30 juni


Stockholms skärgård

 
Imorgon sätter sig jag och morsan i bilen i sex timmar (!!!) upp mot Stockholm, för en vecka med min farbror och kusinvitamin i båt. Ovan ser ni ett urval av bilder från förra året när vi seglade. Jag var sjuk, hade feber om jag inte minns fel, och var dessutom så jävla åksjuk av allt guppande.. Hoppas på framsteg i år, haha. Usch fy helvete, varför tog jag ens upp det? Ryser av tanken.
 
Idag har jag bara packat, packat och packat. Har jag nämnt att jag hatar att packa? Ska gå upp om fem timmar, funderar på att dygna men har ändå inte så mycket att göra helt ärligt. Hahaha.

Busan borde rimma på gosan.

 
Tror katten känner på sig att vi sticker imorgon och en vecka framåt, för hon är ovanligt gozzi idag. Snuttepluttangosechey!

Kommer inte vara fattig för alltid vettni.

 
Nu känner jag ungefär såhär: Men jaaaa, fet reaa!!! Fan vilka kap jag ska göra nu. Vänta här... Gemensamt värde av 18 880 kronor.. Eller annan gång kanske. Pengar kommer ju alltid med tiden.

Hihi

Sitter och tagg-smsar om NYC med Malin. Hon ska dit, som tidigare nämnt, samtidigt som oss och åååååå vad vi ska äta middag tillsammans en kväll eller VAD?!?!? Vi bor relativt nära varandra dessutom, det här kommer bli så bra!

Brunch

 
In full action. Making brunch over heeaaraa yeah. Detta är förövrigt vår mest användbara köksmaskin, en elektrisk apelsin-pressar-juice-maskin. Den får titta fram ungefär en sisådär, kanske en gång i halvåret? Haha. Stackarn..

Miramos en un movie de Barbie

Åkte in till stan för att möta Linnea och sen vidare till Sofia, där Irma var också. Är här nu. Vi har laddat upp med cola, popcorn och chips och tittar på en Barbie film, haha. Jag har aldrig sett någon! Vad mycket min barndom gått miste om, detta är en skam. Men när den här är slut ska vi hyra en riktig också.. Hehe

This is how we roll

 
Fikatjejerna nummer ett är i farten igen. Knappast någon överraskning vad vi hittade på efter det. Ja, självklart. Checkade utbudet i butikerna. MHM.

Bland det mest motbjudande jag någonsin sett

Detta är en relativt ny drog kallad desomorfin, eller krokodil i vardagsspråk. Dess effekter är lika mofin (därför den börjades användas), dock snabbare och med mindre mängder. Och långtidsanvändare börjar ruttna inifrån(!!!!!!!!!!), då den pajar vävnaden. SÅ JÄVLA ÄCKLIGT. Läs på wiki vettja. Haha, som jag gör om allt..
 
Videon är från en rysk (tror jag? för drogen är störst där) tv-nyhetsprogram, och videon är dock inte så äcklig. Våga sen den och lägg sedan av med allt skit ni håller på med!!! Jag måste fan sluta med allt socker. Sånt här skrämmer verkligen skiten ur en. Hehe. Om ni inte svimmade av videon så våga sök på google, där kommer de riktiga grejerna upp.
 
 

I hope yours come true


Roligare än väntat

 
Efter top model gick vi och gunga och lekte på skolgård, haha. Snackade jättemycket om NYC för vi alla tre ska dit, jag och Malin SAMTIDIGT (vad är oddseen?!?!) men Julia senare i höst. Tur för henne för då kan ju vi tipsa om alla smultronställen. Fubbooo.

Sammanfattat

 
Idag hann jag sola en pytteliten stund hemma hos Malin innan hungern (fast mest suget såklart) kom och då åkte vi till Lotus för thai till middag. Hämtade sedan upp Julia och drog till Triumf glass för en amerikanare som bara föll isär. När jag gick förbi en snubbe på vägen ut önskade han mig lycka till.. Var positiv då. Nu är vi tillbaka hos Malin och ska kolla på första avsnittet av nya säsongen av Top model!

Never, ever stop.

 
 
 
Måste göra lite reklam för dessa boizz, för den ena är min syssling i Falköping! De är så himla duktiga, kunde inte möjligen vara stoltare! *Snyft* Hahaha. Nä men de har hälsat på Sveriges Radio och allt, så det går seröst riktigt bra för dem! De har fb (här å här) och massa saker så man kan följa dem, tycker bla ni ska kolla in resterande låtar och videos på deras youtube-konton.

Trotsade dagens spöregn på detta effektiva sätt

 
med bara ben och det sämsta sko-valet jag antagligen någonsin gjort.. Fanfuck.

Idag

 
Mötte upp Sofia klockan ett för lunch på Jensen. Där bestämde vi oss för att boka bio senare på kvällen. Satt kvar en bra stund och bara dega, vi var så trötta.. Haha. Tittade i lite affärer, följt av ännu en mega stor glass, följt av en tur till 4gott, följt av fika på Condeco innan vi äntligen dödat färdigt tiden och kunde dra till Bergakungen. Såg Snow white and the huntsman men kan inte påstå att den var något att ha, så se den inte.

Skrolla är ett förslag

Prova, för ni klagar så mycket. Håller på att blogga ikapp, lägger det på rätt datum förstår ni. Dock inte så slaviskt så allt passerat lär inte få följa med.
 
På återseende i nutid typ imorgon? Eller, såklart, på min instagram som jag inte insett att jag gör så mycket reklam för.. Fan vad pinigt. Jag är kanske lite av en instagramnörd trots allt..

Inte silver. Vitguld faktiskt.

 
Är hos mormor och målar naglarna. Mina fingrar ser svettiga ut för jag har olja på daah... Ville egentligen ha röda men alla mina nagellack har fan torkat, haha. Fail. Det här var det enda som fortfarande fungerade. Blir att köpa några nya nu då.

Min mamma är den bästa


Det här ställde hon sig och gjorde till mig nu på morgonen... Goossziiiigggtt

Ettbarnspolitiken

"Li Juan gick våren 2005 igenom en mardrömsupplevelse när hennes nio månader gamla foster med våld plockades ut ur hennes livmoder endast två dagar före den beräknade nedkomsten, rapporterade Time Magazine. Innan barnet avlägsnades lät de styrande i Linyi, i provinsen Shandong, sticka en kanyl genom Li Juans buk för att spruta gift in i fostret. För att därefter verkligen förvissa sig om att barnet var dött lades det, bredvid mamman, i en hink med vatten i flera minuter."
 
/Från boken KINA för nyfikna av Pekka Mykkänen/

Kunde inte sagt det bättre själv

 
Oscar de la Renta, Mui mui och Jérome Dreyfuss. Tycker detta var jättefejna grejer... Å dyra. Men fina. Finast var jackan. Den vill jag ha. GE MIG JACKAN!!

Så lustigt är det ju inte att se dem..

Hej. Idag är det midsommar. Snart kommer Linnea och hämtar mig med mååpppen i regnet, för jag fick följa med hem till hennes mormor idag, haha. Där ska vi äta och familje-gosa lite. Och så fick jag vara med, så himla snällaa! Planerna för ikväll är fortfarande lite vingliga, så det blir antagligen inget fett.
 
Vet ni vad förresten? Jag har aldrig i hela mitt liv dansat runt en midsommarstång förutom på dagis, berättade mamma. Men det minns jag inte. Vi gjorde inte sånt när jag var liten. Jag är nog enda svensken som inte ser det som "klassiskt midsommarfirande". Kan inte ens små grodorna-dansen. Och vet inte vilka andra sånger man sjunger på midsommar förutom den. Är det sorgligt?

MTV Worldstage

 
 Tove Styrke trodde sig, Loreen waila sönder - hur ska man kunna sjunga med då?, B.o.b var as frän och hans bakgrundskör och dans-brudar fett kåta (haha) och när Nelly Furtado kom gick vi till donken och käka chicken nuggets plus meny. Vem är ens Nelly liksom? Vi sökte på Spotify och jag kände igen två låtar, varav den ena från 2002 och den andra från 2006. Haha.. Stackarn.
 
Det var tydligen över 50 000 personer där. Herre min jesus och jävlar.

Frukost med efterrätt

 
Idag har jag varit med Sofia på stan. Vi började med, för min del, frukost på Espresso house. Har aldrig smakat de "fruit boost"-juicerna (eller något liknande heter de) innan, och om ni inte gjort det heller så får den stor tumme upp av mig! Prova. Denna var med mynta, det var jättemums. Sen köpte jag en jäätteeestooorr gllaaassss. Tre kulor och mjukglass (!!!) är inget att skämta om. Men är man jag så är man.

Sagan om the white, wide pants

 
Jag vill införskaffa ett par liknande, riktigt äckligt långa och breda vita brallor. Zara har haft ett par med knytning, nu tror jag dock det är för sent men de var ändå inte tillräckligt perfekta för kräsna mig. Hatar när jag vill ha någonting, för det finns aldrig. Bara sämre kopior. De ska helst vara lite transparanta med shorts under, som ett annat par Zara hade för ännu längre sedan. Haha. Och inte så kostym-aktiga, inte för elegant och prydligt liksom. Är inte miljadär-affärskvinnan än.

Mysbuffé

 
Varit och handlat hela godisavdelningen och nu är jag med Nea igen. Vi ska titta på en fiiilm så hejdåå. Fan vad mycket godis, typ äckligt ju.

High on life


Gottar mig hela tiden

 
Varit med Nea på stan idag och bla druckit frappino på Starbucks.

Impulsshopping när den är som bäst

 
Så nöjd med mina nya skor från Ldir som Malin och Julia fick mig att köpa tidigare idag, wiihoo! Haha. Kostar 2000 på b.la. Raglady och Fiorucci.

Oh yeah

 
Imorse (typ klockan var typ två, haha lol) träffade jag Tilde en snabbis, sen hälsade jag på Carro på hennes sommarjobb på Mötesplatsen. Mötte upp Sofia för att luncha. Sedan gick vi runt i lite butiker, sen mötte vi Malin och Julia och körde en fet fika på det. Matdag i all ära. Köpte även en grej som ni ska få se snaart.. Hihi

Brutta

 
Alla kulörer av vitt bar jag ikväll. Man ser det kanske inte om man inte tänker på det, men hade vita jeans och var ej barbent. Så nu vet ni.

Negerboll heter det!!!

 
Bjöd en gammal barndomsvän från Mölndal på bio ikväll. Vi såg Prometheus, och utan att jag visste det var det tydligen en uppföljare på tre Alien-filmer från 70-talet? Haha, wtf. Vem gör en uppföljare 40 år senare? Som tur är visste han det och förklarade allt som hänt i Prometheus för mig för jag fattade ju de nada.. Lyckat val av film, Amanda..

Ånghestän

Säger förlåt i förväg för jag fattar inte hur jag vågar erkänna att jag tänker de här orden men.. Jag diggar inte sommarlov.

Seriöst. Det enda jag gör är att ligga inne på soffan. Och det har jag väl bara mig själv att skylla för, men.. A.. Jag fungerar nog bara inte med att hitta på egna grejer, någon måste liksom tvinga mig utanför dörren annars bara sker det inte. Jag vill behöva ha något att göra. Jag gör inget om dagarna om jag inte måste. Typ. Jättejobbigt ju. Inte så att jag gillar skolans ångest heller, men jag gillar att den dagligen tvingar mig upp, ut och iväg för att spendera mina dagar på vettigare sett. WAAAH.

Fred


Befinner mig hos mormor. Och då är det ju underhållning bäst man kan som gäller. Fin hatt, den är faktiskt ny tydligen.

Willow High Top Suede Sneakers

Vem har sagt att Isabel Marants sneakers är fula?! De är ju sååå snygga! Speciellt de beige. De är snyggast. Fast typ slut överallt, nu när de varit/är på rea.. Alla har dem ju, jag vill också. Miranda Kerr, Beyonce, Miley Cyrus. Och Amanda Hedegård? Haha, nä det namnet passade inte riktigt in där va..

 

Ps. Hur gammal är Mirandas son? Jag är snudden till kär i snubben även fast han är.. ett halvt år? Eller nått. Men seriösT, hur snygg kommer inte han bli?! Behöver endast nämna; Miranda Kerr och Orlanda Bloom. Langa kändisinlägg.

 


But I still wear the biggest smile, fuck you.

 
Precis stekt amerikanska pannkakor. Luktar bränt smör i lägenheten nu, inte så attraktivt.. Och jag brände hela insidan av fuck you-fingret så det är inte klokt, aldrig bränt mig så hårt. Haha, hur lyckas jag alltid? Tänk er blåsan jag kommer få nu, lika lång som hela mitt finger.. Hahaha. Inte kul..

Passar in för pinsamt, läskigt, sorligt och äckligt bra just nu..


Em har verkligen sina stora fördelar

 
Haha. Dör. Ser ut som det är åtta man som ska äta eller något.. Och så är vi tre... Hahaha. Och vi är verkligen inte byggarbetare.. Haha

Kjol från sexan.. LOL

 
Det är fan inte svårt att tro att jag inte vill se bra ut när jag går runt såhär.. Strumpbyxor på sommarlovet btw, VAD FAN ÄR GREEJJJEEENN!?!?!??!
 
Åkte till torget enbart för tidsfördriv, kan inte bara sitta hemma och vänta till matchen ikväll! Haha. Go sweet swedish sweden liksom. Stötte in i Irma, Tessa, Frida och Julia där så vi drog en behövlig donken. Har ju inte ätit något friterat på år och dar.. Eller?

Sommarlovsbarn

 
Godmorgon! Sov hos Niki med Sofia inatt, här är två fina bilder från igår kväll precis innan vi gick och la oss. Alltid lika gött med banan. Atm kollar vi på HSM. Sofia och Niki kan alla låtar och sjunger för fulla halsar, så känner mig lite utanför.. Snart blir det iväg på spårvagnsäventyr för det är självklart frukost på kungs. Taggad. Tjolaahopp, allt för nu.

Just getting warmed up.

Nöjd med mina betyg. Är ni? Höjde mig från G till MVG i två ämnen och fick två oväntade MVG. Det var ju bra. Fast tänker mest på hur mycket jag kommer sakna klassen.. Buhu, stackars. Ska dock se till att få en ännu bättre till hösten! TAGGA.
 
Är hemma hos Niki nu innan vi ska ut för att käka middag. Vi köpte med oss pizza, haha. Fan.

AMANDA
RSS 2.0