I do it big like a jewish nose


Vårtecken

Det har varit så gött väder idag jjujujjuuu! De har dammsugit bort allt grus på vägen från spårvagnen upp till vårt hus, det är garantin på att snö och frost inte kommer tillbaka inom de närmsta veckor. Tummen upp, tummen upp, yeah, yeah.

Frisk men ej svettig

Idag var det inte så fett att träna. Var hungrig, trött, seg, ääh nää.. Blev inte ens svettig av mitt konditionspass. Cyklade istället för att springa idag, antagligen därför. Den är för gamlingar, ska låta den vara framöver. Gav upp ganska snabbt och strechade istället. Där gick det dock bra, lyckades komma ner i spagat med vänster ben fram. Gott, längesedan. Stod även i brygga med hela underarmen i golvet, kommer kunna slicka mina tossingar snart ju.


Lovade min kåmpiz Alek att lägga upp de här



..så här har ni ossss <333 Dricker kaffe i cafét och försöker plugga oregelbundna spanska verb i preteritumform, suger ju. Provet imorgon, men tjenare jag vill inte kunna prata spanska. Diggar klasströjan idag. Fyfan, de här kläderna är för sköna.

Can't tell if it's killing me or making me stronger.


Nya favs

Har aldrig haft mysbrallor i skolan förut, EVER. Premiär och det är fan bästa jag gjort. Connes och Holebrook tröja gjorde det här till ultimata dagen av perfektionism-klädsel. Varmt också så slipper jag gå runt i skolan med jacka, det är så jävla kallt här.

 

 


Hälsningar från historia lektionen

Rykterna går om att det är lite halvt omöjligt för vissa att kommentera min blogg. Sega godisar på det. Men jag har inte gjort något så det är inte mitt problem, jag har inte heller kunnat kommentera andras bloggar på blogg.se. Det är cp, dom får fixa det. Hoppas det funkar snart liksom.


I do it big like a jewish nose.

Har fått flow med träningen nu det senaste, det är asfett! En självklarhet att dra dit efter skolan liksom. Nu måste jag bara vänja mig vid plugget också, det var bäst direkt efter lovet men så kom friskiskort och rubbade de fina vanorna.. Ah, ville säga att jag har roligare saker att göra än bloggen. Balaans i livet mannen. Förstår inte hur jag kunde få ihop typ 5-10 inlägg om dagen förr, vad skrev jag om? No life. Now my life is at the gym <3 Näää men.. Ligger och gosar i sängen med kusse banan bredvid mig nu. Hon åker hem till Stockholm imån.. Känner hur godiset och colan jag åt till efterrätts-kvällsmat ligger och goar sig och skvalpar omkring därinne.


Seriöst sjukaste, kan inte bli sjukare.

Min farmor har så knasiga idéer. Bra för stunden, men inte jättekul för oss såhär i efterhand. Igår/idag har vi rensat hela lägenheten och man kan inte slänga en bok utan att bläddra igenom varenda blad för hon gömmer pengar. Som hon sen glömmer av. Under helgens gång har vi hittat minst tio lax ÖVERALLT. Asså köksskåpen, under blommor i krukor.. U tell me. Säker på att vi slängt minst två tusen undangömda, men det man inte vet..


Ungefär 7000 i hundralappar och 2000 i mynt. Bring it.

Fitspo #14

For the feeling of achievement I get when I see the changes in my body.

Ghettoswings

Jag ska bara klappa katten och få lite biologi överstökat, sen kommer jag tillbaka till er och snackar helg. Om en timma? Okej, då säger vi så. It's a date. Don't call me, I call u darlingz.

 


Allting har förändrats men du finns kvar


This is not you:


Solat

Varit och träffat Gabbe i min klass för han så gärna ville ha sin tröja, haha. Köpte helg-konsumtionen av cola. Sen åkte jag och sola. Fredag som det är tänkte jag köra på stort idag och kostade på mig lite (oooh). Lite extra gosigt att sola i sånna solarium, de pratar och man kan ställa in nästan allt. Jag höjde musiken/radion som spelades till max, så sa rösten typ "volymen är nu på maximal, hoppas du njuter av luxery blab-bla-maklsmd". Mm.. Det var ju kul.... Nu ska jag duscha av mig alla äckliga solariebakterier.

 


Feel more lazy then the dude who drew the japanise flag.


Kompizar, kolla vad jag har!!!

Det är klasströjorna of the 9G! Så himla gozziga. Nu är problemet bara hur jag ska få dem till skolan på måndag, men den smällen får jag ta dåå. Nu känner man sig som en stor flicka på riktigt, bara stora som har klasströjor.

 


Inte enligt planen

Skulle träna efter skolan med C&L, men när jag kom så gick de. Tog fel på en timma där, lyckat. Fick köra ostört i någon halvtimma i alla fall, var tvungen att åka sen. Ingen struktur i dagens träning what soo evvffaa. Körde liksom 10 min band, lite random maskiner och räknade inte reps eller veet inte vad jag höll på med. KAosz.

 


Miljadärer är vad vi är

Tjänat coosing i cafét idag. Det är ju sketkult att stå där och käka kakor en hel dag. För fyfan vad jag åt, herrejösses.. Fyra scones, tre muffins, en och en halv kladdkaka, en våffla och massa massa kaffe och massa massa vaniljsås. Drack vaniljsås.

 

 


Lika som bär?

Det här är min mamma när hon gick i sjuan/var 13 år 1971. Hahaha. Sexi chick. Den enda jag lägger märke till är våra röda äppelkinder. Och möjligtvis lite lika proportioner, typ pannans längd och alla delars förhållanden till varandra.


This one's mine

Det här är typ min egna brud som gör humorvideos istället för hon den där andra bruden som gör det. Anna eller något, skånsken med blont, lockigt hår ni vet? Aldrig sett hennes videos dock, haha. Men kolla nedanstående vettja.


Man e på dönken för sällan

Var på någon ful föreställning/fiolkonsertgrej imorse, sen pluggade/fika vi först på Eh följt av go lunch på donken. Var tvungen att åka tillbaka till skolan pga teknikprov. Gick väl bra, lätta frågor så jag försökte göra dem svåra för ev pluspoäng. Den läraren är så trixig och man vet aldrig vad han är ute efter. Aja, får se hur det gick om en vecka. Tydligen hade vi haft en lektion som vi fått info om att vi inte haft, så hela klassen fick försening på 45 min.
............?????? Värd dag ändå. 0 läro-lektioner och imorgon står jag i cafét och äter, TAGGAD!

 

 


Fitspo #13 / Instagram #3



Pannkaksdagen idaG

Tränade snabbis efter skolan, mest maskiner. Vill bli bättre på att gilla styrketränings-biten. Sen gjorde jag precis pannkakor till middag! Äter dem med päron och kanel-ringar, om ni inte ser. Diggar inte sylt för mycket för det är sååååååå sjukt över-sött till mat. Skulle man äta dem som efterrätt så går det bra. Haha. Kräsen.

 

 


Don't tell people your dreams. Show them.


Borde börja antecknar sånna poäng jag ger till mig själv.

Vill ni veta vad jag har gått runt och varit glad över hela dagen? A, här:

Jag gick upp SUPERDUPERMEGAJÄTTEtidigt imorse av en enda anledning (a, den kommer här: ) tvätta håret. Åh, var så stolt att jag pallade och känt mig så freeesch med den där nyttvättade känslan hela dagen. I vanlig ordning skulle jag zznoozzat och hällt potatismjöl (visste ni inte? Bästa tipset som torrschampoo) i det och satt upp i en toffs. Men nää, inte idag! Gått med självsäkert utsläppt hår. Poäng = 1.

I'm fab without knowing your name



Känner att det var ett tag sedan ni fick se mig här. Så här har ni mig, i all min stjärnglas. Blivit blekare, mer utväxt-ig, mindre sminkad (fixad överhuvudtaget), narigare läppar och finnigare sedan ni såg mig sist. Man kan ju sammafatta ful också. Det skyller vi på skolan.

Fitspo #12


Ni får vara ärliga, vet att ni oxå diggar såå..

Fick komplimanger för mina ögonbryn av en lärare idag. Men hurra, vad skönt! Inte bara farmor 80+ som diggar dom då................................

Gud klappar händerna

Men tjofräs, det här rörde jag ihop efter skolan idag. Asså checka nyttigheten. 5/5. 10/10, det är full pott. Feta ost är bäst. Addade ganska många små kuber efter bildens födsel.

 

 


O-ståmotbar

Kunde inte låta bli imorse, dom skrek på mig. Mitt namn t.o.m. Självklart skulle jag ta de sommrigaste (knasigt ord), vita med låg sula och massa hål. (Har röda och svarta också.) Det blev motvilligt några omvägar runt vattenpölarna idag, men vad gör man inte.

 

 


I'm tierd of all these whores breathing my oxygen.


Inget händer

Idag började skolan, fml. Tränade och solade efter, nu slappar jag tvn. Familjen annorlunda atm, mammor och minimodeller sen! Tjoho. Och Big Brother om jag inte missuppfattat? Får fråga experten Nea. Återkommer när jag hittar på något.


Le me also bro, all the time.


Fight for fit



På vägen hem från flyttstädningen stannade jag och morsan till, för jag är sååå kåt i nya träningskläder! Mycket roligare om man känner sig snögg. Gillar att ha färg på mig i gymmet, något att matcha den röda fejan med. Dessutom har jag ingen sånna här seriösa kläder, tar den där gamla t-shirten jag inte använder längre liksom.. Ää? Jättenöjd!

Fitspo #11

Cuz' it's time to take the after-picture.

Men se där

Två från melodifestivalen: Neas feta Nokia, på den kunde man spela snake. Impad på riktigt. Sen jag, jätte osminkad, med Linnea-kunde-inte-vara-gladare. Måste bara påpeka (viktigt, sluta INTE läsa!!!): dom bilder jag blev bra på lägger Nea självklart inte upp.. Bara dom hon blev bra på och jag dålig. Så det så, jag är inte alltid ful och Nea är inte alltid snygg. Just sayin'. Typ..


Blev inget sitta vid datorn igår, för er i...

Blev inget sitta vid datorn igår, för er intresserade kommer nu en sammanfattning (vet att det ser ut som väldigt mycket text, men tro mig, det är en sammanfattning): Carro och min plan var att åka till stan, kolla lite affärer och sen förberedelse-plugga inför kommande vecka på bib. Gjorde inget, bjöd bestis på Donken och det var för jävla gött så vi hängde där någon timma istället. Kom på briljanta idén att träna, så åkte man hem och åt och allt bara för få bekräftat att skit gymmet har stäängt för dagen. Öö. Vi åkte hem till mig istället, gjorde 10 situps på vardagsrumsgolvet. Åt middag, kollade på gladiatorerna, Linnea kom, kollade på Melodifestivalen. Blandade dipp, skalade morötter och ställde fram light-colan och kände oss redigt nyttiga innan Nea langade upp de smugglade chokladkakorna från väskan. Jahopp, nyttig imorgon istället dåra. Sen sov Lallo hos mig bara för man får go frukost (bra kåmpiz, älskar dig) och nu är jag hemma hos mormor och flyttstädar. I förrgår var jag hos farmor, nu hos mormor, blanda inte ihop! Dags för bullar, kaffe och mackor till lunch. Sånt går ner. Hörs senare!


Tredje deltävlingen 2012

Första melodin: Yongblood. Varför får negern börja sjunga? Varför får han ens vara med, kan inte sjunga. Öh fast ingen kunde sjunga.. För koriograferad korografi, inget eget liksom. Stackars den lilla pöjken vars fackla inte brann.. Hahahhaa

Update: Andra chansen.

 

Andra melodin: I mina drömmar. Vad sa du att hon hette i efternamn..? Peruk? Ja. Fint? Nej. Hatar sånna här balader vid ett piano.. FUUUCCCK, dö... Så förusägbart att hon ställer sig upp och går iväg när refrängen kommer. Gör d då. Sjunger för mörkt också, inte hennes fel men låten skulle passa högre tonart lixx.

Update: Sist.

 

Tredje melodin: Förlåt mig. Bra att han skrivit låten själv, diggare. Osmart att inte skriva ett låt på eng? Gulligt han gick fram och pussa sin bebisdotter <3 Nutte. Bög linne... Nej, kan inte förlåta dig för det. Böglinnen är inte ok brush. Wb Oskar Linnros och Daniel Adams Ray, du är inte dom. Gör din egen grej, vi alla vet från EMD att detta inte e duuu.

Update: Plats 5.


Fjärde melodin: Just a little bit. Fult att dom hade sånna kines-morgonrockar som Afrodite också hade.. Snygga brallor, as fett ju. Workar skorna, synkar varandra. Bra framträdande, mmm.
Levde inte upp till mina förväntningar, men det är en like ändå. Bäst hittills ikväll.
Update: ASSÅ ÄR DET HÄR ETT SKÄÄÄMT?! 6 plats?! Beriöst?

Femte melodin: Sanningen. Pinsamt att vara "känd" för att sjunga någon annans låtar. Det var ju kul, grattis att någon annan lyckats liksom. Hahaha. FjärskArn' delar ut fjärilar (?) till barn? W00tH? Kräver förklaring. Hör inte vad hon säger.. Uttal. Hon var verkligen Kent själv, haha, deras största fan som vill vara precis likadan..
Update: Näst sist.

Sjätte melodin: Lovelight. Alltid avskytt hans scenspråk.. Sättet han rör sig på känns så fel på alla plan. Meeen låten är så typisk honom, låter som alla andra från honom. Kanske lika bra, då kan han gå vidare och vinna hela skiten eftersom folk utomlands diggat hans tidigare grejer. Kanske att han har en chans? Eller så har de glömt bort honom. Hahaha.
Update: Andra chansen.

Sjunde melodin: Why am I crying. Snööggaaa kedjor på axlarna!!! Hela hon är helt sjukt fett snygg, söt och sexii mama. Men fan att det var en halv-balad, hade förväntat mig något klockrent här. Bra text, oh yeah girl gör slut med tönten och gråt ändå. Haha.
Update: Direkt till final!

Åttonde melodin: Mirakel. Men va? Han sjunger ju inte, han pratar. Vad händer? Är det här ett skämt? Vad är det här? En av dansarna ser ut som en häxa, hon var läskig.. Han tror att han kan rappa eller något. Vad GÖÖR HAN?!?!?!
Update: Direkt till final, hahahaha. HERREGUUDDD... SKOJAR DOM? VEM HAR RÖSTAT? HAHA

Den här em

Har varit i farmors lägenhet och rensat/städat. Vi har ju äntligen fått iväg henne till ålderdomshem.. Käkade värsta thain till middag, man får sånna jäkla portioner! Förstår mig inte på det. Kunde räckt med 1/3 men jag tryckte och fick ned allt, congratz! Och min mat var så stark (valde någon röd chili-grej, Gud påminn mig om varför?) att jag svettades så mycket att glasögonen gled av näsan. Typ.


You're somebodys reason to masturbate


AMANDA
RSS 2.0