Rare


Ett annat UF-gäng i min klass som gjort detta armband, kostar 50 spänn och 50 spänn går till Ågrenska som tar hand om barn & ungdomar med funktionsnedsättningar. Så fint!

shades of grey


Fyndade nya vantar å mössa igår på Monki, båda för bara 140!! Erkänn naiz?
 
Nu ska jag ha muntlig redovisning om fakkin solen å grejer inför en klass med naturare där jag känner noll pers. Sen lite snack i senare ikväll i aulan också, om mitt program. På ett föräldramöte. Jag är ingen talare, varit så nervig hela dagen idag vill bara ha det överstökat...

Gimme

 
Önskar mig dessa äckligt fina träningsskor, letat och frågat men de verkar inte finnas till försäljning i Sverige.. Värdelöst

CareCupUF

 
Detta gör mig SÅ GLAD!!! Det är jätteroligt att försäljningen av våra muggar är igång och att vi faktiskt fått så pass bra respons. Wiho!
 
Vill någon köpa en mugg så fixar vi det superlätt! Hör av dig när och var som helst :D

Amandas fejkasiatiska

 
Kallar den fejk för de är inga speciella asiatiska kryddor i, bara kryddat med chili- & paprikapulver och en grönsakstärning. Samt att våra nudlar var slut så fick ta majspasta (gjort på bara majsmjöl och vatten = naturligt glutenfritt vilket kan vara skönt för lille magen emellanåt). Tog bara massa random grönsaker vi hade hemma, blandade frysta och färska hejvilt, och så en burk kokosmjölk. De gröna bönorna heter sojabönor, ni kan hitta dem i frys-grönsaksdisken och de är SÅ goda! Våga köpa hem ett paket folks.
 
När jag orkar & hinner göra lagad mat är detta en huge fav. Nyttigt, veganskt, snabbt, lätt, en smakupplevelse och mättande :)

-

När vaknade du imorse?
Svar: Runt åtta
Hur mycket var din senaste lön på?
Svar: 760 i runda svängar, minns ej exakt. Från när jag jobbade december månad på Ullevi!
Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Svar: En ekologisk tröja :)
Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
Svar: Haha antagligen någon förinställd typ hemskärm, eller vad det heter. Dvs typ google troligen.
Vad var det första du tänkte när du vaknade idag?
Svar: "Jävla helvete mamma sluta göra ljud och prata med mig stick fan fan"
Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Svar: Öö nä. Allmänt föredrar jag sms, gillar inte så jättelikt att snacka i tele.
Vilket humör är du på?
Svar: Alltid trött och magsår, även nu. 
Varför ska man läsa din blogg?
Svar: För att du har inget att förlora men massor att förlora på att ikke gö så!!! Åh vad stolt jag är över den motivationen FAN VAD BRA JAG EEE
Vad har du på dig just nu?
Svar: Jätteful blå långärmad billig tröja, mysbrallor, glasögon och strumpor haha
Har du ont någonstans?
Svar: Vet inte och önskar bevara den ovissheten, vill inte känna efter.
Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Svar: Åååhhhh kan inte svara ngt annat än jordnötssmör och banan på denne! Fav
Vad ska du göra idag och ikväll?
Svar: Bara förbereda för sömn följt av sova.
Vilken är den första låten du satte på idag?
Svar: Det var iaf min feelgood lista, den är bäst på morgonen!
Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Svar: Typ låg i sängen, kramande om all min teknik och vänta på att somna 
Fick du någon komplimang idag, för vad?
Svar: Ja faktiskt, att jag hade fina jeans! Thanks agains Mangs <3
När fotade något senast, och vad?
Svar: Jaaaa min eko riskaka gjord på viltris m eko jordnötssmör (99,3% jordnötter + havssalt) och agave sirap. Åt fem sånna det var FINNEMANG! Sedan även en apelsin kom jag på nu.
Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
Svar: Den är över tolv nu.. Så tänker imon men ja mycket troligt då jag köper något varje dag. Mest troligt mat men är på ett sinnes shoppinghumör så får se hur stor lyckan blir.
Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Svar: Luft
Vad borde du göra idag?
Svar: Imon XD Inte försova mig, plugga och träna.
Vad ska du ha på dig idag?
Svar: Imon XD Och idk.. Samma som alltid, tröja och byxor
Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
Svar: PH-Samir vad han tycker om personen som senare kommer vinna & vad han tycker om det. Svaret kommer ta timmar, ser fram emot det det blir kult!

Eko tee


Hängt med Serra idag efter skolan. Hon shoppade hejvilt :P Jag fick åtminstone med mig denna fina hem! Tänkte matcha med blå jeans, mina vita palladium och tunn dunjacka när värderförhållandena tillåter det igen. Tagga:)))

Ny vecka

 
Bästa plats att plugga är faktiskt bibliotek. Hur bekvämt det än må vara med alla dessa caféer. Tysta bibliotek. Så där satt jag lite idag. Skulle verkligen behöva läxhjälp och lite struktur.

Denim overall shorts

 


Denna tycker jag är fin, vill ha en liknande till sommaren dock ej exakt denna tror jag.. Konfunderad. Tveksamheten har uppstått av hängslena i fejkskinn. Asså.. Vet inte hyr många gånger jag sagt detta men avskyr fejkskinn för det är ju inte ens likt äkta. Groteskt. Skulle det vart äkta hade jag köpt den månader sedan..

The Wolf of Wall Street


Hört mycket om denna film så den var svår att se utan de inprentade tankarna. Den var tre timmar lång, men jag kände inte att det blev för mycket ändå. Visst, hade jag sett den hemma hade jag pausat ibland men det blir ju mer djupgående presentation av karaktärerna och handlingen när de finns mer tid för det - dööhh såklart. Underhållande film med ett genomgående budskap som ej glömts bort utan faktiskt följde med under hela filmens gång (girighet b.la.) Och den väckte många tankar hos mig efteråt också, vilket jag VERKLIGEN tycker är ett krav för att en film ska vara bra!
 
Sikken filmrecensent jag blev nu då XD Gå och se den!

Kycklingwraps



Bröd är inte alltid nödvändigt when eatin' typ wraps och tacos och liknande. Ikv lagades det till med salladsblad istället, och avocado, olikfärgade körsbärstomater samt gurka i. Mer än så behövs inte, det var sååå gott och superfreshhH. Plus att man kan ju för fan äta FLER! Ta en portion till utan skuldkänslor. (Inte för att man någonsin borde ha det om man är hungrig och vill ta mer :p:pP)
 
Happy cookin' everybody /XxXx era fav kockar Amanda och Malin.

Nu har S åkt hem:(



<3333333

Lyx


Ojoj extremt onyttig helg med pizza, glass, nu dunken och senare godis på bio. Fick it yolo jag kör denna helgen, sen ska jag hålla det relativt rent fram till Val T! Och efter det extrembantning till sommaren. NEJ SKOJA, dåligt skämt.. :( Äter ej på ett visst sätt för att se ut på ett visst sätt utan för att MÅ på ett visst sätt!! Glöm fan aldrig det fölk, det spelar fan i helvete noll roll hur ni ser ut om ni ändå inte mår bra! Var stolt över din fantastiska kroppar som alltid ställer upp för dig, och behandla den omsorgsfullt och med respekt. Jag njuter av både nyttig och onyttig mat.

B&J


Favoritsyssling Sofia är här över helgen! Ikv ska vi bars ligga i soffan, titta på filmer och äta half baked. Det är bra.

superman bodice


Hej Johanna! Den är från One Teaspoon och modellen heter "superman bodice" men jag vet tyvärr inte längre var man kan få tag på den.. Sry. Googla. Pöööössss hoppas du hittar den!

Pizza


Blev bjussad på pizzadejt idag faktiskt, av mamma. Portofino har allatiders bästa pizzor, de får de på något mirakulöst sätt att inte smaka lika onyttigt. Haha. Pga inte lika feta och botten är inte så mastig, utan tunnare och stenugnsbakad. Valde en med fem sorters ost, valnötter och päronmarmelad. Ni hör ju själva hur jävla GOTT.


G mörra fredag

Jeans Diesel



Öppet hus!


Vi sålde faktiskt två muggar idag! Fett bra jobbat. Bara att höra av sig om man vill köpa en mugg! Följ oss på insta @CareCupUF och Facebook Care Cup UF. Puss <333

De kostar 99kr/st varav 10kr går till en ätstörningsorganisation!

Bodyattack


Träna m Julia idag. Högintensiv intervallträning typ, med en massa massa hopp och grejer. Har så ont i mina ben. Den läraren var så söt XD

Ons 22/1


Volangtopp från Gina. Kofta från Free People.

Det har bara gått 22 dagar på nya året och ett av mina nyårslöften var ju att gå sminkad till skolan igen. Men vi låtsas inte om det längre för jag ger upp att vara vardagssnygg. Let's face it (ha, c what I did there?) smink är fett överskattat, jag orkar inte :P

MUGGARNA HAR KOMMIT


Började dagen med frukostmöte med UF tjejerna, för igår kom muggarna! Bara att lägga beställningarna, fritt fram vänner. Heheee. Det är mycket mycket massor att göra nu snabbt som attan. Men nu har vi äntligen fått våra efterlängtade muggar så känns som inget kan gå fel :)


#fitspo #fightforfit #fitness



Min nya sport-bh jag beställde låg i brevlådan! Yey. Lika fin irl tycker jag :) Från Imso (http://imso.com/klader/sportsfashion/the-one-sports-bra)

Dagens pass var fan helvetet självt. 30 min högintensiv intervallträning. FATTAR NI? Högintensiv. Inte att leka med. Vill inte ens försöka börja beskriva hur läraren/tränaren såg ut. Igår var jag på boxning. Lär inte gå på det igen.

Tis 21/1

Så rolig dag idag i skolan, för en gångs skull! Flum som fan och massa skratt för vi spelade in en film i sv. Jag gick inte dit igår för verkligen bara.. Kände inte för det. Satt inne och tittade på tv och åt konstant. Tappat så mkt motivation för skolan. Förr ville jag inte gå hem. ÄLSKADE att plugga och bara göra allt. Lol vem var jag ens, känner inte igen detta "nya jag" med helt nya prioriteringar. Men dagar som denna. Dom är jävligt bra.

Detta är första terminen sedan vi började få betyg som jag har noll intresse av vad mina slutbetyg kommer bli. Vet att det ändå inte spelar fucking roll sen ute i verkliga livet. Seriöst inte fattat det förrän nu, systemet har hypnotiserat och hjärntvättat mig. Those bastards :P Jag vill bara gå dit alla dagar i veckan, och vara GLAD igen, det är min utmaning. Och gärna komma i tid, men det kan vi ta senare. Delmål lix.

Raw foodspo

 
http://vegoteket.se/2013/10/ra-tomatsas-med-zucchinipasta/ 

svenska folket för hela slanten

 
Svensk musik förtjänar mer cred, det är underskattat. Men inte av mig<<33

OOTD


Tränat lite m Julle & Tessa idag. 30 min pass följt av kondition i gymmet, eller det var så det var tänk iaf. Jag gav upp efter en kilometer för ville fan inte :))) Åkte hem ist:))))

Ska till stan nu och dricka kaffe någonstans, det ska bli jättegott.

Nu grinar jag

http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.2347980-grannarna-klagade-pa-hennes-rop-pa-hjalp-nu-ska-hon-vrakas


Varför är världen så jävla elak?? Vaa? VA?!?



Sön 19/1


G morron idag här är det frulle och  söndagsångest.

Lör 18/1




Litet krök igår typ, det var förvånansvärt kul faktiskt. När jag kom hem ställde jag mig i köket och stekte ägg och bacon. Gjorde toast med senap, tomat, ost. Gjorde varm choklad. Hahaha asså jag gick all in.

Ny leksak:)))


Hämtat ut denna roliga lille grej ÄNTLIGEN. Asså så najs att jag bara vann denna från ingenstans typ. Lucky me.

Episk fre eftermiddag


Missade passet jag skulle gå på idag, men jag å Julle gymmade lite iaf! Det var kuuul, man ska ha kul när man tränar :') Vill verkligen lära mig mer hur maskinerna funkar och vad jag ska göra. Känner mig ganska lost. Bandet kan jag hur det funkar iaf. 

Citronmaräng


Har ju vilodag idag! Skönt att inte träna. Träffat gamla klasskompisar jag gick med i sexan faktiskt. Det var fett trevligt å kult :))) Snackade om jättemycket

imso by sendi

 
Beställde precis denna fina! De blå mönstrade tightsen jag har är från samma kollektion, är jättenöjda med dom så bestämde mig för att köpa en sport-bh också :) Tipsa mig om ni vet var man kan hitta fina, billigt träningskläder! Både online å irl

Guilty pleasure



Har ingen natur idag vilket faktiskt är jävligt gott även om det är my nästfavämne. Firade med en liten Marabou.

Stronger than you


MRL idag vilket var svinkul! Det var typ dans, trodde ju inte jag.. Trodde det var styrketräning. Jag har ju noll koll på Nordic. Lär mig. Försökte avboka dagens pass faktiskt men det gick inte så drog upp mig själv och bara gjorde det. Men imon så faan då ska jag sitta STILL :):)::)) Lycklig över det. 

Kommer typ bara gå på MRL nu

Ons 15/1


Hade äran att hänga med dessa bruttor en timma idag. Käkade lite, tog igen förlorad tid (STULEN av skolan), solade också. Najs :) Malin, trions räkmackeglidare, åker till LA imon för att.. Aa jag vet typ inte ens vad som hände där, tror hennes pappa bokade den resan i söndags typ? I know right what what. Hejdå Malin ha det så kult. Finns kvar som din vän när du kommer tillbaka om du fort vill ha mig<33

Life's a total mess

Jeans Diesel. Sjal KappAhl. Tröja MinkPink. Väska Campomaggio.

Idag har varit ganska lyxig faktiskt. Hade en lektion, slutade kl 11. Lyxigt. Gick på stan två timmar, leta efter träningskläder men det är fucking värdelöst utbud. Så svårt med just träningskläder. De ska vara snygga, rätt material, bekväma, gärna billiga, tåliga. Fick en jävla svart tee iaf som får duga för nu. Lyxigt. Köpte en sojalatte och sallad och åkte hem. Lyxigt.

Pump it up


Dör på hur jobbig träningen var idag. Och inte speciellt underhållande.. Som typ zumba är. Men men. Lär gå på det igen för behöver det tydligen! Gjorde fan inte alla reps av någonting och "lärare" kom fram till mig mitt i allt och visade hur man skulle göra armhävningar.. Hur pin jag suger..

När jag kom hem hade mamma chokladpraliner till mig så då blev jag glad. Tog 3 minuter att äta upp lika många kalorier som jag bränt. 

"Ingen bryr sig så länge vi bara klarar av att stå"

 
 
Fav låt atm. "Jag tror att jag förlorat, tappat bort min sista vän. Kanske var det något jag glömde, i ett liv för längesen. Det var längesen jag kände, men det kommer nog igen." Dat deepness.

Pre-workout meal


Slutade 13.30 men kom hem ca 3h senare pga hängde med kuratorn en timma. Sant. Har ni mer respekt för mig nu? Hört att "folk" har större respekt för "folk" som visar sig sårbara. Speciellt på nätet där "folk" väljer att hellre visa upp bättre än sämre sidor i sitt liv. Har ingen statistik eller källa på detta tyvärr, det hade jag dock funnit mkt intressant läsning.

Aja. Käkade lite gröt å green smoothie. Inte så hungrig, mest illamående pga känslor. Ska packa träningsväska nu och hoppas bastun är på idag, då ska jag basta efter träningen och rensa porerna lite :P Usch förlåt äckligt det lät

AMANDA
RSS 2.0