Your lips on my lips.




Vuxna beslut

Har precis varit och handlat. För mina egna pengar. Det här med vuxenlivet tycker jag passar mig. Jag är så duktig som klarar av allt själv. Cräd. Eh. Nu då? Vad fan gör man nu? Stoppa in maten i kylskåpet kanske. Sen ska jag nog chilla in my crib framför teeveen. Och leka med katten, har ju inge' val. Senare är jag hembjuden till mor för middag. Hehehehehe. Vuxet. Hon klarar inte en dag utan mäj.

Kattvakt

... och ungen är så busig va.


I'm never going home again

Höll på att glömma för någon sekund: ska ju inte hem efter skolan idag! I helgen är jag kattvakt för min bror som tar minisemester i Amsterdam, så jag lever from now on i hans lägenhet. Aaaaall by myself! Äääända till på söndag. Cool.

På g till solan. Det var ju intressant.



Asså det finns så mycket fula människor med så konstiga åååsikter. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Skrattar eller gråter du? 18-årsgräns på godis? Vem är på? Senare allt med socker i. Typ yoghurt kommer leda till fängelse för det är sooo much suuukkker! Hahahaha.. Herrejävlar.. Döda mig.

Do you belive in magic?


Kloka ord från klok man.


Friluftsdag

Hemma nu. Trött och äcklig som fääen. Här är bilder från the día i skooogen!


TAGGA ORIENTERING NU DÅÅÅ

Nu ska vi springa vilse i skogen! Önska oss lycka tiiilll dååå!!! TJOHO, AS FETT

Kiwisallad


Den som väntar på något gott..

Nu sitter vi i soffan med onödig mat och bara väntar på att Idol ska börja. 48 minuter kvar!

Jag köpte lax b.l.a

Känner att jag gjort tre inlägg om tre vänner i en mataffär nu. Hur spännande får det bli på en skala? Har inte så mycket mer att blogga om kanske, hahaha.. Herreguud.


"Köp den, köp chockladen!!!"



Carro lika söt som alltid på favoritavdelningen. Hon är riktigt taggad för friluftsdag och att bränna kalorier och grejer i skogen.

Nails

Har målat naglarna med ingen färg alls för tråkigheten skull och är på väg till affären för att stöta på Linnea och Caroline (hehehihi, lite lätt att missuppfatta där jao) för att köpa matsäck till friluftsdagen imorgon. Dom sover hos mig inatt, det är så gos. Vår tradition.


Smooth criminal.


Sånt där öra vill jag också ha, om jag bara skulle våga..

Underhållning av högsta kvalité


Lär dig se det vackra i livet


Carros armband är så himla fint och matten är bara långtråkig. Men måste göra den nu ändå.

Vuxenpoäng.


"What you meeean, sticky situation?!"

Något knasigt hände. Satt och plugga matte när min kropp plötsligt ställde sig upp och gick ut till mamma i köket och sa "Nu ska jag träna. Går till torget och handlar, det tar ju 30 min powerwalk dit." Hörde min röst några sekunder senare och kunde inte längre stoppa blajjan. Waaah? Det var för sent. Skadan var redan skedd. Orden slipprat ur mig. Jag hade redan fått en inköpslista tryckt i handen. Aja, vad fan. Det jag uppnått: 1) tyst på morsan om att jag aldrig tränar, vilket jag ju aldrig gör 2) go fruk till frukosten imorgon 3) lite egen tid att tänkte igenom hur mycket bullshit jag snackar utan att tänka mig fööör...

I wear heels bigger than your dick.




Köpte läppenna efter skolan idag. Syns det eller?

Men orkar inte visa nu, gör det någon annan gång.


PROV NUUU!!! TAGGA RÅÅÅH


Och jag idag



Let's talk about six baby


Provplugg, bulle och skogsbär


Måste va det, måste ha det.


Dagens i-landsproblem

1. Min mamma behöver tvätta. Jag har inget att ha på mig! Tycker ni inte att jag är lite rolig ändå? Alla andra ungar (ta åt er nu för fäen) skulle säga att dom "behöver" köpa nya när dom inte har något att dressas i. Jag vill att morsan ska slänga in en tvätt. Huh?

2. Jag tänkte shoppa idag efter skolan bara för att vara som alla andra ungar, men blev hungrig istället och orkade inte konka runt på böckerna i provrummen. Dessutom är jag för snål för att köpa mellis (favoritordet) och sitta där själv med min svettiga macka och övermjölkade latte på Espresso House. Eh, lonely brud som visar det public? Nej tack dude.

3. Det helvetes ägget sprack när jag kastade ner det i det kokade vattnet så nu är det äggsörja i hela kastrullen (även fast det är en sån där liten en). Och då kommer det ju inte se fint ut på mackan.

4. Tog sista kaffefiltret = jag kommer vara sååå död i skolan imorgon!!! Orkar inte mamma tvätta tror jag knappast hon pallar gå till affärn' bara för köpa kaffefilter. FML.

(Update, två timmar senare)

5. Längtar tills jag blir hungrig igen så jag får äta meeeraaa!

Fett, hahahaha


Ont i maggen

Ätit för jävla mycket. Vääärsta portionerna med mat och sen tusen gånger mer efterrätt med mammas egna raberpaj, mina bullar, glass, ananas och vindruvor och herreguuud.. Paltkoma. Hahahaha. Så jävla fult. Paltkoma. Äh, nu måste jag vara social igen.

-



Jag glömmer alltid bort vad vi gjort














Bullar på hemvägen


Tambien = också

Myst hela dagen. Sov hos Jacob men var tvungen att åka hem nu för ikväll är det söndagmiddag med familjen. Kuligt det med, klagar inte. Ska köpa med mig bullar hem till efterrätt. Mmmm mumsigt. Ska köpa dom störstaste. Laddar upp bilderna från Minna igår när jag kommer home tambien.

Fix och tagg

Vi är ett stort gäng här som blir lite finare hemma hos Tilde. Dom hjälper mig välja kläder, behövligt. Ikväll ska vi fira Minnas femtonde födelsedag hemma hos henne. Snart är det dags att stickaa. Bilder får ni som vanligt se imorgon.


Ögonskugga. Borste.




Helt matt bas-ögonskugga från Smashbox i färgen Vanilla, 200 kronor
Bronzerborste från Isadora, 160 kronor

Classy



I just shot a man down i central station, in front of a big ol' crowd


Ser jag inte happy ut?

Dagen innan skolan börja. Precis efter jag klippt av mig långa längderna. /Tjugoförsta augusti tvåtusenelva./


Det kostar att festa när du trollar med sinnet

Här är fyra fula från ikväll. Nu har alla dragit sig. Jag ska städa lite granna och sen sova. Det var chilligt och roligt med de närmsta bara. Bra fredag liksom. Te quiero, i love you, jag älskar er amigos y friends and vänner.


Jeppe i bakgrunden, haha


Tilde, Niki och Kajsa anlände precis.

Mamma är inte hemma ikväll/inatt så nu ska vi gå och köpa godis och grejer till förfesten/nattakäk. Senare dyker fler upp, så det blir fett. Wow, jag gillar verkligen det ordet va? Fett. Visst använder jag det ofta?

Ha en go fredag!

AMANDA
RSS 2.0