September 2011


1: Vi hängde i skolan hela dagarna. Det var ganska ovant men vi gjorde dä ändo.


1: Någon enstaka eftermiddag ibland var man duktig och stack till friskis, här var en gång.


2: Vi hade gått i skolan i 9 dagar men var redan uttråkade och pluggade kanske inte så mycket man bör på lektionerna. Glajjor-ormar.


4: Vi skaffade en new söffa to the home, sitter faktiskt och chillar i den i skrivande stund.


8: Jag och Nea lärde oss att tanka alldeles sjääälvaaa!


9: Carro och Niki hade gemensam födelsedagsferreee. Inte bästa bilderna därifrån, tog bara mina egna.


12: Såg Maria för första gången irl, wooow upplevelse. Hahaha


12-16: Tema vecka och vi skulle göra en turistfilm om Göteborg på spanska, så vi åkte mest bara runt hela veckan. Har så hiiimla många bilder därifrån, men valde ut några som beskriver lite mer vad vi hade för oss. Roligste perioden i skolan genom tiderna! Här har ni en video, har inte så mycket med spanska och göra men spelades åtminstone in under veckan.


16: Vi var på en Håkan-konsert på Liseberg. Jag som egentligen inte ens gillar honom började typ grina, han var så himla bra live! Haha. Dock gick vi och åt middag efter att suttit längst fram i timtals (big mistake) och sen hade dom stängt grindarna trots våra väl stämplade händer som tydligt visade var vi hörde hemma. Jag smällde nästan till vakten och herreguuud, det var kaos. Efter kanske halva tiden släppte han äntligen in oss, j*vla kallhjärtade skit blää... Kaaaos film


18: När vi fick en helt sjuk so-uppgift började vår nörd-period och det här var första gången någonsin på statsbiblioteket. Eller på ett bib över huvudtaget.


21: Mellis


23: Bah fredagchill


24: Minnas 15-årsmiddag/fest.


28: Typ 30 sekunder innan terminens enda fysikprov. Jag fick bäst resultat i klassen (asså absolut inte för att skryta eller såå....) men ändå inte mvg som slutbetyg, laga dampeeet. Lite snäll kunde han ju varit tycker jag då.


29: Friluftsdag och orientering. Vi satte målet 2 timmar men virrade bort oss och irrade runt i minst 45 minuter (skulle lätt klarat gå banan på 1,5 h). Så det bidde 2 timmar och 1 minut. Inte kult alls.


30-2 oktober: Var kattvakt åt Skussi för första gången.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
AMANDA
RSS 2.0