TAPPADE MIN OCH LINNEAS KAKA RAKT PÅ GOLVET!!!

HAHAHAHAHA.. Klant. Blir ni sugna? Hela grejen säljs för en billig peng. Muuums!



Girlsnight med Nea!

Idag har det inte varit mycket inlägg ser jag. Oj?

Kortfattat om dagen dååraaa: Varit i skolan 3,5 av 6 lektioner (HAHAHA), Linnea följde med mig hem, disco dansträning som gick okej-bra fast jag var sååå nervös, åkte och köpte mat efteråt med Linnea och nu sitter vi och tittar på tv. Och väntar på en kaka i uuungen! Mums filibabaaa..

Hon sover här för att det är friluftsdag imorgon. Inte kul med det, men typ ändå. Vi börjar klockan elva och det enda vi ska göra är att gå en tipspromenix (i skogen?!) och chilla i cafét. Därför vi var och köpte mat förut idag också.. Och det var väl allt om den här dagen ni "behöver" veta.


Det här är vad vi tittat på ikväll, samtidigt som vi stått i köket och bakaaat :D Och jag orkade inte ta kort på kakan *puuh, jobbigt* Hahaha

Det här är vad jag vill ha på mig i sommar..

TopShop, Zoul/MQ, Lindex.


Skulle publicerats imorse..


HAIRSPRAY

..var det som blev terminen musikal! Och jag är sååå taggad, fyfan vad roligt det var. Och resten av terminen ska bli. Får värsta kicken av den här låten för den är så glad och.. snäll typ. Haha, längtar redan till uppvisningen! Snacka om snyggt hår jag ska ha då :D
Vi ska dansa till den kändaste låten från filmen, alltså "you can't stop the beat". Vill ni kolla på videon från filmen så klicka här. Jag kunde inte lägga in den på bloggen för man kunde inte "bädda in" den, som det heter. Tss, hehe.

Hairspray - You can't stop the beat


IDAG BÖRJAR DAAANSEN!

Så taggad - det var hur längesen jag var på dansskolan?!..

Första lektionen för terminen (det vill säga den jag snart ska åka iväg till) är broadway. Jag är typ.. nervös/förväntansfull/nyfiken för vilken musikal det är vi ska göra i år..? *Hmm* Förra terminen var det Fame, då spelade vi bitchar typ. Hehe.

Här är gruppbilden från avslutningen som var precis innna jullovet. Det var då vi dansade Fame. Hittar ni mig? Hoppas inte det för jag ser ut som hell, helt skev.. Hahaha


Svar på frågor om hålet i örat..

Svar: Taaack, sikken komplimang :D Men jag tror inte du fattar hur nervös jag var.. Snacka om butterflyes i magen.

 

Vi tog hålen påi . Det kostade olika beroende på vilket smycke man ville ha. Tjejen i kassan sa att det egentligen inte var hålet man betalade för, utan smycket. Jag betalade 180 kronor för mitt, lägsta pris var 150 (dom smyckerna var i plast) men det fanns dyrare också. Sen köpte jag med lite rengöring, man vill ju gärna inte ha det infekterat.. Så det blev lite plus i kostnaden där :)

 

Jag valde en stjärna, och det gjorde några andra av tjejerna som jag tog hålet med också. Gulligt, det blev som en vänskapsgrej :D Varje gång jag sätter i ett örhänge ska jag tänka på alla mina fina kompisar *hihi*


(Det är det andra hålet..)

Rap by Amanda and Sanna

Hahaha, här är jag och Sanna som dampar lite.. Som vanligt typ. Vi bjuder på oss själva utan tvekan :D Fan vad kul det kommer bli att titta på den här sen, om typ ett halvår.. Snacka om flabb-attack jag kommer få. Fubbo er som får flabba åt den redan nu!

Jag är impad av oss.. Vilka stars vi är. Yäääh

Berättelsen, med bilder, om den 29 januari.

Inne på Nordstan uppträdde Charlotte Sinclair och Calle från dansskolan (på tal om det: dansen börjar imon!!!). Eller från Let's Dance kanske man ska säga nu för tiden..? Hehe. Men vi stod i alla fall där i människohavet och tittade en stund :)

*Inga kommentarer*..

Lunch - hahahaha.. Glamoröst!

Sanna bruden and jag

Sista köpet blev en rättvisemärkt kaffe från Donken. Tss, donken.. Att just dom av alla har krav-märkt kaffe liksom? Sen när typ..?


Gästbloggning - Sanna

Tjeeenare! sanniisen här! nu ska vi dra ut till stan och leka balla,   eller ah.. vi behöver inte leka, för vi är ju redan balla ;) hähä..
För att komma in på min blogg så trycker du här
pussssssss på eeer!


Me today

Nu är jag och Sanna färdigfixade här och ska snart dra och göra stan! Yäää vad vi är balla. Planerna är väl att trampa runt i några affärer och bara visa upp oss för att vi är så snygga. Hahaha, vad hooorigt det där lät! Sorry.

Någon mobilblogg kommer väl komma upp under dagen också. Ha det, XOXO

Vet inte vad jag tänkte när jag tog ur den fjortisvinkeln, var väl meningen att jag skulle lyckas med någon form av outfit-bild (wtf liksom?).. Hahaha, vilket skääämt :D


Filmen när jag (tjejen i salongen?) tar hål i örat

Här kommer filmen jag lovade er. Den är inte hemsk och man ser egentligen inte så mycket, men är ni extremt överkänsliga måste jag väl avråda att kika på filmen..


Hotellfrukost

..tog jag min tid och dukade fram till mig och Sanna! Havregrynsgröten kokar, sen blir det en stooor frukost.


Jag får alltid min vilja igenom!

Det var såhär jag övertalade min mamma om att få ta ett hål till i örat! Det tog fan tid och energi, men jag VANN :D *Hihi* Så självklart var det värt. Om det finns något ni inte får göra för era föräldrar, kanske ni kan lära er något av min taktik och ta några av mina repliker.. Hahaha, klockren.

Jag är den gröna:

 


JAG HAR TAGIT HÅL I ÖRAT!

KOLLA VAD FAN JAG HAR GJORT FORFÄÄÄEN!!! Det här är faktiskt en riktigt stor grej för mig, för min mamma är sååå.. inte okej med sånt här. Fler hål i öronen än dom "vanliga" får man inte göra innan man är 18.. Eller något annat, för den delen. Men fifan vad jag ööövertalade henne och jag är så lycklig!!! Film på när jag tog hålet kommer senare också!!! :D


På g in till stan..


Alla girlsen blev bjudna på Nikis muffins hon bakat på hemkunskapen, haha! Från vänster: Martina, Caroline, Linnea och Nikita. Vi alla tog hål i öron(en), sjukt egentligen. Lite extra krydd till Linnea måste jag slänga in - hon tog fan TRE hål! Jag är superimponerad. Så nu har hon tre i ena örat och två i andra, modigt gjort av henne tycker jag.


Nikita, Linnea, Martina och jag. Här var nerverna kaoz, skiträdd var jag..


Inne på salongen. Jag står och tjuvkollar lite på när Martina tar hål.. Och så har vi söta Linnea och Nikita som pryder bilden bredvid :D


När vi var klara köpte jag lite sånna här grejer, rengöring. Det måste man ju ha liksom..


Okej, bilden blev väldigtväldigt skev så jag fick skära bort typ hela.. Haha, men där har ni i alla fall hålet.. LYCKLIG och sååå nöjd!

Mobilbloggning! Nu är det fredagsmys i skol..


Mobilbloggning! Nu är det fredagsmys i skolan tillsammans med den sista lektionen. Sen efter skolan händer en riiiktigt rolig grej!!! Jag är så taggad och typ huuur lycklig som helst :D Jag, Nikita, Martina, Linnea och Caroline ska åka in till stan, men vad vi ska göra där får ni inte veta riktigt än ;) Säger och visar bilder när jag är tillbaka hemma! Hihi

Nu kan jag äntligen köpa snygga skal också!!

Hahaha, det är nästan det som är bäst med iPhone - ha något att lägga pengarna på! Nej, jag skoja bara ;) Men visst är det roligt att nu även få drömma om snygga mobilskal.. Pimp.

Alla här är från iphoneskal.nu, dom har typ en miljon och i olika prisklasser. Vilket är er favorit? :)







Det sista är äkta swarovski kristaller och kostar 2000 spänn.. Fan vad onödigt. Gee mig nuu, vill haa!

@ School

Inte ofta jag uppdaterar från skolan, vaaa? Men hade en stund över..

Har precis haft matteprov nu, tror det gick okejbra.. Nästa lektion har vi spanskatest, fyyyfan! :( Kommer inte gå lika bra. Längtar inte. Men det går ganska bra att plugga glosor i alla fall, så kommer inte faila på den biten.




Någon som vill ha ett smoothie kalas med mig?!

Fryst mango + mjölk + vaniljvisp (man får tager vad man hager.. Eller nått?)

Och ah. Fyfan vad najs med smoothiefest! Det går inte att INTE älska!!! Dricka och göra en massa och fiiifääen.. VILL. Hallo, jordgubbar, skogsbär, blåbär och mango.. Det vattnas i munnen på mig. Hahha. Och choklad! Om det nu går? Aldrig provat, hehe. Vem är på?! Det är självinbjudning på mina partys förstår ni.


Jag pluggar!

Till imorgon (och test är fan inget att leka med. Det är typ lika allvarliga grejer som prov. Bara att prov är ett starkare ord..):

MattePROOOOV
Hemkunskaps test
Spanska test
Historia test


Dagens låt

Adam Tensta - Back befor u know it


Don't know when I'll be back-back, but I'll be back real-real soon
Sorry I can't there, but you know I've got work I've got things to do
Back before u know it, I'll be back before u know it
I'll be back before u know it, I'll be back before u know it


Wasn't even supposed to be like this, twelve months back never thought I would sit
In this position, one single out, name on their lips, what they talkin' about
Now on the news every other week, even saw my face on a tv-screen
I would have never thought that
I've always been a dreamer, but not that fast
To be having my feet where they supposed to be
Right on the ground on that hard concrete
Scribbling some words down listenin' to beats
In my headphones, press repeat
To be having my feet where they supposed to be
Right on the ground on that hard concrete
Scribbling some words down listenin' to beats
In my headphones, press repeat

Don't know when I'll be back-back, but I'll be back real-real soon
Sorry I can't there, but you know I've got work I've got things to do
Back before u know it, I'll be back before u know it
I'll be back before u know it, I'll be back before u know it


Sorry my heart that I can't make it through
I would have loved to see you shooting them hoops
Hurts every time that I'm away, but I gotta make this happen okay
So don't think I don't miss you, I miss you the most
Can be there though I wish that I was
Every time you look to this dance
You see your bigbrother with his hands in the air
That's my girl, all you are
Don't forget that that all it takes is a call
I know I'm hard to reach, but I call you right back when I got the time
I wanna talk
Don't think of anything else, I wanna be there
But you know I can't, look at me girl, you know that I can't
Just gonna do this - this one time, only got one chance

Don't know when I'll be back-back, but I'll be back real-real soon
Sorry I can't there, but you know I've got work I've got things to do
Back before u know it, I'll be back before u know it
I'll be back before u know it, I'll be back before u know it


You know I try harder
All day I try harder
This time I try harder
Today I try harder
You know I try harder
All day I try harder
This time I try harder
Today I try harder
All day I try harder
All day I try harder
Today I try harder
You know I try harder

It's all from Bikbok and I wan't it all.

Asså den klänningen!!! Tänk er den och lite sommar runt omkring. Jag smälter, I love it!
Och zebra tightsen, jag har varit och letat men inte hittat dom.. :( Någon som vet en butik där dom finns till salu? Please, let me know.


Jag idag

Dom här bilderna togs med min iPhone - visst är kameran fantastisk!? Erkännande: jag tycker det.. Den kan väl inte konkurrera med riktiga systemkameror, men som mobilkamera. Wooow, hahaha. Självklart har jag sett en iPhone 4-kamera in action innan jag fick min egna, är inte efterbliven. Men typ ändå.

Tack för att du agerade fotograf också, Carro Barro!





Från topp till tå:

Mössa - BikBok
Halsduk - H&M
Jacka - BikBok
Stickad tröja - Cubus
Väska - WERA / Åhléns
Nylonstumpbyxor - ? (Men H&Ms äger!)
Skor - Ten points / Johanssons

Sitter hemma med Niki nu..

vi har precis ätit och ah.. Inget mer! Här kommer ett litet foto, var beredda på en urusel cambild:


Träning med Nikita planerat idag!

Idag ska jag leka med Nikitaaa! Har sett fram emot det så lääänge :D Även fast vi bestämde i typ söndags? Hahaha, fail sagt där. Men sen dess har jag längtat, liksom.

I alla fall - först ska vi göra ett litet hemligt ärende å mina vägar. Nikiälsklingsbabyn följer med som mitt stöd! Vet inte ens om jag faktiskt kommer behöva det, men skulle aldrig våga göra det utan henne. Så jo, behöver henne! Gulligt av henne att göra detta för mig, tycker ni inte? Tack igeeen gumman - du är för snäll! Och det är faktiskt hemligt, ingen jävla bajsgrej som jag påstår vara hemlig och så ska vi typ köpa godis.. Vill inte precis skriva det här..

Men, när vi har gjort det ska vi träna :D Det var jättelängesen, har inte ens haft idrott i skolan sen måndag förra veckan? Missat två lektioner. Och nej, inte pga. skolk. Har varit på teater ena dagen + hjärt- och lungräddning andra. Anyway, det blir boxning. Roligt :D Hoppas jag får träningsvärk!



Just nu: Plugg med Carro!

Sitter hemma och Caroline och får kuuunskap! Yes, vad bra. Men det är mycket, sååå jävla mycket grejer! För mycket for sure.. :(



BITCHES, I'M BAAACK!


Herreguuud vad längesen det var jag bloggade! Nästan så man glömmer bort den här grejen.. Förlåt för att jag inte har uppdaterat dom två senaste dagarna men jag har nog bara.. reparerat mig? Eller vad heter det? Ordval.. *Suck* Hahaha

Nu lovar jag att komma igång med bloggningen igen.. Skärpning Amanda! Öhm, hehe. Tar jag för mycket pauser tycker ni? Eller är det bara jag som tycker det? Men vad fan, dubbelmoral.. Varför tar jag pauser om dom är för många och jag inte ens själv tycker om det. Stööört.


Busy woman

Förlåt för att jag inte har bloggat, igår var jag med Jacob och då vill man inte precis sitta fast framför datorn.. Det var en speciellt dag igår dessutom ju ;) Sen har jag haft fullt upp med att sova! Haha, sånt tar tid vet ni ;) Vaknade inte förrän klockan ett idag.. Då åkte jag och mamma iväg för att titta på mobiltelefoner (var i stort behov av en ny) och visst blev det en! SÅ JÄVLA GLAAAD. Men den kommer upp senare ;)

Jag leker med Caroline nu och vi ska dra till några andra kompisar. Rolig kväll ska det bliii *hihi* Vi taggar här! Hörs senare/imorgon.


Gästbloggning: Amandas kompis här!



Svar: Tack så Mycket! Den har jag köpt på en Odd Molly Outlet på Freeport! Så det är inte säkert att den finns kvar/någon annan stans..tyvärr! Men den är jättegosig & Mysig,

Puss /Amandas Kompis Caroline! :)

Fyra fantastiska månader

är det idag med min älskling! Den jag gillar allra määäst. Och jag hoppas verkligen på minst fyra till + en massa fler.. Haha, gulligt av mig :D

Kommer ihåg när vi precis blev tillsammans och alla klagade på att vi var för nykära och önskade att det skulle gå över, schysst av dom.. Tss, vilka kompisar (?) vi har. Men in your face because it wont! I hope I will be this inlove forever. Okej, undra varför jag skrev det där? Jätteudda..

Men fler pussar till dig, min bebe, och grattis för att du har mig! :D Eller något.



Bus hemma hos Caroline!

Nu sitter jag hemma hos Carro! Hon följde med mig hem efter "skolan" (vi hade som sagt inga lektioner idag, utan var bara på en teater). Vi slutade klockan 11, sååå värt :D *Hihi*

Hemma hos mig förut gjorde vi pannkakor, sååå fail blev dom.. Alla blev typ gröt i en hög - men vi sa att vi skulle börja öva! Hahaha, så nu blire mycket pannkakor.. Hahaha







Smygbild när jag sminkade mig..? Öhmöhm.

GliiiidareN

Här kommer en liten rolig video från igår inne på Konsum! Linnea glider fram på ett jättehalt golv och det ser minst sagt roligt ut, haha..


Bilder från igår


Udda namn, men sååå klockrent ändå.



Carro och Niki posar fint för Linneas kamera! Skitgulligt ju


Min pizza var as god! Bara så ni vet.. Haha, ska åka dit nästa gång jag är sugen på pizza.. Värt


Jag och Carrolallo sööötnos! LOVE


När vi ätit gick vi till konsum och köpte godis, hehe.. Från vänster: Linnea, Nikita, jag (om någon bryr sig?)

Girlsnight!

Just nu:

Vi har varit ute och käkat pizza och köpt godis. Nu är vi tjejor tillbaka hemma hos Linnea, har bytt om till våra myskläder och äter godis, lyssnar på tagg-musik och pussas massor! Och bloggar såååklart! :D *Hihi*


Somsagt; det är Niki, Carro, Nea och jag som har äran att få gosa med varandra idag.. Hahaha

SLEEP OVER MED MINA BRUUUDAR IDAG!

Imorgon har vi inga lektioner utan ska endast gå på en teater, så ikväll står det planerat: MYSIG MYSKVÄLL! Hahaha, okej, den var dålig.. I alla fall, det är jag, Linnea, Carro och Nikita som ska gosa idag. Vi ska ut och äta middag och sen åka och köpa godis.. Och så händer det väl inte så mycket mer? Det var det vi hade bestämt än så länge, haha. Tss ;)

Men jag ska ha med datorn och kameran så.. Det kommer säääkert komma något inlägg därifrån senare ikväll! Vi är supertaggade :D Nu måste jag börja samla ihop lite grejer.. *Hmm* Vad ska jag ha på mig imorgon?


Jag, Carro och Linnea. Hittade ingen bild på oss alla som Niki var med på också.. Fan vad fail! :( Det får vi fixa ikväll tjäjäääär!

En bortglömd goding!

Hahaha, minns ni? Tänk att denna nu är över ett år gammal, december 2009 kom den. Måste varit den bästa ICA-reklamen som gjorts.


Äter jag för mycket kladdkakssmet? Nehe, menar ni?

Hahaha, jag har gjort det igen.. Men vad fan - det är sååå gott! Can't help it. Mycket godare än att äta en färdig kladdkaka tycker jag.. Sockerkick! Eller vad det heter.

I alla fall, så fort jag kom hem bytte jag om till mina nya pyjamasbyxor! :D Hehe, dom är megabekväma. Och dessutom ska dom påminna mig om att jag ska sova tiiidigt idag, för jag är ännu tröttare idag än jag var igår. För jag sov inte inatt heller, som jag sa att jag skulle göra *Suck* Det blir att börja med läxorna i tid! Och den tiden är nu.

Efter några timmar läxgörande som ligger framför mig, ska jag duscha. Får inte glömma det, haha ;)


Resten av det jag köpte igår:


Baskläder, linne och långärmat. Inte så speciellt..


Ny sminknecessär, var i stort behov av en typ dubbelt så stor. Vilket jag fixade nu. Den var inte så rolig dock, svart utanpå och lila innuti and that's it. Men den var väldigt praktisk, fack och saker och en bygel i öppning vilket håller den uppe så fint! Jättesmart. Får pimpa den själv. Och några nya nyjanser på lack, bara för att dom är så billiga..

+ skosnören för jag har dragit sönder mina nuvarande. Lyckat! Glömde dock ta kort på dom.. Men å andra sidan, hur intressant är det?

Varå, bara typ tredje koppen idag..?

Tog en kort paus i pluggandet. JAAA, jag håller fortfarande på! It's sick. Och jag är långt ifrån klar.. Men jag är jävligt nöjd med mitt spanska arbete, kommer bli besviken om hon inte sätter ett bra betyg på mitt flera timmar långa arbete.. Ah, men i alla fall, behövde kaffe om jag ska orka resten av grejerna här också.




Har smoothies blivit min nya grej eller..?

Idag fick vi sluta tidigare! Hihi. Sista lektionen blev inställd, hur najs?! Jag vart as glad för jag sov så dåligt inatt och har varit en riktig lipsill hela dagen i skolan.. A pain in the ass, stackars mina trogna vänner.. Är skittrött! Slängde mig på soffan framför Simpsons när jag kom hem, dock somnade jag inte. Men ska gå och lägga mig tiiidigt ikväll.

Nu är det plugg tillsammans med min jordgubbssmoothie som gäller. *Suck*



*Dräggel*

AMANDA
RSS 2.0