Fick SVENSK STRUMPORNA jag önskade mig

Kom precis hem från Frölunda Torg. Jag träffade min morbrors fru där. Vi fikade och hon gav mig min födelsedagspresent till mig och som ni säkert redan läst på rubriken så fick jag ett par svensk strumpor! Hihi, blev så himla glad :D Det är inte vem som helst som betalar 400 kronor för ett par stickade (och ekologiska!!) strumpor liksom.. Morsan eller brorsan skulle aldrig göra det i alla fall.

Dock vet jag inte vilken färg jag vill ha? Gillar den jag fick (svart/gråmulerade med grå rosett. Färgerna på camen är ju inte dom bästa) men ville egentligen ha vita.. *Hmm* Aja, jag fick i alla fall kvittot, i fall jag skulle ångra mig sa hon. Får se hur jag gör. Vad tycker ni? Vad är finast?


Typ såhär glad blev jag.


Och när jag ändå var på torget så köpte jag choklad till konfa lägret. Vi åker på lördag morgon, klockan åtta (!!!), och är borta i fem dagar. Då behövs mycket choklad!
Jag köpte (som ni borde se men inte gör p.g.a denna suuugiga camen! Damp :( Fast bilden var ju inte så snygg i alla fall, vad gör jag? Hehe, pinsamt) den nya vintervita idag, bara för att få smaka. Men det var helt onödigt för man fick provsmaka gratis på andra sidan torget.. Haha *suck* Varför gick jag inte förbi där först liksom? Hahaha, kände mig så allmänt fail. Aja, jag får bjuda mina fina kompisar! ;)

Kommentarer
Postat av: seraphine

åhhh, vill ha dom vantarna!!;D

2010-10-28 @ 18:39:03
URL: http://seraphiner.blogg.se/
Postat av: niki

Go, alltid gald. Hon äter ALLT som är choklad!

ALLT , hon älskar choklad

2010-10-29 @ 14:17:13
URL: http://barachilla.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åh jesus min favorit choklad <3

2010-11-15 @ 23:39:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
AMANDA
RSS 2.0