Brogyllen


Lite fredagsfika m klasskompisar på Brogyllen. Slår Condecos semlor med hästlängder iaf haha

:( :( :( :( :( :(


Tagit mig igenom en vecka i skolan nu, efter två veckors uppehåll. Jag hatar skolan :( Och jag hatar att jag hatar. Detta gör mig så ledsen. Usch usch ångest, vill inte behöva känna såhär. :( :( :(

Peddanplugg


Inte varit i skolan idag (försov mig) men ändå typ aldrig pluggat så länge och så intensivt under min gymnasietid som jag gjort idag lol. Ekonomiprov imon så unnade mig en chokladbit och en delicatoboll. Azzo godaste. Men MÅSTE komma tillbaka till mina nyttiga vanor, förstår inte vad det är med mig :(

Btw, Ida jag hoppas du blir nöjd m jackan<33 Tagga arrival! Älskar dig också antar jag

H&M SPRING 14


Tagggaaar sönder när denna kollektionen slääääääpppppsssssssssz, vill köpa AALLT. Mest inne på de beige höga stövlarna, hur SNYGGA? Jag dör. Har redan hittat på en massa outfits i mitt huvud med dem. Har inte hittat ngn info om dem dock tyvärr, hoppas det är bra kvalité bara. Annars skulle det ju suga.


Jacket in Digital Print with Embellished Sleeves


OMG THANK UUU Ida. I know right, glitter och glamour är där verkligheten bor tiep och jackan är amaze tycker jag också :') Fick samma fråga på min instagram så nu känner jag mig jättepopulär. Nu har jag fan googlat sönder mig och letat efter länk för din skull för tycker verkligen du förtjänar denna fina jacka. (You're welcome). Vill inte vara neggo men måste informera: denna var ett reafynd och jag tog typ sista storleken (UK 8, samma som modellen har på bilderna), det finns några få kvar i större storlekar men du får vara snabb som fan då.


LINK: http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Jacket-in-Digital-Print-with-Embellished-Sleeves/Prod/pgeproduct.aspx?iid=3295067&r=2

💇💆🙆


Besökt frisören idag och fixat utväxt och toppat det, som vanligt. Det blev så slitet och frissigt efter Val T. Har ägnat mig åt flera timmars obligatorisk smekning av håret nu. Så lent. Jag är iofs redan väldigt blond men jag är redo att ta steget och låta det solblekas ytterligare i sommar XD Lol va gay. Är serri dock.

New


HEJ!

Jag har fyndat boyfriend för 200 kr. Inte ens rea. Helt sjukt att man kan sälja ett par jeans för det. Tänker bara på hur miljövänliga (&arbetsmiljöovänliga) de måste vara, men fan jag käkar ganska mycket eko ändå så det kanske (?) går jämnt upp. Svåra, viktiga saker sånt där ni vet. Skorna, de funderar jag på att köpa ist för Vans för kan fan inte bestämma mig för vilket par jag vill ha isf. De båda är från H&M. Ingen får köpa skorna innan jag bestämt mig dåra.

-


Idag åkte vid skridskor men isen var inte frusen så det sög. Inte för att vara den som är den men isen sög faktiskt.

Söndag



Lite fler bilder på nya jackan. Som sagt från ASOS. Standardjeans från Hollister (killavdelningen), skjortblus och hoodie från H&M, väska från Campomaggio, nagellack från Isa Dora färg Marsipan och nytt tuttar-armband jag köpte från ett uf, haha

Way Cup



Blev en söndagsfika med Malin & Julia. Ätit två kanelbullar idag och jävlar vad jag bangar ha ångest över det (också) för det var så gattigt.

Vi testade Way Cup (vid Järntorget) för första gången, när jag tittade deras tag på ig såg jag att de har fruukosst och brunch. Asså bästa jag veeet, den såg sjukt go ut så det måste jag prova. Även äta soppa till middag någon kväll. Förhoppningsvis har de uteservering när våren kommer, då blir det najs att hänga där!

Triangl



Funderar på att satsa på denna till sommaren. När M var i LA nyligen kirrade hon en VS till mig dock, och så köpte jag en ny fin A&F förra sommaren i Florida som jag även tänkte använda i år. Lär dock lägga denna beställningen om mina friends ska köpa också. Dela tullen ni vet lol.

Fan inte bortskämd


Haft så soft vecka, legat hemma hela, inte pluggat en sekund och idag fick jag glass och tidning hemlevererat "eftersom du är sjuk". Snääälllt <3333

UF mässa



I måndags och tisdags deltog Care Cup UF med monter på Svenska Mässan! Men få inte panik nu alla loves som tyvärr inte fått tag på en mugg ännu - det finns ett fåtal kvar så SNABBT SOM ATTAN kontakta ngn av oss var som helst och vi lösert' så ni får köpa en välgörenhetsmugg! 10% går till ätstörningsorganisationen Ätstörningszonen som tillhör Tjejzonen.

Ny bombbomber



Beställde från Asos innan avresa och hämtade ut häromdagen! Den är så on another level. Jag är kär. Alla mina favoritfärger - bara splash.

Val Thorens


Jag är sedan en dryg vecka hemma efter den sjukaste resan i mitt lajff. Fyfan it did me good, var så lycklig hela veckan och faaaan jag ville verkligen inte åka hem igen. Nu sitter jag här i skiten, har iaf minnen att luta mig tillbaka på. Haha klyschigt.

Kan skriva så mkt men vet att ingen kommer läsa så ni får ställa frågor om det skulle vara ngn specifik fundering <3 Rekomenderar dock ALLA att åka! Möjligtvis vänta till man är 18 (om man inte har feta kontakter m vakter och krogpersonal dåra), för allt blir verkligen så mkt lättare/smidigare/mindre ångestfyllt.

Vill egentligen lägga upp fakkin alla bilder för tycker de är svinfeta men det är hundratals så ni får bara lite teasers (= screenshots från fb album lol).

#hvitski



Börjat packa lite smått ÄNTLIGEN. Ligger efter men fan hatar att packa så mycket, hade packlidtan klar för typ två veckor sedan men att irra runt och leta reda på allt skit...

Kan inte fatta att det är IMORGON vi åker! Kl 5 går bussen, det är så sick! Känns som igår jag satt där i skolan och stirrade ned på Big Day och dess tresiffriga, fula, fyrkantiga, konstrastrika siffror stirrade right back at me.

JAG ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD för den fetaste veckan i mitt liv hittills

Snaps



.. från senaste tiden i skolan :)))

Down by the river / So sick saxophone

 

Jag sitter alltid och tittar sommarkläder

 
Vill ha liknande skor till sommaren. Så fina!! Hojta om ni hittar i Sv. Dessa hittar ni här, kostar mellan 1500-2200 -> http://atpatelier.com/products/all-items

Nyttiga veganska chokladbollar ätes med gott samvete :))



Bakade dessahära. Vego och helt okej gott, lär göras igen när sötsuget kommer och spökar men då med mer kakao och kaffe. Inte för jag hade så stor koll, blandade ihop på känsla. Sen kom grannflickan Frida över och vi kollade på Frozen! Älskar säga det, "grannflickan Frida". 

Sön


Hängt m mam this fförmiddag. Köpt sista (förhoppningsvis) nödvändigheterna till Val T. Typ en ny jacka, fleece ochplåster hahaha. Käka lunch på Barista!


LÖRDAG


Fyfan vilken äcklig bakfylla men det är inget som kan inte kan lösas på ett eller annat sätt. Firade ytterligare några fina pojkar in i vuxenlivet igårkväll. Grattis Axel, Melker å Rasmus! Superb

VAL T


http://youtu.be/t57-Sij_gAE
 
http://youtu.be/NkcLEpZlykw
 
http://youtu.be/s_ClSMNgOtI
 
Så taggad nu när jag tittat på de här filmerna yeho!!

TGIF


Azåå igår var så bra, hade så kul. Grattis Maxi 18 år! Najuz

AMANDA
RSS 2.0