Fina fredliga friends


Sånna här kvällar är de bästa. Snacka, sjunga, latja både mycket och lite, småäta. Igår gjorde vi samma, var hemma hos mig ett litet gäng, drack lite vin och bara myysteee. Jepp sånna här kvällar är de bästa. Krävs inte mycket för att det ska bli lyckat.
 
Godnatt. Stolt att jag inte hetsat ngt här inför imon.

gigottis


Körde idag på en sk GI-sallad ist för att plocka egen till lunch på Coffee & Deli. Jag tycker det är dyrt med tanke på vad man får för pengarna, det är ju inga "exklusiva" ingredienser precis.. Quinoa, kyckling, feta och typ ugnsbakade eller åtminstone på ngt sätt lite tillagade å kryddade blomkål, vitkål å broccoli. Vinägrett på sidan. Fett go!! 85 kr, try it.

Dagens



TJA. Varit fem timmar i stan idag, dock spenderades typ två av dem på Condeco med sex finfina glädjespridare.. Ja ja, irrelevant. Köpte jackan jag har här ovan, Malin köpte en likadan fast gul så nu kommer vi matcha i backarna i Val T <333333 Jackan är från Cubus, gamla gamla jeans, halsduk från Zara, tröja från MinkPink och Palladium.
 
Gillar btw starkt hur min hårfärg blev nu senast jag var hos friss. Thanks bae

the serious part

 
Jag är ansvarig för musik imon när vi ska föra. Tagit detta mycket seriöst och helt uppdaterat min kalasiga partaj-lista i flera dagars tid nu. Tagit huuur lång tid som helst att söka runt och hitta nytt, hahaha. Men ska göra det lit lättare för er, här är min lista så kanske ni hittar ngt nytt :)))
 
LÄNK

Snopet


Gått runt i butiker alone idag för att se om de hade vad jag sökte på rean. Det hade de inte. Åkte till solariet istället och spenderade pengarna på det, laddade kortet med fucking 400 spänn (!!) hahaha. Gjorde det senast jag laddade också, det låter som många timmar solning men det måste gå åt mkt el i de där solarierna för det är ju svindyrt. Faktiskt. 9 minuter 60 kr. OK. (Super snåljåp idag)
 
Har på mig en ny kavaj/jacka grej från h&m, köpte i förrgår. Tyvärr ej på rea. Snopet att köpa ngt för ordinarie pris under mellandagarna haha. Men what the fudge, den ääär fin right?

Lunchat



Med mamma å familjekompisar. Åt sallad m parma, mozzaella å soltorkade tomater. Det är kult för bruden vi käka med dåra, hon bor i fucking London (är hemma pga lov typ) OCH jag ska JU till FUCKING LONDON!!! I know. Antagligen. Förhoppningsvis. Nej skoja, KLART JAG SKA. Med Serra och KP! Dröm
 
Den där lille kaffen btw (helt svart) kostade 25 spänn. Tycker det är ett rååååån. Gick sen till hemköp och köpte 50 cl julmust-flaska och ett paket tuggummi. 30 kr. Bläää vad dyrt det är att leva, shit. Jag gillar pengar, vill ha dem hos mig, måste se över mina utgifter till 2014 tror jag. Är ni lika snåla som mig? Hahaha

Carry you home

 
Zara Larssons nya!!! Lyssna och titta. ÄLSKAR DEN. (Denna också)
 
Fyfan jag tycker om henne så mycket. Hon får verkligen för lite cred och för mycket skit hon inte förtjänar, stackarn. Hon är truly a talent. Hon kan VERKLIGEN sjunga, hon kan dansa, hon är ung som fan, hon är snygg som fan. Hade bytt med henne alla dagar i veckan. Hon gör mig stolt att vara svensk. Faktiskt. Hands up.

http://www.blocket.se/goteborg/Billiga_markesklader_Garderobsrensning_51328945.htm?ma=1

 
Jag har inget jobb.. Så köpa mina kläder! Jag har rensat garderoben riktigt jävla ordentligt. Slängt massor, skänkt massa kassar men det allra finaste och minst använda valde jag istället att försöka få sålt :))))
 
http://www.blocket.se/goteborg/Billiga_markesklader_Garderobsrensning_51328945.htm?ma=1

To fashion to hand-le


Mainstream!!!! Köpte (bl.a.) ett fuck cancer armband t mig själv i julklapp. Matchar med mitt standard icon-armband som jag älskar så mkt :-) Och svarta, matta naglar. Ska ha målade naglar oftare 2014 för det är ju fett fräscht men jag är så lat men inte under 2014

fre 27 dec

Jag vet inte om ni följer mig på Twitter. Om inte, gör det. (Den finns även i sidomenyn här på blogen)(Jag tycker faktiskt jag är rolig där ibland) Där står iaf vrf jag inte bloggar dagligen: jag har konverterat till nattdjur och hinner därav inte göra ngt om dagarna. Jag liksom.. Sover. Är i så mycket konflikt med min helvetes kötthög till kropp, blä. Hatar den, den fungerar inte, varken insida eller ut-. Och jag är så irriterad.

Biotime


 
Såg Hundraåringen! Roligare med tanke på att jag såg intervju m Felix Herngren (regissör). Tänkte på det ungefär bara hela filmen, vad han sagt och jämförde. Dock inte kul för er.
 
Påminner oerhört om Forrest Gump, typ same shit. Man behöver bra historiekunskaper (tillskillnad från mig) eller vara hundra år själv för att fullt ut kunna enjoy skämten. Men om man är hundra uppskattar man antagligen inte den slags humor :P Filmen stärker tesen att 'det man inte vet har man inte ont av'.
 
Se den om ni har en hundring över att spendera

Tagga om 45

 
 
 
Suttit på rumpestumpen några timmar och diskuterat livsavgörande saker med mina två rådgivare aka brobitches. Sojalatte och chokladtryffel bjöd Malin mig på!!! Snäll va???? Jag vet, fina vännen<333
 
Val T är nära, soon hittar ni oss i snölandskap likt inga andra. Min skidåkning lär resultera i näsblod och stukad tumme även denna gång (yes dat hände senaste sportlovet).

God jul

 
Sådär, då var det över för denna gång! Har idag gjort vad de flesta gjort antar jag, dvs ätit as mkt.
 
Kom på att nästa jul är jag fan 18 woho. Förbereder mig mentalt, det är slut på det långtråkiga jularna. Somnade i soffan efter julbordet. Nja, asså högtider överlag är ingen hit hos mig. Bara krav som leder till stress. Känns som vi tappat själva bas-syftet med att fira jul. Den söta gamla tanten på näst sista bilden är min mormor, 96-97 år gammal. Något sånt.

Nu är jag julfin:))) Not will never be


Började julafton med ett besök hos frissan. Färgade utväxt å toppade. Riktigt najs att vara där just denna dag faktiskt, ska nog bli en ny jultradition.
 
Jul hos oss börjar inte förrän typ kl 15 :P

Tigha


Köpt julklappar idag i flera timmar. Hittade mest grejer till mig såklart, bland annat denna skinnjacka. Lammskinn. Jag kan dör för den här jackan. Vilket jag bokstavligen kommer göra också, ska köpa den till våren och det kommer ruinera mig. Vill inte uttala priset nästan... 3350........ Hur fan ska jag få dom pengarna hahaha åh

Igårkv


Haha 

Egg & bacon

 
Första jullovsdagsfrullen är bra. Lite champinjoner, grönkål å sparris till det. Perfekt
 
Ikv är det släktkalas för min mam å bror som båda fyllt år. Ska äta tårta t jag spyr

Perf

 
Den här gjorde du bra, Kenza. Är faktiskt på jakt efter ett par liknande stövlar. Ingen sådan klack dock, men de ska gå över knät, äkta läder. Snyggt! Och att matcha med skinnbrallor, stor stickad och mysig halsduk.. Ja. Det gjorde du bra, Kenza.

LOV

 
Är så imponerad av våra estet-elever på Hvit. Fan de är sjukt duktiga. Är det något jag verkligen önskade jag kunde göra så är det sjunga, man kan charma varenda jävel med liten skön sång. Det kan inte jag. Nog om det, nu är det lov. Fick julmust i bamba.

-


Pluggat hela dagarna hela veckan, här i tisdags på jättefina Samhällsvetenskapliga biblioteket. Efteråt gick vi och solade. Haft prov i matte, natur och psykologi nu sista veckan samt en muntlig redovisning på det. Äcklig vecka har det varit ja, men nu är det äntligen över!

Vill ta revansch nästa termin. Komma i tid, inte skolka, inte gråta, inte glömma läxor, inte banga inlämningar, inte komma med ursäkter som är så fult genomskinliga.. Haha ja det är mycket att jobba på.

Like musik 2 my ears




Pallar inte så munter musik hela jävla tiden, som nu exempelvis. Lyssnar på bl.a dessa då :)

Check på det

 

Hann t.o.m en glass innan hemfärd. Visst, det är fett gott men så stor jävla grej är det inte. Fett överskattat. Jag smakade mango, annans, choklad och pepparkaka (som inte smakade pepparkaka). Godast var dock den naturella för den var inte söt, då kan man ha massa söta saker på istället. Fast jag tycker frukt är godaste, allt godis fryser ju, blir stenhårt och oätligt L.O.L. Men liksom 50 spänn är typ inte värt. Lär inte åka dit innan sommaren igen iaf.
 
Jag gillar mer gelato (italiensk glass).

Jeans och tshirt är hur en outfit ska vara uppbyggd


Mina nya jeans från Diesel (modellen heteFayza Trousers). Dom är lite roliga för de har ganska mkt häng men är ändå sventajta i vaderna faktiskt. Gillar verkligen hur sömmarna går, dock lite svårt att de på dessa bilder :P För övrigt skor från Ldir, tee från Gina, väska Campomaggi och jacka Dolomite.

Funday


Har käkat frallor med bara smör på, druckit sojalatte, lyssnat på podcasts, snickelisnackat, skickat in ett sent arbete, socialiserat, hållt i mattelektion, börjat med första utkastet på UFs affärsplan och mer liknande sånna grejer idag. Med Kp, Pekå, S3rz, lud å Emil. Nödvändigtvis inte i den ordning kronologiskt sett dock.

Ullevi


Jobbade igår typ 5 timmar på julmatchen, alltså hockey. Hela dagen gick åt det. Sista på säsongen nu så sedan var det storstädning av kiosken.. Och efter det tydligen personalfest, jag stannade dock bara där för gratis middag, det var svingött :):):):):):) Pallar inte vara jävla vegan längre heeela tiden, det är så problematiskt ibland. Och lax & kyckling är bland det bästa jag vet, vilket det bjöds på. Jag åt med nöje.

14/12/13

Jag har ej varit närvarande pga ostabilitet med mitt inre och skolan. Har liksom inte spenderat några pengar eller varit ute bland folk = inget att blogga om. Var inne ensam hela förra helgen. Igår somnade jag kl 19 framför tvn och sov i 16 timmar. Intressant mucho.
 
Saknar bloggen, trodde det skulle hjälpa mig att slappna av om jag bangade så provade det i en vecka men det funkade inte :P Därför är jag back on track eller nått. Dock måste jag påpeka: verkligen bara när jag har tid. Har prov i natur, engelska essay, stort termisprov i psykologi, vilket är så jävla svårt, och muntlig redovisning i textkommunikation nu sista veckan.
 
Puss.

Träningstights


En liten present fanns till mig när jag kom hem. Älska hemleverans när man slipper gå till affäären och hämta ut det. Roligt att jag säger att det är en present för det är det ju fan inte, har köpt för egna pengar till mug själv lix. Men känns ändå som så.

Gick btw från skolan idag, fredag, halv fem. Det är inte så fest.


Bamba

 
Detta var det bästa. Exakt vad jag behövde idag, åt så mycket. Både risgrynsgröten och pepparkakor fanns som veganskaaa jag bah yes wiiiiiiin och det var gudomligt gott.
 
Och så var det lucia idag också, det gjorde dom bra. Det var roligt. Bra. Bra.

Lucia


Gotta say, lucia va superb.

Flyttade btw till Gbg exakt idag för 5 år sedan! Är det inte ett jubileum värt att fira vet jag ikke vad? Den 13 dec 2008.


Nytt

 
Så vad har jag gjort när jag inte bloggat eller varit i skolan? Köpt tidiga julklappar till mig själv är en grej, det här är några av de plaggen. Fått hem allt redan förutom de svarta bootcut jeansen från One Teaspoon. Nice, eh?
 
Ska satsa på att byta ut hela min garderob under mellandagsrean. Har aldrig lyckats köpa något på mellandagarna så det är fan mitt nyårslöfte.

Da Matteo

 
Förra fredagen var jag på Da Matteo för en fika med Malin, Sofia och Daniella. Bestämde att jag måste gå dit oftare, det är faktiskt så mysigt. Och deras pizzor är perfekta. Äter vanligtvis inte pizza för det är äckligt, men inte deras. Får bli första festmåltiden efter min veganism.
 
Det är sjukt hur mycket jag snackar om vad jag ska äta när det är över, haha. Asså jag njuter av att vara vegan också, skulle jag lida mig igenom det här så mycket hade jag lagt av för längesedan såklart. Ingen dumstrut.

Escape darling

 
Hade jag haft 2400 para jag inte kan hitta ngt bättre sätt att spendera skulle jag beställa hem denna till mig själv i julklapp på studs.

Guld



Jag gör verkligen ingenting någonsin nu för tiden, att ha lite magsår tar upp all my tajm. Men idag så! Jag tog steget utanför lägenhetens fyrkantiga bla bla. Tänkte skriva något som lät lite sorgligt där men hittade inte orden. Iaf, kvällsfika med tjejerna i stormen. Oh mitt liv är så fartfyllt. Äventyrs-Amanda <3333

Julia <3


Måste fan plocka fram min leksak snart igen, my fisheyeee. Möjlighet till många underhållande stunder. Så får det bli!
 
Bilderna tagna 28 juni i år.

Charlie Wilson Bridge Loop Best Part - Bound 2 (Kanye West)

 
Ehhh älskar denna vill ha den på spotify men den finns inte tyvärr.. Så får klara mig med hela originallåten . Godmorgon förresten! Börjar kl 12 idag också, hoppas jag inte kommer för sent. Ska titta på julkalendern nu

Buhu


Det är fan helt sjukt att jag inte har någon motivation eller kraft att göra någonting nu för tiden. Jag har aldrig förstått mig på folk som säger att de är stressade, det är la bara att göra vad som ska? Jag blir fan helt handlingsförlamad. Det är verkligen en ond cirkel, desto mer att göra desto mindre gör man och desto mer har man på en hög som ligger och väntar asssååå jag får PANIK.
 
Hade idag sovmorgon till klockan 12. Men tappade en jävla kaffekopp över datorn (den överlevde, jag dog) och sedan kunde jag inte hitta mina nyklar så började grina för jag missade vagnen och gick tillbaka och satte mig vid datorn. Bangade den lektionen, hur kan jag komma sent om jag börjar kl 12? Det blev för mycket bara. Jag vet inte vad jag ska göra, jag är trasig, jag har panik.
 
Nu ska jag iaf till Hagabion på en föreläsning typ eller något tror jag det är. Myskläder, no make, håret i en bulle. Vill sova till våren kommer.

Inte gått t skolan än, gör detta ist:P

 
 
När grät du senast: Känns som jag gråter dagligen nu för tiden, inombords. Men "vatten rinnande ur ögonen"-typen av gråt var kanske förra helgen när jag bara bröt ihop.
När skrattade du senast: Igår antagligen, jag har inte träffat en själ ännu idag och jag skrattar inte när jag bara är med mig själv.
Vad var du rädd för när du var liten: Att mina föräldrar skulle skilja sig eller att någon av de skulle dö. Jävla änna typiskt va?
Värsta smärtan du råkat ut för: Fysisk smärta kan iaf inte ens komma i närheten av psykisk. Det gör så jääävla mycket mer ont inombords. Fy farao för den mänskliga hjärnan som ställer till med allt detta trubbel. Hellre bryta ett ben i veckan.
Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Vettefan om jag någonsin blivit så "riktigt glad". Tycker alltid att det finns saker jag kunnat göra bättre även i de bästa stunderna, så störd är jag. Försöker att inte tänka så dock och uppskatta de små tingen :P
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Vet inte om jag kan skriva det här kanskeee? Det var iaf när min pappas läkare sa att pap skulle överleva. Antar att det var för att jag var så liten, man kanske inte säger det till ett barn. But still, jag trodde ju på honom. Blev jävligt förbannad på helvetes läkaren. Han kunde sagt att han skulle gå bort och ifall han mot all förmodan inte gjort det hade jag fått en "glad överraskning". För helvete.
Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Han ska vara smart, omtänksam, inte pinsam humor, självsäker utan att vara bitch/diva, attraktiv ofc men har inga specifika utseendekrav.
Finaste komplimang du fått: Haha brukar inte rangordna komplimanger hahaha. Sen har man ju hört vissa saker som varit lite mer otippade.
Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Ja det tror jag tyvärr
Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Ja men det har jag nog men..
Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Varför är detta så svårt? Varför sparade jag denna fråga till sist för att jag inte kunde komma på någonting? Men tror jag är väldigt självständig och därmed mogen, jag har bra klädstil tihihihi (säger inte att jag klär mig bra för det är en annan femma), jag är svinbra på att shoppa och spendera rätt pengar utan att ångra mig eller komma på att det var ett dåligt köp. Även om det är typ kaffe.
Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Taskig humor (skadeglädje/diss-liknande), tjock och ful, kan äta en burk jordnötssmör på en eftermiddag vilket fan inte är en bra talang (sitter här med en sked i en burk nu).
Vad är du rädd för: Som jag nämnt tidigare, att gå hungrig eller törstig och att bli utbränd. Skulle vara ett jävla helvete.
Det roligaste jobbet du haft/har: Haha bara haft ett riktigt jobb dock.. I kiosk på Ullevi, men det är kul! Har praktiserat på dagis, klädbutik och livsmedels- (Fram) oxå.
Vem åkte du bil med sist: Min storebror
Vem åt du mat med sist: Just me, myself and I. Frullis.
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Zero
Vilka länder har du varit i: Danmark minst x3, Australien, Tyskland, Spanien x2, USA x2 (New York och Orlando), Kroatien, ehm jag varit i massa fler men minns inte för så efterbliven är jag :-) Vi var mestadels på semester när jag var babygurl, ovannämnda är besökta platser under mitt vuxna liv.
Största stad/städer du varit i: New York XD Fast den var ju inte stor till ytan, det var lätt att hitta så tänkte inte på det.
Har du någonsin sportat: Haha nej jag har aldrig varit med på en gympalektion ens, soffan is my only true friend.
Vad finns alltid i din handväska: Nyklar, plånbok/kort, telefonen. Lite smulor i båtten. Alltid alltid det, men oftast massa utöver.

https://play.spotify.com/user/wehvatiintqp/playlist/5Pnz509m1ZP3NtBjccESep

 
Gillar faktiskt verkligen min feelgood lista. Måste nämnas mer än en gång i bloggen. När jag lyssnar på den, I do feel good (spec på måndagar när man är så påtaglig av en boost). Prova. Min mest aktiva lista faktiskt, lägger till låtar regelbundet å alla möjliga genrer å från olika tider. Go mix. Men självklart bara the good stuff.
 
Länk i rubriken eller om du klickar på ordet "länk", antingen det jag precis skrev eller det jag menade att ni skulle klicka på när jag skrev det. Vad som går bra, ni kommer till samma länk.

Lördagstacos


Var igår med Malin, Julia å Serra! Hade så jävla roligt, vi skrattade massor :') Åt även tacos till middag! Glömt hur underbar det är, dessutom fan perfekt veganmat upptäckte jag. Kunde äta i princip allt förutom köttfärsen, men det är ju lätt att fixa med ex sojafärs.

AMANDA
RSS 2.0