Skogsro spa

Det här är nog det absolut mysigaste stället jag besökt! Ni ska bara veta, snacka om ro i skogen (hehe). Det var ett litet spa som ägdes och drevs av ett par och man fick ha hela stället för sig självt. Vi var fyra personer och hade ett helt spa för oss själva - snacka om. Tog inte bilder på någon behandling eller liknande (förutom fotbadet), och detta beskriver långt ifrån hela dagen, men halva åtminstone.


När vi precis kom blev det en liten fika. Dom hade världens sötaste och gosigaste katt som fick slicka upp vår vaniljsås. Varse baby.


Stället var helt fantastiskt vacker. Det fanns en bro över en liten "flod" (?) där det simmade fiskar i fina färger samt denna groda. Fontäner, massvis med blommor och annat bevisade att dom tog hand om sin trädgård. Man saknar sånt lite ibland när man bor i lägenhet..


Syskonen (mina sysslingar) Gabriel och Sofia. Charmerande par, eller vad säger ni?


Fotbad på altanen i solen.


Vår närmsta stjärna gämde sig inte bakom moln denna dag och det blev som en liten oas eftersom det var skog hela vägen runtomkring (vi var ju typ i en skål) och dessutom blåser det ingenting pga träden.

Hahaha, glad tjej efter sin saltskrubb-behandling som var juuuvlig! Len som en baby rumpa. Avskyr det uttrycket.


Sofia i inomhus-jacuzzin. Dom hade även en utomhus som vi lekte i också.


Gabriel beställde någon cola-drink med grädde (hur gott på en skala..? Bläää) och jag tog frikis-shaken av färska bär. Hahaha.


Efter bastu och ansiktsbehandlingar serverades det lunch/middag. Det var för jääävla gott. Åt typ tre majskolvar (fulaste ordet).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
AMANDA
RSS 2.0