Ey, kompis det går bra nu.

Äntligen fått spanska glosorna att fastna. Får köra igenom dom en gång till imorgon innan lektion men sen är jag så gott som good to go. Hehe.

Sovmorgon imorgon och det är så sjukt gött, behöver den. Ser fram emot att somna in (INTE DÖ, bara sova djuuupt) efter denna påfrestande dag. Kom liksom hem klockan fem och hann knappt äta innan jag fick stressa iväg till dubbla pass på frikis (hade idrott i skolan dessutom. Håll igång). Var död när jag kom hem efter nio.

Imorgon är det ändå tagg på våra inte ens fyra timmar och tre lektioner, varav en är lek och stoj. Var dessutom en liten fågel som viska i mitt öra att vi kan ha turen att sluta innan halv ett för vi drog på övertid idag. Herreguuud.

Ja, som sagt, med detta säger jag nattis. TAGGA SOVA.

En tanke bara.

Hur gött skulle det inte vara att kunna checka in på bloggen? Sticker till Frikis nu för dubbla pass. Duktig träningsvärk.




SPEX 9G

Det var så jääävla roligt! Borde göra det varje år. Hoppas fotot blir bra sen också, men det får ni (antagligen) se när det kommer.


So fab.

Jag åt typ middag. Sju mackor till efterrätt. Resten av glassen. Liter juice. Ehh, ja. Borde nog inte rabbla upp allt för.. Ingen bra idé. Men jag fick lite smått ångest så tänkte jag skulle gå ut och springa. Sprang jag? Neej. Gick ner för en backe och fick ångest för det var kallt och jobbigt istället. Tanken som räknas bitches.

 


Det bara råkade..

..bli hormail istället för hotmail. Jag fnissade till lite, åh så man är mogen, vuxen och allmänt bra.

Armband

Slängde ner det här i påse med mig hem också; Kärlek vid första ögonkastet!



Bijoux by us / Raglady - 130 kr

Ciudad

Efter skolan åkte jag och Caroline in till stan för att köpa poms-poms till spexfotot imorgon! TAGGA. Det kommer bli skitbra. Hoppas jag. Tror jag. Nu är jag hemma igen med en pom-pom. Haha, den kosta fan 60 spänn. Värdes?



Första musiklektionen sen sjuan.


Fyfan vad kul det är att skapa lite ljuv musik. Vi spelar hårrock med våra ostämda gitarrer.

Skolfoto

Uppdatering från skolan häråååh.

Har precis tagit nians foto. Fatta inte vad jag tänker med när jag har läppstift och kommer och är hur jävla ful som helst, men inget att göra åt nu. Det var skitkul ändå. Imorgon är det spexfoto och på fredag SPP (kamratstödjare, hahahaha, failaste grejen någonsin). Så kanske får jag en liten chans att visa att jag kan vara mindre ful..




Nea langar ny profilbild (varsågod?) och gabbii är såå på i bakgrunden.

En ursäkt

Jag saknar min kamera sååå mycket. Ni förstår inte. Gråter dag ut och dag in för jag vill bara att den ska återupplivas! Detta är även därför min blogg är så himla botten (förtillfället). Iphone-bloggar är inte bra bloggar. Men jag vill att min blogg ska vara bra. Ååååh, så leeedsen!

#4

Gick och köpte nötter och en tidning. Ska väl hålla på med det här en stund alltså. Hoppas Elin hjälper mig hitta något fint.



Målar av kökshanddukar

..på första bildlektionen för terminen och jag kan verkligen inte måla. Hahahaha


When you grow up, your hearts dies.





280811

Tog en tripp utan bh (usch-äckligt) och köpte ägg så mamma kan göra potatiskaka till lunch. Och mald kycklig i en minimal burk till katten. Varför ska det finnas så helvetes mycket att välja mellan? Ofta katten bryr sig om det är mald kycklig från Wiskas, för kattungar eller någon läskig ekologisk sort från Ungern? Komplicerad huvudvärk.

Och jag bara avgudar killen i kassan på vår nära-butik. Han är underbar. Gör en alltid glad utan att säga eller göra speciellt mycket. Vill bara kasta en kram över snubben varenda gång han frågar om jag vill ha kvittot. Normalt beteende?

Förövrigt har jag nyrakade ben, nytvättat hår och nytvättade connes. Fräsigt. Love the smell of some nyrakade ben in the mornin'. Nu måste jag värma min kaffe i micron, mamma hade bråttom med dom där äggen..


Pink lady


To the hair



Volym-schampoo, två olika inpackningar, värmesprej och lock-gel. Hoppas att jag ska slippa ha hårspray i lockarna, dom blir ju som hårda ihopklibbade korvar då. Ute efter perfekta alternativet.

Åååh, du stackars lilla livlösa vän. Jag tycker egentligen inte synd om dig alls.

Frukost:


All I want to do, is to be here with you.

Vi var lite brudar som satt och chillade på en brygga ikväll. Mysigt, men det börjar ju bli kallt nu. Jacob var inte med, men träffade honom senare och tog taxin hem.

Jag gillar inte att skriva romaner om vad jag har gjort på kvällarna med mina vänner, vet inte varför men det känns så långtråkigt. Tog åtminstone lite svarta bilder som vanligt, så ni får titta på dom och inte fatta någonting.


You can't ever get enough until you do.

True words. Peace. Another true word.

L'OCCITANE



Idag kom mamma hem från Amsterdam och hon hade med den här duscholjan till mig i present. Den är underbart skön att liksom smörja in sig med i duschen (hahaha, oooh säxi) och lämnar huden återfuktad och len. Inte uttorkad och överparfymerad som vanlig tvål.. Blä, använder aldrig tvål när jag duschar (hehe, care).

Om ni är intresserade finns det ingen butik med detta märke i Sverige, men dom har återförsäljare i NK. Vet dock inte om det finns i Göteborg.. Hmm, men lovar att det finns i Stockholm.

You better run faster than my bullet


Uäh

Hejhejhejhej hallååå bloggen!

Det är fredag i skolan idag dåra och jag var precis på hemköp och dom hade en NY DRICKA!!! Som jag är så måste jag prova alla (okeeej, överdriiiv) nya saker, så köpte mig en Fatburner för 40 spänn. Dyrt. Men tänk hur äckligt billigt om allt mitt fett bara går upp i rök. Inga tusenkronors gymkort, konstiga dieter eller dyrbar tid. Yäää, coolt.


Multimiljadär

blir man bara på sånna här saker. Måste komma på något.. Måste skaffa mig en idé. Cool snubbe btw, årets intelligentaste.

Häääftigt


HAHAHAHAHA

http://www.youtube.com/watch?v=ZowOE3heZxg&feature=player_embedded

Kanske. Kanske inte.

Borde jag ta tag i berget med disk jag samlat under veckan? Så mamma inte får reda på något när hon kommer hem imorgon och jag verkar vara en ännu bättre dotter? Eller borde jag bara låta det vara och sätta morsan i arbete nu när hon haft semester och vilat av så länge? Hon kommer nog bli jätteglad att jag varit så omtänksam och skaffat henne mamma-jobb, gulligt av mig. Hmm, får nog ta och sätta mig ner med den här funderaren en stund..

Asså förlåååt för att jag lägger upp så mycket äckel-päckel bilder. Men ni känner mig, mitt liv är liksom onormalt äckligt. Hahaha


Stackars lamm kan inte hitta sin ägare..

Den här sitter jag och flabbar åt just nu. Klicka här om jag är er största idol och ni vill göra allt som jag gör.

Cuz' every mushroom cloud has a silver lining and it tastes like wintergreen

Kom precis hem från korta skoldagen. Våra torsdagar äger ju. Börjar klockan tio. En lektion innan bamba och två efter, 3 timmar och 50 minuter med raster. Ojojoj.

Är lika hungrig som alltid så nu ska jag äta massa. Men först visa er lite bilder på mig just nu.


Bara tre timmar och trettiotre minuter kvar.



Min finaste Caroline.

Bajs. Bokstavligen.

Morgon sysslor. Gott ändå att bara stiga upp och gå direkt och plocka kattens bajs.

Om ni inte visste så är min mamma i Amsterdam, hon åkte tisdag morgon, så bor ensam hemma. Därför måste jag liksom ta hand om det här stället. Det är ganska botten. Hejhej jag kommer dö som student, tanken på den delen av liten skrämmer skiten ur mig.


Onödigt pillande fan.

Har precis gjort mig i ordning för sängen. Blev så helvetes trött och det var ju skönt. Såhär tidigt var det sköna alltså. Har ju bara gått upp innan två siffrigt klockslag (klockan 10 :P) två dagar i rad. Lätt att ställa tillbaka dygnet? Och med tanke på all det kaffe jag druckit idag..

Vill ni att jag ska berätta om kvällens i-landsproblem också? Självklart vill det ni det. När jag stått i badrummet en stund och pillat mig i ögonen för att fiska upp dom där helvetes linserna kom jag på att jag haft glasögon idag. Scoooore, onödigt pillande fan.

Gästblogg

Hallååå alla Amandas fina bloggläsare! Jag är en marsipan från planeten uranus. Ni förstår, vi är gröna baciller. Jag har läst Amandas blogg väldigt länge nu och lyckats lära mig ert spårk! Tycker hon är så snygg och hade ett roligt liv så jag bestämde mig för att ta med hela släkten för att åka tre tusen ljusår över hela universum (vi kom lite vilse på vägen) och besöka min idol. Jag kommer leva i hennes kropp några jord-år framöver, sen kom jag och tänka på alla er stackare som tror hon försvunnit och tog därför beslutet att driva bloggen åt henne sålänge! Det här ser ni väl fram emot? :D

Hehe, den gick ni nästan på, haaa..? Bra jag (Amanda) är. Sluta oroa er, töntar.. *Suck* Det är ju bara en ansiktsmask! Daaaah
.





Aptitligt?

Kom hem från skolan och såg det här på köksbordet. "What the faaan har det här kommit ifrån" tänkte jag. Sen kom jag på att det är resterna från min frukost. Hmm, borde jag äta upp det? Ser kanske inte riktigt lika gott ut efter en lång dag med sällskap av bananflugor, men vad fan. Mat som mat, inget fel på detta.. Bara att hugga in.

EEEEEEH. FAN VAD DET LUKTAR JUUU.



YES! MITT LIV ÄR KOMPLETT

Lyckades få en HEL mattebok i år! Fyfan vad SCORE det är. Det blev lite slag, sparkar och rivsår här och där men jag gick vinnande ur kampen. En bok som inte har varken en halv framsida eller silvertejpad rygg, åååh vad jag är lycklig!


Studietid

På vårt schema står det studietid vilket innebär att vi har någon slags plugg-stund. Eeeeh, bra. Första dagen vi följer schemat idag, vi har bara haft en riktigt lektion innan denna, och nu ska vi göra läxor. Värt. För dom har vi ju fått och så.

Sitter och surfar runt lite istället. Tjejerna sjunger, killarna håller för öronen. Jag tar egopics. Mysigt.


Katten i cam.

Oj vad roligt jag har. Fick mig lite goa flabb i alla fall. Busan verkar inte riktigt uppleva samma lycka.

 


Nästa mål:

Lära mig göra inbakad fläta på mig själv. Övning ger färdighet

Make me up, make me down. Make me better without gravity baby.




Helvete, glömt visa! Nya produkter till underlaget. Dom funkar riktigt bra på mig, båda två.

Yves Saint Laurent Touche Eclat Concealer, 405 spänn. Min färg för tillfället: 2.
IsaDora Velvet Touch Compact Powder, 125 spänn. Min färg för tillfället: 15.

Dia dos en escuela

Just sitter jag/vi på dagens första och enda lektion: svenska/eget arbete/kom igång eller what ever.. Snacka om att köra igång, vi fick böcker m.m på en gång och arbetsuppgifter sååå mycket snabbare. Vi ska redan veta vad som är våra svagheter/goodies i alla ämnen till utveckningssamtalet. Oh my, eh, bråttom? Det är ju typ hundra år tills dess. Lugn..

Jag sov hos Jacob inatt och drack inget kaffe till frukost. Var bara tvuuuungeeeen att ta mina brudar med mig och gå till OKQ8. Men vad gör man liksom? Nu taggar vi resten av dagen. Vilket är ingenting. Bamba om någon timma och sen ska vi ut i skogen och leka sammarbetsövningar med dom nya sjuorna (rättare sagt fyra stycken), för att dom ska känna sig "hemma". Kommer bli så förbannat as kul! Hahaha


Skolbänk. Väldigt fint tvättade och suddade och redo för nytt klotter efter tre månader. Läskande värre.

KATTIS

Jag hade så helvetes långtråkigt hemma, så gick hem till min storebror (23 år) istället. Han har nämligen nyligen skaffat kissekatt och ska på semster till Amsterdam nu i månaderna och då ska jag agera kattvakt. Har aldrig träffat sötnosen förut och det kan ju vara ett plus om vi är lite kompisar när jag ska bo med henne ensam en helg.

Skussi, som gosebebisen heter, är huuur lekig som helst och väger mindre än ett hektogram. Inte vad jag är van vid eftersom vår katt är ett år äldre än mig (en miljard kattår blir det ungefär) och dör typ när som helst. Jävla sov-och-äta-bajsa-katt. Vi lekte i alla fall i någon timma och hon satt ju inte still alls, förutom när hon smög sig på offret. Helt sjuk. Vi kommer ha sååå roligt :D



AMANDA
RSS 2.0