That's why.

Åkte och laddade solkortet med 400 spänn - det blir typ 40 minuter. Tycker det är så dyrt med solarium, stackars mig. Kände att det var dags nu när alla andra börjat, jag ser ut som en gris på bilder med någon annan.... Inte okej vänner, sluta sola hallåå??!

Annars har jag legat i soffan och tittat på två filmer, hittills, ikväll för imorgon ska jag upp tidigt och jobba.

Le crush

Sitter och bakisfikar/brunchar lite med min boyfriend i stan. Jag är så kär och lycklig, min man är den finast i världen! <3

 

 


Hands up bros

HEEEJ jag vaknade fan sju imorse av bajskatten! Och så blev det ljust. Fuck. Får sova middag idag helt enkelt.

I alla fall, igår var så JÄVLA ROLIG. Goaste brudgänget drog till stan (jippie, nya fbkåmpizar) och det var så bra. Det var donken innan, donken efter och sen en bk på det. Spårat. Har de nada bra bilder, självklart skulle jag säga högt och tydligt innan vi satte igång att "ikväll ska jag ta massa bilder för det gör jag aldrig!!!" ... Kanske dyker upp fler, man vet aldrig.

 


En vit änna från Zara


Fyller alla listor


Nobody knows

Gick hem från skolan, hände inget där. Missa inget, var trött, hade huvudvärk. Var hungrig. Gick hem, så det ska va. Tittat på lite serier och gossat några timmar. Duschade precis och nu är frågan om jag ska träna med Carro som planerat (är ju inte sjuk) eller om jag ska skippa det och bara chilla på långhelg..

Åtminstone vet jag en sak jävligt säkert och det är att det är dags för pannkakor till mellis nu på bumsen.

Exklusivt

Nea tog kameran med sig till skolan idag, det var lite kul mellan varven. Hära:

 


Borde inte vara här

Så jävla seeegt att komma till skolan två timmar innan man börjar för att göra ett prov.. Assåå ång-hest-en, stackars mig. Borde jag få gå hem nu. Vrålhungrig dessutom, dags att gå till hemköp.

 


-


Donkelidonkän

Drog in till stan snabbis och njöt av några nuggets. Slutade ett idag pga halvklass i hemkunskap (EVERYBODY SAID WEHÅ), men det är ointressant. Kolla några affärer, hittade inget. Sen blev vi jättetrötta och gympapåsen var tung så då var det dags å dra.

Har ju godisförbud men blöder också... Hehe, ni vet. Så köpte mig lite sockerfritt på fyra gott (och några chokladbitar som jag hann äta upp på vagnen innan mamma såg). Det ska jag plugga med nu. Elleeer titta tv..

 


Erik Gunnar Dennis Hedegård



Fått den här frågan förut och vet att vissa "skäms" eller liknande över att fråga, men jag ser det inte på det sättet utan blir.. inte glad självklart, men liksom smickrad eller något att ni bryr er. Så jag ser inte detta som något negativt alls, pusta ut!

I alla fall, min pappa dog i cancer. Han hade prostata som spred sig till ungefär alla andra organ snabbt som attan, han var inte ens sjuk ett år. Ungefär tio månader bara. Pappa dog, farmor har haft bröstcancer två gånger och det finns på mammas sida också så är ganska beredd på vad jag ska spendera framtiden med. Haha, ne, fan vad tråkig jag är men man tänker ju så.. Därför jag är så jävla rädd för solen och rökning, länge leve Mandiz.


Köpt en klocka så nu har jag massa tid

Idag är det... Ännu en vardag fylld av besvikelser jag kan rabbla upp, se tillbaka på och känna mig otillräcklig i.
Idag tycker jag om... Att min fina lärare lät mig sluta tidigare för jag var hungrig och ville gå till Hemköp <3
Idag har jag... En riktig jävla ful-dag. Ful personlighet, fult utseende. Fula vanor, fula handlingar.
Idag borde jag... Plugga, städa mitt rum, träna, sola/bus, måla naglarna, platta håret. Borde jag ha gjort ungefär varje dag sedan i julas liksom. Gjort de nada.
Idag tycker jag... Att det ska vara sovmorgon imorgon. Eller att jag är värd att ta det.
Idag är jag nöjd med... Val av brallz. Grå som matchar dagens humör och bekväma som få.
Idag är jag missnöjd med... Mitt smink, tröja, hår, skor, skoskav, mobil, lektioner o.sv. Kraven.
Idag saknar jag... ETT PAR FUCKING HÖRLURAR SÅ MAN KAN LYSSNA PÅ MUSIK WTH.
Idag avskyr jag... Att jag aldrig kan ta mig i röva och lära mig prioritera vad jag måste framför vad jag vill.
Idag älskar jag... Kissen. Hon har varit snäll för en gång skull.
Dagens värsta känsla... När jag insåg att vi hade oförberett musikprov. HEEEJ!!!
Dagens bästa händelse... När jag fick slå tärningar på fysiklektionen och plocka ut alla sexor. Sånt är ju bara JÄTTEROLIGT! Eh, nä jag kom inte på något "bästa" (positiv_flicka_96.com)
Dagens hiss... Aaaatt jag lyckades stå emot mitt godissug och hittade en ask läkerol i skåpet (som jag köpte igår, take it easy. Trodde bara jag hade tagit med den hem).
Dagens diss... Att klockan redan är nio och jag har inte gjort någonting. Som ni ser ovanför, mycket ska hinnas med på 5 timmars fritid.

Vek av vägen för längesedan, jag har redan varit där.


Jag är ju snyggastee modellen på första bilden man baah wooowww checka tjejen!!! Mm. Har blivit så lat på senaste tiden. Eller vem försöker jag lura, har alltid varit. Bara legat i soffan sedan jag come home. Men nu blev det lite förflyttning to sängen och ska göra historian. Jippiie, hur kul på en SKALA!?!? Är på partyhumör! Rolig mix. Lat, trött, uttråkad, ful, otagga och parti. Kom hit en så söt chey förut också, köpte majblomma av henne. Outfitten imon är fixad!

Mums smask

Bara tisdag men det känns som jag varit i skolan flera dagar, trodde det var torsdag och helg imorgon liksom.. Hopplösa vardag. Idag gråter jag över mitt dumma godisförbud och Carro&Nea gör det ju inte lättare för än precis, jävla Nutt1.

 


No tengo


Inte köpt någon än. Jävlar vad alla stressar, det är fan två månader kvar.. Åtta veckor. Chilla degen, jag har inte ens börjat leta ännu. Men nej, vill inte ha samma heller så köp inte den jag kommer ha. Alla får vänta tills jag köpt min dåra.

I'm not gonna change the world, I'm gonna rock it.


Kan inte sluta tänka på dig sugahpaj. Sedan första gången jag såg dig har det bara varit du i mina tankar.. Oh babe.

Ingenting kan gå förlorat

Lilla sällskapet - Om vingarna bär

Kirko Bangz - Drank in my cup

Pitbull - Back in time

Drake - Houstatlantavegas


Medina - Flyger fritt

Fitspo #19 / Instagram #4



Snart borde sommarn komma! Och om inte kommer i alla fall lovet om bara två månader, AWUZUM!

Best fact


Fix. Talk. Eat. Hug. Drink. Laugh. Sing. Dance. Kiss. Sleep. Repeat.

UPPDATERAT

 

Här är lite från gårkvällen hos Caroline. Allt var så stress, vi fick och handla med blött hår 45 minuter innan persen' kom. Världsrekord! Bilderna som inte är mina är Neas eller Pekåås.

 

Tycker om er så mycket alla fina brudar, tack för allt det roliga ni förgyller livet med <3


Twinkle twinkle

GOODMÖÖRAAA!! Jätteförvånad att jag vaknade så tidigt, för jag kom inte hem förrän typ två så e a typ.. Aa. Var hos Carro och käka pizza till middag med massa goa brudar! I'll upload my pics in a moment. Det här känns som en utomordentligt bra dag, lördag är möjligheternas dag. Dä ä najs. Ligger fortfarande (fortfarande.. Klockan är fan tio så det kanske inte e så konstigt) i sängen och är så jävla pissignödig men vill inte gå upp för då fryser fossingarna. Samma visa varje dag. Hur kan det ge så positiva vibbar? Borde man inte bli så tjurig, haha.

Jag är lite seg med bloggningen nu för tiden, men jag säger det igen så att ni fattar.. Jag lägger inte av, finns här för er <3 Det är väl mys...


Plåstrad tumme å ciggsnopp

 

Har vita slapp-jeans från Zara, stjärnig tröja från Mango/MQ och my red skinnjacka jag köpte förra sommarn i Stockholm. Lycka att få kunna använda den igen!


I'm all about the sex

1) Vaknade 3:40 av en käkandes katt i min säng, tvingades gå upp och torka upp efter den stackars och sen hoppa ned i spyasängen igen..
2) Var i skolan och lallade runt jävligt mycket.
3) Åt middag.
4) Handla mat (gilla som träna för det är långpromenad + hjälpa mamma med kassarna till hissen).
5) Åt kvällsmat.
6) Tittat på Top model all star och Lyckan i LA.


Annoying shit

Haft den jävla "Cara mia"-låten med Måns, från Melodifestivalen år typ 1998, på hjärnan sedan gympan imorse. Hoppas den envisas att försvinna när jag nu borstat klart på gaddarna och är redo att falla in i djup, djup skönhetssömn..


Bakis&skakis

Blogglusten är som bortblåst med vinden. Så sorgligt, men what to do? Tvingar mig själv tills den kommer tillbaka. Men ni får räkna med aningen mindre inlägg för tillfället.

Tränade efter skolan med C&L. Käkat middag precis och ligger nu utslagen i soffan. Somnar väl vilken sekund som helst, hohe. Blir trött av vardagslivet och alla rutiner jag ska vänja mig vid igen.


Paralys

Jag har jävligt tråkigt faktiskt. Och har haft hela dagen. Sitter med mitt pluggodis och skriver föreläsning om förlamning till imorgon. Kunde haft bättre avslut på lovet..


Mange bjuder

image description

image description

 

Låter bilderna babbla. Gårkvällen hos Mandorf, tack igen duderia! Det var jättemysigt <3


På annat håll

Nu sover jag. Varit hos Mange ikväll men laddar upp de fåtal bilderna imorgon för, som sagt, nu sover jag.


And fruktsallad i ett vattenmelonskal.


We'll stay, forever this way.

Hahaha, Linnea den lilla skiten (ee, inget personligt <3) tog 3D-glasögon för barn så jag var tvungen att knöka mig ut när alla hade gjort sig till ro för att hämta två par som kom runt skallen på oss. Langa sura miner när jag skulle tillbaka till min plats på mitten av raden.

Annars köpte jag en halv liter cola och satt och svor sista timmen åt att filmen aldrig tycktes ta slut. Trodde jag skulle kissa i brallan, är trots allt fredags den trettonde.. Klarade mig. Gjorde mig jävligt förberedd på att kuta and so I did och lyckades vara tredje personen ut ur salen och första in på toan. Langa sura minerna jag fick när jag trampade på alla väskor när jag skulle ut från min plats på mitten av raden.. Hehe

image description


Middag + bio = dejt

Vi har kommit halvvägs in i our date, kan man väl säga.. (Med tanke på att filmen är tre timmar) Sitter och käkar middag nu. Nea ville testa något nytt ställe som verkade intressant, so we did. Sen ska vi gå och köpa gottis. Igen, räknar andra påsen för mig idag. Ah. Var väl inget mer för tillfället, tjodilo.

 

image description

image descriptionimage description


När man tänker på dig kommer regnet tillbaks.

Idag har jag tagit min första cancer-spruta, gjorde inte ont. Gick sen och köpte godis på hemköp för de sa dem att man skulle göra.. Hehehe.. Inte mig emot liksom. Från godis till gymmet. Inte varit där på så sjukt länge, missat massor. Fixat mig nu precis och ska åka in till stan och käka middag med Linnea sen ska vi på Titanic! Den är fan tre timmar lång, det är sinnes.

Ps. Den här sugiga bloggappen cpar ju fan sönder......

 

image description


Tolfte april tvåtusentio

Idag var det exakt två år sedan min pappa gick bort. <3 Brorsan är därför här och käkar hallonpaj jag bakade igår. Med as goo vaniljsås jag också gjort helt själv!! Jag står i, fii va bra allt blev. Godaste jag gofikat på länge.


Nu lever man va


For the minutes I'm still alive.

Marcus Maison & Will Dragen - Road To Euphoria


David Guetta & Avicii vs Laidback Luke - Sunshine (Pixel Cheese Bootleg)


Skrillex & Sirah - Bangarang


Dj Fresh ft. Rita Ora - Hot Right Now

Sandalerna i sommar:


Dagens lunchteater

Idag har jag varit och käkat lunch på Stadsteatern med mamma. Aldrig varit på en sån här grej, men man avnöjt sin lunch samtidigt som man såg en föreställning. Dagens hette "En människas bästa vän" och handlade om relationer. Käkade moussaka till huvudrätt och sen massa kakor och kaffe. De var förbaskimej det goaste kaffe jag smakat. Kanske dissar alla caféer och drar en Stads nästa gång man blir sugen på en kopp?

 


Always halva inne

Har tittat på top model-finalen. Fuck Klara för att hon inte vann. Först hejade jag på Jenny, sen Sibel, sen Nina och slutligen Klara. Och så vann hon inte... Förflyttat mig till sängen nu och langar några avsnitt av Lyckan i LA. Har tydligen missat tre, lyckats hur?

 

Fetaste idag: Carro och Rebecka var och träna i samma trappa som Maria Montazami! Måste åka till den också.. Madonna har också sprungit där massa tydligen. Hehehehee

 

 


Nåddade tha båtten. Flera gånger.

Hemma från vårt roliga äventyr idag. Är redigt trött nu, värsta ansträngande att leka.. Precis gjort middag så ska lägga mig i söffan och sen inte röra mig ur flecken. Blir bra.

 

image descriptionimage description


Jag ska göra bomben

Tidig morgon. Idag har jag haft lov i en vecka (var ju ledig) men inte fått sova en enda dag. DET är det ENDA jag ska göra imorgon!!

Nu är jag på bössen med Nea och Carro - vi ska bada! Plask och tjohej. Ha una bien dia. Adiås.


AMANDA
RSS 2.0