Råder att check it out

Ni följer la mina tumblrs? Gillar dom för dom har rejält strikt tema och mål, tillskillnad från mitt liv typ... Tycker dock ej dom fått lika mkt uppmärksamhet här i bloggen som förtjänat, har därför valt att ta några minuter av mitt värdefulla lov för djupare besrivning (i hopp om några nya följare possible? Hehehe... Ingen press).
 
Vad det låter som: desires i livet. "En bild säger mer än tusen ord" och kan man då publicera tusentals bilder finns, lätt uträknat, oändliga möjligheter till att porträttera ett drömliv. Fina bilder här med mycket eftertanke innan RT kommer till stapeln.
 
Också vad det låter som, knulla i svart vitt. Kort och gott. Fint ska det vara.
 

Födelsedagsrosor


Godmorgon. Var och såg Monica Z igår kväll, kom sedan hem och somnade jättetidigt och vaknade jättetidigt idag. Typ halv nio, crazy tidigt. Men tänkte inte kommentera filmen så vänta er inget :)

Ligger nu i soffan och njuter av mina födelsedagsrosor och nymålade naglar. Ha-haaa gay. Ey gotta go bro, ska se gårdagens repris på uppdrag granskning - Twitter menade att jag missade något otroooligt när jag somnade igår och bangade se det. Inte för jag brukar titta på det :Pp Jag har ju berättat att jag ska bli politiskt intresserad och följa kommande valet, nu har mitt undermedvetna även börjat intressera sig för kulturella ting har jag märkt. Vill kunna diskutera allt som går på tv/bio/svenska nyheter XD Egentligen bryr jag mig ju varken om Monica Z liv eller friskolor sådär värst mkt. Men måste plugga.

Ljummen pastasallad


Gick upp klockan 12, käkade frulle. Väntade en timma, käkade lunch. Regler är till för att brytas. Vet inte med det men en sak vet jag säkert, jag äter hur ofta jag vill när mat finns tillgänglig.

Quinoa pasta, mycket lax, mycket feta, mycket basilika, tomat, paprika, lök, spenat i mycket olivolja och citronsaft så har du mycket go mat på tallriken.

Grattis i efterskott pappa Erik som skulle fyllt 56 igår

Måste erkänna att jag egentligen, innerst inne, tycker det är supergay av mig att lägga ut detta. Som om det skulle vara i sökande efter omtanke å medlidande å liknande sånna äckliga grejer. Det är inte det, behöver jag därför poängtera. Jag tänker på min pappa idag. Och detta är min jävla blogg så jag skriver hur mkt jag vill om vad jag ätit till lunch eller att jag vill ha ett par skor, ni får tycka vad ni vill utan att jag bryr mej. Hur kommer det sig då att jag lägger så mycket energi och tankekraft på vad någon kommer tänka när jag lägger upp detta, frågar jag mig själv? Antagligen för att jag själv brukar få intryck av att andra vill ha uppmärksamhet på det plan jag nu gör försök att förklara att jag inte vill - bara att jag saknar min pap och ni får bry/inte bry er hur mycket ni vill. Eeehhh rörigt :(

This is so hard for me.




Invaderar kårhäng


Igår när mörkret lagt sig åkte jag till skolan. Knas i skallen att vara där på kvällen OCH på lovet. På tal om det, tyckte jag la upp en rolig bild på MyStory på snap men antagligen var den inte det för ingen svarade... Sedan käkade vi middag på Le Pain. Varit där två dagar på lovet nu juuuu, shit va piiiin. Nej skoja :') Åt en kycklingsallad, jättegod :') Fina gurkrullar :') Och alla drack vin, kände mig hedrad att få se på :') 361 days to go :')

#nomakeup #nofilter

 
Rolig rubrik :)))) Har lekt lite med luggen för vet inte hur jag ska göra med den. Vi klippte den i mittbena, idén var att ha gardinlugg på båda sidor liksom. Verkar dock som framtiden ser ut såhär för min del: snebena och halvblind. Vad man får offra för fashion. Tycks????

Timberland

Har dessa skor fastpräntade i huvudet. Vet inte om de är bra vinterskor egentligen, är de varma och tål vatten? Skit samma jag vill ha dem när snön ligger tät på taken.

http://m.zalando.se/timberland-prem-rust-stoevletter-ankelboots-beige-ti111c011-704.html

Stripig


Idag har jag på mig aldrig använd klänning från Monki och ny sjal jag köpte igår från KappAhl. Jackan är så jävla fin men den har jag lånat så måste snart lämna tillbaka den :(


Le lovely lunch


Åkte in till stan och åt lunch på Le Pain med Malin och Julia. Deras chevré & valnöts- sallad är standard där, äter alltid den. Såld på mängden honungsdressing, som är myyycket :))) Om ni aldrig testat uppmanar jag att sluta vara efterbliven och gö så

Klippt lite lugg



Första dagen på lovet - jag startade dagen hos frissan. Färgade utväxt, så nu är jag åter überblond, och testade även att klippa lite gardinlugg. Impuls lite, men mitt hår har varit så tråkigt jag behövde verkligen göra ngt så nu gjorde jag det men vettefan vad jag tycker om det egentligen... Eftersom detta är min egoblogg lär jag skriva mer om burret.

Ett inlägg om våldtäckter

Tycker faktiskt det är löjligt att Blurred lines fått så mkt kritik över att vara en våldtäkts låt. Even if it is or isn't är det la positivt? Jättebra att Robin tar upp ett så viktigt ämne - man får vara smart nog själv som lyssnar och fatta att ingen vill UPPMUNTRA till våldtäkt. As bra att han tar upp ämnet så folk blir uppmärksammade om det de annars kanske inte skulle lägga så stort tankevikt vid. Eller? Dessutom bidde det ju en svin good song. Vi måste snacka om problemen, informera folk om dem (refererar till våldtänkterna här nu om ni ej fatta). All publicitet är bra publicitet, haha.
 
Leave it. Grow up.
 
http://16andturtle.tumblr.com/post/64473265079/snarkenstone-on-the-left-we-have-the-lyrics

Nytt


Varit på torget flera timmar och tittat runt. Hitta faktiskt mkt fina grejer! Höst har, som bekant, i regel bästa kläderna. Köpte b.la. dessa: randig tröja i organic cotton (200 från KappAhl), sååå skönt tyg. Jag fortsätter kämpa för en randigare garderob. Köpte även en cutie tee (150 från Gina) :))) Köpte även en halsduk, en sjal och jävligt många par strumpbyxor för dom går ju bara sönder.. Jävla strumpbyxor. Hatar strumpbyxor.

Sunday brunch

 
Med KP och Niki, vi testade Brasseriets nya imorse. Mycket mycket gott, men levde inte riktigt upp till saftiga värdet av 150 spänn. Blev mätt iaf.

17 nya kg fick jag med



Ätit lika mycket ikväll som jag fått i mig sammanlagt hittills under mina år. Haa-ha

She's seventeen

Idag blev jag 17. Tycker det är överskattat med födelsedagar, tyvärr. Speciellt min egen. Önska innerligt jag inte hade denna inställning, men det är ingen njutfull dag för mig. 1Det är liksom en dag som vilken annan i mina ögon, men med lite mer krav på prestation. Antal grattis på fb loggen. Svaren på alla dessa kuggfrågor.. "Hur känns det?" "Vad önskar du dig?". Vad man än svarar känns det som ett misslyckande.
 
Jag önskade mig en ny laddare för min var trasig så har inte kunnat ladda min telefon på dagar. Nu kan jag, för jag fick vad jag önska mig. Det var typ det som hänt idag. Hatar att få onödiga presenter som man ska visa tacksamhet mot men vet att man inte ens kommer använda. Usch, klump i magen miljöovänligt :(
 
Senare kommer 1/4 av släkten, de som hade tid, och Jullan&Malle eller Mallan&Julle möjligtvis, vad man föredrar. Dom två och jag kan nog få en go födelsedag ändå <3

Fällde en tår

 
Ojoj buhu va fint

Kooperativ Handel FRAM Linné



Idag var sista dagen. Ledsamt. Här kommer en klump bilder från blandade tillfällen jag inte lagt upp. Som en fin tillbaka blick :') Men ännu är det egentligen inte över, nu börjar det riktigt hårda jobbet. Rapporten. Suck.
 
Ikväll ska jag dock inte tänka på det! Ska ut med tjejerna, it will be a fun puss hejs svejs

Dagens matlåda

 
Lax, halloumi, ärthummus, avokado, quinoa, pumpafrön och massa andra grejer, lite av varje, hade jag i min matlåda idag.

-


Hämtat nya kläder på bib. Solat mig några minuter. Haft en grön jacka. Älskar verkligen den gröna färgen!! Denna blazern/jackan som jag lånat är original från H&M, måste hitta något liknande.

Everyday outfit


Förkläde, toffs, hoodie. Varje dag.
Men väldigt snart aldrig mer igen.. Tre veckors praktik är i sitt slutskede, hollaback girl va time flies by.

Oooohh my God önskar mig denna dag i Swe i fööödelsedagspresent typ juuuu

 

Saknat moi?

TJA

Asså tja. Verkligen buuusssyyy woman as usual. Sov inte hemma, glömde laddare hemma. Åt pizza till middag. Mycket ångest där så blev ännu mer upptagen med det.

Keep cool. Löv para. Xx

Hagabadet


Varit med mamma idag en heldag på Hagabadet! Kom dit tidigt imorse och gjorde då vattengympa, simmade lite, bastade, hann springa lite och använda gymmet, sen ansiktsbehandling, massage följt av brunch buffé som var sååå grym!!! Helbra dag verkligen, vi gjorde så många grejer hahaha. Kändes så megalyx :)

Fitness Facts FAT



 

Så. Jävla. Skön. Lördag


Alla kommer vilja gifta sig med mig när vår generation växt upp lite så alla hunnit smaka mitt käk. Det är min övertygelse här på jorden :) Sanningen mannen.

Lagade någon asiatisk grönsaksgryta ikväll t familjen. Mamma KÖPTE med sig färdiga spett från Ica för hon är lat gällande mat och jag är olat :) Sen käkade vi as mkt dyra chokladpraliner.

Obeskrivligt vad skönt sånna här osociala & opresterande helgkvällar är hahaha

Brännö


Najs jacket, en GRÖN, jag bar igår. Totally black och så den. Mmmm me likey :) & var fan inte feg att påpeka inför andra hur snygg jag tyckte den var, hehe pin. Blidde typ en ansträngande kväll igår, tydligen, för idag sov jag till kl 15. Anmärkningsvärt kan också vara att det var mamma som väckte mig då. Sov så djupt.
 
Pga mina tonårsfasoner blev det inte någon chokladfestival-utflykt, vilket egentligen var dagens planer. Försov mig lagom liksom. Meeeeeen ingen dödlig skada skedd, den får jag gå på nästa år istället.

TGIF again

 
Fixat mig inför fredagsstök med Niki & Clara <3 Snart åker vi och möter upp fler tjejer på Brännöfärjan. Skulle ljuga om jag inte tänker på hur skönt det ska bli att inte göra någonting imorgon kväll, men för ikväll lever jag för ikvääääälllll. (Så bra inställning ojoj)
 
Fredagspussar till alla er hejdå

Kommer utveckla bulimi med allt detta självhat bubblade i mig



Fan asså ååååhhhh är så jävla FRUSTRERAD PÅ MIG SJÄLV OCH MIN SUGIGA SJÄLVDICIPLIN. Varför hatar jag mig själv så mycket? Varför kan jag inte vara snäll mot mig själv och ta hand om min kropp?

Igår köpte jag liksom godis. Åt upp allting. Fick panik och kollade på pass på gymmet jag hade tänkt gå på idag efter jag slutat men nej, vad gjorde jag istället? Köpte den här jävla glassen och jaaa jag har ätit upp hela och inte gymmat utan bara suttit framför tvn sedan kl 19. Det är fan 3 timmar!!! ÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHH

Linnea min kära vän smsa mig idag å sa att vi ska börja träna igen. Bra tjej hon dära, hon känner mig vet vad jag vill & behöver. Thank you lifesaver <3

Varsågoda


Här ger jag bara helt free ut en hel lektion i hur man placerar grejer i en butik på en hylla. Sitter på kylskåpet i personalrummet. Min blogg är jävligt billig utbildning. Tyckte det passa bra i välja-gymnasie/komvux-tiden som råder i vårt avlånga land. Så varsågoda.
 
Jag har slutat praktiken för dagen och ska nu utbildas i organisk kemi å metanserien och annat sånt kult som hör naturkunskapen till :)

<3


Jaaag snodde några bilder från Erko & PK från lördagen två veckor sedan (5 okt)(jävlar tiden går snabbt). Eftersom jag själv inte tog några! Fina tjejer vaaa? :)
 
Hoppas det kanske dyker upp fler bilder någonstans (*harkel, host, höhö* det där var en uppmaning)

&därmed önskar jag dig en riklig natts sömn

Hur gammal är du?
- 16 men 17 om 10 dagar :')

Hur gammal känner du dig?
- Olika vid olika tillfällen men i regel äldre än jag uppfattar att min omgivning uppfattar min ålder. Hängde ni med där eller? ;)

Vad har du gjort i dag?
- Uhm nu förstår jag inte riktigt.. Don't u read my blog like what was that even?

Vilken film såg du senast?
- Bion i söndags, the conjuring :) Eller en på fb där en kille smeta in sig med shampoo å blåste bubblor. 

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
- Alla behövs ju för att "finns inget dålig uppskattar man inte det braiga" eller liknande citat. Höst/vår är dock fav. Jag gillar hösten mest personligen men folk blir så jävla depp och det är ärligt talat lite svårt att vara lycklig ensamstående. På våren är alla andra gladare. Grupptryckseffekt.

Är du besatt av någonting?
- Besatt? Som i beroende? Jag brukar svara syre, sömn, food å H2O på den. Fyndig som jag är. Skulle d va mellan liv å dead skulle man ju faktiskt klara sig utan allting förutom lägsta steget på behovstrappan. Men jag kan inte gå ut utan pengar. 

Beskriv platsen du befinner dig på just nu?
- Mitt vardagsrum, i soffan som är en mörkgrå hörnsoffa, med fötterna på bordet som är ovalt och vitt. Framför mig är tvn, till vänster mer soffa, bakom ett stort fönster ovh utanför vår balkong och till höger står mam i köket och städar undan mitt godispapper.

När vaknade du i dag?
- Hade satt första av 6 alarm på 6.45 men klev inte upp ur sängen förrän strax efter 9. Oops.

Vilken är din favorithögtid?
- Vet inte ens vilka som finns att rösta mellan? :P Vet inte vilka jag "firar" haha. Kan la typ svara nationaldagen för det är den enda man inte har värst ångest över. Haha julen är jättestressig, födelsedag måste man fixa fest och kul åt sina vänner, midsommar vill jag inte ens tänka på hur mycket ångest det är.. Men nationaldagen firas inte. Perfekt! Eller någon högtid när man får klämdag. Dom är jävligt bra. Påsken har bra godis och är man vuxen utan barn finns inget man måste göra under påsken. Också jävligt bra.
 
Vad lyssnar du på just nu?
- Mami som borsta gaddarna. Vill att hon ska komma och borsta mina i sängen som hon gjorde när man var liten. Det skulle vara fett najs just nu.

Har du någon gång brutit ett ben?
- Nej faktiskt aldrig någonting, inte stukat heller om jag levt vid mitt fulla medvetande hittills.

Snarkar du?
- När jag är förkyld och inte kan andas typ, haha. Vid övriga omständigheter: nej! Gnisslar dock tänder under stressade perioder. Spänner käken så mycket att jag kan vakna med nackspärr och "träningsvärk" som känns som jag tuggat tuggummi för glatta livet i ett helt liv. De som fått erfara detta har upplyst mig om att det låter som en idisslande kossa.

Vilket stjärntecken är du född i?
- Skorpion! Go ahead and judge, vad säger det om mig?

Vad sa du senast?
- Minns inte citerat men handlade om att min kära mor inte visste vad metan-serien (alkader, ni vet kolväten) är för ngt trots att hon gick natur på gymnasiet (!!!!) och att jag verkligen inte hoppas att jag lär mig lika lite som hon gjorde för i så fall får jag blandade känslor av bortkastat/värdelöst liv och framtid bestående av hån. Kunskap är makt.

Vad köpte du senast?
- Min solning. Kostade 50 spänn för 7 minuter

Hur många gånger har du flyttat?
- Från Mölndal till Falköping (1). Från tillfällig lägenhet till hus i Fkp (2), vi bodde i den i väntan på att huset vi köpt skulle bli ready. Från Fkp till Göteborg (3). Från den lägenheten till den nuvarande jag bor i (4).
 
Vad åt du till frukost?
- Standard havregrynsgröt med sojamjölk, kaffe, 1 banan typ

Hur såg ditt liv ut för tio år sedan?
- Jag var 6 år. Hade inte så mkt till liv. Lekte med barbie eller lego eller något. Hade precis flyttat till Falköping och börjat skolan.

Vart lägger du din mobiltelefon när du sover?
- På golvet bredvid sängen, precis nedanför mig.

Är du blyg?
- Om jag bryr mig om någon persons uppfattning om mig är jag extremt blyg. Ex går jag inte helt bananas och öppnar upp mitt rätta jag en första tidsperiod på jobb.

Vad heter du i andranamn?
- Ewa (efter farmor) Paulina (efter mormor).

Har du svenskt ursprung?
- Ja, både mam å pap är sv födda, likaså båda grandma men vettefan egentligen med grandpaps. Aldrig träffat dem så vågar inte lovat något men ganska säker på att dom också är sv födda heh..

Har du, eller har haft, något smeknamn?
- Självklart. Förutom klassiker som är lite svåra att komma ifrån, ex Mandis, Mandy, Ahmendah, är väl Korven mitt enda bastanta smeknamn jag faktiskt lyssnar på OM det är en släkting som säger det.

Lilllördag 16 okt


Blev påmind om att blogga! Av Frida :) Hon är bra hon :) (Jag nämnde dig)
 
Fortsätter vara trött, seg och ha ont i huvudet idag. Köpte eko candy för 60 spänn innan jag gick från jobbet :) Fortsätter unna mig denna hårda lillördag (oj vad jag tycker synd om mig själv idag haha). Gott faktiskt, kändes lite nyttigare. Inga konstiga ämnen iaf. Hahaha. Ätit upp allt nu. Och gick sen och solade några minuter :) Det är nog allt jag gjort :)
 
Frida, du kanske kan säga om jag missat ngt som jag gjort idag? Du har så bra koll på mig :) :) :)
 
PS. Frida hälsar till er via Twitter!! Ni kan ju hälsa tillbaka på hennes hälsning med en kommentar här, hon läser dem :)

Lunch


Unnade mig, huvudvärksdagen till ära, och åkte in tidigare till stan för å käka lite lönch på Condeco innan jobbet. Faktiskt jävligt mysig och sitta där helt själv med min gratistidning och podcast i öronen och få koncentera mig på att bara äta helt själv XD Inget krav på socialkompetens, eller vad det heter. 

Och angående ingenting var den där insändaren så übergullig.

Tja

 
Fikade igår efter jobbet och åkte sedan till skolan å hängde. Kom hem exakt när hollywoodfruar började så det var la tur. Åt upp allt gott vi hade. Typ ostkaka med hallonsylt, fyfan vad gott det är.
 
Idag skulle jag åkt till skolan på morgonen, börjar praktiken efter lunch meeen sååå trött. Halvsov och snoozade från 7 till 9. Inte bra att göra har jag hört. Vet inte varför (ngn snäll: googla åt mig). Nu har jag haft en riktigt seg morgon, ätit frukost i 2 timmar och inte gjort något annat. Det är stressigt att ta det chill. Måste utnyttja dagen men är fortfarande lika trött så skulle lika gärna kunna somna om.
 
Nä men nu måste jag klä på mig faktiskt.

http://www.windsorsmith.com.au/pre-order-alien-white?color=White

 
Dagens dröm är dessa i ett paket hem till min dörr. Vilken dröm. För ca 1000 kr (200 AUD) kan du/ni få min dröm att slå in. (Jag fyller snart år)

Jag bara låter denna vara här för er att döma

 

Tis 15 okt


Jag låter ju efterbliven, som om jag aldrig tidigare fattat att det finns vissa som inte har det lika bra som jag. Men sanningen är att nej, jag har typ inte fattat det för ärligt talat vill jag inte inse. Ngn bortträngning från mitt håll är en tes. Det är ju hur hemskt som helst.
 
Farmor lärde mig att man aldrig ska ge tiggare pengar utan bara mat/kläder för uppenbarligen kan dom inte handskas med pengar. Då hade dom inte hamnat på gatan.. Hehe hårda ord men ligger något i det antar jag. Tjejen jag gav mackan till verkade hungrig så jag hoppas hon blev lite glad. Verkade så.

tors 14 nov släpps den

 
Det är dom här två bilderna som får mig att längta efter Isabel Marants H&M sammarbete. Den blusen!!!! Och byxorna å klänning. Men blusen.

Fitness Facts SLEEP



 

Jag är en del av ekosystemet. Ett med naturen XD



Jobbade på i lilla butiken hela 9-17 idag.  Eeeeen arbetsdag. Så vuxen. Trivs, det är skönt med omväxling från skolan, kommer bli sorgligt att lämna känner jag på mig. Har ändå bara varit där 4 heldagar än så länge och känner redan såhär :P
 
Whatevz, det var ett sidospår. Gick t klädbib efter å hämtade nya plagg. Prova det, om ni inte gillar tanken med kläder kan jag informera om att man kan låna smycken, väskor, skor, jackor m.m. Känner mig så löjligt miljövänlig det senaste. Inte övningskört på as länge (dock verkligen inte pga ngt som har med miljön å göra, men ändå). Köpte t.o.m massa eko mat med mig hem. Använder inte ens smink på dagarna (dock inte av anledningen att inte spola ner kemikalier i rören, men det gör jag ju inte såå kan låtsas att det är därför).
 
Fan vilket dåligt inlägg heh detta sög måste verkligen sluta skriva nu :)

AMANDA
RSS 2.0