Trevlig helg folk

 
Lite fredagsmusik till eeer, ikväll ska jag på lokalfest - det blir kul. Sitter med mina tjejer nu och har det allmänt trevligt innan vi beger oss. Bye

Snyggserrz


Måste rebloga denna inspo från PK som Serra bjöd på i tisdags. Hon har en ny pälsgrej förstår ni, den köpte hon i Köpenhamn och hon är jättefin i den!!!! Jättefin i allt iofs :)))) Och tyckte denna bilden var lite episk så behöver den på min blög aswell.
 
All for now.

Mina största rädslor här i livet

- Vara hungrig/törstig
- Bli utbränd (= psykiskt handikapp vilket i min värld är värre än ett fysiskt)
 
Det var det. Jävligt läskigt hoppas aldrig jag behöver vara med om det. Fyyyy

Fashiôōõón


Känner mig jävligt utsmyckad and totally fab med armband & nagellack idag, vilket jag vanligtvis inte har. Och så massa effekt på det och man baaah faashiôōõón

Döskallar från Gina
Svart flätat från Bohemian Society


Wrap


Wrap med hummus (=kikärtor, olivolja, vitlök), quinoa, matvete, ruccola, lök, tomat, avocado. GOTT!

Jag fortsätter med min veganism. As can tell. Detta är ett experiment med mig själv, mitt mål är fram till julafton. Idag är tredje dagen. Hehe.. Tycker det är kul typ, utmanande, mycket börjar smaka samma pga mina outvecklade skills och framförallt fresh och nyttigt. Läste idag i Metro, att gissa vad som är det miljöovänligaste på julbordet? Yep, just det. Skinkan. Men jag ska fan käka skinka då iaf :)

Smälter

 
 Har ni sett denna bedårande videon på Hugo Rosas unge, Molly? Asså jag dööör, googlar alltid fram den när jag behöver ett skratt eller lite kärlek. Oslagbar reaktion.
 
Nästan gränsfall om det är okej handlade dock, det är en annan diskussion.

Catching fire


Okeeeej överraskningen idag var att jag bjöd M&J på bio, men fan dom jävlarna hade ju typ räknat ut det.. Lol självklart sluga som få är dom. Trots det sa jag inte ens vilken film det var förrän vi kom in i biosalongen. Men dom visste hela tiden.. Haha

Ska inte säga ngt om filmen för vet att folk vill se den! Hemligheten är säker hos mig vänner, spring nu och se den

QA


Ååååhhh mitt favoritspråk!! Norska <3 Men ja självklart kan jag börja med det, brukar inte skriva det eftersom jag har på mig typ samma varje dag.. Hehe. Har uppdaterat det inlägget nu och skrivit var allt kommer ifrån :)
 
 
Lallos dress är från ökända H&M. Veeeet visst eee den!

Posar lite casual där på gatan japp japp :)))


Jag idag. Varit på lägenhetsvisning i Linné idag och även planerat för en liten överraskning jag fixat för mina två bästisar. Imorgon är dagen D för då smäller Ddddd :)))) 

På tal om inget: fyfarao vad jag älskar paradise hotel så äckligt mycket, känns som jag bara snackar om det med alla. Till och med tvingat mamma titta med mig så jag ska kunna diskutera deltagarnas handlingar med henne. That's the real deal. Så kul att följa twitterflödet i realtid, så följ mig på Twitter (Wehvatiintqp) om ni bryr er om PH as much as moi.

Vegansk linssoppa


Detta lagade jag till middag idag. Gick på bara 30 min! Nyttigt, svengött å enkelt om ni vill tjäna en extra point hos päronen. Man kan aldrig få för många sådanna, de kommer komma till hands någongång i framtiden.. Alltid. Iaf.
Du behöver:
2 dl gröna linser
2 grönsaksbuljongtärningar
2 små/1 stor gul lök
1 vitlöksklyfta
2 tsk gurkmeja
Kokosolja (tog jag, ta vad du brukar steka i)
2 morötter
1 stor paprika
0,5 dl persilja
Salt, svartpeppar, ev lime-/citronskal
 
 
1. Tillaga linserna enligt beskrivning på förpackningen (typ: skölj, koka under lock, låg värme i 20 min). Koka i 1 liter vatten med båda buljongtärningarna.
2. Fräs lök, vitlök & gurkmeja i olja ett par minuter. Tillsätt sedan morötter i slantar, paprika i tunna skivor och persiljan och fräs ytterligare ett par minuter.
3. Blanda ner det frästa i linsgrytan och koka ytterligare cirka 15 minuter.
4. Mixa eventuellt om du diggar det, jag bangade. Smaka av med salt, peppar och ev citrusskal.
 
 
Ta-thefucking-da! Jag adderade lite sugarsnaps för hittade det i kylen också. Bad-ass. Käkade två sånna här skålar för det var så jävla gott. Mättande. Och serverade med knäckebröd med hummus! Smaklig måltid

Jag är vegan nu :))

 
Satt några timmar efter skolan med Frida å plugga/snacka/fika. Testade first time Condecos blåbärs veganmuffin!! Asså inte höga förväntningar, fattar inte egentligen hur man ska kunna baka utan ägg, smör blabla men ändå få till konsistensen. Den var fetgooo, söt, mättande och (viktigast) saftig. Köp den nästa gång peeps. Och en sojalatte med kanel på det, så är dagen framgång.

http://open.spotify.com/user/wehvatiintqp

 
Alla domma hära e bra så har ni ej hört dem har ni lite catching up 2 do,

Lite kul måste man ju få ha ibland också


Godmorgon! Åt lunch till frukost för min bror kom över så nu är hela dagen mindfucked. Måste plugga ligger efter i allt man kan. 

Öppet hus på Hvit


Hej folk nu är jag tillbaka här. Tillräckligt om det.
 
Lördags var enda gången denna helg jag gick utanför mina dörrar, det för att marknadsföra kära affärsprogrammet! Tycker det är så jävla kul att sälja, speciellt när det är något jag tycker om. Typ min skola och min linje. Var med på förra årets öppet hus, två pass under gymnasiemässan och så igår. Man får babbla, prata, snacka, tjöta och leva i en annan verklighet för ett tag. Gnutta skådespeleri är det allt, och test på hur snabbtänkt man är och kan formulera bästa svaren på frågor, ge konkreta exempel. Mmmm många aspekter som spelar in. Sedan gick jag hem igen och var ledsen. Eller förresten, jag gick å solade lite först. Men sen.

Osammanhängande sits

Jag är så deprimerad. Inte varit i skolan torsdag eller fredag pga det. Mår illa av min existens. Ni måste förstå hur mkt jag skäms över detta, men kan inte hålla det inne. Lite terapi att erkänna situationen för mig själv, Legat inne hela helgen och gråtit och tröstätit. Känns aldrig som mitt liv kommer få se en lycklig solstråle någonsin igen. Sicken jävla lost. Hela jag är sådant misslyckande så ska inte skriva mer om detta megadepp mer nu. Tänkte bara säga att därför jag inte varit aktiv här.  Kan inte bjussa på mig själv.
 
På återseende





Sallad å bokföring


Stannade i skolan några timmar, sedan gick jag till EH och käkade middag forever alone. Favorit i repris, likt gårdagen. Sallad i lösvikt är värsta bästa grejen <33<333

Efter gick jag till banken två timmar för ett bokföringsmöte, fick lära mig nyttigheter gällande detta. Kommer komma till STOR användning eftersom jag är ekonomiansvarig i vårt UF. Pengar är så fucking much fun.

Done

 
Så jävla gött att jag nu är av med praktik rapporten. Sådan ångest. En sak mindre att tänka på. Ååhh så skönt jag avskyr den där pappershögen, det var nog bland det jobbigaste jag gjort.

OOTD

 
Mockafransjacka/Made in the Shade
Jeans/Hollister
Linne/FAV Raglady
Mössa/Weekday Köpenhamn
Skor/Dr martens

Jävligt stressad



Jag känner hur magsår växer i mig. Inget att skämta om, men är typ seriös. Jag är så skoltrött, höstdepp och stressad. Ingen bra kombo. Jag har huvudvärk, illamående, vill bara gråta, äta, sova. Är så irriterad på allt. 

Slutade halv två, var i skolan till fem, gick till Condeco för att käka middag och fortsätta plugga. Satt där till åtta. Igår stannade jag också tre extra timmar. Grad av effektivitet kan la dock diskuteras.. Har skrivit rapport, känner verkligen inte att den är färdig och vill döda någonting levande. Överväger mig själv just nu men är väluppfostrad nog för att vara öppen för alternativ.

Uppmaning samhället! Detta beteende håller inte i längden, inte konstigt att folk blir utbrända. Jag är så JÄVLA STRESSAD

Ja det är ju inte lätt när det är svårt. Men skönt när det är hårt. Heh oh there I said it

 
Faktiskt ganska rolig debatt, jättesöt i slutet. Måste nog slinka med min  åsikt när jag lägger upp ngt sådant här: det är lagligt och hans klubbs existens borde inte kommunen ha möjlighet att påverka. Som de sa, vill man ej ha med det att göra går man ej dit. Så hård är jag. (Heh)

"Horisonten, nu har de sålt den snart växer här betong i vägen för vår soluppgång"

 









Eyo say heyo

 
När det är såhär mycket att göra i skolan går det inte ens att bara göra en grej. Kan inte hålla fokus, bara ligger framför tvn och vill döööö när jag är hemma. Ha en läxa är lätt, då får man den överstökad men ääffffhh palllaa läsa en roman på engelska, flera sidor lång rapport, krönika.. Paradise hotel idag i alla fall!!!! Kl 22 på trean woppilejjhej

JUL SNART JU!!!!!

 
Pluggar lite lagom effektivt med grannflickan Frida<3, vi taggar jul för fulla muggar. Med musik och grejer. MMmm, diskuterar julmat. Seriösa. Denna video var kul, se den :)))))) Lyssna noga på sångaren.

Äta mums

 
Här satt jag och Malin under en kväll när vi seglade i somras och käkade jättegod middag tsm. Minns att jag åt fisksoppa och Mallan börger och jag tog nästan alla hennes pommes :) För det gör jag alltid på dates :) Äter allas mat för jag själv ska vara så duktig och beställa nyttigaste alternativet :)
 
Bara det jag ville säga om det. Tänka sig att det bara är ytterligare 8 månader kvar till högsommar. Ojoj stressigt

From one party to another :')))


Och grattis säger vi till Peekkkååå! Hurray. Du vet redan att jag älskarej. Tack för den GUDOMLIGA brunchen, jag verkligen sparade mig hela morgonen för att kunna glufsa i mig. Vilket jag gjorde. Mumma detta var det bästa

Hjärtliga gratulationer till Caroline <333<3333



Grattis i förskott, gårkvällen gick ut på att fira denna fina pingla! Weehoo, hur snygg kan en människa bli på en skala lixxx? Tack för kalas, du hade verkligen fixat så bra! Mycket stolt över badrumsstädningen.  Och förlåt alla andra gäster att jag åt upp all kladdkaka :')
 
Ingen av bilderna är mina, jag hoppas det dyker upp fler. Got none

Kunskapsmässan


Mamma eller Karim, mamma eller Karmin? Hard to tell.

Gått runt ngn timma idag på kunskapsmässan och snackat med universitet. What? Fan ångrar mig as mycket, blev jätteförvirrad och bara äääähhh.. Dock vet jag att jag "måste" läsa vidare minst 3 terminer av någonting dirr efter gymnasiet. Så så mycket kul är det som ligger framför mig after studenten.

(Glömde blogga igårkväll men hände ändå inget glamoröst. Käka en påse chips och spelade kort 8 bruds runt ett bord. Blodigt allvar)

IT'S THE EEEENDDDD OF DA WEEEEEEEEEEEEEEEEEEK


"Although it really go today!"

 
Men.. Haha vilken upptäckt. Jag ändrade lite i sidomenyn här precis, och såg då att jag tydligen hade Googles översättnings-funktions grej. Typ som om jag själv tror att jag skulle ha internationella läsare eller nått(????) Haft denna bloggen så jävla länge så vettefan hahaha. Så jävla dålig hahahaha. Nu vet jag inte hur jag tar bort den knappen. Kodmallar är väl inte min starkaste sida.

Livet på hvit


Gick från skolan 16.30 idag, så seeent för att vara fredag. Trots det riktigt go dag! Första lektionen inställd. Vår lärare var sjuk så hade eget arbete i 4 timmar, sedan en psykologilektion som intresserade mig redigt mycket. Typ om könsroller i skolan, varför guzzar är bättre än snoppar och varför snoppar är så dåliga :') Aja nu är det helg ska ej prata om skolan mer.

Hade fan en hatt idag


Och lite annat utöver det men hatten var typ kul :P Fredagsfin 

Den första selfien

 
Tagen av då 13-åriga prinsessan av Ryssland, Anastasia, 1914. Hur roligt var det inte att se denna bild då? Jag tyckte det var baaallll. Källa: sofienyc.com/2013/november/den-forsta-selfien.html

Sammet


Glömt visa dessa godingar, köpte för någon vecka sedan. Bara 400 på h&m! Bekväma å mysiga

Spårade


Jag säger då bara det, dagens naturlektion var ju ganska vild. 

#fff #vegan #breakfast


My favorite green smoothie (all fresh: banana, mango, spinach, kale, hamp protein). Oatmeal with white mulberries, raisins, cinnamon and unsweetened soy milk. Black coffee.

Mamma väckte mig 8.30 imorse och jag började innan dess.. Sjukanmälde mig hela förmiddagen och gjorde frullen ovan. Så hösttrött, ledsen och har huvudvärk hela tiden, det suger ju. Sitter på bussen till 2 timmars lektion i natur nu iaf, duktiga mig. "Roligt" att Metros löpsedel idag lyder "Så avslöjar du en höstdepression". 90-95% känner sig nedstämda. Jag avskyr att vara statistik..

Fint ska det vara


Fixade efter skolan en GRYM partygalaklänning. Paljettprydd långklänning med lång lång slits hela vägen upp. Fint ska det vara för FAAAN. Ska bära denna på lördag för vill gå all in och vara superfin. Detta är sneak peak

This is me


..while leaving school for the day. That brings a smile 2 ma face. För jag har typ gått och fått denna jävla höstdepression som alla går och får.

Läste faktiskt att "målgruppen" är just kvinnliga könet (definiera dig själv du kan va hen om du vill jag vet att jag har vagina iaf), ungdomar upp till 25 som bor i en storstad. OMG THAT'S ME, kan jag diagnostisera mig själv?

Nej men för att vara lite serious i detta gravallvarlig ämne, vad bör jag göra? Ska man typ gå till kuratorn och säga att man däckar så fort man kommer hem, försover sig, bara tröstäter jättemycket (går ju upp i vikt), är ledsen på livet, hamnar efter i plugget, känner mig ugly as hell å värdelös. Vi har SÅ MYCKET för tillfället också!!! JÄTTESTRESSAD och ingen ork.

:(

Lunch


Unnade oss dönk efter lyckade bankärendet. Oruttad jag är att äta där nu för tiden märkte jag, hade no idea vad att beställa. Förr visste jag exakt, hahaha

And so the cash flow begins..


Fin morgonstund i två timmar med alla mina favorittjejer i företaget! Vi öppnade ÄNTLIGEN konto och det var so much fun för vi fick massa komplimanger, dat egoboost. Nu kan ni sätta in hur mkt bidrag till vårt bankgiro som ni vill :) The sky's unlimited. Fun fun fun.

Och jag fick en sån där dosa! Hur många 18- har en sådan? Öö typ ingeeeeeeen. Bra grej att kunna skryta med. (Till känsliga läsare: skämt å sido)

Avlider


Har bytt bakgrundsbild och min nya bakgrundsbild är så jävla snygg att jag avlider så var tvungen att lägga upp den här jag avlider pallar ej grejen är att jag blir på riktigt deprimerad av för snygga människor så avlider verkligen pååå riktigt har även tappat förmågan att använda punkter osv men antar det är någon slags bieffekt av att man avlidit

AMANDA
RSS 2.0