av ont i maggenmin

"Imorse" (halv tre tror jag den var) kom Kajsa och drog upp mig och Jacob ur sängen. Vi åkte efter en stund och köpte hur mycket godis och kakor som helst och satte oss hemma hos Kajsa och spelade Monopol! Det var minst sagt ett tag sen. Gissa vem som vann då? Ja, ni gissade rätt! Självklart var det jag - det är alltid jag. PS. Tror aldrig jag har ätit så många kakor i hela mitt liv. Tror jag åt typ halva röret med Singoalla helt själv.. Blä, vad äckligt..


Mina hotell. Alla fem. Ja. Men såklart. Hehe.


Tycker Singoalla är så jäkla somrigt.. Hahaha. Tänker på picknick när jag äter dom.


Allt det där var bara Kajsas och mitt.. Hahaha, GALET! Gaaanska mycket fick stanna kvar hemma hos henne när jag gick.

GODMORGON FÖRSTA SOMMARLOVSDAGEN

Igår var det mysigt med en liten grupp vänner på några klippor med tillhörande sand/tång-strand. Jag gick ut i vattnet upp till midjan, sen skrek Carro att en firre kom och då sprang hon upp i den värsta förskräckning så jag hängde på. Sen hände inte himla mycket mer (hehe, okej, jo, jag ljög, det gjorde det. Men det är inte blogg-material). Vi gick hem mega tidigt, typ innan halv elva.. Inte så konstigt tycker jag dock, jag menar det var ju inte endast vi som fick sommarlov igår. Utan även resten av skolan. Det var folk ute, poliser, stoj och stök, om ni fortfarande inte fattar vad jag menar..

Vaknade i alla fall för någon timma sedan. Eller var det två? Aja, det spelar ju faktiskt absolut ingen roll :D Hihi. Vi har ätit frukost. Kokt ägg, thé och fruktsallad som alltid hemma hos min älskling. Sen gick vi och la oss igen och tittar just nu på någon dålig actionfilm som Jacob valde. Bläää.


"I feel pretty, Oh, so pretty, I feel pretty and witty" but I doooon't

Skolavslutningskvällen

Igår började vi "firandet" för sommarlov med sushi till middag. Gött! Sen drog vi vidare till några klippor och där tog det stopp. Som sagt blev det inte mycket, för alla stack hem vid elva snåret. Och jag sov hos Jacob. Här kommer bilderna:


Jag med Kajsa i telefonen (bara så ni vet..?). Linnea drog fram kameran och jag lyckades få till ett fejksmajl tillräckligt snabbt. Hahaha. Good job, Amanada.


Maaat! Vi var så galet hungriga. Jag och Linnea delade, förresten, tro inte att jag tryckte i mig femton bitar själv.. Knappt så man orkade sin halva av det där.


Sötare tjej än denna (Linnea) får man ju leta efter!


Caroline var lika taggad och på humör som alltid, haha, herreguuud.


Jesper_trö[email protected] ..?


Det lesbiska paret Caroline och Nikita..


Tycker det är så synd att fokus ligger på vattnet här.. Fan! Tilde är ju så klockren, haha.


Linnea med snyggbyxorna på.


Niki och Carro fixade en imponerande bra eld. Inte ofta det går så bra (tycker jag i alla fall, men det kanske det är..?)


Jag igen, haha.


Det är inte bara modemedvetna som tycker om Carros jacka.. HAHAHA, där fick jag till det vaaa? ;)

Hur jag sminkar mig - steg för steg

Det här lilla projektet tog mig typ tre timmar av gårdagen. Tycker det ser skitkul ut, haha. Hoppas ni snappar upp något litet tips ;) Enjoy!


Mobilbloggning! Jag sitter på bussen. Jaco...

Mobilbloggning! Jag sitter på bussen. Jacob ringde hem mig till honom och alla mina vänner. Även fast jag inte är taggad idag, som sagt, så ska jag ändå köra. Jag menar, det är trots allt skolavslutningen och sommarlov idag.. Då har man inte så mycket till val. Sitta hemma får man absolut inte göra. Och så är det inte riktigt lika hemsk som innan han ringde. Ni förstår, jag är kär i den pojken och sånna personer har den förmågan att påverka folk på detta sätt ;) Men jag sover hos honom i natt och så kommer jag hem med bilder till er imorgon någon gång.


Skolavslutningens utstyrsel






(Jo, asså.. Jag mjällar och fjällar på näsan och lite runt munnen. Jag är medveten om det, tack så mycket)

Kjol (egentligen en långklänning. Förra årets) - H&M barn
Flätat bälte - Gina Tricot
Skor borde ju alla veta att det är Converse..
Armband av flätade pärlor - Indiska.

Sen hade jag ett till armband och en ring, men inget av dom syns ju.. Och jeansjacka som inte heller syns. Och vanligt, tråkigt vitt linne.

School's out for summer

Jag känner mig så fel. Det är jättehemskt.

Varför är jag inte glad och springer runt och skrattar och är överlycklig för att det äntligen är sommarlov? Jag vet inte. Är demprimerad. I detta vackra väder vill jag bara lägga mig under mitt täcke och somna. Sova riktigt länge. Typ gå i ide tills jag kan vakna upp och känna mig uppskattad och värd. Jag är så trött. Är inte alls glad.. Vad fan.

VARFÖR?! Varför måste man bli vuxen - varför måste allt vara så jävla seriöst hela tiden?! Usch. Jag vill spotta på livet. Skolan gör mig så nervös. Nu är det LOV och det enda jag kan tänka på är att jag måste vara bra i nian så jag kan komma in på gymnasium och bli något. Skolan har verkligen hjärntvättat mig! Jag tycker inte alls att jag fick bra betyg och känner mig inte värd ett sommarlov.. Dom borde hålla mig kvar så jag ska sitta inne hela sommaren och jobba ikapp, så mycket bajs som finns i mitt huvud.

66 dagar ligger framför mig då jag får göra i princip vad jag vill. Men vad fan ska jag göra då? Jag är inte taggad. 66 dagar kvar av mitt liv då jag får göra vad jag vill, som sagt, sen är jag vuxen. Jag står inför massa viktiga beslut som sedan ska forma resten av mitt liv. Nian kommer, jag måste vara bäst, bli bäst, tjäna mest pengar och skaffa den absolut bästa karriären och lyckligaste familjen och kunna ge mina barn allt vad dom vill ha, sen måste jag självklart vara supermodell snygg och hinna med att träna på min "fritid" för att jag tycker det är "roligt".. Jag måste kunna laga den godaste maten, ha det snyggaste inredda hemmet och HERREGUD. Får inte glömma att hinna resa, se världen, samla på mig erfarenheter. Jag ska bli författare, programledare i tv, radiopratare, nyhetsuppläsare, advokat, nagelskulptör, hudterapeft, psykolog, frisör, stylist, professionell bloggare.. Och läkare självklart. Och musiker. Man måste vara bättre än alla andra. Jag måste slå Lady Gaga på fb-likes, annars är jag ju nobody?!

Om 66 dagar ska jag vara beredd att skaffa mig allt det där. Ingenting står i mitt schema ändå är jag så galet stressad, jag kommer inte kunna sova på nätterna framöver..

Snälla försök övertala mig om att jag har så, så, så mycket fel. Livet är inte till för sånna som mig.


Jag imorse på väg till sista dagen i åttans läsår. Nästa gång jag stoppar in min fot i skolans portar går jag i nian och då är det på livets värsta allvar. Efter dessa 66 dagar får jag inte ha en rolig dag med skratt i mitt liv igen, då är varenda handling 110% seriös.

La playa all summer long




Solis hattis - Accent 149 kronor
Solisar glassisar - Indiska 69 kronor

I wish faktiskt



Svar:
Nää, det var faktiskt en äcklig saft. Var det faktiskt. Fast Caroline gillade den. Gjorde hon faktiskt. Jag dissade den faktiskt för vatten. Faktiskt. Fast det var faktiskt efter jag tagit bilden på min mat, faktiskt.. Så det så.


KLASSRESA på Skara sommarland 13 juni - DEL I


Från busshållplatsen till sommarland fick Isak den stora äran att vara packåsna! Stackarn med gipsad hand blev bara överröst med små-flickors (alltså typ min) väskor.



Framme! Nu skulle vi bara få våra stugor, dock fick vi inte det så vi fick lägga vår packning i något lager tror jag det var? (På bilden med fölk ser ni tre taggade brudar vid namn Madde, Carro och Nea)


Och det såg ut som bilden visar.



Tillslut blev vi placerade i våra nya hem. Jag, Linnea och Carro verkade tycka det var väldigt roligt att hoppa från vår altan, för det gjorde vi en stund.


Caroline gick runt och var lika söt som socker, som alltid.


"Ut i parken och lek, barn."


DAGENS GRUPPBILD :D Brudarna i klassen (förutom två, som inte åkte med) Fina tjejer i sina vita linnen och jeansshorts, eller vad säger ni? Sammanträffande liksom. Från vänster: jag, Julia, Madde, Carro, Malin, Linnea och Sofia.


I små roddbåtar vågade vi oss ut i en vattenpöl för några minuters tid. Det var klurigt att få till det, årorna satt inte fast.. Okej, ni kanske inte fatta om ni aldrig rott med det var ett problem. Här är Sofia och Madde :)


Det var lek i de läskiga hamsterhjulen.


Sen köpte vi denna frysta sommardrog som Caroline självklart var tvungen att dokumentera för att kunna visa upp för sina läsare på andra sidan internet.


Jag, Caroline och Linnea och avnjöt den i ett av hamsterhjulen.



Äckligt äckliga fiskar fanns det ungefär en miljard av ihop tryckta på en kubiksmeters del av den lilla floden. Bläää.



Vi åkte världens läskigaste berg-och-dalbana. Höhö, not. Åh, vad jag är rolig. (Det är inte den blåa på bilden om någon slogs av den funderingen)


Sockervadd - en självklarthet. Typ tio minuter efter glassen. Ja, jag fick faktiskt sockerflipper och ont magen.


Caroline fick guldmedalj i hur man gulligast (och kletigaste) sättet äter upp den. Nawie gummsan, fick du in hela samtidigt eller? Jag minns inte riktigt?


Massa stoj och stim gjorde vi i stora, stora palatset av rutschkanor.


Dock var jag så dum och tog med min sockervadd dit så jag kunde inte glädjas av rutschkanorna förrän den var slut, då dom andra tjejerna tröttnat och vi hade bråttom till middagen..


Vi fick som sagt bråttom, dock hade jag som sagt sockerflipper och behövde springa av mig lite till.


Fräääsch chey promenerar till uteserveringen för tacobuffe.


Ja, där har ni det..

//DEL I

ÄNTLIGEN HEMMA

Usch och fy vilken hemsk hemresa detta varit, när klassen försökt ta sig hem från Skara! Först missade vi bussen så vi fick vänta en hel timma på hållplatsen (som självklart inte ens hade en bänk eller ett bås) och det medförde att vi fick as bråttom till tåget och var nära att missa det vilket skulle betytt att vi skulle vart tvugna att komma hem en timma senare + köpa nya biljetter, dock körde busschauffören som en galning och mariginalen var typ två minuter.

Hela dagen har hittills varit botten. Det regnade när vi vaknade och stället där man åt frukost låg en bit bort, kanske en kvarts promenad bort. Och det var inte roligt att gå nyvaken i regnet och sen upptäcka att frukosten är bajs :( Maten där har inte varit något att skryta om, det enda som var bättre än bamba var att man fick kaffe.. Jag berättar mer senare och lägger upp bilderna från gårdagen, då vi var i parken. Jag ska bara äta lunch och chilla lite och rensa alla 567 bilderna, sen kommer det!

Sålänge får ni ett smakprov här, från när vi åkte hem:


När vi satt och väntade på bussen. Även fast allt var skit verkade Carro ganska okej-glad ändå. Säg mig, hur lyckades du?


Jag drack cola för att få tiden att gå.


Jag på tåget hem, där var man inte sur längre för vi hann ju med tåget och var på väg hem och det var inte kallt o.s.v Hahaha. Och nej, jag hade inte borstat håret eller fixat min toffs..

Klassresa 13-14 på Skara Sommarland

Vi åker nu (tidsinställt inlägg) först med tåg, till Skövde, sedan buss därifrån till Skara. Vi sover en natt, som ni kanske förstår när det står 13-14 :P.. Vi får tydligen inte bada andra dagen, så vet inte vad vi ska göra där då.. Dock är vi hemma relativt tidigt, vid halv två någongång. Ska faktiskt bli kul att umgås med bara klassen en hel dag, dessutom ska det bli ganska bra väder där borta ;)

 


Och såhär såg jag ut idag

Hade inte precis tänkt att be någon ta kort på min outfit idag, för den var inte genomtänkt på något sätt. Tog bara vad som låg överst i mina högar hemma. Men Kajsa ville fota mig, så varför inte? Därför måste ni titta in hur jag såg ut idag i alla fall..



Slapp tee (förra årets) - Gina Tricot
Shorts - Levis
Bälte - Gina Tricot
Jacka (i handen) - 365 sunshine/MQ
Skor (NYA) - Primeboots/Fiorucci
Väska - Saddler/JC
Solglasögon (nya, kommer upp i shoppinginlägg) - Indiska
Inbakad fläta - mady by Tilde

PERFEKTA sommarlovs-dagen (fast det inte är sommarlov..)

Det här har ändå varit en perfekt sommardag. Vakna upp med pojkvännen och stack hemifrån på en gång, utan att sminka sig eller ens äta frukost. Satte sig på uteserveringen med finaste vännerna och käkade en räkmacka till frukost. Sen stack vi och badade och solade (har dock inte en enda bild från det), sen vidare för att chilla på gräsplan och spelade fotboll, lekte och solade lite till.. Ufff, den här dagen har varit så BRA. Fem av fem toasters (haha, fan vad typ.. 2008 (?) det var)

PS. Säg till om jag ska ta bort älsklingar små ;)


Perfekta frukosten!


Sötaste Caroline


Kajsa tar kort på sin macka till bloggen ;) Haha



Efter vi hade varit och badat, delade jag och Carro på en pommes till lunch. Återigen, perfeeekta sommargrejen juhä! Haha


Tumkrig!


Åh, haha, goaste flickorna! Tilde och Lallo


På dessa handdukar hängde vi mestadels av dagen. På bilden ser ni Caroline, Tilde, Sofias huvud och Kajsas rygg


Haha, Amandaaa! Varför flexar du foten?! Är du inte dansare, ska du inte veta att man ska pointa? Fan också..


Vi spelade lite fotboll, som sagt. Sofia, Jesper och Tilde.


Jag och Kajsa


Och jag låg i gräset och tittade igenom Tildes bilder från i fredags.

Lördagsmys i massor

Mamma kom och hämta mig hos Caroline efter att vi badat och allt vad vi nu gjorde under dagen, då åkte vi och köpte "lite" lördagsgodis. Egentligen är det ju fredagsmys, det ser ju varenda själ att det är, men man får tyvärr inte kalla det fredagsmys på en lördag och lördagsmys finns det inget som heter.. ;( I-landsproblem!


Haha, man måste ju prova alla nya smakerna. Eller är det bara jag som alltid gör det? Blåbär var i alla fall godast.

Bakisbad, hahaha

När jag vaknade hemma och Jacob, ringde Niki mig och så bestämde vi oss för en liten bad-dag! Det var as mysigt, vi (jag, Caroline, Nikita och en stund Andy och Robin) låg där tre timmar nästan. Bara solade och frös, badade och frös, åt mat och.. okej, ska erkänna att jag minns inte om någon frös just då?


Såhär såg det ut när jag kom dit, en stund efter Niki och Carro. Vi låg och solade och bara snackade tjejskit. Mys!


Trött chey med rött ansikte (w00T?)


Känner på vattnet. På första bilden är det jag och Andy och sen har vi Carro och Niki.


Söt, blöta fötter som tillhör Lallo, haha.


KOMPISHOPP. Hahaha, me och my best friend. Guess who? It's Caroline. Höhö. Hon kritiserade mig förresten för att jag hoppade snett, måste därför säga att det är goare att landa då.


Den här är ändå lite go, typ sommar header.. Haha. Peace out yo.


Caroline som inte kan gå balansgång på vägen till mat-stället.


Lunch x2 (jag åt nämligen lunch till frukost, för jag var hemma typ klockan 2). Den var inte go, så ni vet.. Men åt den ändå :P


Hahahaha, världens sletnaste tjej på toaletten, OMG. Halvtorrt hår efter badet och solsting och grejer. Ser gött ut.


Skön lite flicka..


Innan vi skulle åka hem köpte jag och Carro varsin glass! :D Årets första kulglass för min del, faktiskt. Kändes så galet sommrigt.

Bilderna från Linneas "inflyttningsfest"

Mina bilder är mest från i början av kvällen och slutet, när vi åkte hem. Av någon anledning var inte kameran framme och knäppte när alla var där ("alla" kom efter middagen), så från den perioden av kvällen har jag inte en enda bild.. Hehe. Aja.


Jag och Caroline fixade oss hemma hos henne. Här är hon halvsminkad, haha. Och btw hade hon en tröja på sig, oroa er inte :P


Och här är vi färdiga! :D Hade dock inte bytt om.


Snyggingen på väg till bussen. Rauwr.


Och där kom ju lilla bussen, haha.


Nästan på en gång när vi kom hem till Linnea, satte vi oss ned för att äta. Caroline ville vara med på ett hörn när jag skulle fota maten.. Haha, sötnos!


Linnea och Kajsa. Kolla in hur Kajsas mat ryyyker. Var det lite varmt eller?


Kajsa again


Huvudrätten. Stekt kyckling, godaste potatissalladen ever och sallad. Som ni ser.


Efter middagen chillade vi lite och smälte maten på balkongen. Alla blev så jäkla mätta, jag hade typ ont i magen. Haha. Här är jag och Kajsa, snyggaste vännen!


Dagens första gruppbild ;) Hahaha. Everybody say cheese. Tilde, Linnea, Niki, jag, Kajsa


Åh, mina älsklingar, gud vad ni är bra! Linnea, Nikita och jag.


Och så har vi den andra gruppbilden, Carro ville vara med så hon och Tilde fick byta plats förstår ni.


Sen var det dags för efterrätt och jag blir illamående när jag tänker på hur mycket jag åt.. Bara så ni vet (?)


Hahahahaha, Carro goosen! Haha


Jag fick jättemånga fina sånna här bilder på mig och Niki, så får jag inte lägga upp dom ;( Buhu.. Men den här var godkänd, haha. Nutten typ försvinner in i mitt hår, hihi.



Sååå goa flickor, Tilde och Niki


*Skål*


Carro och värden Nea




Lite "dans".. Haha. Caroline på alla bilder, Linnea på några vid sidan om och Tilde på några färre i bakgrunden. Hahaha


Kajsa och Lallo på vägen till bussen hem.


Caroline säger: "Amanda, ta kort på min hö". HAHAHA. Okej.


Och här filmar hon hur Nikitas kiss rinner ner för trottoaren? Herregud, haha. Det var typ kvällens höjdpunkt. Flabba så galet mycket

Hemma hos Caroline

Följde med denna buse efter dagens två "lektioner" (film och häng på grusplan/idrott). Vi käkade go mellis och nu har jag precis bestämt vad jag ska ha på mig ikväll, på Linneas inflyttningsfest. Det var verkligen PROBLEM! Haha, aja, fick ta sista utvägen typ.. Carro hjälpte mig gurselov.
Ah, nu bestämde vi precis att vi ska raka benen. Tjoho vad roligt. Jag är en apa. Hörs senare/imorgon

SISTA DAGEN SISTA LEKTIONEN!

Pågår just nu och det är idrott. Här får ni en as skön video från exakt den här tiden, fast förra veckan (alltså den senaste idrottlektionen). Vet inte riktigt vad Caroline håller på med, kan inte någon snälla försöka förklara?..


AMANDA
RSS 2.0